Korišćenje Visa I Master Kartica za Klađenje u Srbiji 2024

Mnogo je stavki koje su bitne sa klađenje, pogotovo za onlajn klađenje u Srbiji, ali je jedna od najbitnijih definitivno način uplate novca na nalog ili pak na uplate tikeka na uplatnim mestima. Iako dosta kladionica ima u ponudi mnoge različite načine za uplatu novca ,  definitivno su se Visa I Master kartice iskristalisale kao broj jedna opcija za dopunu naloga. Ovi globalni brenodovi za plaćanje prisutni su u celom svetu, I verovatno ne postoji mesto gde nećete moći da placate Visa I Master karticama. Postoji I razlika između kartica, neke su debitne a neke kreditne, I takođe neke morate da dopunjujete , dok su neke direktno povezane sa vašim tekućim računom.

Ključne informacije:

  • Visa i Master kartice su postale prednjači način za uplatu sredstava u online kladionicama u Srbiji, pružajući brze i sigurne transakcije.
  • Plaćanje putem Visa i Master kartica u srpskim kladionicama ne podleže provizijama, što znači da kladioničari mogu uplaćivati i isplaćivati sredstva bez dodatnih troškova.
  • Kartice se mogu lako nabaviti u bilo kojoj banci u Srbiji, a njihovo korišćenje nije ograničeno samo na klađenje, već i na kupovinu kako online tako i u fizičkom svetu.
Naziv Kladionice
Bonusi dobrodošlice
Preuzmi Bonuse
Zavrti točak dobrodošlice
za do čak 100.000 dinara
Preuzmi bonus
10 dana besplatnog klađenja
do 5000 dinara
Preuzmi bonus
100% bonus dobrodošlice
do 40.000 dinara
Preuzmi bonus
Bonus bez depozita
do 4000 dinara
Preuzmi bonus

100 % bonus do
90.000 dinara
Preuzmi bonus

Koje Kladionice Primaju Uplate Visa I Master Karticama?

Ovo je jako opširan pojam, pre svega jer je plaćanje Visa I Master karticama standarad za plaćanje svuda a ne samo u kladionicama u Srbiji. Trenutno je moguće uplaćivati novac ovim karticama u gotovo svim kladionicama, bilo da posluju samo onlajn Ili su prisutne I u fizičkom svetu. Treba napomenuti da su neke od najvećih kladionica koje posluju u Srbije uvele ovaj način uplate I pre 15-20 godina. Nove onlajn kladionice koje posluju u Srbiji uglavnom koriste samo ovaj način za uplatu novca na nalog . Uplata Visa I Master karticama je najviše zastupljena zahvaljujući brzine samih transakcija koje se mere sekundama.

Da li se Dobijaju bonus Uplatom Karticama?

Konkretno bonusi dobrodošlice I razni drugi bonusi nisu striktno povezani sa uplatama Visa I Master karticama, jer je bitno samo uplatiti novac n analog. Bogati bonusi dobrodošlice mogu vam doneti bonus sredstva I do 100.000 dinara , u zavisnosti od kladionice u kojoj uplaćujete depozit. Neke kladionice kao što je Meridianbet ima u ponudi specijalni bonus na depozit ukoliko uplatu vršite Visa I Master karticama, I to će vam biti dodatni razlog da novac na vaš nalog uplaćujete na ovaj način.

Kako Nabaviti Visa I Master kartice ?

Izdavanje kartica je takođe vrlo brzo I jednostavno, I u zavisnosti od vrste kartice koju želite, možete u vašoj banci ove platne kartice izvaditi za manje od nedelju dana. Bitna stavka je da posedujete tekući račun u nekoj od banaka koje posluju u Srbiji, ukoliko nemate biće potrebno da otvorite račun. U zavisnosti od banke zavisi I vrsta kartice koju ćete dobiti, mada ćete dobiti priliku da izaberete svoju karticu. Visa ili Master to na kraju više nije ni toliko bitno, jer su obe veoma pouzdane I lake za korišćenje. Postoji I razlika između debitnih kartica koje standardno dobijate I kreditnih kartica. Debitnim karticama ćete moći da koristite samo sredstva koja imate na računu, dok ćete kreditnim biti zaduženi za isnos koji nemate na računu ali koji ćete vraćati u jednakim mesečnim ratama. Naša je topla preporuka za ljubitelje klađenja, da koriste isključivo debitne kartice, da bi mogli da imaju kontrolu o potrošnji, što je jako bitno. Još jedna jako bitna stavka je da kartice koje budete nabavili , možete da koristite ne samo za plaćanje u kladionicama već I za kupovinu u prodavnicama ili onlajn. Široka je primena za korišćenje visa I master kartica u celoj Srbiji I na internetu.

Kolike su Provizije za Uplatu Karticama, I Koliko se Čeka na Uplatu?

Ovo je takođe nešto što je jako bitno za igrače, I na svu sreću imamo jako dobre vesti za vas.  Plaćanjem Visa I Master karticama u kladionicama u Srbije ne naplaćuje se nikakva provizija njegovim korsnicima. Korišćenjem kartica , imaćete utisak da koristite pravi fizički novac.

Što se tiče same brzine uplate novca, ona je izuzetno brza I meri se bukvalno u sekundama. Uplaćivanje novca će se obaviti za svega nekoliko sekundi , što spada u možda I najbrži način za uplatu novca na kladionicama.

Kako Registrovati Kartice za Plaćanje na Kladionicama

Da biste registrovali neku Visa I Master karticu za korišćenje na kladionici, neće biti potrebno da pravite neke dodatne korake da biste obavili registraciju te kartice. Jedina stvar koju trebate da uradite jeste da unesete podatke sa svoje kartice I da uplatite novac na vaš nalog. Nakon prve uplate uglavnom imate opciju da sačuvate podatke te iste kartice da ne biste morali da unosite ponovo te iste podatke.

Koliko je Sigurno koristiti Visa I Master Kartice za uplate u Kladionicama?

Uzimajući u obzir sve druge načine za uplatu novca na kladioničarske naloge, uplata Visa I Master karticama se pokazala kao jedna od najpouzdanijih I najsigurnijih. Sve kladionice na kojima koristite ove kartice garantuju zaštitu vaših podataka, I apsolutno je sigurno koristiti ih u ove svrhe. Kao vid dodatne sigurnosti obe ove kartice imaju dodatne sigurnosne protokole u vidu sigurnosnih kodova. Master card ima svoju “secure code” uslugu koja predstvalja jedinstveni kod koji će vam biti poslat na broj telefona koji je povezan sa tom master karticom. Za svaku transakciju će vam biti potrebno da unesete ovaj kod.

 Visa ima takođe sigurnosni protocol sa kodovima I on se zove “verified by visa “ I takođe funkcioniše po istom principu. Dobićete jedinstveni kod koji ćete morati da unesete da biste potvrdili vašu transakciju.

Koliki su Minimalni Iznosi Kije Možemo da Uplatimo Pomoću Visa I Master Kartica?

Ovo je iznos koji varira od kladionice do kladionice ,I najviše zavisi od visine minimalnog depozita koji postavlja sama kladionica. Prema istraživanju raznih onlajn kladionica, došli smo do zaključka da je uglavnom minimalni iznos za uplatu karticama postavljen na  dinara, u nekima je 300 rsd dok pojedine kladionice svojim igračima nude priliku da uplaćuju sredstva gde nije definisan minimalni iznos. Kladionice su se trudile da limite na uplate karticama ne postavljaju previsoko , zbog toga da bi one kao najpopularniji način za uplatu novca na nalog, omogućile igračima da nastave da uplaćuju bez visokih minimalnih limita.

FAQ

Da li mogu na svim kladionicama da uplaćujem Visa I Master karticama?

Prema podacima koje posedujemo, sve najbolje kladionice koje posluju na teritoriji Srbije imaju mogućnost da se na njima uplaćuje novac pomoću ovih kartica ali I nekih drugih.

Kolike su provizije za uplate karticama na kladioničarski nalog?

Ove uplate novca na vaš kladioničarski nalog nemaju nikakve provizije I vaš račun će biti zadužen samo za iznos novca koji ste uveli za uplatu.

Koliko vremena treba da bi uplata karticom legla na nalog?

Sve uplate koje se obavljaju platnim karticama Visa I Master se dešavaju instant, I da bi legle na vaš kladioničarski nalog, biće potrebno svega nekoliko sekundi.

Šta da radim ukoliko izgubim svoju karticu?

Ukoliko kojim slučajem izgubite svoju karticu, biće potrebno da to prijavite vašoj banci koja je izdala karticu. Ista ta kartica mora biti blokirana za svaki slučaj da ne bi došlo do zloupotrebe.

Da li dobijam bonus dobrodošlice ukoliko uplatim novac karticom na svoj nalog?

Da biste dobili bonus dobrodošlice potrebno je da uplatite novac na vaš nalog, način uplate nije definisan. Bonus dobrodošlice I svaki drugi bonus koji je uslovljen uplatom depozita ćete dobiti uplatom sredstava sa Master I Visa karticama .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *