Najbolje Kladionice za Klađenje na Tenis u Srbiji 2024!

Pošto je Srbija zemlja najboljeg tenisera svih vremena, logično je da je tenis jedan od najpopularnijih sportova na njenoj teritoriji pa I šire. Porast interesovanja za tenis u sportskom klađenju se dešava u poslednjih 15 godina od kada Novak Đoković počinje da kreira istoriju u ovom sportu. Iako je on jedan od razloga za enorman porast interesovanja, moramo da kažemo da je tenis kao igra izuzetno popularna kod ljubitelja sportskog klađenja Iz više razloga.

Ključne informacije:

  • Srbija ima bogatu tenisku tradiciju i veliko interesovanje za klađenje na tenis, posebno zahvaljujući uspesima Novaka Đokovića.
  • Klađenje na tenis uživo je veoma popularno zbog dinamičnih kvota koje se menjaju posle svakog poena i gema, čineći igru izuzetno uzbudljivom.
  • Najbolje kladionice u Srbiji koje pružaju usluge klađenja na tenis nude odlične mobilne aplikacije, 24/7 podršku korisnicima, i raznovrsne bonuse.

Klađenje na tenis uživo je jedan od najomiljenijih kod igrača, pre svega zbog razlike u kvotama nakon svakog poena I gema, što samo postavljanje opklada na teniske mečeve čini još dinamičnijim nego kod ostalih sportova. Zahvaljujući tom porastu interesovanja, I sama ponuda teniskih mečeva je jako obogaćena. Koliko je široka ponuda u tenisu, najbolje govori to da imate 24h dnevno teniske mečeve za klađenje, jer su trenutno u ponudi mečevi od najmanjih do najvećih turnira iz celog sveta.

Klađenje na tenis je dostupno u svim kladionicama trenutno, a mi smo izdvojili najboljih pet koji posluju na teritoriji Srbije.

Naziv Kladionice
Prednosti
Preuzmi Bonuse

• Odlične aplikacije za android I
IOS korisnike
• Korisnička Podrška 24/7
• Ponuda klađenja uživo
• Veliki izbor mečeva
Bonus dobrodošlice koji ne zahteva
uplatu depozita od 4000 dinara!
• Kladionica sa odličnom tradicijom
• Veliki bonusi na prvi depozit
• Posluju na celom Balkanu
• Dobra optimizacija sajta
Bonusi dobrodošlice za slot igre I za
sportsko klađenje do 90.000 dinara!
• Jedna od najvećih na Balkanu,
posluju I u Africi
• Sigurna isplata
• Odlične kvote
• Odličan Sajt
Do 100.000 dinara bonusa
na prvi depozit uz Točak Sreće!
• Sjajna korisnička podrška
• Mnogo načina za uplatu
• Odlična ponuda uživo
• Mobilne aplikacije
10 dana besplatnog klađenja za nove
igrače uz prvi depozit do 5000 dinara!
• Superprednost I Superkvote
• Posluju po celoj Evropi
• Bonusi na depozit
• Jedinstvene igre
• Sigurna Isplata
Pokupi do 20.000 dinara za sportsko
klađenje na prvi uplaćeni depozit!

Kako je Nastao Tenis kao Igra, I Zašto je Tako Popularan u Kladionicama?

Za tenis kao sport se veruje da je nastao još oko 1300 godine u Egiptu I Persiji , bila je poznata u celoj Francuskoj I u tadašnje vreme se zvala “La Bud”. Ova igra je dobila naziv kraljevska igra, jer su Francuski I Engleski kraljevi imali veliko interesovanje za ovu igru. Tenis kao reč se pojavljuje tek oko 1529 . Veruje se da je moderni tenis nastao između 1859 I 1865 godine I da su njegovi izumitelji Hari Džem I Augurio Perera. Prvi teniski klub je osnovan 1872 dok je prvi turnir održan 1884 godine. Glavna promena u tenisu su se desila tek 1970 godine kada je uveden taj brejk kao I čelendž kojim je mogla da se preispita sudijska odluka. Open era je počela 1968 godine od kada su mogli svi igrači da učestvuju na teniskim turnirima širom sveta, bez obzira da li su profesionalci ili ne.

Klađenje na tenis nije bilo dozvoljeno oduvek, ali je u zadnjih 20-30 godina došlo do ekspanzije ove igre u svetu. U Srbiji se popularizacija ove igre u svakom smislu vezuje za pojavu Novaka Đokovića o kojem ne treba trošiti previše reči. Tenis kao deo sportskog klađenja uneo je novu dimenziju za ljubitelje ove igre. Mnogo igara I danimačinost klađenja na teniske mečeve su nešto što je privuklo široku auditorijum.

Najbolje Aplikacije za Mobilno Klađenje na Tenis?

Mnogo je operatera, ali mi ćemo uzeti u obzir samo top 5 koju smo naveli u listi na početku, I izdvojićemo samo 3 sa najboljim aplikacijama za sportsko klađenje.

#1 Superbet Aplikacija

Jedan od novijih operatera na našem tržištu koji je svojom jedinstvenom ponudom igara I promocija uspeo da privuče jako veliki broj igrača na svoju platform. Aplikacija koju imaju radi besprekorno I zato je na ovoj listi.

#2 Mozzartbet Aplikacija

Najveći su od svih kladionica na teritoriji Srbije, I kao takvi razvili su I jednu od najboljih aplikacija za klađenje na našem tržištu. Mozzart je kompanija koja je među prvima uplovila u svet mobilnog klađenja sa svojom aplikacijom.

#3 Maxbet Aplikacija

Sjajna kladionica sa sjajnom aplikacijom, koja nije samo dobro optimizovana, već je I estetski za svaku pohvalu. Velika ponuda teniskih mečeva uživo su jedan od razloga da igrate na Maxbetu.

Bitni Saveti za Klađenje na Tenis

Bitno je imati neko usmeravanje prilikom sportskog klađenja, a pogotovo prilikom klađenja na tenis, mi ćemo vam dati neke smernice.

Istražite igrače pre meča

Iako nije najbitnije, mogli biste radi vaše koristi da prethodno izanalizirate protivnike pre meča, jer sitnice čine razliku. Ko je u boljoj formi, ko je kakav na kojoj podlozi I slično.

Birajte pouzdane kladionice za klađenje

Iako su u današnje vreme sve kladionice proverene, I teško je pre svega dobiti licencu za ovu granu privrede, uvek treba biti na oprezu I odabrati pravog partnera za klađenje.

Istražite visinu kvota

Kladionica je jako puno, I kvote se u zavisnosti od operatera do operatera dosta razlikuju. Proverite u kojim kladionicama su kvote najveće I tu postavite vašu opkladu.

Najpopularnija Takmičenja za Klađenje na Tenis

Kao što smo I naveli na početku teksta, ponuda je u tenisu jako obimna u današnje vreme pa je izbor takmičenja gotovo neograničen. Ipak igrači imaju svoja omiljena takmičenja, a to su:

Grend Slemovi

Najveći teniski turniri na svetu privlače I najviše pažnje kod kladioničara. Vibldon, Rolan Garos, US Open I Australijen Open .

Mastersi

Drugi u redu turnira iza Grend Slemova. Ovi turniri privlače najbolje igrače sveta I kladioničari posebno vole ove turnire.

Fjučersi I Čelendžeri

Najniži stepeni teniskih turnira koji spadaju skoro u amaterske, ali turniri na kojima ima najviše iznenađenja I zbog toga su ekstremno popularni među kladioničarima.

Najpopularnije Igre za Klađenje na Tenis

Igara je jako puno, ali mi smo izdvojili najpopularnije kod ljubitelja klađenja na tenis.

Konačan Ishod

Najosnovnija Igra koja je prisutna od samog uvođenja tenisa u sportsko klađenje. Uvek je interesantno igrati na svoje favorite.

Ukupno Gemova

Jako uzbudljiva igra gde možete da igrate na više ili manje gemova u toku meča ili pak na tačan broj gemova po setu.

Tajbrejk

Uzbudljiva igra u kojoj možete da se kladite na to da li će biti tajbrejka u nekom od setova ili na celom meču.

FAQ

Da li mogu da se kladim na poene po gemu na teniskom meču?

Ova vrsta klađenja je dostupna na teniskim mečevima koji su dostupni za klađenje uživo. Možete da igrate na sldedeći poen, ili pak na tačan rezultat gema.

Koju igra je u teniskom klađenju najbolja?

Generalno su sve igre dobre, sve zavisi od vas šta volite da igrate I koji tip igre. Da li želite da igrate na broj gemova ili na pobednike mečeva, izbor je veliki.

Kome mogu da se obratim za pomoć oko klađenja na tenis?

Sva pitanja koja imate da postavite u vezi klađenja na tenis I u vezi bilo čega vezanog za kladionicu možete da postavite korisničkoj podršci nekoj od kladionica koje uglavnom rade 24/7.

Da li mogu da se kladim na tenis preko mobilne aplikacije?

Klađenje na tenis je svakako moguće I na mobilnim aplikacijama I kao takvo je dostupno svuda. Vaš je izbor da li ćete opklade da postavljate preko aplikacije ili platforme.

Koje kladionice imaju u ponudi klađenje na tenis u Srbiji?

Trenutno je klađenje na tenis dostupno u svim kladionicama na teritoriji Srbije, jer je tenis deo standardne ponude. Najbolje kladionice u Srbiji u kojima je dostupno klađenje na tenis smo naveli u ovom članku.