Superbet Kladionica Vam Nudi Mnoštvo Bonusa I Promocija 2024

Superbet kladionica ne posluje jako dugo na teritoriji Srbije ali je zato prisutna već duži period u nama susednoj Rumuniji gde je I osnovana još 2008 godine.

Bonus registracije: 10.000 RSD za sport ili
40.000 RSD za slot
Registrujte se u Superbet

Ključne informacije:

 • Superbet nudi bonus za nove igrače do 10.000 dinara za sport i do 40.000 dinara za slot igre.
 • Superbet ima široku ponudu za klađenje uz posebne kvote i šansu za klađenje u raznim sportovima uživo.
 • Mobilna Aplikacija dostupna za Android i iOS uređaje, i omogućava i praćenje kontakta uživo te komunikacije prije društvene mreže SuperSocial.

Pored poslovanja u ove dve zemlje, takođe posluju I u Belgiji I Poljskoj, što pokazuje koliko je to ozbiljna kompanija u stvari. Superbet nudi mnoštvo bonusa svojim igračima, pre svega se to odnosi na bonuse dobrodošlice I razne dodatne bonuse na depozit kojim privlače svakodnevno jako puno novih igrača.

 1. 🎁 Ponuda Bonusa

 2. 💻 Superbet Slot

 3. 📱 Superbet Aplikacija

 4. 🎯Uživo Klađenje

 5. 💰 Uplata

 6. 💲 Isplata

 7. 📞 Korisnička podrška

 8. 🌍Lokacija U Srbiji

 9. 🥳 Osvrt I Zaključak

 10. ❓ FAQ

Detaljnom analizom ovog operatera predstavićemo vam prednosti I nedostatke koje poseduje Superbet.


PREDNOSTI

 • Superprednost
 • Bonus dobrodošlice 100%
 • Superspin
 • Specijal kvote
 • Nagradne igre
 • Super free bet
 • Betbuilder
 • Supersocijal društvena mreža

NEDOSTACI

 • Ograničene Uplatno isplatne metode
 • Nema Uplatna Mesta
 • Slaba ponuda džekpotova

Koje Superbet Bonusi su u Ponudi?

Superbet kladionica se trudi da drži korak sa trenutno mnogo većim kladionicama koje posluju na teritoriji Srbije. Primetno je da su počeli sve više da ulažu u marketing, a to I vidimo po njihovom zaštitnom licu, a to je najbolji košarkaš današnjice, Nikola Jokić.

Bonusi su neizostavan deo ponude svake onlajn kladionice, I ovo su neki od bonusa koje Superbet nudi svojim novim igračima:

Superbet Bonus Dobrodošlice

Ovo je bonus koji dobijate prilikom uplate prvog depozita na vaš nalog I moguće je osvojiti čak 40.000 dinara bonusa za slot igre kao I 20.000 dinara za sportsko klađenje. Na vama je da izaberete za koju sekciju onlajn klađenja želite da iskoristite ove bonuse. Dobićete bonus od 100% na bilo koji depozit koji uplatite novac.

Superspin točak sreće

Ovo je promocija u kojoj svakodnevno možete da osvojite lepe bonuse, kao što su freebetovi, freespinovi I džekpotovi. Jedini uslov da biste učestvovali u ovoj promocije jeste da vam nalog bude verifikovan. Pravo na vrtenje točka imaćete jednom na svakih 24h.

Superprednost

Jedinstvena ponuda za sve ljubitelje sportskog klađenja, jer prednost od 2 gola vam donosi novac. Šta to znači? Za mečeve odabranih lige , uglavnom za najveća evropska I svetska takmičenja važi ova promocija koja se razlikuje od sporta do sporta. Ukoliko stavite konačan ishod na neki od ovih mečeva , ukoliko par na koji ste odigrali povede sa 2 razlike u bilo kom trenutku meča , vaš par će biti dobitan. Za košarku ta razlika treba da iznosi 18 poena razlike , za tenis 6-0 u bilo kom setu , za rukomet 6 golova prednosti, odbojka 2 seta prednosti, hokej na ledu 3 gola. Ovo je apsolutno jedinstvena ponuda koju nećete moći da pronađete kod drugih korisnika.

Ekstra Bonus do 350%

Ovo je takozvani bonus na broj parova koji vam omogućava da vaš dobitak višestruko uvećate sa brojem parova koje stavljate na tiket. Ovaj bonus može da uveća dobitak na vašem tiketu sportskog klađenja za čak 350 %. Da biste dobili taj maksimalni bonus, biće potrebno da odigrate 50 parova sa kvotom od minimalno 1,30.

Bonus registracije: 10.000 RSD za sport ili
40.000 RSD za slot
Registrujte se u Superbet

Sportsko Klađenje na Superbetu

Ovo je jedna od najbitnijih stavki u svim onlajn kladionicama, I kao takvu Superbet ju je shvatio vrlo ozbiljno sa svojom ponudom.  Sa svim promocijama koje ima u svojoj ponudi  Superbet je ozbiljan takmac svim drugim kladionicama na našem tržištu. Očekuje se da će u budućnosti samo dodatno unaprediti I onako već bogatu ponudu.

Klađenje na Najbitniju Sporednu Stvar na Svetu u Superbetu

Superbet ima jednu od najbogatijih ponuda za klađenje na fudbal od svih ostalih onlajn kladioničarskih operatera. Na njihovoj platformi ćete moći da igrate preko 350 igara za pojedine mečeve. Na Superbetu možete da igrate sve od konačnog ishoda, golova pa do kartona I ofsajda. Definitivno imaju jednu od najjačih ponuda za fudbal, a pre svega se izdvajaju zbog superprednosti.

Kakve su Kvote u Superbetu

I u pogledu kvota Superbet se ističe kao jedan od onih sa najvećim kvotama u ponudi. Pored jakih standardnih kvota tu su I parovi sa takozvanim specijalnim kvotama koje su još dodatno uvećani. Pored svih prednosti koje nudi I ovo je segment gde se nalazi u samom vrhu sa najvećim kladionicama.

Slot Igre I Rulet na Superbetu

U pogledu slot igara Superbet se svakim danom unapređuje. Sve najpopularnije slot igre koje igrači slot igara vole se nalaze na njihovoj platformi. Treba napomenuti I da se svakog četvrtka dodaju nove slot igre. Svi novoregistrovani igrači bi trebalo da iskoriste bogat bonus dobrodošlice za slot igre koji iznosi čak 40.000 dinara. Pored slot igara tu su I igre na ruletu uživo za sve ljubitelje ove jako popularne igre. U ponudi imate čak 7 različitih ruleta I u planu je da se taj broj uveća.

Kakva je Superbet Aplikacija?

Superbet ima jako dobru aplikaciju koja je izuzetno vizuelno dobro napravljena I pre svega izuzetno je funkcionalna I dobro optimizovana. Samu aplikaciju možete preuzeti na App story, na Play Story ili na App gallery. Sama aplikacija se ažurira nekoliko puta sedmično I samim tim se omogućava njeno nesmetano funkcionisanje. Pravo je uživanje igrati tikete I slot igre na Superbet aplikaciji.

Uživo Klađenje

Superbet ima jako bogatu ponudu događaja za klađenje uživo. Mnoštvo raznih sportova je dostupno na uživo klađenju kao I mnogo različitih igara. Interesantno je da je većina igara koja je dostupna pre meča, dostupna I za igru uživo.

Kako Uplatiti Novac na Superbetu?

Superbet ima ograničene metode za uplatu novca na nalog I to se svodi na nekoliko metoda za uplatu novca. Možete uplatiti novac na sledeće načine:

 1. Uplata preko Payspota
 2. Platnim karticama (Visa, Master,Maestro I Dina)
 3. Uplata preko tekućeg računa u banci

Isplata Novca sa Superbeta

Imajući u obzir da su ograničene metode za uplatu novca, možemo reći da su za isplatu novca te metode još ograničenije, jer se novac može isplatiti samo na jedan način.

 1. Isplata na vaš lični tekući račun
Bonus registracije: 10.000 RSD za sport ili
40.000 RSD za slot
Registrujte se u Superbet

Korisnički Servis Superbeta

Superbet ima jednu od najboljih korisničkih podrški od svih onlajn kladionica, I to vam govorima iz ličnog iskustva. Samu korisničku podršku možete kontaktirati na sledeće načine:

 1. Na live četu
 2. Preko Vibera +381 69 777 115
 3. Na email [email protected]

Podrška je dostupna 24/7.

Lokacije

Superbet posluje samo kao onlajn kladionica I nema fizičkih uplatnih mesta. Nema nagoveštaja da će otvoriti uplatna mesta.

Zaključak

Nakon detaljne analize Superbeta, moramo da priznamo da se ova kompanija pozicionira kao jedna ozbiljna nadolazeća sila koja preti da pomuti slavu najvećim kladionicama koje posluju već dugo godina na našoj teritoriji. Imajući u vidu koliko je Superbet uspešan u nama susednoj Rumuniji, možemo da zamislimo da kroz neko dogledno vreme Superbet uspe da izbije u sam vrh kladionica u Srbiji. Ima par stavki koje bi mogli da poprave, pre svega mislimo na metode uplate I isplate , ali sve u svemu, zbog široke ponude I pre svega superprednosti, dajemo preporuku da počnete da igrate na Superbetu.

FAQ

Šta je Superizazov?

To je jedna vrsta promotivne akcije u kojoj igrači učestvuju u nekoj vrsti kviza, gde biraju za sportski događaj koji je određen, neke statističke podatke. Imate 5 odgovora koja trebate da date, I igrači koji imaju 3 ili više tačnih odgovora, učestvovaće u raspodeli 200.000 dinara bonus sredstava.

Da li postoji kešaut opcija na Superbetu?

Superbet ima u ponudi kešaut opciju pomoću koje ćete moći da naplatite tiket I pre kraja svih događaja na tiketu. Kešaut je postao otprilike obavezna opcija za sve onlajn kladionice.

Da li mogu da preuzmem Superbet aplikaciju na play story?

Superbet aplikaciju je moguće preuzeti sa plej stora a I sa app stora kao I sa app galerija . Ovo je jedina aplikacija za klađenje koju možete preuzeti direktno sa plej stora.

Koliko minimalno novca mogu da uplatim na svoj nalog?

Ne postoji minimalni iznos koji možete da uplatite na vaš nalog. Ukoliko želite da učestvujete u bonusu dobrodošlice, bilo bi potrebno da uplatite minimalno 500 dinara, da bi dobili bonus.