Sjajni Superbet Promo Kod Ti Donosi do 40.000 dinara

Definitivno ovo je jedan online kladioničarski operater koji je rešio da ozbiljno uzdrma konkurenciju na teritoriji Srbije, a jedan od njihovih glavnih oružja jeste I Superbet promo kod. Ovaj operater je počeo da posluje relativno skoro na ovom tržištu I već je jako ozbiljnja konkurencija mnogo starijim I moćnijim kolegama koje posluju I na mnoštvu uplatnih mesta.

Bonus do 40 000 RSD
Preuzmi bonus

Ključne informacije:

 • Superbet je relativno nova kladionica na tržištu Srbije koja nudi širok spektar promocija i bonusa za igrače, uključujući bonuse dobrodošlice za slot igre i sportsko klađenje.
 • Superbet nudi jedinstvene promocije kao što su Superprednost i Superspin, pružajući igračima dodatne mogućnosti za dobitak bez potrebe za uplatom depozita.
 • Proces registracije i aktivacije bonusa na Superbetu je jednostavan, a usluge korisničke podrške su lako dostupne za svaku vrstu pomoći.

 1. 🚀 Promo kod 2024

 2. 🤔 Bonus Dobrodošlice bez Promo Kod

 3. 👉Bonuse koje ne Zahtevaju Uplatu Depozi

 4. 🎁 Promocije Superbet

 5. 😃 Dostupnost koda

 6. 💳 Platne metode

 7. 📱 Superbet Aplikacija

 8. 📞 Korisnička podrška

 9. ❓ FAQ

Trenutno Superbet promo kodovi nisu dostupni za korišćenje, ali je sva prilika da će ponovo biti dostupni u skorijoj budučnosti. Iako ova promocija nije dostupna, svakako bi trebalo da iskoristite neke od dodatnih bonusa koje nude.

Vrsta Bonusa
VREDNOST BONUSA
Sport Bonus
Do 20 000 dinara
Preuzmi bonus
Slot Bonus
Do 40 000 dinara
Preuzmi bonus
Džekpotovi
Do miliona nekoliko
dinara
Preuzmi bonus

Superbet Promo kod 2024

IKao kompanija Superbet se jako dobro pozicionira na tržištu, I to uspeva sa jakim maerketinškim aktivnostima na svim kanalima oglašavanja. Kao što smo I naveli u prethodnom delu teksta, Superbet promo kod nije trenutno dostupan ali svakako možete da proberete između mnogo drugih promocija I bonusa koje ova kompanija nudi. Pre svega bi trebalo da pogledate lepe bonuse dobrošlice koje Superbet nudi svojim novim igračima.

Prednosti Superbet Bonusa

 • Superbet bonus vam donosi priliku da ostvarite dobitke uz besplatna sredstva
 • Bonusi u ovom članku su aktuelni
 • Prilika da dobijete specijalne bonuse koje možete iskoristiti za slot igre ili sportsko klađenje
 • Vrlo je jednostavno uneti sam bonus- samo kliknite na baner
 • Svi bonusi u Superbetu donose velika uvećanje sredstava bez previsokih obrtnih uslova
 • Upotrebom Bonus nemate rizika za gubitak sopstvenog novca

Bonus za Sportsko Klađenje 100%

Ovo je jedan od boljih bonusa dobrodošlice koje možete naći na tržištu, a to je bonus za sportsko klađenje u iznosu do 20000 dinara.  Ukoliko uplatite I iznose veće od 20.000 dinara svakako ćete dobiti maksimalni iznos bonusa od 20.000 dinara. Minimalni iznos koji možete da uplatite da biste učestvovali u ovoj bonus promociji vaš prvi depozit mora da iznosi minimalno 500 Rsd. Obrtni uslov za ovaj bonus je x 10 , što znači da bi dobijeni bonus od recimo 2000 dinara prešao u pravi novac koji možete da podignete, moraćete da plasirate opklade u iznosu od 20.000 dinara.

Bonus dobrodošlice za Slot igre 100%

Ovo je takođe bonus iz paketa dobrodošlice koji vi birate prilikom dodeljivanja samog bonusa. Bonus za slot igre može da iznosi do 40.000 dinara I ima obrtni uslov od x 40 . Takođe u zavisnosti od uplate maksimalni bonus je 40.000 dinara. Minimalni iznos je 500 dinara, koliko je obavezno da uplatite da biste mogli da učestvujete u ovoj promociji.  Bitno je da prilikom uplate prvog depozita vi morate da izaberete koju tip bonusa želite da iskoristite.

Da li Bonusi Dobrodošlice Mogu da se Aktiviraju bez Promo Koda?

Bonusi iz paketa dobrodošlice su osmišljeni tako da svaki  igrač koji se registruje na njihovoj platformi I uplati prvi depozit od minimalno 500 dinara, dobija priliku da učestvuje u ovoj promociji. Posedovanje Superbet promo koda nije uslov da dobijete bonus dobrodošlice. Kao što smo već I naveli da biste aktivirali neki od bonusa dobrodošlice, potrebno je samo da uplatite novac na vaš nalog.

Da li Postoje drugi  Bonusi za Koje Nije Potrebno da Uplatite Depozit?

Superbet nudi jedinstvenu promociju kojom možete da dobijete besplatna sredstva za igru I bez uplate novca na nalog. Superspin je točak sreće na kojem ćete svakodnevno imati priliku da osvojite freebet , freespin I druge bonuse ,bez uplaćenog depozita. Prva 3 dana ćete moći da vrtite točak I bez verifikacije naloga, dok ćete za nadalje morati da obavite ovaj proces. Ukoliko želite da učestvujete u nekom od dodatnih bonusa, potrebno je da uplatite samo 500 rsd na vaš nalog. Trenutno imate dostupne I promocije vezane za EURO 2024 u kojima možete da osvojite pored besplatnih novčanih sredstava I putovanje na EURO 2024.

Bonus do 40 000 RSD
Preuzmi bonus

Koje dodatne Superbet Promocije postoje?

Superbet se kao kompanija potrudio da svojim igračima ponudi jako puno promocija I bonusa, a mi ćemo detaljnom analizom njihove ponude pokušati da vam predstavimo koje to dodatne promocije oni nude.

Superprednost

Ovo je definitivno promocija koja Superbet izdvaja od konkurencije, kao jedinstvenu ponudu koja nije dostupna ni na jednoj drugoj platformi za klađenje koja je nama poznata.  Superprednost omogućava igračima sportskog klađenja pravu prednost prilikom igranja na konačan ishod sportskih mečeva. Igranjem na konačan ishod sportskih mečeva,  na kojima je nazanačeno da spadaju pod promociju superprednost, vaš par postaje dobitan ukoliko vaš tim povede sa 2 razlike. Ova promocija ne važi samo za klađenje na fudbalske mečeve, već I za druge sportove. Za košarku je potrebno da tim povede sa 18 razlike, u tenisu da bilo koji set dobije sa 6:0, u rukometu je ta granica 6 gola, u hokeju 3 a za odbojku je 2 seta prednosti. Apsolutno jedinstvena promocija koja menja igru sportskog klađenja iz samog korena, I daje neverovatnu prednost igračima.

Superspin bonus

Ovo je bonus kojim Superbet svojim igračima daje priliku da svakodnevno dobijaju lepe nagrade na njihovom sajtu. Svakoga dana imate priliku da zavrtite točak sreće I da dobijete freespinove, freebet sredstva,  super slot bonuse pa čak I džekpotove. Nakon dobijanja neke od nagrada , dobijeni bonusi će biti uplaćeni na vaš nalog najkasnije 24 h od dobijanja, a rok za odigravanje je 72 h. Novoregistrovani igrači imaju priliku da vrte superspin 3 prva tri dana bez registracije naloga.

Bet Builder

Ovo je jako intersantna promotivna akcija jer omogućava igračima da sami kombinuju više igara na jednoj utakmici. Ovde je moguće da pored konačnog ishoda I golova, na istoj utakmici odigrate I broj kornera, kartona ili pak I strelca na meču, možete vezati I do čak 6-7 opklada za jedan meč I na to ćete dobiti jako velike kvote. Bet builder svakako predstavlja budućnost klađenja.

Super Izazov

Ovo je promocija kojom Superbet nagrađuje znanje svojih igrača I njihove prognoze. Svake nedelje je dostupan super izazov u kojem igrači daju svoje tipove na određeni sportski događaj. Igrači sa najviše pogođenih tipova, između sebe podeliće čak 100.000 dinara freebet sredstava.

Bonus do 40 000 RSD
Preuzmi bonus

Da li će Promo Kod Superbeta Biti Aktuelan u Budućnosti?

Pored brojnih promocija koje nude, postoje nagoveštaji da će Superbet promo kod postati aktivna promocija u budućnosti. Trenutno ne možete da iskoristite Superbet promo kod jer sama promocija nije u toku. Ova kompanija je svoja marketinška sredstva preusmerila u neke druge promocije koje su trenutno aktuelne, a koje smo naveli u prethodnom delu teksta ove analize ponude.

Opcije za Uplatu I Isplatu Novca na Vaš Nalog

Superbet kompanija svakakao treba da uzme u obzir proširenje ponude za uplatu I isplatu novca sa kladioničarskog naloga. Trenutno ima tek nekoliko metoda pomoću kojih možete da izvršite uplatu I isplatu novca n analog, a mi ćemo vam predstaviti na koje načine to možete da učinite.

Uplata novca:

 1. Uplata preko tekućeg računa u banci
 2. Uplata preko Payspota
 3. Platnim karticama (Visa, Master,Maestro I Dina)

Isplata :

 1. Na vaš lični tekući račun ( prethodno verifikovan)

Segement transfera novca je sigurno jedan koji će pokušati da unaprede u Superbetu.

Naslov tablice: NAČIN UPLATE / MINIMALNA VREDNOST / MAKSIMALNA VREDNOST UPLATE / PROVIZIJE NA UPLATU

Način
Uplate
Minimalna
Vrednost
Maksimalna
Vrednost Uplate
Provizije
na uplatu
1 RSD
1 000 000 RSD
0%
1 RSD
1 000 000 RSD
0%
1 RSD
1 000 000 RSD
0%
1 RSD
1 000 000 RSD
0%
1 RSD
1 000 000 RSD
Provizija Banke
1 RSD
1 000 000 RSD
0%

Superbet Aplikacija za Pametne Uređaje

Superbet ima jednu od definitivno najboljih aplikacija za klađenje. Ona je dostupna za preuzimanje sa Play Store za android korisnike, sa App Stora za IOS korisnike I sa App gallery za Huawei uređaje. Pre svega sama aplikacija je vizuelno izuzetno lepa, a I brzina aplikacije je neverovatna. Moći ćete da igrate tikete I slot igre bilo gde sa uživanjem.

Korisnički Servis : Rešavanje Problema sa Promo Kodom

Superbet ima jako brz I kvalitetan korisnički servis koji će vam pomoći u vezi sa svakim problemom, pa tako I sa Superbet Promo kodom, koji trenutno nije dostupan. Sam korisnički centar Superbeta radi 24h/7 I moguće je stupiti u kontakt sa njegovim agentima na sledeće načine:

 1. E-mail na [email protected]
 2. Preko aplikacije Viber +381 69 777 115
 3. Preko Live četa na sajtu superbet.rs ili preko aplikacije

Jako pozitivna iskustva imamo sa live četom jer smo kontaktirali sa njima u cilju provere njihove usluge. Sve pohvale za ljubazno I stručno osoblje Superbet korisničke podrške.

FAQ

Kako da aktivirate Superbet promo kod?

Aktivacija samog Superbet promo koda je više nego jednostavna, I potrebno je da promo kod unesete u za to predviđeno mesto. Trenutno ne postoji Superbet promo kod koji biste mogli da iskoristite . Ukoliko ova promocija postane aktuelna u budućnosti I bude vam potrebna pomoc oko aktivacije, budite slobodni da kontaktirate korisničku podršku.

Šta je superprednost?

Superprednost je jedinstvena ponuda iz Superbete, gde u zavisnosti od sporta, određeno vođstvo ekipe na koju ste se opkladili u bilo kom trenutku meča čini par dobitnim. Za fudbal konkretno je vođstvo od 2 gola razlike.

Kolika je maksimalna isplata za sportsko klađenje na Superbetu?

Maksimalni iznos koji možete da dobijete na jednom tiketu sportskog klađenja iznosi 10 miliona dinara.

Da li mogu da igram slot igre na Superbet aplikaciji?

Superbet aplikacija je ekstremno dobro optimizovana, tako da je jedan od njenih glavnih ciljeva bilo omogućivanje ljubiteljima slot igara da igraju slotove na svojim mobilnim uređajima. Sve igre koje su dostupne na Superbet sajtu možete igrati I na aplikaciji.

Da li Superbet ima uplatna mesta?

Superbet kompanija trenutno posluje samo kao onlajn operater za klađenje u našoj zemlji. Nema nagoveštaja da će otvarati I fizička uplatna mesta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *