Soccer-bet Kladionica, različiti bonusi, promo kod I Ostala Ponuda

Jedan od vodećih lidera sportskih igara na sreću u Srbiji je Soccer-bet sportska kladionica. Phuket d.o.o. je vlasnik SK Soccer brenda gde je zaposleno preko 1000 osoba sa širokom ponudom uplatnih produžnica. Dok se kladite u poslovnici, ujedno se možete i osvežiti pićem jer Soccer-bet kladionica poseduje kafić koji donosi mnogobrojne pogodnosti.

Uplatna mesta Soccer kladionice uvrštene su u top 5 i uzastopno doprinose modernizaciji i nepretku društva ali i unapređenju ekonomije. 2011 godine sportska kladionica Soccer-bet učestovala je u akciji „Moguće je  prekinuti“. Edukaciju je pokrenula specijalna bolnica za bolesti zavisnosti iz Drajzerove koja je zajedno Soccer-bet učestovala u prepoznavanju simptoma zavisnosti. Akcija je još uvek aktivna. 

Poslovnice Soccer-bet kladionice su smeštene na 250 lokacija širom zemlje, a svojom bogatom ponudom omogućavaju i online klađenje. Prijatni i moderni ambijenti, profesionalnost, susretljivost prema korisnicima, promo kod – promo račun, stalne akcije i bonusi izdvajaju njihove usluge na tržištu. Uplatna mesta Soccer-bet kladionice nudi najbolje što ljubitelji sporta i zabave cene a to je brza isplata dobitnog tiketa

Ključne informacije:

 • Soccer-bet sportska kladionica, vlasništvo kompanije Phuket d.o.o., sa preko 1000 zaposlenih, predstavlja jednu od vodećih u industriji sportskih igara na sreću u Srbiji.
 • Poseduje više od 250 uplatnih mesta širom zemlje, a pored klađenja u ponudi ima i kafiće za osveženje.
 • Od 2011. godine, aktivno učestvuje u edukativnim akcijama o zavisnosti od kockanja zajedno sa specijalnom bolnicom iz Drajzerove.

Soccer-bet kladionica poseduje i licencu države Srbije za legalno klađenje. Kao poznato i popularno online sportsko klađenje, Soccer-bet nudi i online casino opciju. U nastavku teksta donosimo vam prednoste i nedostatke koje poseduje Soccer-bet kladionica.


PREDNOSTI

 • Jednostavna registracija
 • Široka ponuda i dobra pokrivenost sportovima
 • Mogućnost klađenja uživo
 • Kontakt centar za pomoć korisnicima
 • Jednostavnost klađenja uživo
 • Zaštita podataka registrovani članova

NEDOSTACI

 • Vrlo mala ponuda bonusa i promo akcija
 • Nema u ponudi promo koda
 • Mobilna aplikacija vrlo šturo urađena

Bonusi Soccer-bet Kladionice

Gledajući na ostalu ponudu možemo reći da je ovaj domaćin uredio je skroz na drugi način, i to neočekivani. Većina brendova sportskih kladionica svoju pažnju usmeravaju na bonuse i druge promocije kojima bi zadržala svoje igrače da ne bi odlazili u druge konkuretske brendove a takođe i da privuče nove igrače jer realno nema rasta kladionice bez novih članova. Kompacija Soccer bet su ipak nisu odlučili za ovakav tržišni potez te je vrlo nelogičan takav potez ali obzirom da analiziramo ponudu i sam brend nećemo se detaljnije upuštati u takvu analizu.

Ukoliko ste mislili da i u ovoj kladionici je potrebno registrovati nalog i položiti simbolični depozit za ostvarenje bonusa, morat ćemo vas razočarati jer takva ponuda nije u igri. Dakle bonus dobrodošlice nije predviđen što svakako je ne mali nego malo veći nedostatak. Svakako da bi osoblje Soccer beta trebalo možda razmisliti u drugom pogledu kako bi izašli nove načine za kontinuirani rast. 

Ono što možete očekivati od ovog domaćina jesu dve glavne bonus ponude:

 • Cash back opcija – ponuda koja se viđa i u drugim kladionicama te nije nešto što bi bilo inovativno i jedinstveno samo za ovaj brend. U slučaju promašaja jednog para sa tiketa koji ste odigrali garantuje vam se određeni povrat dela uloženih sredstava odnosno vašeg depozita. Omer se može tabelarno predstaviti na sledeći način: 
Omer kvotaIznos uplate (akontacije)
28+ 1 x  vrednost uplate
48+ 2 x veća vrednost uplate
68+ 3 x veća vrednost uplate
98+ 5 x veća vrednost uplate
488+ 10 x veća vrednost uplate
788+ 50 x veća vrednost uplate
988+ 100 x veća vrednost uplate
 • Extra bonus opcija – vrsta bonusa koja stimuliše igrače na igranje više parova u okviru jednog tiketa. Što je parova više bonus se uvećava te zavisno od samog broja odigranih parova očekuju vam srazmerni bonusi.

Bonusi i promotivne akcije jesu sigurno nešto prvo što igrači posebno novi gledaju i uzimaju u obzir pri registraciji naloga u kladionici. Ovo sigurno nije ponuda koja će očarati bilo kojeg igrača s obzirom na konkurencijske brendove i njihovu ponudu te možemo istaći slabosti bonusa i promotivnih akcija u Soccer bet kladionici. 

Promo Kod Soccer Beta >> Kladionice U Srbiji

Promo kod i slične ponude su jako prepoznatljive stvari te ih igrači odma prepoznaju i traže u sekciji bonusi i akcije. Ističemo da ni ova vrsta koda nije zastupljena u Soccer bet kladionici što je još jedna od mana ove kladionice. Za sada nije uvršten u ponudu te u slučaju da se domaćin predomisli i uvrsti isto u ponudu sigurno ćemo vas blagovremeno obavestiti kako biste bili upoznati sa celokupnom poudom i odabrali željeni kladioničarski brend. 

Dobre vesti su što opet koliko toliko nudi bonuse koji iskreno rečeno nisu revolucionarni ali za iskusne igrače koji već imaju razrađen sistem klađenja mogli bi se uklopiti u ovu skromnu ponudu. Analizirajući postojeće može se zaključiti da je domaćin zadovoljan načinom i obimom poslovanja te ne želi da uđe u svet marketinga i primamljivih ponuda kojima bi povećao bazu svojih igrača.

Nećemo naravno žaliti za tim jer dajemo glavne karakteristike, prednosti i mane ovog brenda te nećemo se upuštati u detaljniju analizu zbog čega su se iz Soccer bet kladionice odlučili na ovakve poteze. 

Promocije Soccerbeta

Gledajući ponudu koju je domaćin stavio na raspolaganje nisu zastupljeni neki veliki promo materijali koji bi izdvojili ovu kladionicu na više mesto. Međutim iz Soccer-beta su se odlučili na drugačiju vrstu ponude možda i takvu na koju niste navikli do sada. Promocije ove vrste su usmerene na uglavnom već postojeće igrače jer oni novi će ići za boljim bonusima dobrodošlice i sl što nije primer i slučaj sa ovom kladionicom.

Promocija Ke$omania

U ovoj promociji osvojite džek pot koji iznosi neverovatnih pola miliona dinara. Uz najpopularnije online igre sudjelujte u promociji i osvojite vaše dobitke. Navedena akcija vredi za period 03.09.2021 – 12.09.2021.godine do 23:59h. Igrači osvajaju poene koji se dobijaju za sve regularne spinove koje odigrate. Na kraju se zbrajaju i 100 najboljih igrača osvaja nagrade.

Caffe bonus

Jedna vrsta specifične ponude koju retko srećemo. Naime o čemu se radi? Domaćin je otišao korak dalje te je na inovativan način pridobio veću uplatu tiketa i sportske kladionice.

Dovoljno je poručiti kafu u soccer bet kafiću i sačuvati fiskalni račun za plaćenu kafu. Uslov koji je propisan jeste da na tiketu budu najmanje 4 para sa kvotama ne manjim od od 1,35.

Na taj način iskoristite vaš račun tako što ćete ga priložiti blagajnici u poslovnici i na taj način iskoristiti ovu vrstu neobičnog bonusa.

Praznična spinomanija

Za vreme određenih praznika predviđena je ova vrsta promocije sa bogatim sadržajem i šansama za dobitak. Domaćin se odlučio podeliti milion dinara što nije zanemariva brojka u svakom slučaju. Pravila su ista kao i kod drugih promocija, dakle samo registrovani igrači ulaze u obzir dobitaka ove promocije. Za spinove koje regularno odigrate osvajate poene koji se na kraju sabiraju u određenu sumu. 

Domaćin je i naravio određenu rang listu spram dobitaka i osvojenio poena pa u nastavku možete videti omere osvojenih bodova i mesta:

1 mesto250.000 dinara
2 mesto130.000 dinara
3 mesto75.000 dinara
4-10 mesto16.000 dinara
11-20 mesto12.000 dinara
21-30 mesto10.000 dinara
31-51 mesto5.000 dinara
52-71 mesto3.000 dinara
72-90 mesto2.000 dinara
91-100 mesto1.000 dinara

Sportsko Klađenje Soccer-beta, Online Srbija

Kod svake kladionice sportsko klađenje zauzima uvek posebno mesto. Možemo slobodno istaći da je domaćin za ove sportske događaje pripremio bogatu ponudu. Sa specijalnim tipovima i igrama možete tipovati bilo koji sportski događaj koji želite. Ponuda naravno uključuje najpopularnije sportove od fudbala, tenisa, košarke do i onih manje popularnih kao što su hokej, futsal, bejzbol i mnogi drugi. Od specijalnih igara smatramo da ne treba ih posebice ni nabrajati jer ih zaista mnogo a uključuju najširu ponudu na sportske događaje. 

Od konkurencije možda u vrlo malom procentu zaostaju ali ni to nije definitivan stav. Zašto? Jer stalno dorađuju svoje ponude i specijalne igre i samu veb stranicu preko koje takođe možete da igrate vaše tikete. Ponuda takođe uključuje aktuelne liste za danas, rezultate kao i status provere tiketa. Teletekst i slične stvari slobodno možete da pošaljete u zaborav.

Fudbal Kao Tip Ponude Soccer-beta

Najpopularniji i svakako najzastupljeniji sport svakako je fudbal. Pomenuli smo već široku ponudu koja se nudi na razne mečeve i lige što evropke što internacionalne gde je mogućnost tipovanja i odabira igara ogromna. Pokrivenost marketa je još jedan segment koji igra velike uloge za svaku kladionicu naročito fudbalsko tipovanje. S tim u vezi Soccer bet nudi različit broj marketa a naročito u pogledu fudbala.

Izbor koji je ovaj domaćin ostavio svojim igračima jeste za svaki meč između 40 i 50 marketa što je odlična stvar. Jedan segment koji nije uveo u svoju ponudu Soccer-bet kladionica jeste Azijski hendikep. To možemo smatrati velikim nedostatkom obzirom na veliko interesovanje igrača koje vlada za ovom ligom.

Domaći brendovi bi zaista trebali u određenom pogledu pratiti svetske jer igrači traže svoje “idealne” brendove a sa izostankom nečega ovako velikog ne smatramo da će poboljšati svoj tržišni deo. Soccer-bet kladionica je ponudila Draw-No-Bet okladu koja je pandan Azijskom hendikepu ali to sigurno nije nivo ponude, kvota i liste za danas kojim bi “kupili” nove igrače ili zadržali postojeće. 

Ponuda Kvota Soccer Bet Kladionice

S obzirom da kladionica posluje dosta dugo te je prošla različite faze razvoja možemo istaći da je ovo odlična ponuda s obzirom na raniji period. Nisu uvek ovako konkurentne kvote i margine bile a što je zahtevalo od domaćina da preuredi svoje poslovanje i izađe sa nečim konkretnim pred igrače. To se na kraju i desilo. Kvote su slične konkurencijskim brendovima ponekad čak ili nešto niže od ostatka ponude. Ne može se nikako reći da one nešto puno odstupaju od ostalih ali poređenjem su tu negde. 

Da se razume koeficienti idalje zaostaju za nekim vodećim domaćim brendovima kao što su Mozzartbet ili Meridian a da ne govorimo o jakim inostranim tržišnim brendovima. Dakle sve u svemu ovo je neki prosek koji možete očekivati bez velikih očaravanja na visinu kvota. Osoblje Soccer-beta bi trebalo proširiti svoju ponudu i u pogledu određenih liga kao i sportova čime bi ostvarile višu konkurenciju u odnosu na ostale a i privukli određen broj igrača koji smatra za prethodno navedeno kao veliki manjak, a nije ih malo takvih zasigurno.

Još jedna bitna stvar za naglasiti jeste nepromenjivost kvota Soccer bet kladionice što je odlična stvar. Stalna promenjivost može negativno uticati na samu ponudu i igrače koji sigurno izbegavaju takve brendove. U ovoj kladionici nećete imati tih problema te tiket koji sastavite vrlo vjerovatno je da će kvote ostati iste i na uplati tog tiketa.

Soccer bet Kazino Online

Domaćin se potrudio da u ponudu uvrsti i online kazino sa velikim izborom igara. Analizirajući ponudu možemo reći da je vrlo slična ostatku konkurencije u Srbiji. Igrači prilično preferiraju ove vrste igara jer su viši izgledi za dobitak nego na drugim tipovima klađenja. Takođe i vremena pandemije su povećali zainteresovanost za online igrama a posebno za kazinom online.

Soccer bet nudi velik izbor igara koje su podeljene u nekoliko grupa pa ćemo ih u nastavku navesti i dati detaljnu podelu šta sve to domaćin obedinjuje:

Rulet – igra koja uključuje brojeve od 1 do 36 podeljene u dve boje s tim da broj 0 obično bude u drugoj boji. Igrač bira svoj ulog i određeni broj ili boju te nakon odigrane partije u slučaju dobitka igrači se odma isplaćuju. Postoji više vrsta online ruleta te u nastavku donosimo one koje je i domaćin uvrstio u ponudu a to su:

 • Američki rulet sa iznimkom od običnog što ima jednu običnu nulu i duplu nulu pa je to razlika koja se može uočiti pri samom pogledu
 • Evropski rulet najvjerovatnije i onaj kojeg ste dosad najviše i igrali, sa jednom nulom koju kada “pokrijete” ulogom nema iznenađenja
 • Royal rulet sa karakterističnom ponudom gde imate mogućnost osvajanja progresivnog džek pota. Ulozi su veliki po nekoliko stotina hiljada dolara a džek pot osvajate ako pet puta isti broj osvojite.
 • Francuski rulet vrlo slična sa zanemarivim promenama na evropski rulet
 • Rulet za više igrača u slučaju da želite sa društvom ili više ljudi da igra u isto vreme.
 • Rulet sa više točkova za one ambicioznije gde uključivanjem vršte točkova za okretanje povećava vam se šansa za dobitak ali i sami ulog.

Postoji takođe mnogo još sistema za igranje ruleta što bi trebali posebnu temu otvoriti a ozbirom da smo na ponudi samog domaćina Soccer bet kladionice  prelazimo na sledeću ponudu.

Blek džek – takođe kartaška igra koja posle pokera ubraja se u najpopularnije igre sveta. Takođe igra sa velikim mogućnostima dobitaka pri čemu praćenje i dobra memorija. Potrebna je dobro proučiti sva pravila kako biste znali šta treba pratiti i koje karte brojati. Svetski popularna igra se tradicionalno održavala po svetskim metropolama kao Las Vegas međutim usled stanja pandemije online izbor je postao glavna okupacija svim igračima ove popularne igre. 

Poker – planetarno popularna igra koju je vrlo lako naučiti ali da biste igrali za pravi novac i usudili se podizati vaše uloge potrebno je mnogo više vremena odnosno prakse. Poker ima svoja pravila a najjači sa nekoliko kombinacija rangiranih prema jačini dobija. Mnogo je varijacija a ulozi mogu dostizati visoke iznose zavisno od uloga i stolova za kojim igrate.

Aplikacija >> Preuzimanje I Osnovne Karakteristike


U tržišnim utakmicama aplikacije koje su uvele razne kladionice i kod nas a i u svetu su postale velik instrument privlačenja igrača i ponude. Gotovo da neke kladionice čitavu svoju platformu zasnivaju na kvalitetnoj aplikaciji koja će sa samo par klikova pružiti igračima sve opcije koje žele. Međutim i u današnjim vremenima suočavamo se sa brojim nedostacima aplikacija različitih brendova.

Sama instalacija je jednostavna i završit ćete je veoma brzo prema uputama koje vas same vode. Napomena jedna u pogledu preuzimanja aplikacije jeste da ista nije dostupna na Google play store zbog određenih restrikcija pa je moguće preuzeti isključivo sa veb stranice. Treba istaći i jednu veliku manu odnosno nedostatak. U pitanju je to da je sama aplikacija urađena samo za Android uređaje a još uvek ne podržava IOS uređaje što zaista većina igrača smatra kao nedostatak. 

Aplikacija kod mobilne, desktop ili android verzije se ne menja u smislu tipa igara i ponude nego čisto dizajnom. Ikonice su pomalo zastarele i interfejs bi se mogao podići na viši nivo te postoji prostora za unapređenje same aplikacije s obzirom na sve veću zastupljenost mobilnog klađenja.

Ponuda je raznovrsna te joj se ne može naći zamerka sa posebnim igrama, klađenja na e-sportove takođe predgled ponude po ligama i sl. Može biti slabost i još jedna činjenica odnosno da kvote se često i brzo znaju menjati te je potrebno da budete brzi pri klađenju uživo kako vam kladionica ne bi ponišila opkladu.

Uživo Klađenje

U ponudu Soccer bet kladionice uvršteno je i uživo klađenje što bi rekli da su morali posegnuti za tim korakom jer svaka ozbiljnija kladionica nužno mora imati ovu opciju bez koje igrači sigurno ne bi registrovali svoje naloge. Soccer bet je donekle otišao u tom pogledu međutim ima još stvari i opcija koje bi se dale popravljati, ukidati ili otvarati nove ali u suštini ponuda je pristojna s obzirom na brend o kojem se radi.

Sama ponuda koju možete naći u Soccer bet kladionici nije na zavidnom nivou te smatramo da bi se mogla dosta unaprediti. Ali opet ističemo za neke recimo popularne sportove naći ćete dobru ponudu i pokrivenost odličnu dok recimo za onu manje popularnu izostaju tipovi,opcije i ponuda. Stranica preko koje se kladite uživo je jednostavno odrađena sa tamnom pozadinom što stvara kontrast i reklo bi se bolju preglednost na sve ono što vam treba i želite.

Sve u svemu prostora ima još za dosta napretka i unapređenja ali ukoliko ste fan popularnih sportova i ne zanimaju vas preterano ostali sportovi, mogli biste se uklopiti u Soccer bet o okušati svoju sreću.

Načini Uplate Depozita 

Uplatno isplatni sistemi u kladionicama u Srbiji pa i u regionu da ne uzimamo u obzir svetske brendove su manje više isti. Uglavnom se ta ponuda svodi na više opcija uplate i dve do tri opcije isplate. Sa porastom tržišnog udela smatramo da bi se i to jednog dana trebalo promeniti ali sigurno da nije u top listi prioriteta brendova koji kod nas posluju.

Tri su načina ili kategorije koje Soccer bet nudi polog odnosno uplatu depozita i to:

 • u svakoj od poslovnica Soccer beta
 • platnim karticama ( Visa, MasterCard ili Maestro)
 • u banci ili pošti odnosno moguće je i E-bankingom

Koje god da su vaše opcije smatramo da bi se mogli uklopiti u prethodno navedena sistema uplata a nadat je se da će i to u budućnosti biti promenjeno, naravno na bolje.

Isplata

Ponuda u pogledu isplata dobitaka i depozita u Srbiji su takođe manje više iste. Ne nudi se preterano velik izbor načina isplate te ne preostaje ništa drugo nego se prilagoditi. Soccer bet, kao i većina ili maltene sve ostale, nudi dve opcije isplate i to:

 • u poslovnici lično ili
 • na bankovni račun

Načini Kontakta I Vrste Korisničkog Servisa Soccer Beta

U pogledu ove kladionice imate i kontakt osoblje servisa koji vam stoji na raspolaganju za sve probleme koji mogu nastati u vezi uplata, isplata, pravila korištenja, registracije i sl. Kontakt sa servisom se obavlja isključivo putem emaila što u nastavku prikazujemo. 

Tu su takođe i profili na društvenim mrežama pa je kontakt moguć i na taj način.

Radno vreme nije limitirano niti određeno a obzirom da je email kontakt veza i društvene mreže telefoni nisu u upotrebu u tom pogledu. Tako da ne možete naći Call centar, WhatsApp, Telegram, Signal, ili recimo live chat. Ono što jeste dostupno su emailovi razvrstani u tri grupe ovisno o prirodi vašeg problema:

Tu su takođe i društvene mreže gde se možete obratiti osoblju Soccer beta :

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube

Lokacije

S obzirom da razvijenost i popularnost kladionice relativno velika, broj poslovnica i mesta je prilično zastupljen. U pisanju ove recenzije broj usplatnih mesta Soccer beta u Srbiji iznosi 263 što je zaista odlično raširena mreža. Kada takođe uzmemo u obzir lokacije možemo istaći da kladionica će sigurno rasti u narednom periodu i razvijati se.

Svi veći gradovi ali i manja mesta imaju bar po jednu ako ne i više poslovnica od Beograda, Novog Beograda, Novog Sada, do Smedereva, Subotice, Užica, Zemuna i sl.

Zaključak

Na kraju možemo istaći generalne stvari koje bi svrstale kladionicu prema ponudi koju nudi, tipovima, aplikaciji, dostupnosti, načinima uplate isplate i sl. Soccer bet ima dobru ponudu posebno popularnih sportova ali je uvedena mogućnost tipovanja e-sportova u nekoj manje zastupljenoj meri. Posebnu pohvalu možemo istaći što se kladionica prilagodila vremenima pandemije što ljudima i na kraju samim igračima se prilagođava na način da olakšava određene stvari.

Aplikacija je identična i na mobilnoj verziji ali je lakše i sve je preglednije na desktop varijanti. Nedostatak koji bi trebali otkloniti u skorije vreme jeste nepostojanje aplikacije za IOS uređaje. U tom pogledu korisnička podrška se može zaključiti kao veoma loša. Posebno iz razloga što je Apple stigao u Srbiju još 2019.godine te je potrebno pratiti nove tokove i odgovarati novim izazovima.

FAQ

Gde mogu preuzeti aplikaciju?

Aplikacija se preuzima na veb stranici, na početnoj stranici će biti vidljia opcija za preuzimanje kao i druge upute koje vam mogu biti od koristi.

Da li korisnički servis ima radno vreme?

Ne, dostupni su na više platformi i emailova gde da izaberete bilo koji način kontakta osoblje će vam blagovremeno odgovoriti i rešiti vaš problem.

Da li je u ponudi igra Lucky 6?

Naravno s tim da se nalazi pod nazivom Lucky balls, u suštini to je ono što tražite pod istim pravilima igranja i ishodima.

Kakva su iskustva sa opcijom uplate “Soccer dobar komšija” ?

Moramo priznati da su iskustva odlična gde nije bilo nikakvih žalbi ili problema u vezi s tim. Domaćin se prilagodio izazovnim vremenima što je zaista odličan korak dalje u ponudi samim gračima.

Da li postoje opcije povrata novca?

Naravno u opciji Cashback bonusa dobijate određeni povrat koji je uvetovan određenim elementima kao što su pogođena kvota, ukupan broj parova na tiketu i sl. Savetujemo da se pre same igre detaljno informišete o aktuelnom bonusu kako bi na što bolji način uspeli iskoristiti ovu vrstu bonusa i zadržali za sebe što više novca.