Korišćenje Skrilla za Klađenje u Srbiji 2024

Ovo je jedan od najpopularnijih sistema za plaćanje u Evropi I Svetu I kao takav našao je svoju upotrebu u klađenju na kladionicama u Srbiji. Skrill je svojevrstan elektronski novčanik I servis za transfer novca koji možete da koristite u celom svetu, kao takav važi za jedan od najsigurnijih I najpopularnijih od svih metoda plaćanja.

Skrill je moguće koristiti onlajn kao digitalni način plaćanja, a isto tako možete ga I koristiti I kao sredstvo za plaćanje u fizičkom svetu, pomoću kartice koju možete da naručite na njihovom sajtu. Skrill je osnovan još 2001 godine u Velikoj Britaniji I njegov prvobitni naziv je bio “MoneyBookers”. Sajt je lansiran 2002 godine I trenutno ova kompanija ima preko 40 miliona korisnika širom sveta. Navešćemo vam trenutno 5 najboljih kladionica za klađenje u Srbiji.

Ključne informacije:

  • Meridianbet je jedina kladionica u Srbiji koja podržava uplatu depozita pomoću Skrill-a, a ovaj način plaćanja ne vuče sa sobom dodatne provizije za obavljenu transakciju.
  • Otvaranje Skrill naloga je jednostavno i može se obaviti online u nekoliko koraka, dok je upotreba Skrill-a za plaćanje u kladionicama potpuno sigurna zahvaljujući jakim sigurnosnim merama.
  • Minimalni iznos za uplatu putem Skrill-a je 500 dinara, omogućavajući pristupačnost ove metode plaćanja svim korisnicima.
Naziv Kladionice
Bonusi dobrodošlice
Preuzmi Bonuse
Sjajan bonus dobrodošlice bez
depozita od 4000 dinara
Preuzmi bonus


Do 40.000 dinara uz prvi
depozit
Preuzmi bonus

Kladi se 10 dana besplatno uz prvi
depozit 10*500 dinara
Preuzmi bonus
Preko točka sreće do
100.000 dinara
Preuzmi bonus

Neverovatnih 100 % bonusa do
90.000 dinara za slot igre
Preuzmi bonus

Koje Kladionice u Srbiji Primaju Skrill kao Sredstvo Plaćanja?

Kao što smo I naveli u početku teksta, Skrill je jedan od globalno popularnijih sredstava plaćanja kako u fizičkom svetu, tako I onlajn. Iako je ovaj sistem toliko rasprostranjen širom mnogih svetskih kladionica, na teritoriji Srbije je ovom metodom moguće uplatiti novac samo na Meridianbet kladionici. Ovo je metoda koja je jako brza I pouzdana pre svega, ali nekako nije njena upotreba omasovljena među velikom broju kladionica koje posluju na teritoriji Srbije. Meridianbet je prepoznao kvalitet Skrilla I uvrstio ih je u svoju široku metodu uplatno isplatnih metoda. Treba napomenuti da je na Meridianbet kladionici pored uplate novca putem Skrilla, isto moguće I isplatiti novac sa naloga na taj isti nalog.

Da li se Dobijaju neki Bonusi Prilikom Uplate Skrillom?

Kao što je već I poznat, Meridianbet je jedina kladionica u Srbiji koja ima u ponudi uplatu putem Skrilla I gledaćemo samo njihovu ponudu.

Meridianbet kao kladionica nema u ponudi neke dodatne bonuse koji se odnose na uplate novca putem Skrill-a. U svim kladionicama pa I u Meridianbetu imate jako puno bonusa koji se odnose na uplatu depozita, ali konkretno ne postoji nikakav dodatni bonus koji se dodeljuje ukoliko uplatu depozita na nalog izvršite pomoću Skrilla.

Kako Otvoriti Skrill Nalog Korak po Korak?

Kao I sve u današnje vreme, I otvanje Skrill naloga je krajnje jednostavno I može se obaviti u svega nekoliko jednostavnih koraka.

Korak 1

Prvo što je potrebno da uradite, jeste da posetite web stranicu Skrill.com I da tu kliknete na polje regsitruj se

Korak 2

U novootvorenom prozoru biće potrebno da unesete sledeće podatke u za to odgovarajuća polja :

  1. Ime I Prezime
  2. Zemlju I Valutu
  3. Email adresu I šifru z analog

Korak 3

Kliknite na link koji je poslat na vašu email adresu I ulogujte se na vaš nalog.

Korak 4

U ovom koraku biće potrebno da dodatno unesete još neke lične podatke.

  • Adresa prebivališta (Ulica, Mesto, Poštanski broj)
  • Datum Rođenja
  • Broj telefona ( Verifikacija pomoću koda u ovom koraku)

Korak 5

Unesite verifikacioni kod koji ste dobili kroz sms na broj telefona koji ste uneli u prethodnom koraku.

Korak 6

Uplatite sredstva na vaš nalog I registracija je gotova.

Uspešnim praćenjem svih ovih koraka uspešno ste otvorili nalog I možete ga koristiti za uplate novca na kladionicama u Srbiji koje imaju ovu opciju u svojoj ponudi.

Kolike su Provizije za Uplatu Skrillom na Srpskim Kladionicama? I Koliko se Čeka na Uplatu?

Ovo je jedan od najisplativijih načina za uplatu novca na nalog I kao takav nije navedeno da se naplaćuju neke provizije prilikom same uplate, pre svega ukoliko je valuta na vašem Skrill nalogu postavljena na dinare. Proverili smo ovu opciju sa Meridianbet kladionicom koja trenutno jedina ima ovaj način za uplatu novca na nalog u svojoj ponudi. Nije navedeno nigde da se naplaćuju dodatne provizije od strane kladionice za uplatu novca. Jedina provizija koja je moguća da se naplati prilikom transakcije Skrilom, jeste ona za konverziju novca na vašem nalogu. Ukoliko valuta na vašem Skrill nalogu nije dinar, već Euro , Dollar ili slično, može doći do skidanja neke minimalne provizije nakon konverzije stranih valuta u domaću.

Kako Registrovati Skrill kao Sredstvo Plaćanja na Srpskim Kladionicama?

Ovo je način za uplatu koji nije dostupan kod naših kladionica, osim u jednoj. Kao što smo I naveli, putem Skrilla možete vršiti uplate jedino na Meridianbet kladionici. Da biste vršili uplate novca na nalog putem Skrill onlajn novčanika, neće biti potrebno da dodatno vršite neke registracije naloga na kladionici. Jedino što trebate da radite jeste da imate registrovan Skrill nalog, I da pomoću email adrese koja se koristi prilikom unosa podataka za plaćanje.

Koliko je Sigurno Koristiti Skrill kao Sredstvo Plaćanja na Srpskim Kladionicama?

Kao što smo I naveli , Skrill je jedan od najpopularnijih načina za plaćanje u Evropi I Svetu sa preko 40 miliona zadovoljnih korisnika. Skrill je apsolutno sigurno koristiti za uplatu novca na Srpskim kladionicama. Pre svega da biste uplatili novac preko Skrilla moraćete da potvrdite tu uplatu pomoću šifre sa vašeg Skrill naloga, I ukoliko vam je aktivirana neka dodatna bezbednosna opcija, moraćete da unesete I pin kod koji će vam biti poslat putem SMS-a ili preko email adrese. Ovo je jedan od sigurnijih načina za uplatu novca, I slobodno ga možete koristiti ukoliko ste Skrill korisnik.

Koliki su Minimalni Iznosi koje Možemo da Uplatimo Putem Skrilla na Kladioničarski Nalog?

U zavisnosti od načina uplate na kladioničarski nalog, razlikuju se I minimalni iznosi koje je moguće uplatiti na kladioničarski nalog. Pošto je trenutno moguće novac putem Skrilla uplatiti samo na Meridianbnet nalogu, navešćemo samo minimalni iznos za uplatu iz te kladionice. Minimalni iznos za uplatu novca na kladioničarski nalog putem Skrilla trenutno je 500 dinara, dok maksimalni iznos nije naveden. Iznos od 500 dinara predstavlja uglavnom standardni iznos minimuma za uplatu karticama I drugim sredstvima plaćanja.

FAQ

U kojim kladionicama u Srbiji mogu da uplatim novac putem Skrilla?

Poznato je da ima jako puno kladioničarskih operatera koji posluju na teritoriji Srbije I koje imaju mnogo različitih načina za uplatu novca na nalog. Ipak jedini operater koji u ponudi ima uplatu novca n analog putem Skrill platnog procesora jeste Meridianbet.

Kome mogu da se obratim ukoliko imam neki problem prilikom korišćenja Skrilla kao metodom uplate?

Sva pitanja koja su vezana za vaš kladioničarski nalog  pa I za uplatu Skrillom, možete da postavite korisničkoj podršci kladionice preko koje pokušavate da uplatite novac.

Koliki je minimalni iznos za uplatu novca putem Skrilla?

Minimalni iznos za uplatu novca putem Skrilla u Srpskim kladionicama iznosi 500 dinara, I ne razlikuje se od minimalnog iznosa koje možete da uplatite platnim karticama.

Da li je moguće da uplate putem Skrilla vršim putem mobilne aplikacije?

Uplata putem Skrilla je moguća I preko mobilne aplikacije kladionice isto kao I preko platforme na sajtu kladionice. Vaš je lični izbor preko koje platforme želite da izvršite uplatu.

Koliko je sigurno da koristim Skrill kao sredstvo plaćanja na kladionicama?

Vaši podaci I vaša sredstva su apsolutno sigurna prilikom korišćenja Skrilla kao metode za uplatu novca na srpskim kladionicama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *