Rizk Kladionice Srbija

Rizk onlajn kladionica je jedan od trenutno najinteresantnijih slot operatera na našem tržištu, I svojom inovativnom platformom , kako funkcionalno tako I estetski.

Rizk je relativno skoro počeo da posluje jer je licencu za obavljanje poslova online kladjenja. Rizk je svojim inovatnim sajtom I marketinškim akcijama uspeo da se dobro pozicionira među brojnom konkurencijom koja posluje na teritoriji Republike Srbije.

Bonus od 100% iznosa depozita do
10 000 dinara
Preuzmi bonus

Ključne informacije:

 • Rizk predstavlja jednog od najinovativnijih slot operatera u Srbiji, nudeći modernu i funkcionalnu online platformu.
 • Novi igrači mogu dobiti 100% bonus na depozit do 10.000 dinara, uz dodatk 50 besplatnih spinova.
 • Rizk se izdvaja jedinstvenim promocijama poput Wheel of Rizk i Rizk Trke, kao i korištenjem Rizk promo kodova za dodatne bonuse.

Rizk onlajn operater nudi sjajne bonuse svojim igračima, što novim, što postojećim. Cilj je da raznim promotivnim akcijama privuku što više korisnika na svoju vrlo lepo I modern odrađenu veb stranicu. Još jedna jako privlačna promocija je Rizk promo kod pomoću koga možete ostvariti dodatne pogodnosti kao što su bonusi na depozit I freebet sredstva.

 1. 🎁 Ponuda Bonusa

 2. 🔥Promo Kod

 3. 👌 Ostale Promocije Rizk

 4. 🎯Sportsko I Online Klađenje

 5. 💻 Rizk Slot

 6. 📱 Rizk Aplikacija

 7. 💰 Uplata

 8. 💲 Isplata

 9. 📞 Korisnička podrška

 10. 🌍Lokacija U Srbiji

 11. 🥳 Osvrt I Zaključak

 12. ❓ FAQ

Kao I svaka onlajn kladionica koja posluje na teritoriji Srbije, I Rizk ima svoje prednosti I mane koje ćemo pokušati da nabrojimo.


PREDNOSTI

 • Bonus dobrodošlice
 • Bonus na depozit
 • Freebet
 • Igre uživo
 • Wheel Of Rizk
 • Rizk Trke
 • Brzina Uplate I Isplate novca
 • Korisnička podrška 24/7

NEDOSTACI

 • Nema sportskog klađenja
 • Nema Aplikaciju
 • Mali Izbor Metoda za uplatu I Isplatu novca

Cilj ove naše sveobuhvatne recenzije je da isprobamo sve što Rizk nudi umesto vas I da damo naše objektivno mišljenje o funkcionalnosti samog sajta I njegovih igara. Nadamo se da ćete nakon naše detaljne analize moći da steknete neko znanje o ovoj onlajn kladionici.

Rizk Bonusi

Ovo je jedan od najbitnijih marketinških alatki svake onlajn kladionice za privlačenje novih klijenata . Rizk je u ovom segment relativno dobro pozicioniran iako nema previše aktivnih bonusa koji su dostupni za korišćenje, ali u svakom slučaju, bonusi koje nudi su više nego interesantni. Potrudićemo se da vam predstavimo sve bonuse koji su dostupni.

Rizk Bonus Dobrodošlice

Ovo je bonus za novoregistrovane igrače koji iznosi 100% iznosa na depozit do najviše 20000 dinara. Uz taj lep bonus na depozit sleduje vam I 100 besplatnih spinova pomoću kojih možete ostvariti neku novčanu dobit. Da biste mogli da dobijete ovaj bonus potrebno je priložite minimalni depozit od 500 dinara da biste igrali sa 1000 dinara I svojih 100 freespinova. Kao što smo naveli maksimalni iznos od 20000 dinara što znači da ćete dobiti 10000 dinara I ukoliko uplatite depozit veći od 20000 dinara. Prilikom Rizk registracije lepo je znati da ćete dobiti ovako lepe bonuse.Rizk ima jedan od najboljih bonusa za nove igrače u 2024 godini.


Wheel Of Rizk Bonus

Ovo je bonus koji je dostupan samo na Rizk kladionici, I jedan je od njihovih zaštitnih znakova, jer predstavlja specifičan tip bonusa, kao neko kolo ili točak sreće. Ovaj točak imate pravo da zavrtite nakon registracije I na ovom točku možete da dobijete sve od freespinova do dzekpotova. Ovaj točak dobijate pravo da vrtite nakon svakok napunjenog power bara koji se puni vašom igrom na rizk slot igrama. Napominjemo da je ovaj točak jedna od glavnih bonus akcija koje Rizk nudi I koji je dostupan jedino kod njih sa ovako dobrim nagradama.

Promo Kod Rizk Onlajn Kladionice

Kao što je I već poznato, ovo je jedna od najinteresantijih promocija koja postoji. Rizk promo kod može da vam donese različite bonuse u vidu freebet sredstava, kao I razne bonuse na depozit ili pak freespinove. Ovaj promo kod možete dobiti od brojnih promotera ili direktno na email adresu kojom ste se registrovali. Potrebno je da Rizk promo kod koji ste dobili unesete u za to predviđeno polje. Promo kod se sastoji od jedinstvene kombinacije slova I brojeva koja mogu da imaju neko značenje ili pak mogu da deluju besmisleno. Da biste dobili Rizk promo kod, potrebno je da obavite registraciju preko našeg sajta. Da biste dobili neki bonus, nije obavezno da posedujete ovaj kod. Trenutno ne postoji nijedan aktuelan Rizk promo kod, ali se svakako očekuje da će biti još puno kodova dostupno u skorije vreme.

Bonus od 100% iznosa depozita do
10 000 dinara
Preuzmi bonus

Ostale Rizk Promocije Koje su Dostupne

Rizk kladionica ima nekoliko aktuelnih promotivnih akcija koje je izdvajaju od konkurencije, a mi ćemo se potruditi da vam predstavimo neke od njih.

Power Bar

Ovaj jedinstveni power bar punite igranjem slot igara na RIzk kladionici. Kada napunite power bar prelazite level I dobijate priliku da vrtite Wheel of Rizk, a svakim većim levelom I nagrade na samom Rizk točku postaju bolje. Treba naglasiti da se od 10 nivoa na Rizk točku može dobiti I dzekpot, kao I freespinovi koji pojedinačno vrede I do 300 dinara po spinu.

Slot igra Gates of Rizk

Ovo je igra koja postoji samo na RIzk onlajn kladionici, I kao takva je jedinstvena u širokoj ponudi. Zašto je ova igra tako jedinstvena, jeste pre svega zato što se punjenje power bara duplira igranjem ovog slota, tako da ste igranjem ove igre duplo bliže vrtenju novog Wheel of Rizka. Ova igrica vam može doneti I do 5000X od uloga, I takođe je moguće kupovati spinove na ovoj igri.

Dzekpotovi Raznih Provajdera

Na slot igrama koje su dostupne na Rizk sajtu, moguće je dobiti I neverovatne džekpotove, koji iznose I do nekoliko stotina hiljada evra. I to ne samo da je moguće dobiti džekpotove na slot igrama, već je moguće dobiti džekpotove I na igrama uživo, a koje su dostupne za igranje na Rizk.rs.

Rizk Trke

Ovo su specijalni slot turniri u kojima igrači osvajaju novčane nagrade u zavisnosti od rangiranja. U svakoj trci, prvih 3 igrača osvaja novčane nagrade dok do 50 mesta osvajaju freespinove, u zavisnosti od ranga se dobija broj spinova.

Rizk Mega Džekpot

Ovo je jedan od najvećih Džekpotova I moguće je dobiti ga na RIZK onlajn kladionici I on iznosi trenutno preko 12 miliona dinara I konstantno raste. Ovo je jedan od progresivnih džekpotova I jedini uslov je da ga igrate na minimalno 200 dinara po spinu. Dodeljivanje ovog džekpota je potpuno nasumično, I moguće je ga osvojite u bilo kom trennutku.

Sportsko Klađenje Na Rizk-u

Ovo je definitivno najveća mana ove onlajn kladionice. Sportsko klađenje nije deo njihove ponude, jer su se odlučili za pozicioniranje kao striktno onlajn slot operater. Iako nemaju u ponudi sportsko klađenje, imaju u ponudi širok spektar slot igara kao I raznih igara uživo I na stolu. Sportsko klađenje predstavlja možda I najveći I najbitniji deo kod onlajn kladionica, ali po svemu sudeći, nema nagoveštaja da će ovaj segment onlajn klađenja postati dostupan igračima na teritoriji naše zemlje.

Rizk Slot , Bingo I Rulet

Budući da se Rizk predefinisao kao isključivo slot operater, moramo naglasiti da je jako dobar u ovom segmentu. Nebrojano mnogo slot igara I što je najbitnije , ima I onih najomiljenijih kod igrača. Dostupne su I igre na stolu kao što poker, blek džek (Ajnc), bakardi I naravno rulet.  Sve ove igre na stolu je moguće igrati I uživo preko lajv strimova sa praviim krupijeima, koji će se potruditi da vaš ugođaj bude kao da ste u najelitnijim klubovima na svetu. Bingo igre I Igre kao što su lucky 6 I Kino nisu dostupne na njihovom sajtu. Iako tih igara nema, savršeno dobro optimizovan sajt će vam omogućiti apsolutno uživanje u najkvalitetnijim slot igrama koje postoje. Rizk konstantno proširuje I  poboljšava svoju ponudu, tako da je za očekivati da vidimo još mnogo novih igara dostupnih na njihovom sajtu.

Rizk Aplikacija

Ovo je druga najveća manjkavost koju smo naveli na početku teksta. Rizk aplikacija još uvek ne postoji , I ne zna se kada će je biti. Uprkos tome što nemaju svoju aplikaciju, igranje slot igara na Rizk-u je neverovatno lagodno I brzo. Sam vebsajt Rizk.rs je toliko dobro optimizovan za korišćenje na mobilnim uređajima, da je skoro pa nemoguće da će vam zafaliti aplikacija. Iako im je u planu lansiranje aplikacije na našem tržištu, za sada će njihov savršeno optimizovani sajt poslužiti svrsi, a to je igranje u pokretu

Bonus od 100% iznosa depozita do
10 000 dinara
Preuzmi bonus

Uplata Novca na Rizk.rs

U segment uplate novca na vaš kladioničarski račun, Rizk je jako ograničen , i to je deo koji će svakako morati mnogo da unaprede. Uzimajući u obzir da Rizk posluje samo kao onlajn kladionica, njihove uplatne metode su jako skromne. Na ovaj način možete uplatiti novac na vaš nalog:

 1. Platnim karticama banke (Dina, Master,Maestro I Visa)

Rizk je ograničio svoje metode samo na uplatu karticama, I u tom polju vidno kaska za konkurencijom.  Ovaj deo bi trebao da postane prioritet za Rizk kompaniju , ukoliko žele da razgranaju svoju bazu korisnika.

Isplata Novca

Ukoliko ste pomislili da uplata novca ograničena, pogrešili ste, jer je za isplatu moguće iskoristiti samo jedan metod, a to je sledeći:

 • Na vaš lični tekući račun

Još jedan deo koji pod hitno moraju da unaprede, jer je korisnicima jako bitno da znaju kako da isplate novac sa naloga. Postoji dosta prostora da se uplatno isplatne metode poboljšaju I prošire, I verujemo da će Rizk to učiniti.

Kako Stupiti u Kontakt Sa Korisničkom Podrškom?

Način za komunikaciju sa svojim igračima je jako bitan, a veza sa igračima je svakako korisnički servis. U Rizk kladionici korisnički servis radi 7 dana u nedelji 24h dnevno. Što znači da u bilo koje doba dana ili noć možete stupiti u kontakt sa korisničkom podrškom.

Sa korisničkom podrškom možete stupiti na dva načina, a to su:

 1. Preko Live četa na sajtu RIzk.rs
 2. Putem E-maila na [email protected]

Korisnička podrška Rizk kladionice je jako dobra, I možete očekivati odgovore na sva vaša pitanja vezana za Rizk rs u najkraćem mogućem roku. Osoblje koje radi kao podrška je jako ljubazno I stručno, tako da možete očekivati da će svaki vaš problem biti rešen vrlo brzo. Mana koju trebamo da naglasimo jeste da treba da uključe više načina na koje mogu da budu kontaktiranil. Društvene mreže su svakako jedan od načina koji mogu da implementuju.

Lokacije

Jedina lokacija koju ima Rizk jeste njihov sajt, I za sada ne postoji u planu otvaranje slot klubova širom Srbije. Rizk se pozicionirao kao samo onlajn kladionica I ne treba očekivati otvaranje slot klubova širom zemlje. Mada definitivno nije nemoguće da se I to desi u skorije vreme. Sve veća popularnost koju Rizk Srbija dobija, kao I igre koje nudi bi svakako bilo lepo videti na nekom fizičkom uplatnom mestu.

Bonus od 100% iznosa depozita do
10 000 dinara
Preuzmi bonus

Zaključak

Detaljna analiza Rizk onlajn kladionice koju smo obavili svakako iziskuje I opširan zaključak I naše mišljenje o ovom slot operateru. Pre svega trebalo bi da napomenemo koje su to stvari koje su se nama svidele I koje smatramo za njihove prednosti, a koje su to njihove mane.

Kao prva I najveća prednost jeste njihov jedinstveni Kapetan Rizk I Wheel of RIzk koji igračima mogu doneti velike novčane dobitke. Širok spektar raznih slot igara  omogućava svakome da pronađe nešto što mu se sviđa. Pored raznih slot igara, tu su I neizostavne igre uživo koje donose neki novi nivo uzbuđenje, a sve to preko njihovog sajta. Treba naglasiti I da je njihov sajt I sama njihova platforma besprekorno napravljena I optimizovana, estetski sve izgleda lepo, a brzina je za svaku pohvalu. Takođe trebalo bi I da pohvalimo brzinu prilikom uplate I isplate novca sa naloga, koja je na zavidnom nivou. Iako je brzina za pohvalu, negativna stvar je da je uplata moguća samo preko platnih kartica a isplata samo na tekući račun, što je za onlajn operatera koji puca na visoko minus.  Druga stvar koja nam se apsolutno ne sviđa I koja je jedna od glavnih manjkavosti ove kladionice jeste , izostanak sportskog klađenja sa njihove platforme. Svi znaju koliko je sport popularan I koliko je dodatno dobio na popularnosti zbog sportskog klađenja. Sportsko klađenje postoji vekovima, I Rizk bi stvarno trebao da ozbiljno razmisli o njegovom ubacivanju u ponudu.

Još jedan plus je taj koliko je njihov sajt dobro optimizovan za korišćenje na android I Ios uređajima. Potrebno je da sačuvate kao bookmark na vašem telefonu I da onda instant ulazite direktno na RIzk.rs I uživate u igri. Iako je sve to dobro odrađeno, smatramo da bi onlajn slot operater morao da ima u ponudi I aplikaciju za svoje igrače, jer je aplikacije generalno postala neki standard I retke su kladionice koje ne poseduju aplikaciju za pametne uređaje. Korisnička podrška je takođe za svaku pohvalu, ali isto tako mislimo da I tu treba proširiti ponudu , u smislu načina na kojima možemo da je kontaktiramo.

Sve u svemu, Rizk onlajn kladionica svakako ima šta da traži na onlajn nebu Srbije, I naše je mišljenje da zaslužuje da mu se da šansa. Iako ima par manjkavosti koje smo naveli, mi smatramo da ima više prednosti nego mana, I verujemo da će mane koje su navedene biti uklonjene u budućnosti. Rizk Srbija je nova onlajn kladionica I ona ima vremena da se promeni I dodatno poboljša, dobro su krenuli I neka tako I nastave.

FAQ

Na koji način možemo da kontaktiramo Rizk korisničku podršku?

Korisničku podrški Rizk kladionice je moguće kontaktirati preko emaila Ili direktno na live chatu preko sajta. Njihovu korisničku podršku je moguće kontaktirati 24 /7.

Šta je Wheel Of RIzk?

Wheel of Rizk je neverovatna promocija koju je dostupna samo na njihovom sajtu. Ovaj takozvani točak sreće može vam doneti neverovatne nagrade kao što su freebetovi, freespinovi u iznosu od po 300 dinara po spinu, pa čak I džekpotove .

Kako mogu da isplatim novac sa svog naloga?

Novac sa vašeg Rizk naloga je moguće isplatiti samo direktno na tekući vaš lični tekući račun. Da biste mogli da vršite isplatu, potrebno je da imate I verifikovan nalog.

Da li postoji Rizk aplikacija?

Nažalost Rizk nema svoju aplikaciju ali je moguće da igrate slot igre na vašem mobilnom uređaju preko nekog pretraživača ( najpoželjnije Google Chrome I Mozzila Firefox). Sam sajt je sjajno optimizovan za mobilne uređaje.

Da li mogu da koristim VPN?

Prema propisima koje je izdao Rizk kladionica, najstrožije je zabranjeno korišćenje VPN-a , I korišćenje istog može dovesti do toga da tvoj nalog bude ograničen ili čak I u potpunosti blokiran I zatvoren. Preporučujemo da ne koristite VPN na njihovom sajtu.