Rizk Registracija- Vodič za Otvaranje Naloga

Cilj ovog teksta je da u vam do najsitnijih objasnimo kako da se registrujete na Rizk onlajn kladionici I da se prepustite uzbuđenju igranja slot igara kod ovog operatera. Otvaranje naloga je vrlo jednostavno I mi ćemo pokušati da vam objasnimo do najsitnijeg detalja kako da uspete u tome. Rizk posluje kao onlajn kladionica I kao takva se potrudila da ima jednu od najboljih ponuda slot igara na teritoriji Srbije I u celom regionu. Ukoliko ispratite sva uputstva koja vam budu ispisana u ovom tekstu, nećete imati nikakavih problema da obavite registraciju na Rizk onlajn kladionici.

Bonus registracije: od 100% iznosa depozita
do 10 000 RSD
Registrujte se u Rizk

Ključne informacije:

 • Registracija na Rizk platformi je vrlo jednostavna i omogućava korisnicima brz pristup klađenju i igrama.
 • Bonus dobrodošlice uključuje 100% uvećanje prvog depozita do maksimalnih 10.000 RSD uz dodatak od 50 besplatnih spinova.
 • Wheel of Rizk (Rizk Točak Sreće) omogućuje igračima dodatne dobitke poput džekpota ili superspinova, a učestvovanje u ovoj promociji zahteva igranje slot igara i punjenje power bara.

 1. 🔥Prednosti Za Otvaranje Naloga

 2. 🎁 Bonus za registraciju

 3. 👌 Kako Registraciju na Rizk

 4. 💻 Prijava na nalog

 5. 🚨Verifikacija računa

 6. ❓ FAQ

Koje su Prednosti Za Otvaranje Naloga Na Rizk kladionici?

Mnogobrojne su prednosti koje vam registracija na Rizk onlajn kladionici donosi, a pre svega benefiti koje ćete ostvariti prilikom igranja na njihovom sajtu. Neverovatna promocija zbog koje se ljudi opredeljuju za Rizk jeste čuveni Wheel of RIzk koji vam omogućuje da ostvarujete neverovatne dobiti igranjem na njihovoj platformi. Ova onlajn kladionica posluje na našem tržištu od 2021 kada je I dobila licencu za obavljanje onlajn klađenja. Bonusi koje dobijate na Rizk-u su svakako jedan od razloga koji bi trebalo da vam bude bitan za otvaranje naloga na njihovoj platformi. Na Rizk-u možete igrati bilo gde I bilo kada, iako ne poseduju svoju mobilnu aplikaciju.

Bonusi Za Registraciju na Rizk-u

Kao I svaka onlajn kladionica, I Rizk se trudi da kroz razne bonuse privuče nove igrače, a bonusi dobrodošlice su jedan od najboljih alata za to. Rizk nema previše bonusa, ali ove koje poseduje su neverovatni. Rizk promo kod je jedna od najboljih promocija ali nažalost trenutno nije aktuelna. Predstavićemo vam bonuse koji su trenutno aktuelni na Rizk kladionici.

Rizk Bonus Dobrodošlice

Ovo je prvi bonus koji dobijete nakon registracije na Rizk onlajn kladionicu. Popularno se zove bonus dobrodošlice I njegova vrednost je maksimalno 10000 dinara I 100 freespinova. Generalno bonus dobrodošlice iznosi 100% I moguće je da osvojite od minimalno 1000 dinara do maksimalno 20000 dinara, što znači da ćete osvojiti 20000 dinara I ako vaš prvi depozit bude veći od 20000 dinara. Na primer ukoliko vaš prvi depozit bude 40000 dinara, vaš bonus će biti maksimalnih 20000 dinara a ne 100%. Sa ovim bonusom od 100 % na depozit I freespinove koji uz to idu, možete uspeti da zaradite neka novčana sredstva, koja se nakon određenog obrta pretvaraju u pravi novac koji možete da podignete na vaš lični tekući račun.

Wheel Of Rizk (Rizk Točak Sreće)

Ovo je jedna neverovatrna promocija koju nudi Rizk. Iako naizgled kao nešto što smo imali prilike da vidimo kod različitih onlajn kladionica, ipak svakako jedinstvena po nagradama koje možete da osvojite. Pre svega da biste dobili priliku da zavrtite Wheel of Rizk, potrebno je da napunite takozvani power bar , a on se puni igranjem slot igara na samom sajtu. Svakim punjenjem bara prelazite nivo I svakim pređenim nivoom dobijate priliku da zavrtite Wheel of Rizk I sa svakim nivoom nagrade koje nosi su bolje. Tako od 10 nivoa možete na ovom točku sreće da osvojite čak I džekpot ili pak super spinove od kojih svaki pojedinačan spin može da iznosi 300 dinara. Pored spina na Wheel of Rizk dobijate priliku I da zavrtite I Ekstra Wheel koji vam omogućava da zavrtite još jedan točak sreće I da dobijete indentično dobre nagrade.

Bonus registracije: od 100% iznosa depozita
do 10 000 RSD
Registrujte se u Rizk

Rizk Džekpotovi

Na Rizk onlajn slot operateru možete da učestvujete u neverovatnim slot turnirima Pragmatic play provajdera, I na ovim turnirima možete osvojiti neverovatne nagrade. Na slot igrama takozvani drop and win igre konkretno, donose vam priliku da osvojite neverovatne iznose, jer nagradni fond kod ovog provajdera na mesečnom nivou iznosi čak 2 miliona dinara.

Pored nagrada koje dodeljuju na slot igrama, posebne keš nagrade su dostupne I na igrama uživo kojih ima poprilično mnogo u ponudi. Ovde se pored 2 miliona koje se deli na slot igrama, deli I dodatnih 500 hiljada evra.

Specijalni Rizk MEGA Džekpot koji je progresivnog tipa I trenutno su njegove vrednosti preko 12,5 miliona dinara. Da biste bili u mogućnosti da osvojite ovaj neverovatan džekpot, biće potrebno da igrate na betu od minimalno 200 dinara po spinu.

Rizk Trke

Rizk trke su jedinstveni slot turniri koje se održavaju svakodnevno 24/7. Na ovim slot turnirima osvajate bodove za igru na određenim slot igrama , I igrači sa najviše osvojenih bodova dobijaju novčane nagrade. Nagrade su novčane za prvih 15 na tabeli, gde prvi osvaja 10000 dinara a 15 1000 dinara. Ostatale su nagrade freespinovi koje se kreću od 50 do 10 freespina.

Kako Se Registrovati na Rizk, Uputstvo Korak Po Korak

Vrlo je jednostavno obaviti registraciju na njihovom sajtu, ovaj ceo proces ćemo vam objasniti u ovom uputstvu koje osmišljeno da bude vrlo jednostavno. Možete I pogleadati na ovom tekstu Rizk Mišljenje  u kojem smo precizno izneli naše mišljenje o Rizk-u u globalu, kaso I o procesu registracije.

Korak 1

Ukucaj u pretraživač Rizk.rs I desnim klikom vašeg miša izaberite polje registracija u gornjem levom uglu.

Korak 2

Novi prozor koji će se otvoriti ima formular u koji je  potrebno da uneste sledeće podatke:

 • Ime I Prezime
 • JMBG
 • Datum rođenja
 • Pol
 • Email
 • Telefonski broj
 • Potrebno je I obeležiti polje da niste politički izložena osoba

Korak 3

Sledeći korak je bitan jer birate vaše jedinstveno korisničko ime I lozinku, I  štiklirate polja da ste saglasni sa uslovima poslovanja.

Korak 4

Da biste završili registraciju potrebno je da verifikujete vašu e-mail adresu preko linka koji vam je poslat na taj isti email.

Bonus registracije: od 100% iznosa depozita
do 10 000 RSD
Registrujte se u Rizk

Kako da Se Prijavim Na Svoj Rizk Nalog

Prijava na nalog je jednostavnija od registracije I potrebno je da uradite sledeće

Korak 1

Kliknite na dugme prijava

Korak 2

U nastavku unesite vaše korisničko ime I lozinku

Korak 3

Nakon unosa lozinke I korisničkog imena , kliknete na polje prijava I to je sve. 

Kako da Verifikujete vaš Rizk Nalog?

Sama verifikacija naloga se obavlja vrlo lako, I sve što trebate da uradite je da uploadujete neki od ličnih dokumenata na vaš nalog. Jako je bitno da potvrdite vaš indentite I obavite ovaj proces verifikacije, da biste mogli da u potpunosti koristite sve funkcije na sajtu. Pre svega je verifikacija najbitnija da biste mogli da podižete novac sa svog naloga mogli da podižete na svoj tekući račun, pošto je ovo jedina opcija za podizanje novca sa vašeg Rizk naloga.

FAQ

Da li možete da igrate igre na golove na Rizk kladionici?

Nažalost Rizk nema u ponudi Sportsko klađenje, tako da nije moguće da se kladite na sportske događaje. Nema naznaka da će postati dostupno sportsko klađenje na Rizk kladionici.

Da li na Rizk-u mogu da igraju igrači iz celog sveta?

Ukoliko prilikom same registracije I otvaranja naloga na Rizk kladionici ne možete da pronađete vašu zemlju, onda to znači da nije omogućeno igranje iz te zemlje.

Gde da dovnloadujem Rizk aplikaciju?

Rizk nema svoju aplikaciju za mobilne uređaje, ali je možete da igrate slot igre preko pretraživača na vašem mobilnom uređaju. Preporuka Rizka je da koristiš google chrome ili mozzilu firefox pretraživač.

Kako mogu da uplatim novac na svoj nalog?

Uplata novca na Rizk nalog je moguća trenutno samo preko platnih kartica vaše banke, a to su (Master, Maestro, Visa I Dina kartica). Očekuje se da će ponuda za uplatu novca na nalog biti proširena.

Da li mogu da koristim karticu od prijatelja da bih uplatio novac?

Nije dozvoljeno koristiti kartice koje ne glase na vaše ime za uplatu novca na vaš nalog. Potrebno je da je kartica koja je uplaćena glasi na vaše ime.

Da li postoji neki bonus dobrodošlice ?

Naravno da I Rizk ima svoj bonus dobrodošlice, a u ovom slučaju on iznosi 100 % na depozit do maksimalno 10000 dinara. Minimalni iznos za uplatu je 500 dinara što znači da je minimalni bonus koji možete da dobijete 1000 dinara.

Šta su besplatni spinovi?

Besplatni spinovi su svojevrsna vrsta bonusa koju dobijate od Rizk kladionice. Ove spinove je moguće iskoristiti samo na igricama koje su navedene prilikom dodeljivanja nagrade. Sa besplatnim spinovima možete dobiti novac koji možete da podignete sa vašeg računa, ukoliko ispunite uslovni obrt koji je naveden za taj iznos.