Rizk Promo Kod

Rizk kladionica je jedna od najperspektivnijih onlajn kladionice  koje posluju na teritoriji Srbije. Njihova široka ponuda slot igara je nešto čime se posebno ističu, I čime se trude da budu korak ispred konkurencije. Mnoštvo promotivnih akcija ,kao što su Wheel of Rizk, Rizk Trke I Rizk Promo kod su nešto pomoću čega žele da se izdvoje iz mora onlajn slot operatera. Rizk ima licencu za privređivanje igara na sreću od februara  2021 godine, ali su nešto kasnije počeli sa radom.

Bonus od 100% iznosa depozita do
10 000 dinara
Preuzmi bonus

Ključne informacije:

 • Trenutno je dostupan bonus od 100% na iznos depozita do 10.000 dinara za nove korisnike.
 • Registracija na Rizk platformi je maksimalno pojednostavljena, a za aktiviranje bonus dobrodošlice nije potreban promo kod.
 • Rizk operater nudi bogat izbor slot igara i specijalizovan je isključivo za rad kao slot operater, bez ponude sportskog klađenja.

 1. 🔍 Šta Je Promo Kod?

 2. 🚀 Promo kod 2024

 3. 🤩 Aktiviraj promo kod

 4. 💰 Promo Kodove Rizk

 5. 👉Bonuse koje ne Zahtevaju Uplatu Depozi

 6. 🎯Registrirajte se na Rizk

 7. 🤔 Bonus Dobrodošlice bez Promo Kod

 8. 🎁 Promocije Rizk

 9. 👌 Slot Igre

 10. 💳 Platne metode

 11. 📱 Primobet Aplikacija

 12. 📞 Korisnička podrška

 13. ❓ FAQ

Trenutno možete videti jako puno TV reklama I reklama na internetu, jer je Rizk rešio da se predstavi širokom kladioničarskom auditorijumu na teritoriji Republike Srbije. Moramo naglasiti da za razliku od mnogih drugih onlajn kladionica, Rizk posluje samo kao slot operater I nema u ponudi sportsko klađenje. Trenutno ima nekoliko aktuelnih promotivnih akcija koje ćemo navesti u tabeli.

Šta Je Promo Kod Rizk Onlajn Operatera?

Rizk promo kod je sjajna prilika da ostvarite neki novčani dobitak uz freebet sredstva koja možete da dobijete prilikom aktivacije ovog Rizk promo koda. Iako ima nekoliko aktuelnih promocija, moramo naglasiti da Rizk promo kod nije trenutno dostupan ali je sva prilika da će biti dostupan u skorijioj budućnosti.  Pored freebet sredstava ovaj promo kod može da vam donese I pozamašne bonuse na depozit, što je svakako još jedna velika pogodnost koju bi trebalo da iskoristite .

Uz ovaj Rizk promo kod dobijate čak 100% bonusa na prvi depozit I 100 besplatnih spinova priliko prvog depozita. Maksimalni iznos bonusa je 20000 dinara I pritom dobijate I 10 dana po 10 besplatnih spinova.

Prednosti Rizk Bonusa

 • Bonusi na depozit u visini od čak 100%
 • Bonusi u ovom članku su aktuelni
 • Donosi priliku da zavrtiš Rizk Točak I osvojiš vredne nagrade
 • Vrlo je jednostavno uneti sam bonus- samo kliknite na baner
 • Ovaj kod ti donosi primamljive bonuse na depozit
 • Dobijaš besplatne spinove za razne slot igre

Rizk Promo Kod

Ovaj neverovatan vid promocije može igračima doneti mnogo pogodnosti pomoću kojih bi igrači mogli da dostignu neka nova uzbuđenja prilikom igre.

Vrsta Bonusa
VREDNOST BONUSA
Onlajn Slot Igre
Depozit do
20 000 dinara
Preuzmi bonus
Igre Uživo
Od 100% na igre uživo
Preuzmi bonus
Rizk Promo Kod
Freespinovi
Preuzmi bonus

Kako Aktivirati Rizk Promo Kod?

Aktivacija Rizk promo koda je krajnje jednostavna I potrebno je samo da ukucate Rizk promo kod u za to predviđeno polje. Ovaj kod će vam omogućiti dodatni bonus za igru u vidu freebeta ili freespinova ili pak bonusa na depozit. Takođe jako bitna stavka je posedovanje verifikovanog naloga, jer je to uslov da biste mogli da uživate u pogodnostima koje nosi. Nakon uspešne verifikacije naloga I uspešno unetog koda, predstoji vam samo uživanje u velikom broju slot igara na Rizk sajtu.

Koji je Promo Kod Rizk Onlajn Kladionice?

Promo kod Rizk kladionice može da bude neka smislena reč ili pak nasumična kombinacija slova I brojeva. Svaki promo kod je jedinstven I omogućava igračima koji ga poseduju različite pogodnosti. Kodovi mogu biti dodeljivani kroz razne promotivne akcije, a uglavnom se to radi preko promotera na društvenim mrežama. Rizk promo kod trenutno nije dostupan za korišćenje, ali se svakako može očekivati njegova aktivacija usled velike marketinške akcije firme, koja pokušava da se istakne pored konkurencije.

Bonus od 100% iznosa depozita do
10 000 dinara
Preuzmi bonus

Da Li će Rizk Promo Kod Biti Dostupan u budućnosti?

Kako smo već naveli u prethodnom delu teksta, usled velike I pojačane marketinške aktivnosti Rizk onlajn operatera, za očekivati je da u skorijoj budućnosti ovaj kod postane ponovo dostupan za njihove sadašnje I buduće igrače. Imajući u vidu kakvu popularnost ima ovaj promo kod kod drugih operatera, vrlo je verovatno da će I Rizk posegnuti za ovom vrstom promocije.

Kako Se Obaviti Proces Registracije na Rizk Onlajn Kladionici?

Iako je sada kod svih onlajn kladionica ovaj postupak ekstremno pojednostavljen da bi se što više igrača registrovalo, Rizk je uspeo da ovaj kompletan proces registracije uprosti još više. Nikada nije bilo lakše otvoriti nalog na nekoj onlajn kladionici nego kao što je sada. Mi ćemo se potruditi da vam opišemo kompletan proces registracije po koracima.

Prvo što biste trebali da uradite, jeste da posetite Rizk Srbija I tamo kliknete na polje registracije , koje će vas odvesti u novi prozor sa formularom koji trebate da popunite. Ovde trebate da unesete sledeće podatke, a to su :

 1. Ime I Prezime
 2. Datum rođenja
 3. Pol
 4. JMBG
 5. Email Adresu
 6. Telefonski  Broj

Takođe da biste mogli da nastavite dalje proces registracije, potrebno je da obeležite polje da niste politički izložena osoba, ili ste član uže porodice takve osobe, ili ste pak njen blizak saradnik?

U nastavku popunjavate još ličnih informacija kao što su:

 1. Adresa
 2. Grad
 3. Mesto Rođenja
 4. Poštanski Broj
 5. Drževljanstvo
 6. Država rođenja

Nakon svih ovih popunjenih podatak vaša registracija se približava kraju . Potrebno je da odaberete vaše korisničko ime I lozinku, I da označite sva polja koja su preostala I potom uneste šifru to jest kod koji će vam biti poslat na mobilni telefon koji ste naveli prilikom registracije. Ovim se vaša registracija na Rizku završava, I preostaje vam samo da položite neki depozit, I ne zaboravite da zavrtite čuveni Wheel Of Rizk.

Bonus od 100% iznosa depozita do
10 000 dinara
Preuzmi bonus

Da Li je Moguće Aktivirati Bonus Dobrodošlice bez Promo koda?

Da biste dobili bonus dobrodošlice na Rizk kladionici, nije potrebno da posedujete I promo kod, jer to svakako ne predstavlja obavezujući uslov da biste ostvarili pravo na bonus dobrodošlice koji sleduje svakom igraču koji se registruje na Rizk gambling platformi.

Koje Su Druge Rizk Promocije Aktuelne?

Pošto Rizk Promo kod nije aktuelna promocija, to ne znači da je ovaj operater sedeo skrštenih ruku. Naprotiv obezbedio je svojim igračima nekolicinu lepih promocija. A to su:

Slot Igre

 • Bonus na Depozit
 • Freespin Bonusi
 • Rizk Trke
 • Rizk Wheel of Rizk
 • Dzekpotovi
 • Dnevne nagrade

Jedna od najboljih promo akcija na Rizk onlajn kladionici jeste Rizk Mega džek pot čija vrednost konstantno raste I trenutno iznosi oko 13 miliona dinara.

Sportsko Klađenje

Rizk Srbija se na našem tržištu pozicionirao kao striktno onlajn slot operater, I u ponudi nema sportsko klađenje.

Kako Izvršiti Uplatu I Isplatu Novca sa Rizk Srbija?

Ovo je definitivno segment poslovanja koji bi trebalo da unaprede jer su njihovi uplatno isplatni metodi totalno ograničeni , I u ponudi imaju samo po jednu opciju, I ne nude vam nikakav dodatni izbor.

Uplata novca

 • Pomoću Platnih Kartica (Dina, Master, Maestro I Visa)

Isplata Novca

 • Na Tekući Račun igrača

Naslov tablice: NAČIN UPLATE / MINIMALNA VREDNOST / MAKSIMALNA VREDNOST UPLATE / PROVIZIJE NA UPLATU

Način
Uplate
Minimalna
Vrednost
Maksimalna
Vrednost Uplate
Provizije
na uplatu
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%

Mobilne Aplikacije

Još jedna stavka koju bi trebalo da unaprede, jer njihova sada već poveća baza igrača u Srbiji traži Rizk mobilnu aplikaciju, iako je moguće igranje na mobilnim uređajima preko pretraživača. Treba napomenuti da je sam sajt neverovatno dobro optimizovan za korišćenje na mobilnim uređajima, tako da se ne oseća preveliki nedostatak aplikacije. Uz poboljšanje uplatno isplatnih metoda, razvijanje sopstvene aplikacije za mobilne uređaje je od esencijalnog značaja za budućnost ove online kladionice.

Korisnički Servis : Rešavanje Problema sa Promo Kodom

Iako smo imali nekoliko sugestija oko stvari koje Rizk može da poboljša, ovaj segment je za svahu pohvalu. Rizk korisnička podrška je jako ljubazna I stručna, I bez poteškoća rešiće svaki vaš problem vezan za promo kod ili vaš nalog.

Bonus od 100% iznosa depozita do
10 000 dinara
Preuzmi bonus

Možete stupiti u kontakt sa korisničkom podrškom na sledeće načine:

Svi operateri su jako stručni I spremni da vam odgovore na svako pitanje u vezi sa Rizk promo kodom ili vašim nalogom koje želite da postavite.

FAQ

Kako aktivirati Promo Kod Rizk kladionice?

Aktivacija samog RIzk promo koda je vrlo jednostavna, I potrebno je da ukucate promo kod ukoliko ga posedujete u za to predviđeno polje. Moramo da naglasimo da Rizk promo kod nije trenutno dostupan za igrače.

Da li postoji aplikacija za Android uređaje?

Nažalost Rizk nema svoju mobilnu aplikaciju ni za jednu platform mobilnih uređaja, ali se očekuje da će lansirati aplikaciju uskoro.

Kako da podignem novac sa svog Rizk naloga?

Ima par bitnih stavki koje trebate da znate da biste mogli da podignete novac sa svog naloga. Pre svega bitno je da je vaš nalog verifikovan, I da je vaš indentit potvrđen. Nakon toga novac možete isplatiti direktno na vaš tekući račun.

Šta je Wheel of Rizk?

Ovo je jedna jako interesantna promocija, koja je dostupna samo kod Rizk kladionice na teritoriji Republike Srbije. Wheel of Rizk predstavlja točak sreće na kojem možete da dobijete jako primamljive nagrade.  Moguće je dobiti neki džekpot, ili frespinove u kojima jedan spin može da ima vrednost I do 300 dinara po spinu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *