Registracija I Otvaranje Naloga na Primobet Kladionici

U ovom tekstu koji je informativnog karaktera pokušaćemo da vam objasnimo koliko je zapravo lako otvoriti nalog na Primobetu. Sama Primobet registracija je krajnje jednostavna I ne iziskuje neke preterane napore I ne oduzima puno vremena. Od otvaranja naloga do vašeg igranja tiketa sportskog klađenja ili slot igara deli vas svega nekoliko minuta, što ćete I videti u nastavku ovog teksta.

Bonus: do 10000 RSD
Registrujte se u Primobet

Ključne informacije:

 • Primobet nudi atraktivne bonuse dobrodošlice, uključujući bonuse na prva četiri depozita sa maksimalnim bonusom do 10000 RSD.
 • Proces registracije na Primobet kladionici je izuzetno jednostavan i brz, omogućavajući igračima da brzo pristupe klađenju.
 • Specijalni bonusi dostupni su registrovanim korisnicima, poput Aviator bonusa sa 50 besplatnih letova i Reload bonusa ponedeljkom i petkom sa dodatnim besplatnim spinovima i bonusima na depozite.

 1. 🎁 Bonus za registraciju

 2. 👌 Kako Registraciju na Primobet

 3. 💻 Prijava na nalog

 4. 🚨Verifikacija računa

 5. ❓ FAQ

Da li I Koje Prednosti vam Donosi Otvaranje Naloga na Primobetu?

Samo otvaranje naloga na Primobetu ima puno prednosti koje ćete moći da iskoristite igrom kod ovog operatera za onlajn klađenje. Kao najveće prednosti smatramo mnogobrojne bonuse  koje možete da ostvarite sa registracijom na njihovom sajtu.

 Bonusi dobrodošlice koji se protežu na čak prva četiri depozita biće jedna od glavnih prednosti kada budete razmatrali otvaranje naloga na Primobet kladionici. Nisu samo bonusi dobrodošlice glavne prednosti, već I razni drugi bonusi koje je moguće iskoristiti svake nedelje a neke I svakoga dana.

Koje Bonuse Možete Dobiti Registracijom na Primobetu?

Bonus Paket Dobrodošlice

Ovo je jako interesantan paket dobrodošlice koji se sastoji iz 4 bonusa koje dobijate nakon prvih 4 depozita. Na prvi depozit dobijate koji je nazvan Bonus 1 dobijate 100% uvećan depozit, kao I 150 besplatnih spinova koje ćete dobijati po 25 u narednih 6 dana.

Bonus na drugi depozit koji je nazvan Bonus 2 omogućiće vam uvećanje na uplaćena sredstva od 75% ali do čak 15000 dinara.

Treći bonus u nizu iz ovog paketa je takozvani Bonus 3  I on iznosi još 100% na depozit I 50 besplatnih spinova .

Poslednji bonus iz ovog paketa po procentima deluje najmanje I iznos 25% na depozit ali do iznosa od 15000 dinara I nazvan je Bonus 4.

Ovo je jedinstvena ponuda u kojoj je bonus dobrodošlice vezan za više od prva 3 depozita.

Aviator Bonus 

Ovaj specijalni bonus koji se odnosi na svetski popularnu igru Aviator I koji vam omogućuje bonus od čak 50 besplatnih letova na ovoj igri. Lepota ovog bonusa je da ga možete iskorstiti svaki dan po jednom.

Iznos koji je potrebno da uplatite je 2500 dinara a bonus kod je Aviator. Za ljubitelje ove igre je ovo apsolutno bonus iz snova.

Svake Srede Bonus Spinovi

Svake srede prilikom uplate depozita od minimalno 500 dinara dobijate besplatne bonus spinove na slot igri Book of Dead. Uz promo kod SREDA dobijate za 500 dinara 20 besplatnih spinova sa obrtnim uslovom od x20. Depozit od 1500 dinara ti donosi 50 besplatnih spinova bez obrtnog uslova a 3000 dinara ili više ti donosi čak 70 besplatnih spinova bez uslova.

Specijalni Bonusi Ponedeljkom I Petkom

Ovi specijalni bonusi koji se odnose na dane kojim se dodeljuju jesu apsolutno neverovatni. Reload bonus ponedeljkom je moguć za dobijanje uz minimalnu uplatu od 500 dinara I promo kod PONEDELJAK. U sklopu ovog bonusa dobićete 40 % bonusa na depozit kao I 30 besplatnih spinova koje ćete moći da iskoristite na igri Book of Dead.

Drugi specijalni bonus je bonus koji se dodeljuje petkom uz kod PETAK  I on vam donosi još veće benefite od prvog bonusa. Petkom možete da dobijete depozit uvećan za 50% I 75 besplatnih spinova. Novčana vrednost bonusa iznosi 15000 dinara maksimalno. Trebamo napomenuti da je obavezno da iskoristite sve bonuse iz paketa dobrodošlice da biste mogli da koristite ove bonuse.

Inovativni Lucky Spin I Lucky Box bonusi

Ovo su interesantni bonusi koji takođe dolaze uz specijalne bonus kodove koji vam u zavisnosti od visine uplaćenog depozita donose I mogućnost osvajanja određenih nagrada.

Kod lucky spin bonusa možete da dobijete do 50000 dinara uz uplatu od 1000-1999 dinara, dok za uplatu od 2000+ možete dobiti do 100000 dinara uz odgovarajuće promo kodove.

U Lucky box promociji možete osvojiti I mnogo veće nagrade koje mogu da iznose do 500000 dinara za uplatu depozita od 2000 +. Jedinstvena promoakcija koju bi trebalo da iskoristite.

Registracija na Primobetu Postupak

Ceo proces registracije ćemo vam objasniti što je lakše moguće, vama preostaje da samo pratite ova uputsva I završite registraciju.

Korak 1

Posetite sajt Primobet.rs I kliknite na crveno polje registruj se.

Korak 2

U ovom koraku potrebno je da popunite sledeće podatke:

 • Email adresu
 • Lozinku
 • Označite polje da imate 18 + godina

Ukoliko želite da primate obaveštenja o promocijama  označite I to polje kliknite na sledeći

Korak 3

U ovom koraku trebate da unesete lične podatke kao :

 • Ime I prezim
 • Datum rođenja
 • Pol

Kliknite na sledeće

Korak 4

Ovaj korak zahteva još neke lične podatke kao I adresu:

 • JMBG
 • Država I Grad
 • Poštanski broj I adresa
 • Broj telefona

Kliknite na polje registruj se I preostaje vam još jedno polje.

Korak 5

Poslednji korak u završavanju vaše registracije jeste da kliknete na link koji je poslat na vašu email adresu. Kada uspešno potvrdite vašu email adresu registracija je uspešno obavljena.

Bonus: do 10000 RSD
Registrujte se u Primobet

Na Koji Način da Se Prijavim na svoj Primobet Nalog?

Nakon što ste obavili komplikovaniji deo, ostaje vam samo da se prijavite na vaš nalog, a to ćete obaviti u nekoliko brzih koraka.

Korak 1

Preko vašeg internet pretraživača posetite stranicu Primobet.rs  . Nakon učitavanja stranice kliknite na polje prijavi se .

Korak 2

Potrebno je da unesete email adresu koju ste naveli prilikom registracije kao I lozinku koju ste odabrali. Nakon uspešnog unosa kliknite na polje na kojem piše prijavite se.

Ovim ste obavili prijavu na vaš Primobet nalog I možete da uživate u igri.

Bonus: do 10000 RSD
Registrujte se u Primobet

Proces Verifikacije naloga na Primobetu

Sam postupak verifikacije nije previše komplikovan I svakako bi trebalo da ga obavite ako želite da imate u potpunosti funkcionalan nalog. Sama verifikacija naloga je jako bitna da bi mogli da koristite sve funkcije vašeg naloga, kao I da možete da podižete novac sa vašeg naloga. Celokupan proces verifikacije obuhvata samu verifikaciju indentiteta, adrese, bankarskog računa I mobilnog telefona.

Objasnićemo vam šta vam je sve potrebno da biste obavili svaki od ovih postupaka,

Verifikacija indentiteta – U ovom delu je bitno da vaš indentitet potvrdite slanjem slike nekog od dokumenata sa slikom koji su izdati od strane države I koji su važeći. To mogu da budu lična karta, pasoš ili vozačka dozvola

Verifikacija adrese – Potrebno je da pošaljete sliku nekog računa ili da pošaljete PDF fajl na kojem se vidi vaše puno ime I prezime kao I adresa, račun ne bi trebalo da bude stariji od 3 meseca.

Verifikacija tekućeg računa – Biće potrebno da pošaljete sliku prednju strane bankarske kartice kojom uplaćujete novac sa vidljivim brojem računa I ličnim podacima.Verifikacija mobilnog telefona – Vaš telefonski broj ćete moći da verifikujete preko live chata I kontaktom sa nekim od agenata korisničke podrške.

FAQ

Koliko dugo Primobet posluje na teritoriji Republike Srbije?

Primobet onlajn kladionica je verovatno najnovija na teritoriji Srbije, I aktivna je negde oko 6 meseci. Svojom intenzivnom marketinškom kampanjom već uspeva da privuče solidan broj novih korisnika.

Da li je sigurno da delim podatke svoje kartice na ovom sajtu?

Možete biti spokojni prilikom uplate novca na Primobetu jer oni poseduju licencu za obavljanje delatnosti u oblasti onlajn klađenja koje je izdalo Ministarstvo Finansija Republike Srbije.

Da li postoji Primobet aplikacija na App storu?

Nažalost nemaju aktuelnu aplikaciju ni za Ios a ni za Android, pa samim tim nije moguće preuzeti je sa app stora. Svakako možete koristiti vaš internet pretraživač za igranje na Primobet sajtu.

Na koji način mogu da uplatim novac na svoj nalog?

Trenutno je moguće da se novac uplati na nalog samo pomoću platnih kartica banke. Podržane su sve najkorišćenije kartice Visa, Master, Maestro, Dina I American express.

Kako da kontaktiram korisničku podršku?

Korisničku podršku moguće je kontaktirati preko live chata na sajtu Primobet ili preko email adrese. Radno vreme korsiničkos servisa je 24/7. To znači da možete da ih kontaktirate u bilo koje doba dana ili noci.

Gde se nalaze uplatna mesta Primobeta?

Primobet nema fizička uplatna mesta jer je njihovo poslovanje usmereno samo na onlajn klađenje, I nije u planu da otvaraju svoje lokacije na teritoriji Srbije.

Da li mogu da uplatim manje od 500 dinara na svoj nalog?

Nije moguće uplatiti manje od 500 dinara jer je to minimalni iznos koji možete da uplatite na vaš nalog. Maksimalni iznos koji možete da uplatite je 500000 dinara . Uslov od 500 dinara je postavljen jer je to I minimalni iznos koji možete da uplatite da biste ostvarili bonuse na depozit.