Primobet Promo Kod 2024

Jeste Primobet novi onlajn operater za klađenje, ali se potrudio da kroz bonuse privuče jako veliku bazu igrača na samom početku. Primobet promo kodovi su ono što su odabrali da bude njihova glavna marketinška alatka. Uzimajući u obzir mnogobrojnu konkurenciju, moramo primetiti da je samo Primobet odabrao da promo kodovi budu put koji će slediti u ovoj borbi za igrače.

Bonus: do 10000 RSD
Preuzmi Bonus

Ključne informacije:

 • Primobet nudi bogat asortiman promocija i bonusa dostupnih putem promo kodova, uključujući paket dobrodošlice, dnevne bonuse i jedinstvene promocije poput Lucky Box i Lucky Spin.
 • Za aktivaciju svakog bonusa potreban je poseban promo kod, što igračima omogućava pristup specifičnim ponudama i povećava šanse za dobitak.
 • Registrovanje i aktivacija promo kodova na Primobet su jednostavni, čime se igračima olakšava pristup bonusima i poboljšava korisničko iskustvo.

 1. 🔍 Šta je U Stvari Promo Kod?

 2. 🚀 Promo kod 2024

 3. 🤩 Aktiviraj promo kod

 4. 💰 Promo Kodove Primobet

 5. 👉Bonuse koje ne Zahtevaju Uplatu Depozi

 6. 🎯Registrirajte se na Primbet

 7. 🤔 Bonus Dobrodošlice bez Promo Kod

 8. 🎁 Promocije Primobet

 9. 💳 Platne metode

 10. 📱 Primobet Aplikacija

 11. 📞 Korisnička podrška

 12. 😉Zaključak

 13. ❓ FAQ

Za sve neverovatne bonuse I promocije koje nude, biće vam potrebni specijalni promo kodovi pomoću kojih ćete moći da aktivirate svaki bonus ponaosob. Predstavićemo vam neke od sjajnih bonusa koji su dostupni kod ove kladionice.

Vrsta Bonusa
Vrednost Bonusa
Bonus dobrodošlice
Bonus na prva 4
depozita do 50000 RSD
Preuzmi bonus
Bonus za Aviator
50 besplatnih letova
svakog dana
Preuzmi bonus
Bonus Ponedeljkom
40 % na depozit
Preuzmi bonus
Bonus Petkom
50% na depozit + 75
besplatnih spinova
Preuzmi bonus
Lucky Spin
Do 100000 dinara
Preuzmi bonus
Lucky box
Do 500000 dinara
Preuzmi bonus

Dodatni bonusi:

Vrsta Bonusa
VREDNOST BONUSA
Bonus dobrodošlice
50% DO
35000 RSD
Preuzmi bonus
Dobrodošlo pojačanje
DO 400%
Preuzmi bonus
Vaša mjesečna nadogradnja
DO 18000 RSD
Preuzmi bonus
Tjedni povrat novca
15% DO
3000 RSD
Preuzmi bonus

Šta je U Stvari Primobet Promo Kod?

Primobet promo kod je nešto najbolje što se pojavilo na onlajn kladioničarskom nebu Srbije. Ovo je pre svega neverovatna promotivna akcija koja igračima koji odluče da igraju na Primobet kladionici omogućava dodatnu priliku da svoj uplaćeni depozit značajno uvećaju i da tako imaju mnogo više šansi da ostvare neku dobit. Za svaki bonus na ovoj kladionici imate I adekvatan promo kod koji trebate da iskoristite za svaki bonus kojem pripada.

Prednosti posedovanja Primobet Promo Koda

 • Primobet promo kod ti donosi čak 4 bonusa iz paketa dobrodošlice
 • Specijalni promo kod za Aviator ti donosi 50 besplatnih igara
 • Ovi kodovi ti donose priliku da otvaraš lucky box I zavrtiš lucky spin za vredne nagrade
 • Dodatni bonusi za sledeće depozite
 • Učestale Nove Promo Kod Promocije
 • Bonusi u ovom članku su aktuelni

Primobet Promo Kodovi

Kao što smo I već naglasili na Primobetu je dostupno jako puno promo kodova jer je sve osmišljeno tako da svaki bonus ima svoj odgovarajući kod. Ovo su Primobet promo kodovi koji su trenutno aktuelni.

Vrsta Bonusa
Primobet Promo Kod
Paket Bonusa Dobrodošlice
Do 1200 rsd I 30
besplatnih spinova
Preuzmi bonus
Reload Bonus Petkom
Do 15000 rsd I 75
besplatnih spinova
Preuzmi bonus
Bonus Dobrodošlice
Do 50000 dinara I 200
besplatnih spinova
Preuzmi bonus
Aviator Bonus
50 besplatnih
spinova
Preuzmi bonus
Lucky Spin
Do 100000 dinara
maksimalno
Preuzmi bonus
Lucky Box
Do 500000 dinara
maksimalno
Preuzmi bonus

Kako se Aktivira Primobet Promo Kod?

Sama aktivacija Primobet promo koda je vrlo jednostavna I sve što trebate da uradite je da unesete kod koji posedujete u za to predviđeno polje. Promo kod unosite u sekciji moj nalog naznačenim pod moji bonusi. Tu ćete videti polje koje je nazvano promo kod I tu unesite vaš kod I potvrdite. Nakon uspešnog unosa I potvrde, vaš kod će postati aktiviran.

Koje Promo Kodove Ima Primobet?

Primobet je svoju marketinšku kampanju striktno usmerio na promociju pomoću ovih takozvanih promo kodova, tako da je kod njih za svaki bonus dostupan I odgovarajući promo kod. Svaki bonus ima svoj promo kod koji morate da unesete da biste dobili te bonuse. Svi bonusi su striktno uslovljeni sa njima, I ukoliko ne unesete kod nakon depozita, nećete moći da dobijete bonus koji želite.

Bonus: do 10000 RSD
Preuzmi Bonus

Da li Će U Budućem Periodu biti Promo Kodova?

Pošto je Primobet odavno odredio put kojim će da ide,a on je jasan to su promo kodovi, sva je prilika da će puno promo kodova biti dostupno za korišćenje I u budućnosti. Ova kampanja se za sada pokazala kao jako uspešna, ali se očekuje da bude još jača u narednom periodu,tako da se spremite za još puno novih promocija kod ovog operatera.

Kako se Registrovati na Primobetu?

Da biste se registrovali na Primobet kladionici potrebno je malo vašeg vremena I svega par klikova. Pre svega potrebno je da posetite stranicu Primobet I da na njoj popunite sve podatke koji su za to potrebni. Nakon klika na dugme registruj se biće potrebno da ispunite odgovarajuće podatke da biste mogli da završite vašu registraciju. Između ostalog biće potrebno da unesete podatke kao što su : Ime I Prezime, JMBG, Email , Adresa i još ponešto. Kada uspešno popunite sve podatke I potvrdite email adresu vaša registracija je uspešno obavljena.

Da li Je Bonus Dobrodošlice Validan bez Promo Koda? 

Kao što smo I naveli u prethodnom delu teksta, svi bonusi pa samim tim I bonusi iz paketa dobrodošlice su uslovljeni sa posedovanjem promo koda. To znači da ukoliko ne posedujete promo kod nećete moći da ostvarite pravo na bonuse iz paketa dobrodošlice. Na svu sreću njihovi kodovi su javni I moguće je videti koji su u svakom trenutku na njihovom sajtu pod poljem promocije.

Koje Dodatne Promocije nudi Primobet?

Pored već klasičnih bonusa iz paketa dobrodošlice na Primobet kladionici ima nekih drugih jedinstvenih promocija. Napomenuli bi najbolje, a to su svakako sledece promocije. Lucky box promocija može vam doneti do 500000 dinara čak ukoliko uplatite više od 2000 dinara I iskoristite promo kod EPIC.

Bonus Dobrodošlice POBEDA

Ovo je još jedna dodatna promocija koja se predstavlja kao još jedan bonus dobrodošlice. Uz promo kod POBEDA dobićete do 35000 dinara bonusa za sportsko klađenje uz bonus od 50 % na uplaćeni depozit. Ovaj bonus možete iskoristiti u roku od 3 dana od dobijanja.

Lucky Spin vam može doneti uz isti depozit I kod ZLATNI  čak do 100000 dinara. Ljubitelji igre Aviator će moći da uživaju u čak 50 besplatnih letova svakoga dana uz uplatu od 2500 din I promo kod AVIATOR.

Bonus: do 10000 RSD
Preuzmi Bonus

Primobet je u ovom segmentu jako ograničen, jer je su metode kojima možemo uplatiti novac sa I na svoj nalog jako ograničene. Trenutno je moguće uplatiti novac na nalog samo pomoću platnih kartica banke (Visa, Master,Maestro, Dina, American Express..). Što se tiče isplate novca, tu je dostupna samo jedna opcija a to je isplata na vaš lični tekući račun koji ste prethodno verifikovali.

Naslov tablice: NAČIN UPLATE / MINIMALNA VREDNOST / MAKSIMALNA VREDNOST UPLATE / PROVIZIJE NA UPLATU

Način
Uplate
Minimalna
Vrednost
Maksimalna
Vrednost Uplate
Provizije
na uplatu
500 RSD
500 000 RSD
0%
500 RSD
500 000 RSD
0%
500 RSD
500 000 RSD
0%
500 RSD
500 000 RSD
0%
500 RSD
500 000 RSD
0%

Aplikacija za Mobilne Uređaje

Ovo je segment koji se iz Primobeta trude da unaprede, trenutno nije moguće preuzeti konkretnu aplikaciju, ali je moguće da igrate na vašem mobilnom uređaju pomoću pretraživača. Kada pristupite sajtu , biće potrebno da sačuvate obeleživač na vašem telefonu I moći ćete instant da pristupate I koristite vaš Primobet nalog. Optimizacija je neverovatna, tako da radi mnogo bolje nego neke aplikacije.

Korisnička Podrška : Rešavanje problema sa Promo Kodovima

Svako pitanje koje imate u vezi sa promo kodovima ili sa bilo čime drugim, moguće je rešiti u kontaktu sa korisničkim centrom Primobeta. Njihov korisnički servis je dostupan korisnicima 24 časa dnevno 7 dana u nedelji . Možete ih kontaktirati na dva načina a to su :

 1. Preko Live Chata na sajtu
 2. Preko email adrese [email protected]

Zaključak

Ovo je jako dobra kladionica koja će svojom pojavom I pre svega bonus politikom uzdrmati onlajn tržište klađenja u Srbiji. Dobar sajt , odlična optimizacija I pre svega izgled koji godi oku su još neki od prednosti koje imate igranjem kod njih. Očekujemo da poprave ponudu pre svega u načinu uplate I isplate novca, kao I da naprave svoju aplikaciju. Naš zaključak je da bi svakako trebalo da pružite priliku ovom operateru jer je jako puno bonusa dostupno pa ne vidimo razlog zašto to ne biste iskoristili.

FAQ

Na koji način mogu da se prijavim na svoj Primobet nalog?

Prijava na vaš Primobet nalog je najjednostavnija od svega, I sve što je potrebno jeste da posetite stranicu Primobet.rs I da kliknete na polje prijavite se. Preostalo je da popunite podatke za prijavu I da započnete igru.

Da li mogu da podignem bonus na depozit koji dobijem?

Sva dobijena bonus sredstva imaju određeni obrtni uslov koji morate da ispunite, I on je uglavnom za slot igre x50. Tako da ukoliko želite da podignete dobijeni bonus od recimo 2000 dinara, moraćete da izvrtite tih 2000 x 50, što je 100000  dinara.

Da li na primobetu ima klađenja uživo na fudbal?

Na Primobet kladionici je moguće kladiti se uživo ne samo na fudbal , već I na mnoge druge sportove. Košarka, esport, odbojka I mnogi drugi sportovi.

Da li mogu da kupujem spinove na slot igrama?

Takozvane buy bonus ili kupi bonus igre su jako popularne kod onlajn slot igrača, tako da na Primobet kladionici imate u ponudi jako puno kupi bonus slot igara koje možete da igrate.

Koji pretražovač je najbolje da koristim za igru na Primobetu?

Ne postoji određeni pretraživač koji morate da koristite već je moguće da koristite bilo koji od popularnih pretraživača kao što su Google Chrome,Mozzila, Safari I slično.

Koliko maksimalno novca mogu da uplatim na svoj nalog?

Kao što postoji limit na minimalnu uplatu koja iznosi 500rsd, tako je najviše što možete da uplatite na svoj nalog 500000 dinara.

Da li mogu da kontaktiram korisničku podršku preko telefona?

Korisničku podršku je moguće kontaktirati putem live chata I putem email adrese. Trenutno nemaju dostupan nijedan telefonski broj na koji možete da ih kontaktirate. Svakako ćete na live chatu dobiti brz I adekvatan odgovor za svako vaše pitanje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *