Šta je poklon dobrodošlice kladionica i kako ga iskoristiti

Odvojili se vreme, ali i novac da biste se registrovali i pridružili online klađenju, a poklon dobrodošlice kladionica zapravo je način da vam se zahvale što ste se odlučili baš za njih.

Ključne informacije:

  • Pokloni dobrodošlice od kladionica služe kao zahvalnost novim korisnicima za registraciju i obuhvataju bonuse na prve depozite, često praćene dodatnim pogodnostima poput besplatnih spinova.
  • Kako biste iskoristili poklon dobrodošlice, neophodno je da se prvo registrujete na sajtu kladionice i uplatite početni depozit, pri čemu je važno pažljivo pročitati uslove i odredbe koje kladionica postavlja.
  • Vrste poklona dobrodošlice variraju i mogu biti prilagođene različitim tipovima igrača, od početnika do iskusnih kladioničara, sa bonusima koji mogu biti različiti u zavisnosti od kladionice.
Kladionice
BONUS DOBRODOŠLICE
Prvi depozit 50% do 5 000 RSD

Drugi depozit 100% do 10 000 RSD

Treći depozit 200% do 30 000 RSD
Preuzmi bonus
100% do 10 000 RSD
+ 50 RSD spinova
Preuzmi bonus
10.000 RSD za sport ili 40.000 RSD za slot
Preuzmi bonus
100% do 10 000 RSD
Preuzmi bonus
100% do 5 000 RSD
Preuzmi bonus
Prvi depozit 200% do 30 000 RSD + 200 poklon spinova

Drugi depozit 50% do 10 000 RSD + 50 poklon spinova

Treći depozit 25% do 5 000 RSD + 25 poklon spinova
Preuzmi bonus

Kompanije koje se bave sportskim klađenjem i igrama na sreću u velikoj meri se oslanjaju na marketing, i ovo je jedan najefikasnijih (i nama nejdražih) načina za privlačenje novih članova. Naravno, postojeći igrači mogu imati koristi od raznih pogodnosti i promocija, ali fokus je uglavnom na privlačenju novih korisnika.

Poklon dobrodošlice – kladionica časti

Sve onlajn kladionice danas nude ovu pogodnost novim klijentima. Da biste iskoristili pravo na ovu vrstu bonusa, prvo se morate registrovati, nakon čega cete mozda i morati da uplatite početni depozit. Zato je važno da pre registracije, pročitate uslove i odredbe, koji su jasno navedeni na veb stranici svake kladionice.

Dobra ideja da pročitate i recenziju sportskog klađenja pre nego što odlučite da se registrujete, jer svaki igrac ima svoje afinitiete, pa vam mozda neka vrsta uslova, ako je postavljena, ne bude odgovarala.

Poklon dobrodošlice kladionica obično ograniči na određeni iznos novca koji vam daje za svoju prvu opkladu. To je uglavnom iznos od 500 do 1000 dinara. Medjutim može se desiti da kladionica ima i neke uslove za iskorišćenje tog bonusa. Oni mogu biti depozit ili ograničenje vrste opklada koje možete da položite sa tim novcem.  

Kladionice se uglavnom oslanjaju na vremenski ograničene bonuse kako bi privukli korisnike da počnu da se klade i igraju tikete što je pre moguće, zato obratite pažnju i pročitajte i “sitna slova”, kako ne bi ste propustili svoj bonus.

Kako doći do poklona dobrodošlice?

Kako doći do poklona dobrodošlice?

Bonus dobrodošlice je dostupan svakom novom igraču koji se registruje kod onlajn kladionice. Iako se uslovi i odredbe ovih podsticaja razlikuju od jedne do druge kladionice, metode za njihovo dobijanje su često iste.

Da biste započeli, prvo se morate registrovati i, u nekim slučajevima, potvrditi svoj identitet postavljanjem fotografije legitimnog dokumenta ili unosom broja lične karte. Nakon toga, morate uplatiti svoj početni depozit, jer će kladionica uzeti u obzir njegov iznos kada vam dodeli bonus dobrodošlice.

Vrste poklona dobrodošlice u kladionicama u Srbiji

Ne postoji nešto kao najbolji bonus, ali postoje bonusi koji su odlični za neke ljude dok drugima ne odgovaraju. Na primer, idealan bonus za početnike je poklon dobrodošlice kladionica, dok je ova vrsta bonusa neprivlačna “ozbiljnijim” kladioničarima iz prostog razloga što regionalne sportske kladionice ne nude velike bonuse za nove članove, jer je to obično iznos od 10 do 30 evra.

 Neke od kladionica koje nude bonuse dobrodošlice kod nas:

  • GreatOdds – Imate 30 dana od trenutka kada se registrujete kao novi korisnik da uplatite svoj prvi deposit I dobićete 100% bonusa na svoj prvi depozit, do maksimalnog iznosa od 10.000 dinara. Depozit mora biti najmanje 500 dinara da biste se kvalifikovali za ovaj bonus.
  • Mozzart – Ova kladionica vam daje bonus nakon vaša prva tri depozita, povećavajući ih za 50%, 100% i 200%. Prvi depozit mora biti minimalno 500 dinara, a maksimalno 5000 dinara.
  • MaxBet – Kao poklon dobrodošlice, kladionica vam omogućava da možete bez rizika odigrati tiket do 500 dinara ako se registrujete na njihovom sajtu. To jest, ako izgubite, oni će vam vratiti novac.
  • Cirkus – će vam ponuditi tri različite alternative bonusa dobrodošlice od kojih možete izabrati onu koja najbolje odgovara vašim interesovanjima i potrebama.
  • Meridianbet – Nakon registracije i uplate prve uplate od najmanje 500 dinara, ova kladionica nudi novim korisnicima 100% bonusa dobrodošlice do 5.000 dinara.

FAQ

Da li svaki korisnik dobija poklon dobrodošlice kladionica?

Poklon dobrodošlice se daje svakom novom registrovanom korisniku koji ispunjava sve uslove.

Da li je moguće osvojiti bonus dobrodošlice više puta?

Ne. Kao što mu i ime kaže, ovaj poklon bonus dobijate samo kada se prvi put registrujete.

Šta kada ne mogu da se prijavim na sajt  i dobijem bonus?

Ako imate problema sa logovanjem, u prijemnom sandučetu potražite e-poruku za aktivaciju i kliknite na vezu za aktivaciju u njoj. Takođe, prilikom registracije, proverite da li je vaše korisničko ime napisano pravilno. Možda ste zaboravili lozinku, ali klikom na „Zaboravljena lozinka“ možete je jednostavno resetovati. 

Kako odabrati najbolji bonus?

Ne postoji tako nešto kao najbolji bonus, ali postoje uslovi koji vama najvise odgovaraju. Kao poklon dobrodošlice, kladionica može davati razne bonuse. Na vama je da odaberete onaj najbolji za vas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *