PayPal Kladionice U Srbiji

PayPal Kladionice U Srbiji

Dobro već poznata metoda plaćanja je uplata PayPal koja se koristi u skoro pa svim industrijama je vrlo često korištena i u PayPal kladionice za online klađenje. Mnogo internet transakcija se dešava i obavlja preko uplata PayPala kao i podizanje novca. To je u osnovi online novčanik koji ima mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne metode plaćanja ili čak i nove usluge koje se nude na tržištu. Ubrzane su dosta transakcije preko uplata PayPala i olakšane na vrlo malo koraka za preuzimanje ili plaćanje nečega.

Iako je relativno kratko u Srbiji manje od 10tak godina uplata PayPal je postao veoma popularno sredstvo plaćanja. Faktički uvođenjem opcija PayPal plaćanja negde oko 2013.godine, to je i zvanično postalo jedini način online plaćanja. Bez obzira na sve potrebno je pre korištenja ove opcije plaćanja u svetu klađenja, proveriti da li određena kladionica podržava ovaj sistem plaćanja.

Ključne informacije:

 • PayPal je postao popularan način plaćanja u online klađenju u Srbiji, zahvaljujući svojoj jednostavnosti korišćenja i brzini transakcija.
 • Za korišćenje PayPal-a potrebno je izvršiti registraciju i verifikaciju naloga, uz povezivanje sa deviznim računom i VISA karticom za online plaćanje.
 • Prednosti korišćenja PayPal-a uključuju međunarodnu dostupnost, opsežne limite, mogućnost korišćenja 24/7, jednostavnost korišćenja, i prihvatljive naknade, dok je jedan od nedostataka izloženost cyber napadima.

 S tim u vezi u nastavku ćemo dati prednosti i mane ovog načina plaćanja i uplata PayPal  kao i ostale tehničke detalje koje je neophodno znati pre korištenja ovog načina plaćanja. Moguća je i naplata određenih provizija koje korisnici plaćaju i druge informacija što vam mogu biti korisne ukoliko se odlučite za uplata PayPal.

Koje Kladionice Nude Uslugu Plaćanja PayPalom

Očekuje se da ova metoda uplata PayPal Kladionice postane još popularnija u Srbiji jer nije toliko veliki broj kladionica koji je uveo ovaj sistem plaćanja. Pretpostavka je kako vreme bude odmicalo da će se i kladionice tržišno popravljati i stavljati na raspolaganje jednu od najpopularnijih metoda koje su u svetu i regionu već uveliko zastupljene.

U tom pogledu opet može izdvojiti po ko zna koji put određene brendove koji prednjače u odnosu na ostatak konkurencije. U ovom slučaju radi se o PayPal opciji plaćanja a to su:

 • 22bet
 • Mozzartbet
 • Meridianbet
 • Balkanbet

Razloga je zaista mnogo zašto bi kladionice trebale da uvedu opciju uplata PayPal. Tako recimo korištenje PayPal Kladionice načina plaćanja nije uslovljeno vašom lokacijom pa je moguće ga koristiti bilo kada i bilo gde jer je pametni način e-novčanika. Razloga je dosta kao i vremene čekanja na transakciju odnosno ubrzano plaćanje što odgavara današnjim izazovima i savremenom vremenu.

Registracija PayPala

Registracija na PayPal Kladionice nije preterano komplikovana ali je bitno znati nekoliko detalja koji vas mogu odvući od rešenja i dodatno zakomplikovati stvari. U tom pogledu nužno je preduzeti par prethodnih koraka pre zvaničnog registrovanja na PayPal. S tim u vezi potrebno je otvoriti devizni račun u banci na koji ćete primati novac sa PayPal. To je nužnost i savet je položiti simbolični depozit čisto da na računu postoji određeni saldo.

Pored toga nakon što otvorite devizni račun bitno ga je povezati sa visa karticom za online plaćanje kako biste mogli isplatiti sredstva kasnije. Paypal isplaćuje jedino na visa kartice  pa otvaranjem bilo koje druge ne biste uspešno završili proces.

Za registraciju samog PayPal nije potrebno posebno znanje, dakle par opcija kao lični ili biznis nalog, te država, email i šifru za vaš nalog. Uglavnom se radi kao i kod ostalih provajdera. Nakon toga unosite ostale podatke kao što je kartica (visa) kako biste se povezali sa deviznim računom. Na kraju potrebno je verifikovati nalog putem emaila kao i debitnu karticu.

Za to vam se može naplatiti određena naknada pa je preporučljivo imati određeni depozit na kartici.

Naknade, Provizije I Sigurnost

Kao opcija plaćanja PayPal je sigurno jedan od najpovoljnijih načina plaćanja. Za određene kategorije ljudi nudi znatno niže provizije u odnosu na neke druge. To opet zavisi od od zemlje iz koje dolazite pa su moguće eventualne razlike. Tako npr ukoliko šaljete novac nekom drugom PayPal korisniku takva transakcija se naplaćuje 3,4%. Ukoliko vama neko šalje novac tada je uplata paypal besplatna u odnosu na vas kao primaoca.

Za prenos na devizni račun sa paypala naknada će vas koštati 4 USD za državljane Srbije dok za ostale zemlje u regionu naknada će biti 5 USD.

U pogledu sigurnosti može se istaći odlična ocena posebno za paypal kladionice. Platforma je široko rasprostranjena i mnogi su stekli poverenje koristeći je već određeno vreme. SSL enkripcija zadnje generacije pružaju visoki nivo personalne i finansijske zaštite korisnika a kompanija takođe konstantno unapređuje svoje protokole.  

U tom smislu se možete osećati potpuno sigurno koristeći uplata PayPal.

Prednosti I Mane

Prednosti:

 1. dostupno svima, internacionalno
 2. opsežni limiti
 3. mogućnost korištenja 24/7
 4. jednostavno korištenje
 5. nisu velike naknade, prihvatljive su

Nedostaci:

 1. Podložni cyber napadima

Benefiti Za Korisnike

Postoje određene kladionice koje promovišu opcije plaćanja preko uplata PayPal. S tim u vezi upotreba PayPal Kladionice daju određene pogodnosti koje možete pokupiti koristeći ovaj način uplate. Uplata PayPal može da vam donese opciju preuzimanja bonusa dobrodošlice i to za prve uplate preko ove kompanije. Naravno ne očekujte svugdje ovu ponudu a i one se znaju razlikovati od brenda do brenda.

Sajt je veoma jednostavan za korištenje i prilagođen korisnicima i vrlo je pristupačan za upravljanje. Od svih ostalih e novčanika smatramo da nećete koristiti jednostavniji servis za plaćanje a istovremeno i zadržati sigurnost u punom kapacitetu.

FAQ

Da li se uplata PayPal može obavljati preko aplikacija?

PayPal podržava opcije plaćanja preko aplikacija. Tako možemo reči da aplikacija postoji za korisnike koji poseduju android, Ios I Windows uređaje. Sve što je potrebno jeste da imate pametni telefon, tablet ili računar. Aplikacija je dostupna u App storeu, preko google play-a ali i i preko windows storea.

Da li je potrebno obaviti verifikaciju prilikom registracije na PayPal?

Ako želite biti registrovani korisnik PayPal, trebate biti registrovani korisnik. Prilikom registracije, potrebno je obaviti i verifikaciju kako bi PayPal bio siguran da ste vi taj korisnik. Vaši podaci su na taj način 100% bezbedni i sigurni.

Da li uplata PayPal ima određene prednosti i nedostatke?

Uplata PayPal se odlikuje sa mnogo prednosti i sa jednim nedostatkom. Tako možemo istaknuti da su neke od prednosti brzina uplate i isplate, dostupnost po svetu, stalna mogućnost korištenja i slično, dok je nedostatak izloženost napadima cyber.

Šta uraditi kada imate problem sa upotrebom PayPal-a?

Odgovor je vrlo jednostavan. Sve što trebate uraditi jeste da se obratite korisničkoj službi PayPal ili korisničkoj službi kladionice u kojoj se izvršili uplatu depozita. Takođe, oni nude i poseban odeljak sa pitanjima i odgovorima, pa ako budete imali probleme sa upotrebom lagano ćete ih otkloniti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *