Olimp Kladionica, Promotivni Kodovi, Bonusi I Odlične Akcije

Radi se o kladionici koja ima veliku i dugu tradiciju naravno ne u ovim okvirima u kojima danas posluje. Davne 2003.godine se vežu njihovi početci a vremenom i stalnim ulaganjem i rastom razvili su se u vrlo perspektivan brend koji posluje na teritoriji Srbije. Menadžment Olimp kladionice pokazuje i dokaze da su vredni vaše pažnje, registracije i svega ostalog što je u ponudi. 

Pored bonusa i promo kodova, kod ovog domaćina ćete pronaći i veliki broj promotivnih akcija i širok izbor ponude koja će vas primamtiti za klađenje u Olimp kladionici. Karakterizira ih i velika pažnja koju daju igračima i stalno je poboljšavaju i totalno su usmereni ka tome. Fer i pošteno klađenje sigurno je broj jedan svih zahteva igrača ma kakva druga ponuda bila.

Ovaj domaćin se ima čime pohvaliti te iako ne toliko poznato ime, zaista u nastavku moći ćete saznati sigurno stvari kojih niste znali i malo bolje se upoznati sa ovim domaćinom.


PREDNOSTI

 • Bonus za nove igrače
 • Velik izbor klađenja uživo
 • Validne licence
 • Jako dobar izbor bonusa

NEDOSTACI

 • Ne podržava IOS korisnike
 • Ponuda sportskog klađenja skromnija
 • User friendly na niskom nivou

Vrste Bonusa Koje Su U Ponudi Olimp Kladionice

Gledajući ostalu konkurenciju naročito evropsku bonusi i promocije ovog domaćina nisu na zavidnom nivou može se zaključiti. Domaćin je naravno se potrudio da privuče nove igrače sa ponudom koju je u mogućnosti uvrstiti ali pitanje je da li je to dovoljno odnosno konkuretno u odnosu na ostale. Sve u svemu analizirajući i druge vrste brendova ima i onih kod kojih nema npr bonusa dobrodošlice što je opet ispod ponude koju je ovaj domaćin uvrstio. 

S tim u vezi želimo da vas upoznamo sa pogodnostima koje ostvarujete kod ovog domaćina i to samo registracijom svog naloga koji je vrlo kratak i jednostavan.

Bonus dobrodošlice

Olimp Kladionica, Promotivni Kodovi, Bonusi I Odlične Akcije

Kao i kod ostalih brendova i kod Olimp kladionice registracijom svog naloga stičete određene bonuse i promo kodove te nema nekih specijalnih uslova koje bi vas ograničavali u ovom pogledu. U pitanju je registracija samog naloga i polog simboličnog depozita nakon čega vas domaćin časti bonusom dobrodošlice kao novog igrača. Minimalni ulog jeste 200 dinara a domaćin vas časti sa dodatnih 500 dinara i to bespovratnih te vam pomaže da u startu ostvarite određenu prednost i povećate mogućnost vaše zarade.

Bonus od 10% od uloga depozita

Praveći ovu specijalnu ponudu domaćin se potrudio da dodatno “začini” ponudu pa je uvrstio i još jednu opciju koja i nije toliko strana u ostalim kladionicama. Plaćanjem putem iPay načina plaćanja, možete ostvariti dodatne pogodnosti odnosno 10% od visine vašeg položenog depozita. Slažemo se da su visine bonusa simbolične ali ne zaboravite da ima i onih koji ne nude čak ni ovoliko.

Uvećane kvote

Ova vrsta bonusa usmerena je na povećan broj parova na koje tipujete. Zavisno od toga možete povećati vašu isplatu na vrlo jednostavan način. Dakle što veći broj parova odigrate kvote vam se recipročno uvećavaju a krajnja isplata je mnogo veća od uobičajne. Ukoliko ste ljubitelj tiketa sa više parova sigurno će vam ova vrsta bonusa dodatno pogodovati.

Cash back opcija

Vrsta bonusa koju svi očekuju i traže a sve je to sa velikim razlogom. Svakako da ova vrsta bonusa najviše ide u korist igrača tako da je veliko interesovanje za bonusom. Ponuda uključuje određeni povrat vaših uloženih sredstava ukoliko ne pogodite jedan par sa tiketa. Manje više ponuda je slična kao i kod ostalih brendova, naravno koji imaju u ponudi ovako nešto. 

Jedini uslov koji je propisan jeste da ukupno odigrana kvota prelazi 29.00 i na taj način ostvarujete pogodnosti kod ovog domaćina. U periodima velike ponude i jakih liga zaista nije teško tipovati na ovaj način te zagarantovati sebi određeni povrat sredstava koja vam sigurno znače. 

Promo Kod Olimp Kladionice

Promo kod u svakom slučaju većina igrača očekuju i planiraju ga bez obzira da li je to uvršteno kod određenog domaćina ili ne. Dobar stvar je što je Olimp kladionica išla u korak s vremenom pa na vreme svoju ponudu učinila jako dobrom. Registracija naloga u Olimp kladionici u Srbiji vam daje pravo na ostvarenje promo koda kao novog igrača. Isti se ne mora kombinovati sa drugim i ostalim bonusima te je na ovaj način domaćin posebno izdvojio ovu promociju za novo registrovane igrače. Analizirajući različite domaćine može se reći da je ovo postao kao standard koje uglavnom svi uvode. Naravno svaki ostali bonus ima svoje uslove i načine ostvarenja ali funkcioniše nezavisno od promo koda.

O svakom narednom savetujemo da se informišete detaljno kako bi adekvatno znali iskoristiti svu ponudu koja je u igri i na taj način za sebe osigurati veće dobitke i zaradu.

Ponuda Promocija U Olimp Kladionici 

Promocije kao poseban segment igre a opet neodvojiv od bonusa i promo kodova, zastupljene su i kod ovog domaćina i na taj način dodatno još povećajte svoje mogućnosti za veću zaradu. U suštini tu je zanimljivih opcija koje zavise od vrste i tipa igara kao i načina samog klađenja. Ne možemo preterano pohvaliti ovaj segment jer je konkurencija žestoka i jaka ali svakako da je i ovaj domaćin se potrudio prirediti sav ugođaj koji biste mogli osetiti kladeći se u Olimp kladionica.

Analizirajući ih može se svrstati u sledeće:

 • 10% bonusa na vikend depozite – karakteristična ponuda koja daje dodatnu pogodnost igračima za uplate na dane vikenda. Uzimajući u obzir da je vikendima široka ponuda sportova naročito fudbala i internacionalnih liga svakako da je to još jedan razlog više da iskoristite ovu promociju. Uvećajte svoj depozit vikendom za 10%.
 • Bonus na dobitak od 200% – zavisno od broja odigranih parova čeka vas prava senzacija. Dobitak se uvećava naravno što je više parova na tiketu a to zavisi samo od vas. Jedino pojedinačna kvota od 1,20 je uslov koji je domaćin u ovom pogledu postavio. Tako ostvarite bonus od 10% na 6 odigranih parova pa do neverovatnih 200% na 30 odigranih parova.

Ponuda Sportskog Klađenja I Online Klađenja U Srbiji Olimp Kladionice

Kao i kod svakog brenda sportsko klađenje predstavlja jedno od glavnih dešavanja koji utiče na igrače i njihovo tipovanje raznih događaja. Ponuda sportskog klađenja nije loša naprotiv u poređenju sa ostatkom konkurencije mogli bi reći da su tu negde. Najpopularniji sportovi su svakako zastupljeni sa specijalnim igrama i različitim tipovima kao što su fudbal, košarka, odbojka, hokej, rukomet i slično. Sve te događaje kao liste za danas, statusi tiketa, rezultati, teletekst i različite igre prate kvote koje su na nivou konkurencije te im ne možemo naći zamerku jer odražavaju realno stanje tržišta i ponude u Srbiji.

I online klađenje je zastupljeno u Olimp kladionici što je svakako novina jer u ranijim nekim vremenima to nije bilo uvršteno u ponudu. Dakle postoji stvari koje bi se mogle unaprediti i napraviti zanimljivijim za igrače pa bi to verovatno rezultiralo u većem broju novoregistrovanih igrača. Ponuda na uživo klađenje bi mogla biti bogatija kako na mečeve tako i na razne tipove igranja a sajt odnosno platforma za uživo klađenje bi se isto tako mogla doraditi pa bi to bila jedna zaokružena celina. 

Klađenje Na Različite Lige I Ponude Fudbala

Zavisno od popularnosti same igre i sporta o kojem je reč tako je i zastupljenost prisutna u Olimp kladionici. Fudbal kao najpopopularniji je zastupljen u velikoj meri ali ni drugi sportovi ne manjkaju. Kada je reč o fudbalu prisutni su razni hendikepi što igračima predstavlja centralno interesovanje s obzirom na kvote i ponude takvih liga i utakmica. U nogometu je do 800 ponuda uvršteno za najbolje utakmice pa i ne čudi zašto se ovaj domaćin ipak drži na tržištu uprkos nekim nedostacima koji su evidentni.

Prikazana je i statiskika na opklade kao i liste za danas što se tiče fudbala te kombinacije krajnjih rezultata te rezultata određenih sportista i njihovi pragovi što čini ponudu malo neobičnom a u svakom slučaju dinamičnom. Fudbal je daleko najzastupljeniji te kada govorimo o drugim sportovima čak i e-sportovima nisu zastupljeni u tolikoj meri iako je domaćin rezervisao mesto i za takve događaje.

Ponuda Kvota Olimp Kladionice

Već je u ranijim sekcijama rečeno da su kvote u Olimp kladionici na nivou konkurencijskih kvota ostataka kladionica u Srbiji. Ne možemo reći ni po čemu da se razlikuju od ostali brendova te je za očekivati da su koeficienti kao i margine uobičajne za tržište Srbije. Ipak domaćin se potrudio da osigura fer i koretno klađenje s obzirom na uslove poslovanja pa mu se i ne može izreći posebna zamerka u ovom segmentu igre.

Ipak ako ste fan velikih kvota sigurno da će vam drugi brend biti primamljiviji jer svaka kladionica je priča za sebe a i zahtevi i želje igrača takođe zavise od svakog pojedinog igrača. Smatramo da neće biti na gubitku ni kladeći se u Olimp kladionici ali za visoke kvote igrači sigurno će potražiti svoje mesto u nekim perspektivnijim brendovima.

Olimp Kladionica I Ponuda Kazina Online

Online kazino je prisutan i kod ovog domaćina ali verovatno ne u meri u kojoj očekujete. Smatramo da nije na nivou popularnosti kao u nekim drugim brendovima možda na koje ste navikli ali svakako da odabir igara vam može pružiti pravo zadovoljstvo. U ponudi su razne slot igre kao i varijacije ruleta a i popularni bingo je uvršten u ponudu ako ste ljubitelj brojeva. 

Ipak nije najpopularnija ponuda te možda neke segmente ili opcije igre neće naći što će naići na razočarenje određenog broja igrača. Svakako pre same registracije pobrinite se da se informišete adekvatno o čitavoj ponudi domaćina kako bi objektivno mogli prosuditi šta je konkretna ponuda.

Preuzimanje Aplikacije

Domaćin je kao i svaki drugi morao osmisliti i aplikaciju koja će odgovoriti svim izazovima tržišta. Tako je i napravljeno te je Olimp kladionica razvila aplikaciju koja se koristni na pametnim uređajima i koja je dostupna 24h sve opklade koje želite tipovati. Funkcionisanje aplikacije je u normalnim uslovima za svaku pohvalu te nema problema u tom segmentu igranja.

Zamerka koju mnogi ističu a i mi se slažemo sa tim jeste da nije dostupna za iPhone i iPad uređaje što može odbiti značajan broj igrača. Oni koji koriste IOS odnosno Android sistem će bez ikakvih problema moći koristiti ovu novu aplikaciju sa svim sadržajem koji nudi. 

Domaćin bi se ozbiljno trebao pozabaviti nadogradnjom same aplikacije kako bi proširio svoje delovanje i uključio i igrače drugih operativnih sistema.

Pounda Uživo Klađenje

Olimp kladionica je u svojoj širokoj ponudi uvela i opciju klađenja uživo što je odlična stvar. Na stranci će vam se otvoriti posebna sekcija sa aktuelnim događajima i opkladama koje možete tipovati uživo. Različite su ponude uvrštene u ponudu uživo klađenja a marža u ovom pogledu iznosi od 7 do 10% što i nije tako loše.

Lista uživo klađenja je dosta reklo bi se bogatija u odnosu na pripremne utakmice ali veoma sadržajna. Moguć je i multi-live sekcija koja predstavlja nešto “novo” u odnosu na ostale kladioničarske brendove a sve to zbog praktičnosti samog tipovanja. Moguće je postaviti do devet događaja uživo i pratiti napredak samih utakmica. 

Načini Uplate Depozita

Ne bismo posebno izdvojili ovog domaćina po ovom pitanju pa bi rekli da se radi o standardnoj ponudi kada su u pitanju polozi novca odnosno vašeg depozita. Iako ima i brendova koji nemaju toliko široke mogućnosti uplatnih metoda Olimp kladionica se potrudila da izađe iz običnih okvira te tako ponudi više nego inače što se nudi.

Moguće je izvršiti polog vašeg depozita na jedan od sledećih načina:

 • bankovne kartice (debitne i kreditne)
 • iPay vaučeri
 • uplate preko tekućeg računa ili
 • direktno u poslovnici

Minimalni iznos koji možete uplatiti jeste 500 dinara putem banke a ukoliko birate iPay vaučere onda minimalni iznos je 50 dinara.

Načini Isplate

Isplata kao i kod većine kladionica uglavnom skromna retko bogata. I ovaj domaćin je predvidio isplatu vaših dobitaka na sam račun igrača. Obično to zna da potraje nekoliko dana što svakako nije jača strana ovog segmenta ali to je ponuda koju domaćin nudi. Nakon dobitnog tiketa možete izvršiti isplatu i u nekoj od poslovnica kladionica sa jednim uslovom a to je da ga ranije morate najaviti putem emaila. 

Podrška Igračima, Kontakt I Korisnički Servis

I u ovom pogledu možemo slobodno pohvaliti Olimp kladionicu jer su se stavili na stranu igrača i nude im 24/7 uslugu podrške, kontakta odnosno korisničkog servisa. Radi dakle bez prestanka što je svakako velika pohvala za ovog domaćina. Kontakt na koji možete da se obratite jesu kontakt telefonske linije kao i email. 

Slanjem zahteva kontakt osoblju dobit ćete sve relevatne informacije koje vam trebaju. Vreme čekanja nikada nije fiskno i zavisi o operećenosti samih linija. Live chat nije dostupan ali mnogo je drugih opcija kontakta pa tako da i nije neka smetnja.

 • radno vreme  24/7
 • Email, [email protected]
 • Call Centar   8 800 234 87 44
 • WhatsApp   8 800 234 87 44
 • Telegram  8 800 234 87 44
 • LINE  8 800 234 87 44
 • Signal  8 800 234 87 44
 • Facebook 
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube 

Lokacije

Velika tastupljenost kladionice sigurno ima značaja i na same lokacije i mrežu poslovnica koja je rasprostranjena po celoj Srbiji. Inače vezanje za tradiciju koja se veže za daleku 2003.godinu svakako da ide u prilog ovom domaćinu. Za dugi period vremena ali i konstantni rast razvio se u dobar domaći brend sa mnogo lokacija i poslovnica.

Ne morate ići do većih mesta kao što su Novi Sad, Novi Beograd ili slično, poslovnicu ćete naći i u dosta manjim mestima s obzirom na zastupljenost ovog domaćina na samoj teritoriji Srbije.

Zaključak

Generalno gledajući ne možemo istaći da je Olimp kladionica loša ili prosečna. Ima svojih dobrih i loših strana kao i kod svake druge. Ponuda je dobra kao i uplatne metode za depozit. Online kazino u svakom slučaju može se očekivati bolji ali služi iovako sa velikim izborom igara. Kvote su na nivou ostatka konkurencije što je sigurno pohvalno. 

Korisnička podrška veliki plus jer su uvek dostupni, moguće tipovanje uživo i to na više različitih liga posebno fudbal kada je u pitanju. Sve u svemu jedna iznadprosečna kladionica sa nedostacima koje će domaćin pretpostavljamo ukloniti u nekom narednom periodu.

FAQ

Da li se mora registracija izvršiti putem aplikacije ili je moguće na sajtu sve završiti?

Ne morate dakle, na naslovnoj stranici imate jasno vidljiv banner sa opcijom registracije te na taj način vrlo jednostavno možete pristupiti registrovanj svoj naloga. Aplikacija više služi za uživo klađenje i tipovanje različitih igara.

Koje je vreme korisničkog servisa u slučaju potrebe za istim?

Korisnički servis odnosno kontakt osoblje Olimp kladionice rade non-stop 24/7 tako da radno vreme neće predstavljati problem. Za sve što vam je potrebno kontaktirajte ih na jedan od načina kontakta gde smo bliže naveli u toj sekciji analize ovog domaćina.

Lucky 6 i ostale rulet igre, koliko su zastupljene?

Možete se sigurno opustiti kada je o tim igrama reč jer svakako sve najaktuelnije igre su u ponudi čak i one manje popularne. Rulet i casino takođe za sve ljubitelje takvih igara su uvrštene u ponudu i smatramo da ćete biti zadovoljni takvom ponudom.

Kakva su iskustva u pogledu zastupljenosti liga različitih sportova?

Najzastupljeniji je fudbal kao i svugde ali imate određenu svakako slabiju ponudu i drugih sportova. Možete očekivati popularne igre ili mečeve kao i lige ali ne na način kako je to u fudbalu. Ipak najpopularniji sport svakako zauzima posebno mesto.

Da li postoji opcija povrata novca?

Naravno, domaćin se potrudio te osmislio različite bonuse i promotivne akcije kojima ćete imati mogućnost povrata vaših sredstava ili čak povećati mogućnost zarade na isti ulog.