Zašto Se Registrovati, Otvoriti Nalog I Prijaviti Se U OktagonBet Kladionicu

Kvaliteti sportske kladionice OktagonBet, promocije i bonusi, jednostavni proces registracije i otvaranje naloga su brojne prednosti koje svojim korisnicima direktno pruža. Brojni su razlozi zašto baš izabrati OktagonBet kladionicu za klađenje, a jedan od njih je bonus dobrodošlice kojima nagrađuje svoje korisnike. Iako se ne radi o klasičnom bonusu, OktagonBet kladionica svojim korisnicima nudi bonus dobrodošlice kroz ostvarivanje feebetova.

Posluje na 50 poslovnice u Srbiji, koje su u vlašništvu Alphapex d.o.o. Kladionica poseduje licencu za online klađenje, odobrenu od strane Ministarstva finansija Republike Srbije. Korisnički podatci su sigurni i zaštičeni. Iako se radi o novoj kladionici u Srbiji, usluge koje pruža svojim igračima ni malo ne odudaraju od usluge koju nudi najbolje kladionice.

Ključne informacije:

 • OktagonBet kladionica posluje legalno u Srbiji sa licencom izdatom od Ministarstva finansija, nudeći široku ponudu klađenja i igara na sreću.
 • Nudi raznovrsne bonuse i promocije uz mogućnost ostvarivanja freebetova kao bonusa dobrodošlice za svoje korisnike.
 • Veliki izbor sportskog klađenja, sa posebnim fokusom na fudbal, uz visok nivo koeficijenata i mogućnost klađenja uživo.

Veb sajt kladionice je dobro opremljen, usluga je vrhunska, a bonusi i promocije odlični. Pregledam raspored mečeva, igri, liga, sportova, bonusa, promocija, mogućnosti klađenja i uživo klađenje, pružaju vrhunsko klađenje, što je od izuzetne važnosti za svakog igrača koji preferira igre na sreću.


PREDNOSTI

 • Registracija lagana
 • Mogućnost uživo klađenja
 • Veliki izbor igara na sreću
 • Bonusi i promocije česte i vrlo dobre
 • Korisnički servis pruža odličnu podršku korisnicima

NEDOSTACI

 • Aplikacija nije razvijena na korisnike sa iPhone uređajem
 • Live streaming nije dostupan

Širok Spektar Bonusa, OktagonBet Kladionica

OktagonBet kladionica korisnicima omogućava potpuno besplatnu registraciju za otvaranje korisničkog računa. Registracija donosi veliki izbor bonusa, a dodatno, uz registraciju otključavate niz dodatnih opcija i pogodnosti kao što su bonusi i promocije kojim vas domaćin nagrađuje. Gledajuči ostale kladionice u Srbiji, OktagonBet kladionica daje široki spektar pogodnosti, a neke od njih su: bonus pri prvoj registraciji u okviru feebet-a, bonus do 308%, cashout, promocije igre slotovima i druge.

Otvaranje korisničkog naloga, možete izvršiti posetom veb stranice OktagonBet kladionice ili posetom u poslovnici. Ukoliko se odlučite na online registraciju, posetite stranicu kladionice, gde se u desnom uglu stranice nalazi plavo polje sa imenom REGISTRACIJA. Kliknite na polje i sledite korake, jer registracija ne oduzima mnogo vremena. Sve što trebate je popuniti opšte vaše podatke preko formulara na stranici, naravno ispravne podatke, složite se sa uvetima kladionice i sačuvajte. Ukoliko ste uspešno završili registrovanje, dobićete e-mail na e-mail adresu koju ste naveli, preko kojeg ćete izvršiti verifikaciju iste. Za uspešnu verifikaciju naloga, potrebno je da pošaljete dokaz vašen identiteta, ličnu kartu sa obe strane ili pasoša (stranica sa slikom i podacima). Nakon što ste obavili verifikafiju, možete započeti igranje igara i klađenja.

 • 100% bonusa dobrodošlice

Uplati svoj prvi depozit u OktagonBet kladinici i osvoji 100% freebet bonus. Primerice, ukoliko uplatite depozit vrednosti od 3.000 RSD, pri prvoj registraciji korisničkog naloga, dobijate dodatnih 3.000 freebet bonusa. Odigrajte tiket sa minimalno 5 mečeva sa prosečnom kvotom od 1,35 ili više i vaša freebet sredstva će biti respoložljiva na sve tipove sporstkog klađenja. Tip bonusa ne važi na igranje sistemskih tiketa.

 • Bonus do 308%

Uslov za odstvarivanje bonus do 308% je igranje najmanje 4 meča, a najviše 35 mečeva, bilo kojeg sporta. Na svakom meču, kvota mora biti 1,25 ili viša. Bonus do 308% se zavisi od broja mečeva, tako primerice ukoliko odigrate 4 meča – bonus iznosi 1%, na 10 mečeva – bonus iznosi 25%, na 20 mečeva – bonus iznosi 108%, na 30 mečeva – bonus iznosi 208%, a na 35 mečeva bonus iznosi maksimalni 308%. Bonus do 308% se zasniva na igranju mečeva, pa slobono možemo reči da koliko mečeva pogodite, toliki bonus ostvarujete. Bonus se ne odnosi na sistemske tikete.

 • CashOut mogućnost

Idealna opcija koja igračima omogućava prevremenu isplatu je CashOut mogućnost koju OktagonBet kladionica nudi. Isplata se može izvršiti pre početka prvog ili u toku zadneg meča. Uslov za odstvarivanje CashOut opcije je da mečevi na koje se kladite postoje u odeljku klađenja uživo, kao i vrste igara i kvota igre. CashOut opcija se može izvršiti dokle god je status odigranih mečeva i tipova aktivan i nepoznat, tj. nezavršen. Opciju CashOut možete izvršiti preko veb sajta ili aplikacije, a sve što trebate je uputiti zahtev preko ulogovanog svog korisničkog naloga.

 • FreeBet opcija

Ako se pitate šta je to freebet opcija, ono što vam možemo kazati je da pomoću navedene opcije, igračima koji igraju online igre se dodeljuju bonus sredstva. Ovaj tip bonusa ostvarujete prilikom klađenja na sportske mečeve, gde kod svakog odigranog tiketa ostvarujete pravo na određene freebet-ove.

 • Zavrti FREEBET, naplati CASH!

Na bilo koju habanero ili kalamba slot igru, odigrajte freebet a kao nagradu dobijate isplatu dobitka u cash-u. Primerice, ukoliko odigrate spin vrednosti od 10 RSD, ostvarili dobitak od 20 RSD, sredstva na freebet nalogu se umanjuju za 10 RSD, dok se sredstva na cash nalogu uvećavaju za 20 RSD. Ukoliko na cash i freebet nalogu već imate sredstva, da biste mogli ponovo učestovati, potrebno je da prvo potrošite sredstva sa vašeg freebet-a.

 • Bet builder

Osnovna karakteristika bet builder bonusa je mogućnost kreniranja sopstvene live opklade na bilo kojoj fudbalskom meču. Tiket se može odigrati sa više različitih tipova, a broj tipova zavisi od ponude igare meča. Sve što trebate jeste dobiti odgovarajuču kvotu, a to postožete igranjem live mečeva, gde se kladite na ko će prvi postići gol, oba tima daju gol, sledeći gol daje domaćin i druge ponude.

Promo Kod, OktagonBet Srbija

Ono što je interesantno u klađenju preko OktagonBet kladionice, jeste da za svoje korisnike ne pruža kladičan promo kod. Promo kod u OktagonBet kladionici, ostvaruje se kroz bonus dobrodošlice u okviru feedova. Kladionica se opredelila na drugačiju vrstu bonusa, pa svojim korisnicima pruža vrlo česte promocije i bonuse, ali da biste ih ostvarili trebate imati otvoren nalog u OktagonBet kladionici. Prilikom registracije, kladionica novo registrovanim igračima daje bonus, te ga je potrebno iskoristiti kroz 15 dana od aktivacije naloga.

Iskoristi Promocije OktagonBet Kladionice

Kada pogledamo izbor promocija koje OktagodBet kladionica nudi, možemo zaključiti da kladionica sa vremena na vreme nudi dobre promocije i bonuse. Na veb sajtu kladionice, mogli smo uvideti da se svake srede obnavljaju pojedine promocije, da je promocija vikendom tokom čitave godine aktivna, te da su promocije zaista odlične za sve igrače. Promocije se odnose na različite sportove i sportske događaje, ali i na kazino igre i ostale igre koje je omogućila OktagonBet kladionica. Trenutno preko veb sajta, aktivno je nekoliko promocija:

Maraton premier lige

Za učešće u Maraton premier lige promociji, mogu svi korisnici OktagonBet kladionice koji imaju otvoren nalog.Tipovanje je potpuno besplatno, a nagrade koje se mogu osvojiti su odlične. Radi se o mogućnosti osvajanja pola miliona RSD. Ukoliko ste ljubitelj klađenja na premier ligu, svakako je da ovaj tip promocije ne trebate propustiti. Možete se kladiti na fix tip, konačan ishod, ukupan broj golova, igrač meseca, assistant meseca, tim koji postiže prvi gol itd.

Slot sreda

Promocija je u vidu turnira, koja se održava samo sredom, a dobitak je neverovatnih 75.000 RSD. Uslov da biste mogli igrati turnir, jeste da odigrate maksimalno 2.500 spinova, odnosno minimalni ulog za učestovanje je 15 RSD na jednoj ili više slot igara na sreću. Promocija se zasniva na igranju slot igara, poput: Hot Stars, Very Hot 40, 5 Dazzling Hot, 10 Burning Hearts, Hot To Burn, Ice Mania, Penny Fruits, Mega Cubes, Sweet Bonanza, Dog House Megaways, Flaming Hot i druge slot igre. Dobitak se deli na prvih 15 takmičara.

Slot vikend

Igra se zasniva na igranju turnira u takmičenju slot igrama. Nagradni fond iznosi 180.000 RSD, a za učešće je potreban minimalni ulog od 8 RSD, dok je broj odigranih spinova limitiran na 10.000 po takmičaru. Nagradni fond se deli na prvih 20 igrača, a igre koje možete igrati su: Hot to Burn, Fruits and Stars, Juicy Hot, Book of Spells, Turbo Hot 40, Great Rhino, Sweet Bonanza, Fruit and Stars 40, 40 Lucky Fruits, Super 7 i mnoge druge.

Habanero Up, Turner & Prize drops

Promocija traje od 1.12.2021. do 4.1.2022. godine, a nudi priliku za osvajanje neku od 4.000 nagrada.  Radi se o hebaneru turniru (ukupno 5 turnira, trajanje 7 dana) i i hebanero up prize drops (ukupno 5 turnira, trajanje 7 dana). Ukupni fond promocija iznosi 100.000 Eura.

Izbor Sportskog Klađenja U Srbiji U OktagonBet

Bogata ponuda sportskog klađenja u OktagonBet kladionici, igračima obećava odličnu zabavu i užitak. Ponuda najpopularnijih sportova u OktagonBet odnosi se fudbal, košarku, odbojku, tenis, MMA, futsal, rukomet, hokej, hokej na ledu, stolni tenis itd. U ponudu je uvršeno i klađenje na E- sportove. Da biste mogli pristupiti sportskom klađenju potrebno je da ispunjavate uslove: minimum uplate po tiketu, po kombinaciji, maksimum parova po tiketu te jedan par se ne može odigrati 2 puta u istoj kombinaciji.

Ukoliko ste ispunili navedene uslove, možete se ugodno kladiti na bilo koje sportske događaje u sportskoj kladionici OktagonBet. Sportovi i sportski događaji su itekako razvrstani i pregledni, što korisnicima garantuje odličnu preglednost. Kladionica je svakako mislila na igrače, stoga je rasporedila odvojeno sledeće mečeve, top lige, top mečeve kako korisnici ne bi trošili previše vremena na pretragu sportke ponude. Ono što je odlično, je sama mogućnost liste za danas, tako da svaki dan možete pratiti novu i aktuelnu listu mečeva. Za klađenje, možete sastavljati različite tikete, poput običnih, sistemskih i ekspresnih. Koji god tiket da odaberete za sastavljanje ili više njih, OktagonBet nudi dobre prateće kvote. Sportsko klađenje u OktagonBet, korisnicima nudi liste za danas, rezultate kao i praćenje statusa tiketa dok opcija upotrebe teletext se više ne koristi.

Fudbal OktagonBet

Centralno mesto klađenja u OktagonBet kladionici zauzima ponuda klađenja na fudbal, koja obuhvata preko 150 ponuda klađenja. Najraznovrsniju ponudu klađenja pružaju fudbalski mečevi, a preko OktagonBet možete tipovati na veliki broj parova i mečeva. U ponudi fudbala, OktagonBet nudi širok izbor klađenja na popularne i manje popularne lige, a prate ih kvote koje su izuzetne. Ponuda je zaista primamljiva, a kladionica se istakla i sa dodatnim opcijama specijalnih igara, listama za danas, dnevnim ponudama fudbala, mogusnosću klađenja na više tiketa, ekspres tiketi, sistemskih tiketa, klađenjem uživo na fudbal i drugo.

Također, OktagonBet kladionica u svojoj ponudi uvrstila je betbuilder opciju, koja omogućava igračima da samostalno kreiraju kombinaciju tipova klađenja. Tako možete odabradi sastavljanje više tiketa sa različitim izborom klađenja, primerice kladiti se na broj golova, koji tim će prvi povesti, koliko će biti golova po utakmici i ligama, fudbalskim strelcima, broj žutih i crvenih kartona, broj kornera itd.

Kvote U OktagonBet Kladionici

Već smo se mogli uveriti prednostima koje OktagonBet kladionica svojim svim igračima nudi. Najvažnija prednost svake kladionice su zapravo ponude kvota ili koeficijenata za igranje. Tako slobodno možemo kazati, da se OktagonBet istakao među ostalim kladionicama, jer zapravo pruža visoke kvote posebno na sportske događaje u fudbalu. Kladionica nije sklona obaranju kvota, što je zasigurno još jedna prednost. Poseduje liste za dadanas.koje pružaju mogućnost tipovanja na razne opcije i specijalne igre.

Online Kazino OktagonBet

Ono što možemo istaknuti je ponuda igara u kazinu OktagonBet kladionice. Zaista, kladionica svojim igračima nudi širok izbor igara na sreću, a izbor ponude igara možete da vidite prema provajderima kaji kladionica pruža. Izbor provajdera je širok, gde kladionica pruža čak 677 različitih provajdera. U ponudi igara nalaze se razne slot igre, video poker, video slot, igre za stolom, kartaške igre, igranje kazina uživo, virtuelne igre – lucky 6, bingorulet kao i mnoge druge igre.

Od slot igara, koje broje 119 raznih igara, najviše se igraju igre El Grande Toro, Bonanza Wheel, Knockout Football, Fruit Nova, Retro 7 Hot, Fruits & Stars 40, Fire 88, Triple Hot, Tree of Riches, Aztec Adventures, 888 Dragons, Tree of richies i mnoge druge. Svaki slot možete igrati i u besplatnoj verziji, pa pre nego što krenete igrati za novac, možete pronaći najbolju igru koja vama najviše odgovara i kladiti se.

Video slot igre obuhvataju čak 397 igara, a najpopularnije su Winning Stars, Jelly Reels, Lost Book i druge, dok od uživo igara nudi 60 popularnih igri poput: One Blackjack, Blackjack Azure I, Roulette, VIP Roulette i ostale vrste ruleta.

Virtualnih igri je zaista mnogo, gde korisnici najviše igraju lutriju uživo, lucky 6, luckyballs, my lucky 6, virtual Horse Reces i druge.

Aplikacija OktagonBet – Besplatan Download

Aplikacija 4Bet Kladionice I Preuzimanje

U OktagonBet kladionici, kladiti se možete preko internet stranice (upotrebom preko pretraživača) ili putem mobilne aplikacije. Za upotrebu aplikacije, potrebno je da imate pametni mobitel, tablet ili računar (laptop) i otvoren korisnički račun. Korisnici sa android uređajima, vrlo lako mogu pristupiti novoj aplikaciiji, jer se skida preko veb sajta kladionice, tako što klinkete na mobilnu verziju sajta – preuzmi. Za korisnike sa iOS uređajima i iPhone uređajima, aplikacija još uvek nije napravljena, što je blago ražočarenje. Nova aplikacija je odličnog dizajna i odlično funkcioniše a nudi iste pogodnosti klađenja, kao i preko veb sajta OktagonBet kladionice.

Uživo Klađenje OktagonBet

Ono što zaista pruža pravi osećaj klađenja je zasigurno mogućnost live klađenja u OktagonBet kladionici. Opcija uživo klađenja je vrlo dobro uređena, a brzina i pregled rezultata, kvota, ponuda, pregled svih događaja i ostalog je na zavidnom nivou. Kladionica se istaknula velikom ponudom uživo igranja igara, gde obuhvata oko 60 različirih igri. Puža pravi osećaj igranja, gde opcija igranja kazino uživo pruža igranje u pravom vremenu, sa pravim igračima, dilerima i krupijeima. Uživo klađenje se može igrati preko veb stranice OktagonBet kladionice i preko mobilne aplikacije.

Sigurno je, da kladionica ne zaostaje za drugim kladionicama, međutim ipak postoji jedna mana. Mana se odnosi na ne mogućnost live stream događaja, iako su grafički prikazi prisutni ipak uživo prenosi nisu.

Velika prednost kladionice vezano za uživo klađenje je što pruža mogućnost klađenja i pračenje rezultata velikog broja sportskih igara, poput: fudbal, košarka, odbojka, rukomet, tenis, futsal, snuker i mnoge druge. Postaviti opkladu možete na bilo koji sport, a sve što trebate jeste izabrati sport, utakmicu i igru koju želite da igrate.

Popularne Metode Uplate I Isplate U OktagonBet

Uplatne i isplatne medote vršenja depozita u OktagonBet kladionici su skoro pa identične kao kod popularnih kladionica. Polaganje novca na vaš nalog je raznovrsno, a možete ga izvršiti na nekoliko načina:

 • Uplatom u polovnici OktagonBet kladionice u Srbiji – gotovinski
 • Preko tekućeg računa na bilo kojem uplatnom mestu
 • Platnom karticom – Visa, Maestro ili MasterCard
 • Upotebom iPay – preko iPay vaučera

Za razliku od veliko izbora uplate depozita koje kladionica pruža, isplatna se može obaviti na 2 načina, preko: isplatom na vaš tekući račun ili na uplatnom mestu uz pomoć ličnog dokumenta i koda za isplatu. Korisnik isplatu može obaviti 3 puta u toku 24 sata. Naravno, da biste mogli vršiti uplatu i isplatu preko online načina klađenja, morate biti registrovani korisnik.

Korisnički Servis I Kontakt OktagonBet

Korisnički servis OktagonBet kladionice nudi širok spektar kontakta, koji uvek dostupan. Primerice, OktagonBet kladionica svojim korisnicima nudi live chat čije radne vreme nije ograničeno, a to nam potvrđuje da se radi o vrhunskoj kvaliteti korisničke podrške.

Korisnički servis pruža i uslugu kontakta preko Call Centar, Viber,  WhatsApp, unosom kontakt broja +381698052732 ili preko email ([email protected]). Uslugu servisa kladionice možete naći posetom Facebook, Instagram,Twitter, Youtube stranice, kao i preko Telegram, LINE, Signal.

Zasigurno je da se kladionica trudi da bude uvrštena među vodećim kladionicama, stoga možemo slobodno istaknuti da je korisnička podrška odlična, dostupna 24h.

Lokacije OktagonBet

Široka rasprostranjenost OktagonBet kladionice u Srbiji, odnosno raspored poslovnica kladionice je još jedna prednost. Poslovnice kladionce se nalaze na oko 60 mjesta po Srbiji, što je zaista idealno za korisnike koji se vole kladiti u poslovnicama. Poslovnice kladionice se mogu naći u Novom Beogradu i Beogradu, Novom Sadu, Šabcu, Mitrovici, Aranđelovcu kao i na drugim lokacijama. Poslovnice su moderno uređene i pridržavaju se svih epidemioloških propisa koje država nalaže. Kladionica poseduje licencu za klađenje, a klađanje je zabranjeno maloletnim osobama.

Zaključak:

OktagonBet kladionica je vrlo ambiciozan brend, sa odličnim sajtom i aplikacijom za korisnike android uređaja. Kladionica zasigurno pruža vrhunsku uslugu klađenja, a odlikuje se sa velikim izborom igara na sreću, ponudom, bonusima, promocijama i izborom sportskih događaja ili kazina igri. Omogućeno je igranje uživo kazina i ostalih igara na sreću. Reklama OktagonBet kladionice se može videti na sportskim kanalim u Srbiji ali i preko društvenih mreža. Ponuda klađenja kladionice zaista ne odskače od popularnih kladionica, a prilikom igranja svojim korisnicima pruža idealni osećaj užitka. Kvote i koeficijenti su odlični. Opcije poput, chasout i bet builder, bonus do 308% su omiljene među korisnicima OktagonBet kladionice. Dostupnost preko  korisničke podrške je zaista očerajavuća a vrši se na više načina, jer je kladionica dostupna preko kontakt telefona, emaila, društvenih mreža a u svoju ponudu uvrstila je i live chat preko stranice. U odnosu na konkurenciju, možemo primetiti da OktagonBet ima i nekoliko nedostataka, poput aplikacije jer nije razvijena za korisnike iPhone uređaja, ne mogućnost live streaminga i promo koda. Iako je promo kod zastupljen kroz bonuse i promocije, verujemo da bi igrači voleli da OktagonBet  kladionica u svoju ponudu uvrsti i zasebni promo kod. Načini za isplatu i uplatu depozita su manje više isti kao i kod slavnih kladionica, tako da u tom pogledu možemo istaknuti dobre mogućnosti uplatne i isplate metode u OktagonBet kladionici.

FAQ:

Šta se sve nalazi i da li je pregledna naslovna stranica ili početna stranica veb sajta?

Početna stranica OktagonBet kladionice je vrlo pregledna i razmumljiva i za početnike pri klađenju. Kada uđete na veb sajt kladionice, pregledan je raspored svih tipova klađenja, uživo klađenja, rezultata, kazino, virtuala, promocija i turnira. Prijava i registracija se nalazi u desnom uglu i vrlo je jednostavna. Veb sajt je dobro opremljen i funkcioniše odlično. Aplikacija je nažalost razvijena samo za android uređaje.

Da li je ograničeno vreme korisničke službe?

Ono što zaista izdvaja kladionicu jednu od drugih je pitanje korisničke podrške. OktagonBet kladionica, nudi širok izbor odabira načina za kontaktiranje podrške korisnicima. Korisnička usluga vremenom nije ograničena, jer pruža opciju kontakta preko online chat-a, što je svakako izuzetna opcija za svakog igrača.

Postoji li igra Lucky 6 u OktagonBet kladionici?

Naravno da postoji. OktagonBet kladionica se izdvaja svojim raskošnom ponudom igara, među kojima možete naći virtualne igre, slot igre, kartaške igre, kazino igre i ostale.Svojim korisnicima nudi veliki broj različitih igri i sportskih događaja, pa smo sigurno da se nećete pokajati ako odlučite igrati igre na sreću u OktagonBet kladionici.

Da li se mlađi od 18 godina mogu kladiti u OktagonBet kladionici?

Ako se niste do sada kladili i netate iskustva sa klađenjem, OktagonBet kladionica pruža upute i pravila klađenja. Pravila su jasno definisana, upute su jedinstvene što predstavlja veliku korist za nove igrače i početnike u klađenju. Uslovi su jednaki za sve igrače. Mlađima od 18 godina je zabranjeno klađenje u OktagonBet kladionici.

Kakva je uplata, isplata i povrat novca u OktagonBet kladionici?

OktagonBet kladionica nudi širok izbor isplate i uplate depozita, ali u svoju ponudu uvrstila je i chat out opciju – povrat novca. Opciju je moguće ostvariti u toku trajanja meča. Uplatnih načina ima 4, dok isplatnih 2, a bilo koji način da izaberete uplata i isplata dobitka izvršiti će se sigurno.