Najbolje Kladionice Za Klađenje na Hokej U Srbiji 2024!

U današnje vreme ekspanzije sportskog klađenja I samih igara, mnogo je sportova koji su počeli da izbijaju u prvi plan za ljubitelje sportskog klađenja. Jedan od sportova koji je dobio mnogo novih fanova u sferi sportskog klađenja jeste Hokej. Bila je prava retkost u skorijoj prošlosti pronaći kladionice koje imaju u ponudi igre na mečeve Hokeja, ali u današnje vreme ovaj sport zauzima jako bitnu poziciju ,kao jedan od glavnih sportova za klađenje.

Ključne informacije:

  • Hokej postaje sve popularniji sport za klađenje u Srbiji, sa obogaćenom ponudom igara i kombinacija za opklade.
  • Ponuda klađenja na hokej u Srbiji 2024. uključuje igre na konačan ishod, golove, kao i razne druge kombinacije, sa aplikacijama za Android i iOS i velikim bonusima dobrodošlice.
  • Klađenje sa hendikepom, klađenje na golove i asistencije igrača, kao i igranje na točan rezultat, predstavljaju neke od najinteresantnijih i najpopularnijih igara za klađenje na hokej.

U samom početku bile su dostupne samo osnovne igre za ovaj sport, kao konačan ishod I igra na golove, danas je ponuda obogaćena raznim drugim igrama , I kombinacijama igara konačnog ishoda I golova. Navešćemo vam u tabeli 5 najboljih kladionica sa ponudom za Hokej u Srbiji u 2024 godini.

Naziv Kladionice
Prednosti
Preuzmi Bonuse
• Aplikacija za Android I IOS
• Bonusi dobrodošlice
• Širok spektar igara
• Sjajne kvote
Sjajan Bonus Dobrodošlice do 20.000
dinara za sportsko klađenje
• Optimizacija platforme
• Bonus za nove igrače
• Brza uplata I isplata
• Ponuda uživo
• Razne igre
Neverovatan bonus dobrodošlice
od 100% do 20.000 dinara


• Raznovrsni načini za uplatu I isplatu novca
• Bogata ponuda bonusa na depozit
• Sjajna aplikacija
• Prenosi Uživo
Bonus na depozit I popularni bonus
bez depozita od 4000 dinara!
• Maksimala od 50 miliona
• Ponuda Sportova
• Pouzdan partner
• Super aplikacije
Na točku sreće do 100.000 dinara
bonusa na prvi depozit!
• Jedna od najvećih I najpouzdanijih kladionica
• Veliki broj uplatnih mesta
• Sjajno optimizovan sajt
• Brza isplata I uplata
• Veliki bonusi
Uzmi 10 besplatnog klađenja
10*500 dinara!

Kako je I Kada Nastao Hokej. Najinteresantnije Istorijske Činjenice o Hokeju!

A Referee and Hockey Players on an Ice Rink

Hokej je igra koja se u istorijskim knjigama po prvi put javlja u 18 I 19 veku kao igre sa palicama I loptom . Kao preteča ovog sporta se navode hurling, šinti I mikmak igra indijanskih plemena. PRvi put reč hokej se pojavljuje 1363 kada je Kralj Edvard objavio listu zabranjenih igara na kojima je bio I naziv hokej. 1799 Godine su prvi put opisana pravila gde se pominje hokej kao igra koja se igra palicama sa dva gola na obe strane. Ovu igru su evropljani doneli kada su se preselili na američki continent I prilagodili su je uslovima u Kanadi gde se ova igra igrala na zaleđenim jezerima I čak na ulicama gradova.

Hokej je kao igra postala trenutno sport broj jedan u Kanadi I u još mnogim zemljama sa pretežno hladnom klimom .  Zahvaljujući tolikoj popularnosti koju je ova igra stekla širom sveta, bilo je očekivano da doživi istu takvu sudbinu I u svetu klađenja. 

Bitni Saveti za Klađenje na Hokej Onlajn

Klađenje na hokej može da bude jako uzbudljivo I brzina same igre je nešto što privlači milione ljubitelja sportskog klađenja ovoj igri. Treba imati neke osnovne smernice prilikom klađenja na hokej I mi ćemo vam u tome pomoći da biste mogli u budućnosti da sami odaberete pametno svoje partnere u klađenju.

Koje Opklade Postavljati na Hokejaškim Mečevima?

Ovo je jako bitna stavka prilikom svake vrste sportskog klađenja pa je  jednako bitna I za klađenje na hokejaške mečeve. U ovom sportu u sekciji sportskog klađenja imate jako puno igara, od igara konačnog ishoda, igara na golove do kombinacija istih, ali na vama je odaberete koju igru želite da igrate. Bitno je da vaše opklade budu srazmerne vašim mogućnostima I da budete svesni pored toga koliko novca možete da dobijete, da isti taj novac možete izgubiti nepovratno.

Sigurnost Vaših podataka prilikom Registracije na Kladionicama

Sigurnost vaših podataka treba da bude takođe jedan od prioriteta prilikom biranja kladionica na kojima želite da otvorite nalog I da se kladite. Svakome je potreban pouzdan partner koji će garantovati sigurnost vaših podata kao I sigurnost garantovanu isplatu novca. Trenutno su uglavnom sve kladionice koje posluju onlajn sigurne I proverene, ali smo mi za svaki slučaj za vas napravili listu najpopularnijh I najboljih partnera koje možete imati prilikom klađenja na hokej.

Analizirajte utakmice

Iako je klađenje na hokej u okviru sportskog klađenja u stvari klađenje na sreću ,  biće jako korisno za vas ukoliko pre postavljanja vaših opklada malo izanalizirate timove na koje se kladite. Analiza parova vam samo može pomoći prilikom odabira adekvatnih igara I tako vas pribiližiti nekom novčanom dobitku.

Koje su Kvote kod Različitih kladionica?

Proverite kolike su kvote kod na više kladionica jer vaši dobici mogu da variraju I do nekoliko desetina posto u zavisnosti od kladionice do kladionice.

Najpopularnija takmičenja za Klađenje na Hokej

Nekada je ponuda bila jako ograničena u sportskom klađenju, a pogotovo je to bilo prisutno u hokeju, jer je u ponudi bilo uvršteno jedva 2-3 lige, danas je ta situacija drugačija I mnogo povoljnija.

NHL – Nacionalna Hokejaška Liga

Ovo je ujedno I najjača profesionalna hokejaška liga na svetu koju čine najbolji timovi SAD I Kanade. Ovo je liga koja je u prošlosti bila prva I jedina koja je bila dostupna za igranje u sekciji sportskog klađenja. Ovo je sveprisutna liga koju možete naći u svim kladionicama koje imaju u ponudi klađenje na Hokej.

Najjače Evropske hokejaške lige

Najjača takmičenja su uglavnom oduvek privlačila najviše pažnje kod ljubitelja klađenja, pa je takav slučaj I sa Hokejom. Ruska, Švajcarska, Nemačka, Finska, Švedska, Slovačka I još mnoge druge imaju jako puno fanova.

Najinteresantnije Igre za Klađenje na Hokej

U samom početku usvajanja Hokeja kao dela standardne kladioničarske pounde u Srbiji, ponuda igara je bila vrlo ograničena, dok je sada ta ponuda poprilično široka a mi ćemo vam navesti neke od najpopularnijih igara za klađenje na hokej.

Igre sa Hendikepom

Zahvaljujući brzini igre kakva je hokej, klađenje sa hendikepom spade u jednu od najpopularnijih igara u klađenju na hokej. Moguće je igrati na pobednike mečeva sa hendikepom, ali isto tako I na pobednike četvrtina.

Golovi I Asistencije igrača

Klađenje na igrače individualno je dostiglo ekspanziju u proteklih nekoliko godina, pa se taj trend primio I u hokeju. Klađenje na no ko će dati gol na meču Ili asistirati je igra koja donosi dodatno uzbuđenje za sve igrače, pa je kao takva postala ekstremno popularna.

Igre na Golove I Tačan Rezultat

Ljubitelj ste igara na golove, ali isto tako volite I da se kladite na pobednike mečeva. Klađenje na tačan rezultat meča je nova dimenzija klađenja, zbog visine kvota koje nosi, ali isto tako I zbog toga koliko je teško da pogodite ovu igru.

FAQ

U kojim kladionicama u Srbiji je Hokej dostupan za klađenje?

U prošlosti je Hokej bio dostupan tek u nekoliko kladionica I niste mogli svuda da se kladite  na ovu igru . Danas je hokej deo standardne ponude I moguće je igrati u gotovo u svim kladionicama, a najbolje smo naveli na početku ovog teksta.

Koliko mogu maksimalno da dobijem klađenjem na hokej?

Maksimalni iznos koji možete da dobijete klađenjem na hokej zavisi od kladionice do kladionice.  U nekim kladionicama je maksimala čak 50 miliona dinara, dok u ostatku varira od 2-10 miliona uglavnom.

Na koje načine mogu da uplatim novac na svoj kladioničarski nalog?

Novac na vaš nalog možete uplatiti pomoću platnih kartica I preko tekućeg računa u svakoj kladionici I ovi načini predstavljaju najstandardniju ponudu za uplatu. Ima još puno različitih uplatnih metoda kod dostupnih u različitim kladionicama.

Da li mogu da se kladim sa hendikepom na hokej?

Klađenje sa hendikepom predstavlja jednu od najpopularnijih igara kod klađenja na hokej I kao takva ima je u svim kladioncama koje imaju hokej u ponudi.