Mozzart bet Registracija 2024

Najpoznatija I najveća kladionica koja posluje na teritoriji Srbije I celog Balkana jeste Mozzart bet kompanija. Ova kompanija posluje još od davne 2001 godine I pozicionirala se kao vodeći kladioničarski brend u Srbiji I celom regionu. Cilj kompanije je da privuče što više novih igrača I samim tim proces registracije na njihovoj platformi za klađenje je vrlo jednostavan.  Mozzart se potrudio da svojim igračima omouči jednostavan I lak pristup aplikaciji I sajtu za onlajn klađenje.

Bonus registracije: 100 000 RSD
Registrujte se u Mozzart

Ključne informacije:

 • Nudi bonus dobrodošlice od 100.000 RSD za nove korisnike koji se registruju na njihovoj platformi.
 • Mozzartbet predstavlja Mozzart Simulaciju, inovativni način klađenja gde igrači mogu dobiti rezultate tiketa u roku od 5 do 30 sekundi.
 • Osim sportskog klađenja, Mozzartbet nudi i širok spektar slot igara, live klađenje, džekpotove, kao i posebne bonuse poput cashbacka i super multi bonusa za broj odigranih parova.

Ima dosta prednosti koje ova kompanija nudi svojim igračima I mi ćemo nabrojati neke od najvećih prednosti.

 1. 🎁 Bonus za registraciju

 2. 👌 Kako Registraciju na Mozzart

 3. 💻 Prijava na nalog

 4. 🚨Verifikacija računa

 5. ❓ FAQ

Prednosti Mozzart kladionice

 • Bonus Dobrodošlice
 • Mozzart Simulacija
 • Dzekpotovi
 • Bonusi na depozit
 • Veliki Izbor Slot igara
 • Odlične Kvote
 • Sjajna Aplikacija
 • Puno načina za uplatu I isplatu novca na nalog

Bonusi za Igrače Koji Se Registruju na Mozzart sajtu

Kao I svaki drugi operater, I Mozzart se trudi da svojim igračima pruži razne bonuse I druge benefite kako starim, tako I novim. Bonusi koje Mozzart nudi su jako primamljivi, I sigurno su jedan od glavnih razloga, zašto imaju toliki broj igrača na svojoj platformi za onlajn klađenje. Potrudićemo se da vam navedemo neke od najinteresantnijih bonusa koje imaju.

Bonus na prvi depozit

Ovo je bonus koji Mozzart dodeljuje samo prilikom prve uplate depozita na nalog I ovaj bonus može da vam donese I do 1000% bonusa na depozit. Potrebno je da položite minimalno 500 dinara da biste dobili priliku da zavrtite točak sreće I da vidite koliki iznos bonusa ćete dobiti. Treba napomenuti da je maksimalni novčani bonus iznos koji možete da dobijete 100000 dinara , I pre samog vrtenja točka, potrebno je da izaberete da li želite Slot ili bonus za sportsko klađenje. Kao I svaki I Mozzart bonusi imaju obrtni uslov, koji u slučaju slot igara iznosi 35X, što znači da ukoliko dobijete bonus od 1000 dinara, potrebno je da odigrate 35000 dinara da biste otključali bonus.

Za sportsko klađenje ovaj obrtni uslov iznosi samo 4x I samim tim vrlo je lako otključati taj bonus. Treba napomenuti I da za otključavanje bonus sredstava za ispunjavanje uslova se računa samo pravi novac koji iskorisitite.

Mozzart Simullazzija

Kao što njihova reklama kaže, budućnost klađenja je stigla I ta budućnost je definitivno Mozzart simulazzija. Ovo je nešto neviđeno na našim prostorima I predstavlja verovatno najneverovatniju I najbržu mogućnost za igranje tiketa sportskog klađenja. Šta je zapravo mozzart simulazzija, to je simulacija utakmica I rezultata, što znači da možete da odigrate tiket I da za isti taj tiket vidite rezultate za 5 do 30 sekundi, u zavisnosti koju brzinu simulacije odaberete. U okviru simulazzije minimalni ulog na tiketu je 20 dinara, dok je maksimalni 20000 dinara, a maksimalna isplata iznosi 1 milion dinara. Važno je da znate da rezultate mečeva simulira računar I to trebate uzeti u obzir.

Mozzart Aviator Bonusi

Tokom juna meseca 2024 godine, Mozzart svojim igračima deli bonuse u ukupnom iznosu od 1,7 miliona dinara za ekstremno popularnu igru Aviator. Bonus će se dodeljivati 80 puta dnevno za 10-20 igrača. U toku trajanja promocije, bonuse će dobiti čak 1400 igrača.

Džekpotovi na klađenju uživo

Mozzart je jedinstvena kladionica koja nudi džekpotove svojim igračima na igrama sportskog klađenja uživo. Svako ko odigra bar jedan par iz mečeva uživo koje imaju naznačeno JP , učestvuje u izvlačenju dzekpota. Nije bitno da li je tiket dobitan ili gubitan I nije bitna ni visina uplate jer svako ko je odigrao bar jedan ovaj par na tiketu uživo, učestvuje u promociji. Pored džekpota koji pada u toku trajanja utakmice, postoji I dnevni dzekpot, koji pada na kraju svakog dana u 22h, imamo nedeljni koji pada svake nedelje u 22h I mesečni koji pada zadnjed dana u mesecu isto u 22h. Postoji I Dijamantski džekpot u kojem učestvuju svi tiketi iz prošle godine .

Super multi bonus

Ovo je jako dobar bonus na broj odigranih parova pomću koga možete višestruko uvećati svoj dobitak. Bonus iznosi na 40+ parova sa kvotom od 1,35 I većom čak 600% a ukoliko taj isti tiket odigrate u period od 9-11h ili pak od 21-23h dobija se dodatni bonus koji može da iznosi I do 1000%.

Bonus registracije: 100 000 RSD
Registrujte se u Mozzart

Laganizza bonus na depozit

Ovo je bonus za sve igrače na Mozzart kladionici, I u pitanju je iznos od 50% na depozit. Minimalan iznos koji možete da uplatite da biste dobili ovaj bonus jeste 500 dinara dok je maksimalan iznos bonusa 10000 dinara. Ovo je bonus za sve Mozzartove igrače, ne samo za novoregistrovane. Ova promocija nije trenutno aktuelna.

Kako da Uspešno Otvorite Nalog Na Mozzart Kladionici

Mozzart se potrudio da svojim igračima obezbedi jednostavan način za registraciju naloga na njihovom sajtu. Otvaranje naloga možete obaviti preko vašeg računara ili preko Mozzartbet aplikacije. U nastavku ćemo vam objasniti po koracima kako da obavite ovaj proces registracije.

Korak 1

Posetite Mozzart bet stranicu (Ili uradite to u vašoj aplikaciji) I kliknite na polje  registruj se.

Korak 2

Otvoriće vam se nova stranica na kojoj će biti potrebno da unesete sledeće podatke :

 1. Korisničko ime
 2. E mail adresu
 3. Broj telefona
 4. Lozinku I potvrdu lozinke

Korak 3

U novom formularu treba uneti još dodatnih podataka

 1. Ime I Prezime
 2. Datum rođenja
 3. Promo Kod
 4. Prihvatite uslove korišćenja

Ukoliko se pojavi, potrebno je I da rešite captcha da biste potvrdili da niste robot.

Korak 4

Potvrdite email adresu preko linka koji vam je poslat.

Korak 5

Ovde je potrebno da unesete preostale podatke koji se traže .

 1. Mesto I adresa prebivališta
 2. JMBG
 3. Broj lične karte

Sa ovim korakom, završava se vaša registracija I potrebno je da se samo prijavite na vaš nalog.

Bonus registracije: 100 000 RSD
Registrujte se u Mozzart

Prijava na Mozzart Nalog

Završili ste komplikovaniji deo posla I sama prijava je jednostavnija od registracije, ali ćemo I taj proces da vam predstavimo u 3 kratka koraka.

Korak 1

Odaberite polje prijavi se na mozzartbet stranici.

Korak 2

Unesite vaše korisničko ime I lozinku I kliknite na dugme prijavi se.

Korak 3

Ispunjavanjem prethodnih koraka uspešno ste se prijavili na vaš nalog.

Verifikacija Mozzart naloga

Nakon upešno obavljene registracije na Mozzart sajtu, potrebno je da verifikujete vaš nalog na njihovom sajtu. Potrebni je da pristupite vašem nalogu I da u podešavanjima odaberete polje verifikacija naloga. Kada započnete proces verifikacije, biće potrebno da kod sebe imate neki od ličnih dokumenata I da budete spremni da ga uslikate sa kamerom. Nakon uspešne verifikacije moći čete da koristite sve funkcije vašeg naloga, a što je najbitnija, moći ćete da podižete novac sa vašeg naloga.

FAQ

Kako da promenim svoj broj telefona?

Da biste promenili vaš broj telefona, potrebno je da pristupite vašem nalogu, I da u podešavanjima izaberete promenu podataka. U polje promeni broj telefona unesite novi broj telefona I kada potvrdite, unesite OTP kod koji ćete dobiti na broju telefona koji ste uneli.

Šta je happy Monday bonus?

Ovo je specijalni bonus koji mozzart igrači dobijaju svakog ponedeljka na svoj nalog I moguće je preuzeti ga samo u toku ponedeljka. Visina bonusa zavisi od vaše igre prethodne nedelje.

Kako da instaliram android aplikaciju?

Da biste instalirali mozzart aplikaciju potrebno je da na mozzart sajtu preuzmete mozzartbet apk fajl I da potom na vašem uređaju potvrdite instalaciju iz nepoznatih izvora. Nakon toga samo potvrdite instalaciju I prijavite se na vaš nalog.

Kako mogu da uplatim novac na svoj Mozzart nalog?

Mozzart kompanija nudi razne načine za uplatu novca na vaš nalog. Neki od načina za uplatu novca su sledeći: Platnim karticama (Visa, Master,Maestro I Dina), preko tekućeg račina, na Nis pumpama, na Moj Kiosk uplatnim mestima, Tenfore menjacnicama na Mozzart uplatnim mestima I još mnogo načina.

Kakvo je radno vreme korisničke podrške Mozzarta?

Korisnička podrška Mozzart kompanije je na usluzi igračima 24 sata dnevno 7 dana u nedelji. Moguće je kontaktirati ih na live chatu preko email adrese ili telefona. Ukoliko to želite, možete I da posetite neko uplatno mesto I potražite pomoć od operatera na uplatnim mestima.

Da li ima Kešaut opcije ma Mozzart kladionici?

Mozzart kladionica ima opciju kešauta na svom sajtu. Jedina što treba napomenuti je da je takozvani turbokeš dostupan samo za igru sportskog klađenja uživo. Postoji plan da ova opcija postane dostupna I za tikete odigrane pre početka meča, jer je ovo vrlo interesantna opcija za igrače.