Meridianbet Kladionice Srbija >> Ponuda Bonusa I Promo Kodova 2024

S obzirom na naslov koji je uvod u ovaj tekst može se slobodno zaključiti da je ovo vrlo poznat svetski brend. Već nekoliko godina je lider i bend broj jedan uzimajući šta kažu sami igrači. To iz razloga historijata brenda koji se u prošlim godinama i nije toliko proslavio ali je bio konkurentan na samom tržištu. 

4.000 RSD + 1.000 RSD
za sport
Preuzmi bonus

Ključne informacije:

 • Kvote Meridianbeta su konkurentne u odnosu na druge brendove, naročito na specifične tipove opklada.
 • Uživo klađenje u Meridianbet kladionici pruža naprednu platformu sa više opcija i uživo prenosima za odabrane mečeve.
 • Aplikacija Meridianbet pruža laku registraciju, pristup igrama i klađenje uživo, uz mogućnost praćenja rezultata u realnom vremenu.

Sa dolaskom novog vremena i tehnologija smatra se za jednu od najboljih kladionica u Srbiji a i šire.Otišli su korak dalje od ostale ponude i tržišta i time zaista “kupili” mnoge igrače sa Promo kodom i bonusima a u svakom slučaju još više zadržali postojeće. 

 1. 🎁 Ponuda Bonusa

 2. 🔥Promo Kod

 3. 👌 Ostale Promocije

 4. 🎯Sportsko I Online Klađenje

 5. ⚽ Klađenja Na Fudbal

 6. 🤗Kvote Meridianbeta

 7. 💻 Meridianbet Kladionice

 8. 📱 Meridianbet Aplikacija

 9. 🏆 Ponuda Uživo Klađenja

 10. 💰 Uplata

 11. 💲 Isplata

 12. 📞 Korisnička podrška

 13. 🌍Lokacija U Srbiji

 14. 🥳 Osvrt I Zaključak

 15. ❓ FAQ

Promo kod je još jedan bitan segment o kojem nešto više donosimo u nastavku. Naravno kao i u svakom tržištu, postoji ponuda koja sa sobom nosi prednosti i nedostatke


PREDNOSTI

 • Bonus bez depozita za klađenje
 • Besplatno podizanje sredstava
 • Praktična mobilna aplikacija
 • Bogata i široka ponuda svih sportova
 • Velik izbor uplatnih i isplatnih metoda
 • Odlična podrška korisnicima

NEDOSTACI

 • Česta promena promocija što može da bude konfuzno
 • Nemaju svi sportovi odličnu pokrivenost u ponudi kao fudbal
 • Više načina uplate dok za isplatu su predviđena samo tri

U nastavku dajemo jasan prikaz ponude koja vas očekuje u Meridianbet kladionici i na šta sigurno možete računati pri samoj registraciji vašeg računa.

Bonusi I Akcije Koje Nudi Meridianbet Kladionica

Zaista je široka ponuda koju nudi Meridianbet te ćemo u nastavku svakako iznijeti najznačajnije uzimajući u obzir da smo već istakli da se iste često menjaju te je potrebno svakodnevno ih proveravati.  

Bogatom i širokom ponudom su mislili na sve vrste igrača uz jedini uslov otvaranja naloga u kladionici. Bonus dobrodošlice nije impresivan ali svakako vas nagrađuje i nudi vam svoju ponudu pri samoj registraciji.  

Igrači će takođe biti počašćeni i imati priliku za ostvarenje raznih promotivnih akcija.

Bonusi U Meridianbetu

Gledajući samo poslovanje Meridibanbet kladionice nije ni čudno da možda neka druga kladionica ima ponekad i bolji bonus. To iz razloga jer je ovo već dokazani brend koji je zadobio poverenje mnogih ljudi te nemaju razloga za neku preteranu brigu u smislu gubitka igrača. 

Bitno je istaći da je potrebno za svaku kladionicu pročitate detalje kako bi se upoznali pre same registracije sa istim. Otvoriti nalog je najlakše ali greška pri razumevanju same ponude može biti problematična. 

Donosimo u nastavku bonuse Meridianbeta kako biste se bliže upoznali i odabrali pravu ponudu za vas.  

Bonus dobrodošlice bez depozita 

Bonus dobrodošlice je vrsta bonusa koju dobijate pri samoj registraciji naloga u kladionici. Neki će reći da je vrlo skroman taj bonus a to je razultat posledice tržišta i standarda Srbije

U poređenju sa drugim evropskim brendovima svi ćemo se složiti da su ti brendovi daleko jači ali s obzirom na dinamiku i česte akcije Meridianbet kladionice ima se šta odabrati.   

Bonus zahteva da odigrate kombinovanu opkladu a najviši iznos do kojeg možete dostići jeste 4.000,00 dinara. U kombinovanu igru ne podrazumeva se single tiket ili sistemske opklade. Takođe nisu uključene ni igre koje sadrže brojeve kao npr Keno i Lucky 6.  

Na prvi pokušaj opklade nakon registracije u kadionici dobro razmotrite vaš tiket jer upravo bi taj trebao biti dobitni koji će vas dalje “pogurati” na putu do vašeg uspeha. 

Upravo zbog simboličnog bonusa ne bi vas trebalo “odgovoriti” od otvaranja naloga u kladionici jer vaš uspeh zavisi od daljih razrada sistema i analiza. Bonus svakako neće vam pomoći u tom segmentu nego vam dati vetar u leđa jednom kad ga dobijete. 

Bonus Dobrodošlice na prvi Depozit 

Meridianbet kladionica nudi svojim igračima jedan od najvećih bonusa na prvi depozit koji se može pronaći na kladionicama u Srbiji. Prilikom uplate prvog depozita, moguće je da dobijete čak 100 % bonusa na prvi depozit do iznosa od neverovatnih 120.000 dinara što je najveći bonus za slot igre na našem tržištu. Ova bonus sredstca imaju obrtni uslov od 100X koji morate da ispunite da bi sredstva koja ste dobili prešla u pravi novac.

Free spin bonus 

Bonusi su predviđeni za igrače, slot i rulet igara, koji nisu malobrojni. Na ovaj način kladionica Meridianbet brine za sve svoje igrače bez obzira na vrste igara koje odaberu. 

Iznos koji dobijate samom registracijom jeste 600,00 dinara što je odlično za početak igre koju ste sigurno već igrali. Započnite svoje slots igre na najbolji mogući način. 

Otvori nalog, pokupi bonus i započni svoje igranje uz stalne akcije i nove promocije. 

4.000 RSD + 1.000 RSD
za sport
Preuzmi bonus

Promo Kod Jedinstvene Meridianbet Kladionice U Srbiji

Što se tiče Promo koda Meridianbet kladionica se i u tom pogledu potrudila da napravi zanimljivu ponudu a koja opet ide u korist igrača. Pomenuti promo kod je ustvari poklon domaćina zbog samog odabira kladionice u kojoj se kladite.  

Meridian free spin bonus vam donosi 60 spinova dobrodošlice sa minimalnom uplatom od 500 dinara. Registracija je vrlo jednostavna a sve što je potrebno da unesete vaše osnovne podatke kako bi napravili svoj nalog i pristupili svim ponudama koje vas čekaju. Ne treba posebno napominjati da je bonus iskoristiv kako na mobilnim telefonima tako i na računarima. 

Da biste ostvarili bonus potrebno je se registrovati na sajtu Meridianbet.rs i položiti minimalan ulog od 500 donara. Neophodno je odigrati 15 obrtaja kako biste mogli vaš depozit povući. To je odlična stimulacija na odabiru igre za početak. 

Bitno je istaći da nije uslov preuzimanje Promo koda da biste dobili druge bonus. Stvar funkcioniše odvojeno te kako smo i naveli registracija i početni ulog je to što vas deli od dobijanja ovog bonusa. 

Imajte na umu još jednu stvar : Odaberite vaš bonus pri samom odabiru igre odnosno početku. Razlog je taj da nećete imati drugu šansu te ukoliko niste se informisali detaljno o svemu moguće je i propustiti ovu fantastičnu ponudu. 

Uvek proveravajte aktuelne ponude na zvaničnom web sajtu jer su iste sklone čestim promenama usled čega igrači mogu ostati nezadovoljni a što sigurno nije nikome u interesu. Potrebno je napomenuti da ova promocija nije trenutno aktuelna na sajtu Meridanbeta, ali ima mnogo drugih promocija koje jesu.

Promocije Koje Nudi Meridianbet

Pored prilično sadržajne ponude koju smo istali ranije u tekstu, Meridianbet se potrudio da na dodatni način olakša svojim igračima klađenje. U nastavku donosimo najpopularnije promocije kojima dodatno možete ostvariti određene bonuse što svakako nije zanemarivo.

Zavisno i od vrste registracije moguće je zaraditi procentualan bonus, mogućnost isplate tiketa u slučaju promašaja, vikend promocije i sl.

Bonus na uplatu karticom

Bonus koji vam garantuje za svaku uplatu depozita pravo na dnevni bonus od 5% u zavisnosti od same visine uplate. Promocija je aktivna od 01.09. od 00:00h do 01.09. do 23:59h. U svakom slučaju obavezno je imati otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu ili putem aplikacije. Ostvareni bonus se uplaćuje na vaš račun sledećeg dana. 

Minimalni iznos bonusa koji možete ostvariti je 50,00 dinara. Isti se može iskoristiti za sportsko klađenje, brojčane igre ili na raznim ponuđenim igrama iz sekcije virtuali. Toliko ponude je obezbeđeno da je ovo fantastična ponuda koju ne želite propustiti.

Maksimalni iznos koji možete ostvariti putem ovog bonusa je 2.000,00 dinara. Takođe u slučaju da igrač ne iskoristi sredstva po osnovu bonusa, neće biti u mogućnosti da im se dodeli depozit po osnovu pomenute promocije. Ovo je još jedna promocija koja nije aktuelna na Meridianbetu, ali ukoliko postane, podelićemo tu informaciju sa vama.

300% Bonus Na Depozit Meridianbeta

Ovo je promocija koja se odnosi na prvu uplatu karticama u toku dana. Uslov je da uplaćen novac izvrtite 3x da biste dobili bonus od 300 % na depozit. Ova sredstva možete izvrteti na slot igrama ili na sportskom klađenju. Bonus koji se dodeljuje može se iskorisititi samo za slot igre I maksimalni iznos koji možete da dobijete iznosi 8000 dinara. Da bi ta bonus sredstva prešla u pravi novac, biće potrebno da ih izvrtite x 80.

U vezi sa drugim depozitom koji se uplaćuje, potrebno je najviše 5 dana proći od prvo položenog depozita. Minimalni iznos je 500,00 dinara kako bi se ostvario pomenuti bonus. Neophodno je i potrošiti sva sredstva sa prvog depozita te na taj način ostvaruje uslov na dodatni drugi bonus depozit.

Odlična ponuda kojom kladionica na zanimljiv i jako atraktivan način privlači nove igrače i daje im šansu za dobicima upravo sa ovakvim promotivnim akcijama i ponudama.

Navedeno je da promocija traje od 01.01.2021.godine pa nadalje što znači da i dalje vredi.

Poklon Tiket – Bonus Bez Uslova

Radi se o akcijij Meridianbeta u kojoj pravo imaju svi igrači koji su registovali svoj nalog bilo na stranici ili aplikaciji od 20.08.2021.godine u 10:40h. Malo može se reći rigorozan uslov međutim svojim vernim igračima koji prate stalna dešavanja i nove akcije, ovaj bonus dođe kao kec na desetku. 

1.000,00 dinara bonusa za sportsko klađenje nije malo a pogotovo na uslov koji je gore pomenut. Ovo vredi za samu registraciju na kladionicu te nije potreban nikakav depozit kako bi se ostvario ovaj bonus. 

Kada je reč o samom igranju, bonus se mora koristiti za tikete sa minimalno 2 para i kvotom ne manjom od 1,25. Pa ni to ne predstavlja neki “problem” koji bi bio problematičan u smislu ostvarivanja i povlačenja dobitka.

Maksimalna uplata po tiketu može iznositi do 200 dinara a maksimalna isplata je 5.000,00 dinara.

Ova promocija nije trenutno aktuelna, I bićete blagovremeno obavešteni ukoliko ponovo postane dostupna.

Naplati Promašaj

U bogatoj ponudi iz Meridianbet kladionice su se potrudili razmisliti na drugi način. Moglo bi se reći i klađenje bez rizika što mnogima može zvučati čudno. Meridianbet vam pruža mogućnost naplate promašaja u slučaju totalnog gubitka. 

Ograničili su tikete koje ne pokriva ova promocija a to su sistemski tiketi, tiketi odigrani sa bonus naloga igrača kao i turbo cash tiketi. Obzirom na širokogrudnost u pogledu svih ponuda i promocija ovo i nije neka činjenica koja se ne može prihvatiti.

Mogućnosti su dvije a obe se odnose na totalni gubitak tiketa odnosno promašaj svih parova na tiketu što često zna biti slučaj. Tako u slučaju da je na tiketu tri para sa maksimalnom kvotom od 1,30 i svi su promašeni kladionica vam nudi povrat uloženih sredstava po osnovu tog tiketa.

Isto tako u slučaju četiri para na tiketu sa maksimalnom kvotom 1,50 povrat uloženog depozita je zagarantovan naravno u slučaju promašaja sva četiri para sa tiketa.

4.000 RSD + 1.000 RSD
za sport
Preuzmi bonus

Ponude Sportskog Klađenja U Srbiji – Meridianbet Online 

U čitavoj ovoj sekciji moći ćete imati bolji pregled specifičnosti Meridianbet kladionice od same pokrivenosti sportova, aplikativnih opcija, i još mnogo ponude. Detaljnije čitanje ovog članka može vam pomoći pri odabiru kladionice a i upoznavanje sa svim prednostima koje nudi.

Zato smo vam doneli listu bitnih karakteristika i sadržaja koji će vam biti dostupan ukoliko registrujete svoj nalog na Meridibanbet kladionici i moći ćete imati sve ovo na raspolaganju.

Ukoliko vas nismo još uvek uverili u bogatu ponudu i opcije Meridianbet kladionice možda vas uvere sledeće odlike:

 • Sportsko klađenje – široka i bogata ponuda sportske kladionice koju možete samo zamisliti. Ne postoji nijedan sport a da Meridianbet ga nije uneo u svoju ponudu. Zanimljiva karakteristika je da možete i sami predložiti događaj nakon čega vam Meridianbet postavlja opkladu. Nešto što zaista nije prisutno u drugim kladionicama.

Pored popularnih sportova koje ne moramo ovaj put pominjati, moguće je tipovati i na pikado, kriket, australski fudbal kao i e-sportove. Takođe u ponudi je i pobednik predsedničkih izbora u SAD, kao i pobednik Eurovizije ili Oskara.

Rezultati su prikazani u stvarnom vremenu gde možete pratiti sve internacionalne lige čak i one manje popularne. Jedina zamerka može biti prenos uživo što se ovde ne nudi.

 • Online klađenje – opcija na glavnom meniju pri čijem izboru dobijate ponudu mečeva i tipova klađenja. Sortirana je po trenutno aktuelnim utakmicama gde jednim klikom na meč dobijate sve potrebne informacije u vezi opklade. Kao što je ranije rečeno prisutan je veliki izbor sportova kao i određeni broj specijalnih igara.

Velika je stvar što postoji mogućnost i da se određeni mečevi gledaj online što svakako izdvaja ovu kladionicu od mnogih drugih koje to nemaju. S tim u vezi teletekst koji se nekada koristio je prilično napuštena opcija kada imate ovakvu ponudu. 

Još mnogo toga vas čeka u nastavku teksta sa detaljno objašnjenim karakteristikama i akcijskim ponudama.

Fudbal – najveća i najbolja ponuda 

Kao i napopularniji i najgledaniji sport, fudbal svakako zauzima u svim kladionicama posebnu pažnju pa tako i u Meridianbet kladionici. Zastupljenost svih liga čini ovu ponudu vrlo bogatom sa raznim tipovima i specijalnim igrama gde ćete zasigurno naći nešto što vama odgovara. Lista za danas je najpopularniji meni koji vam daje pregled svih liga i tipova specijalnih igara. 

Jedna zamerka može biti što u ponudi nema Azijskog hendikepa koji je u svetu vrlo popularan i čini neizostavnu ponudu nekih drugih brendova. Uzimajući u obzir kvote koje su prilično visoke smatramo da bez obzira na sve mogu se odigrati vrlo kvalitetni tiketi.  

Kombinovane igre, strelci, broj žutih ili kornera i još mnogo toga vas čeka u jednoj od vodećih kladionica u Srbiji.

Kvote Meridianbeta

Kvote odnosno tipovi koje kladionice nude su ustvari najveći gubitak ili dobitak za istu. Sve se natječu u što boljem formiranju kvota i međusobnim omerom. Meridianbet gledajući sveukupnu ponudu stoji vrlo dobro u nekm segmentima reklo bi se i odlično. Uporedbom sa nekim drugim brendovima došli smo do zaključka te ćemo isti izneti na vrlo jednostavan način. 

Meridianbet spada reklo bi se u gornju srednju klasu po ponudi na ostale brendove uključujući i svetske. To iz razloga jer teško da imaju najbolje kvote od drugih svetskih brendova ali nikada nisu na dnu liste. Ipak imaju jake kvote koje ih održavaju i privlače igrače da registruju nalog i tipuju u Meridianbet kladionici. 

U poređenju sa drugim brendovima Meridianbet je imao bolju ponudu od nekih ozbiljnih brendova kao što su William Hill ili Bwin kladionica. Iznanđujuća činjenica koja pokazuje da kladionica posluje u konkurenciji sa samim vrhom. Razlika može biti da recimo Meridian nudi bolje kvote na pobedu autsajdera ili nerešen rezultat. 

Nakon svega gore pomenutog može se slobodno istaći da Meridibanbet kladionica konkuriše sa ozbiljnim brendovima na ovom tržištu i samim tim nudi široku ponudu uglavnom pridobijajući poverenje igrača u sve većoj meri.

4.000 RSD + 1.000 RSD
za sport
Preuzmi bonus

Meridianbet Kladionice

U ponudi Meridianbet kladionice je svakako i uživo klađenje na razne igre sa ponudom više igara i bonusima koji vam se nude i moguće ih je osvojiti. Različitosti zaista postoji, što je i odlično. Igračima se ostavlja izbor između mnogih kategorija igara, same vrste opklade, ruleta ili druge popularne igre. 

Savetujemo da pre same igre se upoznate sa svim tasterima i opcijama koje se nude. Razlog je jednostavan a to je da biste se lakše snašli i da slučajno ne bi izvršili pogrešnu opkladu što bi možda za vas predstavljalo gubitak. 

U ponudi je širok broj igara a najpopularnije koje su zastupljene među igračima su sledeće:

 • Slotovi
 • Rulet
 • Bingo
 • Poker
 • Lucky twins
 • Baccarat

Uvereni smo da od čitave ponude sigurno imate opciju da izaberete igru koja je baš po vašim željama i ličnom odabiru.

Download Aplikacije 

Aplikacija se skida jednostavnim klikom na linku zvanične stranice i za manje od minutu je instalirana na vaš android ili IOS udređaj. Pri samoj registraciji nudi se i bonus kao i 99 besplatnih spinova

Potrebno je poslati screen shoot osoblju iz podrške kako bi isti bio verifikovan i prikazan na vašem računu. Bilo koji igrač koji instalira aplikaciju bilo stari ili novi biće uključen u navedenu ponudu.  

Odaberite vaše igre i mečeve samo jednim klikom kao i slots igre u unapređenoj i redizajniranoj mobilnoj aplikaciji Meridianbeta.

Uživo Klađenje

Još jedna od mnogih odlika Meridianbet kladionice jeste i uživo klađenje koje je na napravljeno na vrhunskom nivou. Aplikativno je sve urađeno na zavidnom nivou i vrlo jednostavno sa više menija koji su uvod u detaljno tipovanje.  

Predviđen je i uživo prenos što može biti odlučujći faktor pri odabiru registracije naloga u kladionici.  

Zamerka koju su neki igrači istakli jeste da tiket odigran na klađenju uživo zna često biti odbijen zbog promene kvota iz sekunde u sekundu. To može ići na živce pojedenim igračima i na neki način odbiti igrače koji su skloniji ovoj vrsti klađenja.

Uplate

Što se tiče ovog dela Meridianbet je i misleći na bonuse i akcije olakšao sam pristup i način igre. To iz razloga jer je ostavio mogućnosti više za same uplate ovisno o vašim željama ili već registrovanim nalozima. Široka i bogata ponuda u ovom segmentu održava se na što veće privlačenje igrača što im u svakom slučaju polazi za rukom. 

S tim u vezi moguće je izvršiti uplatu depozita na sledeće načine:

 • U bilo kojoj poslovnici
 • Platnim karticama
 • xBon
 • Meridian dopuna
 • SMS Prepaid Dopuna
 • Skrill ( u EUR valuti)
 • Neteller ( potrebno otvoriti u EUR valuti)
 • eVaucher ( potrebna EUR valuta)
 • eBanking
 • Pošta ili banka

Isplata

Što se tiče ovog dela, opcije za isplatu su dosta manje u odnosu na uplatu. Međutim među tri opcije sigurni smo da ćete se prilagoditi jednom od dole navedenih načina. 

Meridianbet je postavio određena ograničenja u smislu visine depozita koji želite povući zavisno od načine isplate. Tako da je moguće povući sredstva na sledeći način:

 • Banka ili pošta – minimalni iznos isplate iznosi 500 dinara
 • Skrill – kao i najpogodniji, minimalni iznos je 10 dinara
 • Uplatno mesto- minimalni iznos 500 dinara

Kontakt i Korisnički Servis Meridianbeta

Mora se priznati da je korisnička podrška prilično dobro urađena i razvijena. Sve odgovore na pitanja možete dobiti putem emaila. Tu je takođe i Call centar za detaljno rešenje eventualnih problema koje imate.  

Na zvaničnoj stranici možete takođe pronaći informacije kao npr radno vreme i live chat koji će vam sigurno biti od pomoći u periodu od 07:00-03:00h. 

Mogućnosti kontakta izuzev gore nabrojanih takođe se može postići i na sledeće načine:

 • Besplatna linija: 0800/333-440
 • Email: [email protected]  
 • Telegram: +38164/902-90-00
 • WhatsApp ( +38164/902-90-00)
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube
 • Line ( +38164/902-90-00 )
 • Signal ( +38164/902-90-00 )

Lokacije

Široko rasprostranjena mreža Meridianbeta u Srbiji dokaz je sigurne i stabilne kladionice. Uzimajući u obzir bonuse i promo materijale logično je da posluju sa širokom mrežom poslovnica. Gotovo da nema mesta u Srbiji da nećete pronaći ovu kladionicu sa svojim vrlo prepoznatljivim znakom. 

Slobodno možemo istaći da ih najviše ima u Novom Sadu i novom Beogradu ali i ako živite izvan ovih mesta nećete imati problem doći do kladionice jer je zastupljen u celoj Srbiji.

Zaključak / Rezime

Činjenica da ovaj brend postoji već dvije decenije tj osnovan je 2001.godine govori o samoj tradiciji i brendu koji se kroz sve ove godine održao. To zaključujemo i prema tome što veoma mali broj igrača a i ostalih koji nisu bar jednom čuli za Meridianbet kladionicu.  

U poslednje vreme je napravila skok na tržištu te postala vrlo konkurentna čak i nekim evropskim brendovima u određenim segmentima. 

Odlično urađena aplikacija sa mogućnošću prenosa određenih mečeva uživo i solidnim kvotama ( u usporedbi sa evropskim brendovima) zaslužilo je poverenje igrača. Promotivni kodovi, bonusi i akcije takođe su vrlo bogato ponuđeni igračima Meridianbeta te ne može se u tom smislu naći zamerka. 

Pokrivenost sportova je odlična, uživo klađenje takođe zastupljeno sa više tipova i specijalnih igara gde svako može odabrati nešto za sebe. Zamerki je veoma mali broj i odnose se na isplatne metode kojih je manji broj nego uplatnih, ponekad ne prihvatanje tiketa na uživo klađenju i sl. 

Sve u svemu smatramo da je ovo jedan veoma jak i rastući brend koji nas u narednim vremenima sigurno može pozitivno iznenaditi i ponuditi stvari koje drugi nemaju. Time možemo istaći da je zadobio poverenje mnogih a pruža dovoljno garancije da će se to i nastaviti. 

FAQ

Da li su sve opcije klađenja vidljive na početnoj stranici?

Opcije klađenja su raspoređene u meniju sa lijeve strane gde pre svega birate sport. Nakon odabira sporta ili lige na koju želite da tipujete pojaviti će se odabir ponude sa svim tipovima i specijalnim igrama. Naslovna strana je jednostavno urađena i smatramo da bi početnici vrlo brzo našli sve što je predmet njihovog interesovanja.

Da li postoje ograničenja u smislu pologa depozita na račune u poslovnicama kladionice?

U slučaju da želite polog svog depozita uraditi isključivo u poslovnicama Meridianbet kladionice, radno vreme je od 08:00h do 23:00h. Naravno u svakom slučaju vam ostaju na raspolaganju drugi načini uplate putem platnih kartica ili popularnog Skrilla gde bez ograničenja možete bilo kada raditi pologe vašeg depozita.

Koje su prednosti igre Lucky 6?

U igri pogađate 6 do 10 brojeva u rasponu od 1 do 48. Moglo bi se reći da je veoma popularna igra i zastupljena. Međutim pored običnog pisanja i pogađanja brojeva postoje i određeni nazovimo ih “specijaliteti” igre. Moguće je kladiti se na zbroj prvih brojeva kao i boje koje su raspoređene u zavisnosti od samog broja. Postoji i opcija par/nepar kao i broj izvučen u prvih 5 brojeva.

Kakva su iskustva igrača Meridianbeta koji su već neko vreme registrirani?

Možemo slobodno istaći da je kladionica zadobila poverenje velikog kruga ljudi što dokazuju mnoge stvari. Ponude, specijalne igre, kvote, kao i opcije različitih tipova igara dokazuju da Meridianbet posluje uspešno. Uvek na nove načine pokušava zadržati igrače kako postojeće tako i nove.

Da li kladionica predviđa ikakve opcije povrata novca igračima?

Naravno i u tom segmentu su računali na svoje igrače i predvideli opciju “Money back”. U slučaju promašaja para sa mečom iz standardne ponude moguće je naplatiti takav promašaj. Mogući su povrati na igre gde određeni procenat gubitka vam se vraća u vidu besplatnih spinova ili specijalnih bonusa.