Meridianbet Registracija 2024

Jedan od najboljih I najrasprostanjenijih operatera na tržištu Srbije jeste Meridian bet, a u ovom tekstu potrudićemo se da vam do najsitnijih detalja objasnimo čitav proces otvaranja naloga, to jest registracije na njihovom sajtu ili na njihovoj aplikaciji. Meridian kladionica je poznata kao jedan od operatera koji ulaže jako puno sredstava u svoj marketing a zauzvrat dobija puno novih igrača na svom sajtu I na svojoj aplikaciji. Sam proces registracije je vrlo jednostavan I omogućiće vam da osvojite neverovatne bonuse dobrodošlice.

Bonus registracije: 4.000 RSD + 1.000 RSD
za sport
Registrujte se u Meridianbet

Ključne informacije:

 • Registracija na Meridianbet omogućava igračima pristup bonusu dobrodošlice od 4.000 RSD plus dodatnih 1.000 RSD za sportsko klađenje, bez potrebe za početnim depozitom.
 • Meridianbet nudi i bonus na prvi depozit koji može iznositi do 120.000 RSD, zavisno od kategorije igara koje igrač preferira.
 • Specifične promocije kao što su bonusi na uplatu kod mreže partnera i Turbo Cash opciija za sportsko klađenje, pružaju dodatne povlastice i mogućnosti za povećanje dobitaka.

 1. 🎁 Bonus za registraciju

 2. 👌 Kako Registraciju na Mozzart

 3. 💻 Prijava na nalog

 4. 🚨Verifikacija računa

 5. ❓ FAQ

Prednosti Meridian Kladionice:

 • Bonus dobrodošlice bez uslova
 • Veliki izbor mečeva na sportskom klađenju
 • Najpoznatije slot igre
 • Bonus na prvi depozit
 • Dzekpotovi
 • Visoke Kvote
 • Ponuda mečeva uživo
 • Aplikacija za mobilne uređaje

Bonusi Za Registraciju na Meridianbet Onlajn Kladionici

Meridianbet kladionica je jedna od prvih koja je uvela takozvane bonuse bez uslova I sa takvim bonusima je uspela da privuče jako puno novih igrača. Pokušaćemo da vam navedemo neke od najboljih bonusa I promocija koje su dostupne na Meridianbet sajtu.

Bonus Dobrodošlice bez Uslova

Ovo je bonus dobrodošlice koji je jedinstven trenutno među mnogobrojnom konkurencijom koja radi na teritoriji republike Srbije. Ovaj neverovatni bonus od 4000 dinara dobijate za registraciju naloga na Meridianbet kladionici, I nije potrebno da položite nikakav depozit, znači nije potrebno da uplaćujete nikakve pare na vaš nalog, već je dovoljno da se samo registrujete I verifikujete vaš nalog. Dobijate 3000 dinara za slot igre I 1000 dinara za sportsko klađenje. Ovaj bonus je jedinstven u našim kladionicama.

Bonus na Prvi Depozit 100%

Ovo je još jedan neverovatan bonus koji nudi Meridianbet kladionica, I predstavlja besplatna sredstva koja dobijate u iznosu od 100% na vaš prvi depozit. Bonus koji možete da dobijete može da bude i čak 120000 dinara, što je bonus koji nije viđen ni kod jednog operatera na našim prostorima. Ova bonus sredstva koja dobijete je potrebno da izvrtite u iznosu od 100X od ostvarenog bonusa, da bi ova sredstva prešla u pravi novac koji možete da podignete sa naloga.

Bonus registracije: 4.000 RSD + 1.000 RSD
za sport
Registrujte se u Meridianbet

Bonus na Uplatu kod Mreže partnera

Još jedna bonus akcija koja izdvaja Meridianbet od drugih operatera jesu bonusi na depozit koji se uplaćuje preko nekog od njihovih mnogobrojnih partnera. Taj bonus ide od 50 % do 100% I moguće je ostvariti ga prilikom uplate novca na nalog preko Meridian agenta ili preko nekog drugog uplatnog mesta.

Bonus Za Win&Go

Ovo je sjajna promocija za ljubitelje Win&Go igre koja se odvija po principu takmičenja. Potrebno je da uplatite minimalno 1000 dinara I da odigrate najveći broj tiketa na Win&Go igrici u toku trajanja promocije, a četvrtkom će biti dodeljeno čak 50000 dinara bonusa za ljubitelje ove igre.

Turbo Cash za Sportsko klađenje

Ovo je mogućnost koju je Meridianbet verovatno prvi implementirao u svoju ponudu. Ova mogućnost je trenutno dostupna kod većine onlajn kladionica koje posluju na teritoriji Srbije I predstavlja mogućnost da naplatite tiket u bilo kom trenutku utakmice za ponuđeni iznos. Ovo znači da ne morate da čekate poslednji par na tiketu, već možete da isplatite novac I nakon prolaska samo jedne ili par utakmica. Iznos koji će vam biti ponuđen će biti visine koja će biti u skladu sa visinom kvota koje su pogođene I koje su preostale na tiketu.

Kompletan Proces Registracije na Meridinabet Kladionici

Kažu da je vreme novac, a pošto svi znamo koliko je to bitna stavka, Meridianbet se potrudio da otvaranje naloga učini što jednostavnijim I lakšim. Samim tim ovaj segment vam neće oduzeti previše vremena jer je jako jednostavan. Predstavićemo vam celokupan postupak otvaranja naloga na Meridianbet kladionici korak po korak.

Korak 1

Unesite u vaš pretraživač adresu Meridianbet.rs, I nakon toga kliknite na dugme registracija koje se nalazi u gornjem desnom uglu.

Korak 2

U novootvorenom prozoru potrebno je da unesete email adresu I lozinku, koju morate da ponovite u još jednom polju, nakon uspešno unetih podataka kliknite na polje nastavi.

Korak 3

Unesite vaše ime I prezime kao I broj telefona I vaš JMBG. Potrebno je da označite I polje da se slažete sa uslovima korišćenja, I ukoliko posedujete polje da unesete taj kod.

Korak 4

Nakon potvrde unetih podataka, potrebno je da verifikujete vaš nalog preko e  maila koji je poslat na vašu email adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Korak 5

Vaša registracija je uspešno završena ukoliko ste ispunili sve gore navedene korake, I možete sada da uživate u igri na Meridianbet kladionici.

Kako Da Se Ulogujete na Vaš nalog?

Prijavljivanje na Meridianbet nalog je veoma jednostavno, I sve je moguće obaviti u par klikova,Ili ukoliko to radite preko vašeg pametnog telefona, u par klikova.

Korak 1

Posetite Meridianbet.rs sajt I na početnoj stranici kliknite na polje naznačeno kao prijava

Korak 2

Unesite vašu email adresu I lozinku u polja koja su tako naznačena I kliknite na dugme prijava. Ukoliko želite da ostanete prijavljeni, obeležite I polje “Želim da ostanem prijavljen”, da ne biste prilikom svakog izlaska sa Meridianbet stranice morali da iznova popunjavate vaše podatke za prijavu.

Korak 3

Ukoliko ste kojim slučajem zaboravili lozinku, možete je promeniti klikom na dugme zaboravljena lozinka. Potrebno je da ispratite uputstva koja su vam predstavljena I očas posla ćete moći da promenite vašu lozinku.

Moguće je da se prijavite I preko QR koda na sajtu, potrebno je da na vašem pametnom uređaju otvorite Meridian aplikaciju I da u njoj skenirate QR kod sa stranice I  automatski ćete se prijaviti.

Bonus registracije: 4.000 RSD + 1.000 RSD
za sport
Registrujte se u Meridianbet

Verifikacija Meridianbet Naloga

Nakon svih prethodno uspešno ispunjenih zahteva I popunjenih podataka za registraciju vašeg naloga na Meridianbet kladionici, potrebno je da obavite još samo jednu stvar. Ovaj segment verifikacije je jednako bitan kao I sama registracija, jer bez verifikovanog naloga nećete moći da koristite nalog u potpunosti. Možda najbitnija stavka koju vam donosi nalog koji je verifikovan , jeste da ćete moći da podižete novac sa vašeg naloga bez ikakvih problema.

Da biste verifikovali vaš nalog, potrebno je da kliknete na polje verifikacija naloga koje će vam se pojaviti kada kliknete na vaš nalog. Klikom na verifikaciju započeće se proces verifikacije vašeg indentiteta. Biće potrebno da sa kamerom uslikate lični dokument koji ste prethodno izabrali. Vaš je lični izbor da li ćete iskoristiti ličnu kartu ili pasoš. Kada uspešno uslikate dokumenat, ličnu kartu je potrebno slikati sa obe strane,  dobićete potvrdnu poruku da su dokumenta uspešno učitana I da je verifikacija završena. Verifikovan nalog neće imati nikakvih limita I moći ćete u potpunosti da uživate u svemu što Meridianbet nudi.

FAQ

Kako da kreiram internet nalog na Meridianbet kladionici?

Otvaranje naloga na Meridianbet kladionici je vrlo jednostavno I potrebno je da samo posetite njihov sajt Ili celu registraciju možete obaviti I preko aplikacije za vaš pametni uređaj. Potrebno je da u oba slučaja kliknete na polje registracije I da popunite sve podatke koji se traže.

Da li je moguće isplatiti novac sa bonus računa?

Nije moguće isplatiti novac sa bonus računa, ali je zato moguće da kroz igru taj bonus novac pretvoriti u pravi novac. Potrebno je da ispunite uslovni obrt koji je naglašen prilikom dodeljivanja bonusa, a to znači da dodeljena bonus sredstva morate da izvrtite I do 100X da bi taj novac prešao u stvaran novac.

Da li postoji IOS aplikacija za Meridianbet kladionicu?

Meridianbet ima svoju aplikaciju, I ona je dostupna I za IOS I za Android korisnike I moguće ju je preuzeti na njihovom sajtu.  Meridianbet aplikacija važi za jednu od najboljih na tržištu onlajn klađenja.

Koji je najbolji pretraživač za pristup Meridianbet sajtu?

Nema određenog pretraživača koji je specijalno naglašen, jer Meridianbet sajt radi na svakom. Preporuka je da to bude Google Chrome, Mozzila, Safari, Opera ili bilo koji drugi ažurirani pretraživač.

Kako da kontaktiram Meridianbet korisničku podršku?

Kontaktiranje Meridian podrške je jako jednostavno, I dostupno je dosta različitih načina na koje možete da ih kontaktirate. Po našem mišljenju, možda najbrža I najbolja opcija jeste live chat na njihovom sajtu ili aplikaciji. Moguće je kontaktirati podršku I preko email adrese ili telefona, takođe podrška je dostupna I na svim popularnim aplikacijama za slanje poruka (Viber, Whats up, Line, Telegram, Signal).

Kako da isplatim novac sa svog naloga?

Moguće je isplatiti novac sa vašeg Merdian naloga na nekoliko načina, a to su : Na vaš lični tekući račun, u pošti , u peyspot menjačnicama ili na nekom uplatnom mestu.