Korišćenje mCash Metode za Klađenje u Kladionicama u Srbiji 2024!

Postoji jako puno platnih metoda trenutno u Srbiji koje možete koristiti za uplatu novca na vaše kladioničarske naloge, ali nijedan nije tako jedinstven kao mCash metoda Mobi banke. Ovo je jedinstveni način za plaćanje kako onlajn tako čak I podizanja novca na bankomatima. Najbolja stvar kod ove metode je da vam za njeno korišćenje nije potrebna kartica već samo mobilna aplikacija na vašem telefonu.

Da biste mogli da koristite ovu opciju plaćanja, biće potrebno da imate aktivan račun u Mobi banci, kao I da ste rezidenti Srbije u periodu dužem od godinu dana, bez obzira da li ste stranac ili ne. Brzina ove metode je nešto što je preporučuje brojnim korisnicima, a pored same brzine, bitna je I sigurnost koja je na najvišem nivou. Samo jedna kladionica ima trenutno u ponudi ovu opciju za uplatu depozita, ali mi ćemo vam svakako navesti top 5 po našem izboru.

Ključne informacije:

  • mCash metoda plaćanja Mobi banke omogućava brze i jednostavne transakcije bez potrebe za fizičkim karticama, koristeći isključivo mobilnu aplikaciju.
  • Uplate preko mCash-a omogućavaju korisnicima da učestvuju u raznim bonusima i promocijama dostupnim u kladionicama, uključujući i poseban bonus za uplatu preko mCash-a u Meridianbet kladionici.
  • mCash garantuje visok nivo sigurnosti za korisnike kroz jedinstveni TAC kod koji važi 5 minuta za transakcije, čineći ga jednim od najsigurnijih metoda plaćanja u kladionicama.
Naziv Kladionice
Bonusi dobrodošlice
Preuzmi Bonuse
Jedinstveni bonus bez depozita od 4000
dinara
kombinovano za slot igre I sport!
Preuzmi bonus


Do 5000 bonus sredstava uz
prvi depozit
Preuzmi bonus

Bonusi za slot igre Ili sportsko klađenje
40.000 ili 20.000 dinara
Preuzmi bonus

Jedan od najvećih bonusa na prvi depozit
od čak 90.000 dinara!
Preuzmi bonus
Uz neverovatan točak sreće možete do
bonusa od čak 100.000 dinara
na prvi depozit!
Preuzmi bonus

Koje Kladionice u Srbiji Primaju mCash kao Sredstvo Plaćanja?

Iako je ovo jedna od sve popularnijih metoda za plaćanje u Srbiji, moramo da napomenemo da nije došlo previše do njene popularizacije u kladionicama u Srbiji. Ova metoda za uplatu depzita na kladioničarski nalog je trenutno dostupna samo u jednoj kladionici, a to je Meridianbet. Brzina I efikasnost ovom modela plaćanja su svakako jedan od razloga koje bi naše kladionice trebalo da uzmu u obzir jer se ovaj način plaćanja našao kao vrlo interesantan igračima u Srbiji. Očekuje se omasovljenje ove metode za uplatu novca kod kladionica u Srbiji, jer svakako je potrebno igračima da imaju što veći izbor za uplatu I isplatu novca sa naloga.

Da li se Dobijaju neki Bonusi Prilikom Uplate Novca mCashom?

Pošto smo već naglasili da ovaj vid uplate novca nije dostupan u puno kladionica u Srbiji, već samo u jednoj, treba napomenuti da u Meridianbet-u zapravo postoji specijalan bonus na depozit uplaćen mCashom. Ovaj bonus iznosi 30% na uplaćeni depozit, I dodeljuje se ljubiteljima igre Win&Go. Minimalni iznos depozita koji možete da uplatite radi ove promocije iznosi 500 dinara dok je maksimalni iznos bonusa koji možete da dobijete 1000 dinara. I pored ove promocije, uplatom preko mCash opcije svakako učestvujete I u svim drugim promocijama koje su vezane za uplatu depozita.

Kako Otvoriti I Koristiti mCash ?

Ovo je jedan specifičan metod za plaćanje I ne postoji neka posebna metoda za otvaranje mCash-a ili nekog naloga. Jedini uslov da biste koristili mCash opciju, jeste da otvorite tekući račun u Mobi banci pre svega. Otvaranje računa u Mobi banci možete obaviti na 2 načina, prvi je odlazak u neku od poslovnica, dok je drugi brži I lakši, a to je otvaranje računa onlajn preko njihovog sajta. Kada uspešno otvorite račun, da biste mogli da koristite mCash opciju za plaćanje, biće potrebno I da instalirate aplikaciju mobi banke na vašem telefonu. Nakon uspešne instalacije u svega par koraka moći ćete da izvršite neku uplatu putem ove metode.

Kada kliknete na opciju ips mCash na vašoj aplikaciji, otvoriće vam se sledeći prozor u kome ćete morati da unesete vaš pin koji ste izabrali prilikom registracije. Nakon uspešno unetog pina otvoriće vam se prozor sa QR kodom ispod kog ćete imati I opciju generiši bar kod. Taj bar kod kopirate I unosite na stranici za plaćanje u Meridianbet kladionici, I sredstva automatski bivaju skinuta sa vašeg računa. Važenje jednog koda je 5 min, ali imate opciju da generišete novi bar kod ukoliko vam stari istekne.

Kolike su Provizije za Plaćanje mCash Metodom? Koliko se Vremenski čeka na Uplatu?

Budući da smo istražili sve segmente vezane za plaćanje pomoću mCash-a Mobi banke, možemo da potvrdimo da ovaj način za plaćanje ne vuče sa sobom nikakve provizije za obavljenu transakciju. Ovo je još jedna od prednosti korišćenja mCasha, pre svega zbog toga što plaćanjem putem bankarskog naloga nosi neke provizije, dok mCash ne nosi sa sobom nikakve dodatne troškove.

Što se tiče vremena obrade samog plaćanja, ono je bukvalno instant. Nakon unosa takozvanog TAC koda I njegovog potvrđivanja, sama transakcija se obavlja instant. Retko se dešavalo da usled nekog rada na sistemu ova metoda bude blago usporena.

Kako Registrovati mCash za Plaćanje na Kladionicama u Srbiji?

Ovo jeste jedan specifičan I jedinstven metod za plaćanje na teritoriji Srbije ali da biste plaćali u kladionicama nijr potrebno da obavite neku posebnu registraciju ove metode. Prilikom svako korišćenja dobićete novi TAC kod koji je jedinstven I samim tim neće biti potrebno da dodatno nešto registrujete. U svakom slučaju nije bitno da li ovu metodu koristite prvi ili 101 put, uvek ćete biti u obavezi da unosite iste podatke, odnosno kodove koji se iznova generišu, I kao takvi su jedinstveni.

Koliko je Sigurno Koristiti mCash kao Sredstvo Plaćanja u Kladionicama u Srbiji?

mCash važi za jedan od najsigurnijih metoda za uplatu depozita u Srpskim kladionicama. Njegova bezbednost se ogleda pre sveg u jedinstvenom TAC kodu koji traje samo 5 minuta. To znači da ćete plaćanje moći da obavite samo u periodu važenja tog koda.  Moguće je da I pre isteka starog koda zatražite novi kod, koji će imati isto rok trajanja od 5 min, počevši od trenutka kreiranja koda. Zahvaljujući tom sistemu , mCash definitivno spada u jedan od najsigurnijhih metoda za uplatu novca kod naših kladionica.

Koliki su Minimalni Iznosi koje Možemo da Uplatimo putem mCash-a?

Samim tim što je mCash trenutno zastupljen samo u jednoj kladionici na teritoriji Srbije, bilo nam je poprilično lako da proverimo koji su limiti za uplatu novca na ovaj način. Minimalni iznos koji ćete moći da uplatite jeste 200 dinara dok je maksimalni iznos koji možete da uplatite 30.000 dinara , to jeste I limit na dnevnom nivou, limit za uplate putem mCasha za mesec dana iznosi 115.000 dinara.

FAQ

U kojim kladionicama mogu da vršim uplatu putem mCash-a?

Iako je izbor kladionica koje posluju na teritoriji Srbije jako veliki, ova opcija je dostupna za korišćenje samo u Meridianbet kladionici.

Koliko je minimalni iznos koji mogu da uplatim putem mCash opcije?

Minimalni iznos novca koji možete da uplatite na vaš nalog putem mCash opcije iznosi 200 dinara, dok je maksimala 30.000 dinara.

Kome da se obratim ako imam neki problem priliko uplate preko mCasha?

Ukoliko se kojim slučajem desi da imate neki problem sa korišćenjem mCasha, biće dovoljno da se obratite korisničkoj podršci kladionice koja je dostupna 24/7 .

Da li je bezbedno da koristim mCash?

Zahvaljujući jedistvenim bar I QR kodovima koji se generišu prilikom plaćanja ovim putem, ovaj način spade u jedan od najbezbednijih za korišćenje na kladionicama u Srbiji.

Da li mogu da vršim uplate mCashom I putem mobilne aplikacije kladionice ?

Za uplatu novca pomoću mCash-a moći ćete da uplatu I izvršite I preko mobilne aplikacije kladionice. Imajući u vidu da vam je za plaćanje putem ove opcije potrebna I aplikacije mobi banke, uplata putem aplikacije će vam biti njalakša.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *