Recenzija Maxbet Kladionice >> Ponuda Bonusa, Promo Kodova I Ostalih Akcija

Kada je u pitanju Maxbet kladionica na početku se mora istaći da se radi o brendu koji svoje postojanje veže da još davnu 1997.godinu a pod imenom Maxbet počinje poslovati 2008.godine. Kladionica posluje u više država osim Srbije i u Bosni i Hercegovini te u Crnoj Gori. Svoju ponudu su prilagodili našem tržištu a u nekim segmentima moglo bi se reći i evropskim standardima. Pored bogate ponude praćene jakim koeficientima, Maxbet kladionica nudi i različite vrste bonusa i promo kodova koje čine sveukupnu ponudu primamljivom za igrače.

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Ključne informacije:

 • Maxbet kladionica, sa tradicijom koja datira još od 1997. godine, opslužuje igrače iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, nudeći širok spektar opcija klađenja, uključujući sportsko klađenje, online slot igre i opcije prenosa uživo.
 • Kladionica nudi impresivan bonus dobrodošlice koji se dijeli na prva tri depozita, s dodatnim specijalnim bonusima za više događaja na jednom tiketu i dnevnom ponudom parova visokih kvota.
 • Mobilna podrška je dostupna putem Android i iOS aplikacija, čineći klađenje dostupnim bilo kada i bilo gdje, a korisnička podrška je lako dostupna putem različitih kanala komunikacije.

Pored ponude sportskog klađenja, online slots igre i sl otišli su korak dalje te u ponudu uvrstili i različite događaje i opcije gde imate opciju nešto pojesti i popiti te je na taj način domaćin stvorio jedinstvenu priliku da sve možete pronaći na jednom mestu. Krakteristično da je Maxbet kladionica jedna od prvih koja je na tržište izašla sa ponudom online klađenja i na taj način ušla u svetsku ponudu modernog klađenja.

 1. 🎁 Ponuda Bonusa

 2. 🔥Promo Kod

 3. 👌 Ostale Promocije Maxbeta

 4. 🎯Sportsko I Online Klađenje

 5. ⚽ Klađenja Na Fudbal

 6. 🤗Odlična Ponuda

 7. 💻 Online Igara Maxbet

 8. 📱 Maxbet Aplikacija

 9. 🏆 Ponuda Uživo Klađenja

 10. 💰 Uplata

 11. 💲 Isplata

 12. 📞 Korisnička podrška

 13. 🌍Lokacija U Srbiji

 14. 🥳 Osvrt I Zaključak

 15. ❓ FAQ

U nastavku ćemo detaljnije razraditi sve segmente igre i poslovanja kao i različite opcije plaćanja i ostvarivanja bonusa te savetujemo da do kraja pročitate recenziju ovog domaćina kako bi se upoznali sa svom ponudom koja je u igri kod Maxbet kladionice. 


PREDNOSTI

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Jednostavan način registracije
 • Odlična platforma klađenja uživo
 • Opcija live-streaming
 • Dostupna stranica na srpskom jeziku

NEDOSTACI

 • Nije podržana aplikacija za IOS i Windows operativne sisteme
 • Ponuda nije toliko široka
 • Nedostatak više uplatno/isplatih načina

Ponuda Bonusa Maxbet Kladionice

Za ostvarenje ponude bonusa Maxbet kladionice prvo i nužno jeste da registrujete svoj nalog kod ovog domaćina. Nakon registracije otključavate niz opcija i pogodnosti kao što su bonusi i promocije za koje vas domaćin nagrađuje. Poređući Maxbet sa drugim brendovima, smatramo da što se tiče tržišta Srbije odlična je ponuda bonusa. Naravno evropski brendovi su mnogo jači od naših zbog same konkurentnosti tržišta i mnogo ozbiljnijih ponuda.

10 dana Besplatne Igre kao Bonus Dobrodošlice/h3>

Ovo je glavna bonus promocija dobrodošlice za igrače koji odluče da se registruju na Maxbet kladionice. Svi novoregistrovani igrači prilikom uplate prvog depozita dobijaju bonus od 10 dana besplatnog klađenja u visini do 5000 dinara. Ukoliko uplatite 5000 ili više novca na vaš nalog, dobićete 10 dana po 500 dinara koje možete da iskoristite za sportsko klađenje ili za slot igre. Ovo je jedan od najboljih bonusa dobrodošlice koji je u ponudi kod Srpskih kladionica.

Bonus dobrodošlice

Sjajan bonus dobrodošlice podeljen je na prva tri depozita te su predani na sledeći način:

 • Prvi depozit bonus iznosi 50% do 15.000 dinara uz dodatnih 50 poklon spinova
 • Drugi depozit iznosi 30% do 10.000 dinara uz dodatnih 30 poklon spinova
 • Treći depozit iznosi 20% do 5.000 dinara uz dodatnih 20 poklon spinova

Bonus na sportsko klađenje

Ovo je promocija koja nije trenutno aktuelna, već postoje novije promocije koje su aktuelne na njihovom sajtu.

Solidna ponuda sportskog klađenja, koja iskreno rečeno mogla bi biti i bolja, nosi sa sobom i bonus u obliku Freebet bonusa. Najzastupljenija vrsta klađenja svakako bi trebala da predstavlja centralno mesto svakog domaćina. U svakom slučaju ova vrsta bonusa odnosi se na poklon spinove ili okretaje koji se dodeljuju igraču na izabranim igrama. Domaćin je uveo i vremeno ograničenje i to period od 24h nakon otključavanja Freebet bonusa. Ova promocija trenutno nije aktuelna, I ukoliko ponovo bude u budućnosti bićete blagovremeno obavešteni.

Za više informacija svakako savetujemo da posetite zvanični sajt Maxbeta na kome su dostupne detaljne informacije u vezi sa opisanim bonusom.

Bonus do 500% na broj odigranih parova

Specifična vrsta bonusa koju je domaćin predvidio i uvrstio u ponudu za igrače koji tipuju više događaja na jednom tiketu. Igranjem 5 ili više parova na tiketu stičete pravo na učešće u ovom bonusu. Predivđeno je za igranje EGT igre gde ostvarujete mogućnost osvajanja velikog MaxBet Multievel Jackpota sa velikim iznosima. Međutim i to nije sve, moguće je ostvojiti i misteriozni džek pot na 4 nivoa te na taj način osvojiti dodatnu zaradu.

Svaki odigrani spin može vam doneti million dinara što zaista nije mala cifra posebno kada se osvrnemo na ostatak konkurencije i njihovu uvrštenu ponudu. Odlične prilike za dobitak Maxbet igrača.

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Opcija Bonus tip

Karakteristična dnevna ponuda Maxbet kladionice koja se može susresti i kod drugih kladioničarskih brendova. Domaćin svakodnevno uvrsti u ponudu desetak ili više parova na kojima se nude mnogo veće kvote od uobičajnih. Jedino ograničenje u tom pogledu jeste da se može uvrstiti na tiket samo jedan par od ponuđenih. Drugačije rešenje možda u odnosi na druge kladionice ali u danima velike ponude i utakmica smatramo da se odlično može odabrati neki par koji će vam uvećati isplatu te na taj način zagarantovati veći dobitak.

Cashout opcija

Rekli bi standardna opcija u pogledu ove vrste bonusa koju nude i ostali kladioničarski brendovi pa tako i Maxbet kladionica. U pitanju je opcija povrata novca odnosno otkupa vašeg tiketa od domaćina. U slučajevima kada je neizvestan kraj ili već imate dobitni tiket a nisu svi parovi završeni moguće ga je unovčiti i tako zagarantovati sigurnu zaradu.

Besplatan Tiket Dobrodošlice

Ovo je još jedna jako interesantna bonus akcija dobrodošlice na Maxbet kladionici. Ovaj bonus vam donosi besplatan tiket od 1000 dinara za sportsko klađenje, a jedini uslov je da otvorite nalog I da ga potom verifikujete. Maxbet je prepoznao koliko su bonusi bez depozita popularni I zbog toga je svojim igračima rešio da ponudi ovaj interesantan bonus od 1000 dinara za sportsko klađenje.

Promo Kod MaxBeta

Promo Kod MaxBeta

Ponuda promocija i bonusa kod Maxbet kladionice podeljeni su u više segmenata. Zavisno od tipa i vrste igara koju odaberete zasigurno ćete naći promotivne akcije koje trebate da pametan način da iskoristite. Sve što je potrebno da ostvarite vaš promotivni kod Maxbet kladionice jeste registracija samog naloga. Jedan klik na dugme i na taj način potvrđujete svoj Maxbet promotivni kod. Minimalni ulog koji morate položiti jeste 20 dinara i započinjete vaše klađenje.

Pet nivoa je domaćin predvidio s obzirom na početnu uplatu depozita pa svakako da igra uloge i sama uplata. Bitna stvar je da ne morate iskoristiti promo kod kako bi pokupili ostale bonue koje nudi Maxbet kladionica. Svaki za sebe predviđa određene uslove i način ostvarivanja promocije tako da ne možete zameniti te dve činjenice. 

Iskoristite I Ostale Promocije Kod Maxbeta

Pored bonusa domaćin je svoje igrače hteo dodatno uveriti u razloge registracije te ponudi druge promocije kao ponudu koju ne možete odbiti. Svakako je na vama da procenite šta je i gde je bolje za vas, jer svakako ulažete vaš vlastiti novac.

Nove LIW igre

U pogledu igara na klađenje kada su brojevi u pitanju ovaj domaćin je posvetio posebnu pažnju. Igre su uveliko postale još bolje te stalno prilagođavanje novim uslovima tržišta doprinelo je da su uživo izvlačenja sada dostupna 24h dnevno i to u čak 4 studija. Preko 10 novih igara Maxbet će vas učiniti još zadovoljnijim nudeći vam vaše omiljene igre.

Tako zavisno od studija izvlače se rezultati različitih igara a pre svega onih najaktuelnijih. Od Lucky 6 do dobro poznatih klađenja 5/48 , 7/48 , ili 5/20 i 10/20 sigurno ćete naći vašu omiljenu igru. Možete se kladidi na zbir prvih pet ili desert izvučenih brojeva. U širokoj ponudi Maxbet kladionica uvrstila je i kombinaciju ruleta i igara sa brojevima. Te pored zbira brojeva možete birati vašu kuglicu ili boju koja će biti izvučena. 

My lucky 6

Vrlo dobro poznata igra svim igračima kako rekreativnim tako i profesionalnim. Svako ima svoje omiljene brojeve te na taj način okušajte svoju sreću i ostvarite svoje dobitak. 

Sportsko I Online Klađenje MaxBeta U Srbiji

Što se tiče ove vrste ponude domaćin se mogao potruditi malo više obzirom da ponudu možemo okarakterisati kao solidna. Moguće je i tipovati i na uživo klađenje sportske kladionice. Posebno mesto zauzima i live streaming te na taj način možete pratiti utakmice na koje istovremeno možete tipovati uživo i imati pregledne rezultate. U ponudi su i klasične ponude tipovanja na košarku, fudbal, tenis, hokej, američki fudbal, odbojka i drugi. Takođe specijalne igre su uvrštene u ponudu te je moguće tipovati na više manje golova, konačni ishod i slično.

Klađenje preko stranice domaćina može delovati pomalo komplikovano povodom statusa tiketa, lista za danas i uopšteno sportske kladionice međutim neće vam trebati mnogo vremena da povežete sve. Teletekst više nije opcija jer je sve dostupno preko aplikacije i veb stranice. 

Energična Ponuda Klađenja Na Fudbal

Kao kod svakog kladioničarskog brenda fudbal mora zauzeti centralno mesto kada su u pitanju sportovi na koje možete da tipujete. Možemo slobodno reći da je i ovde takav slučaj . Najraznovrsnija ponuda je svakako fudbalska te imate daleko najviše opcija za različito klađenje. U ponudi Maxbet kladionice imate skoro pa svaku ligu na zemaljskoj planeti sa dodatnim opcijama specijalnih igara i pratećih kvota što čini ovu ponudu zaista primamljivom.

Različiti hendikepi te opklade na različite kombinacije, preokrete, zbirove golova, kornera i sl, ljubitelji fudbala će zaista imati priliku tipovati na najrazličitije utakmice i specijalne igre. Dnevna ponuda je vrlo jaka sa preko 300 događaja a kada uzmemo udarne termine popularnih liga imate ćete i više nego dovoljno izbora za klađenje. Klađenjem uživo takođe možete trenutno tipovati prema vašim procenama i izboriti za sebe najveće dobitke.

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Odlična Ponuda Kvota MaxBeta

Maxbet kladionica važi za jednu od uspešnih kladionica u Srbiji pa i ne čudi jaka ponuda kvota kad su segmenti igre u pitanju. Činjenica jeste da imaju vrhuske kvote te upravo i na taj način privlače razne igrače a svakako da su najbitniji novi igrači koji šire bazu same kladionice.  Možemo reći da je to i odlika Maxbet kladionice te se na taj način izdvajaju na tržištu.  

Jaki događaji odnosno ponuda sa visoko pratećima kvotama sigurno je ponuda koje traže mnogi igrači. Ljubitelji košarke možda neće biti zadovoljni jer su margine na poene mečeva košarke. Može se očekivati česta promena granica zavisno od konkretne ponude i visine opklade koju postavljaju igrači. Verujemo da će i taj segment igre domaćin unaprediti te na taj način privući još strastvenih igrača i dobiti tržišnu prednost.

Veliki Izbor Online Igara Kod Maxbet Kladionice

Igračima je ponuđen veliki broj igara te na taj način igrači mogu uživati u raznim varijantama. Uvrštene su najpopularnije igre te možete sjesti za različite stolove ruleta, slotova ili bingo igre ukoliko ste ljubitelj brojeva. Bonusi su takođe predviđeni pa ovo čini još aktraktivnijom samu ponudu.

Moguća zamerka koja bi se mogla priznati da su sve igre razvrstane i uvrštene na engleskom jeziku. Obzirom da se radi o kladionici koja posluje u Srbiji može se smatrat kao manjak. Međutim u pitanju je reč o internacionalnim izrazima pa bi to mogli smatrati kao i olakšavajućom okolnosti sa postoji i blog gde možete proveriti sve te izraze kako biste izabrali adekvatnu igru.

Preuzimanje Aplikacije Za Klađenje

Maxbet kladionica podržava klađenje putem mobilnog uređaja na sajtu samog domaćina i vrlo je jednostavno. Moguće je sastavljati tikete, birati ponudu, igrati uživo igre i slično. Kao i svi drugi brendovi i Maxbet podržava klađenje putem mobilnih uređaja za Android i IOS korisnike. Svaka ozbiljna kladionica bi trebala slediti navedeno s obzirom nastupa na tržištu i ponude sa kojom izlazi pred potencijalne igrače. 

Preko stranice vrlo jednostavno ćete skinuti aplikaciju i instalirati je. Prilagođena je svakom uzrastu i igranje na njoj će vam biti vrlo jednostavno. Takođe i vlasnici iPhona će biti počašćeni korištenjem Maxbet nove aplikacije što je svakako veliki plus. Bilo koja da je vrsta ili tip klađenja, kod ovog domaćina ćete pronaći sve to na jednom mestu.Brzina I funkcionalnost Aplikacije

Velika Ponuda Uživo Klađenja

Veliki plus za domaćina i u ovoj sekciji igre koju je podigao zaista na zavidan nivo. Klađenje uživo zauzima posebno mesto te kada uzmemo u obzir i ostatak ponude sveukupno to čini jednu odličnu celinu koja je vredna registrovanja. U ponudu su uvršteni svi sportovi tako da sumnjamo da ćete ijedan naći a da ga Maxbet nije ponudio. Tipovanje uživo je takođe u porastu interesovanja postalo jedna od najbitnijih sekcija klađenja i ponude svakog ozbiljnijeg brenda.

Tu je takođe i live streaming što stvar čini dodatno boljom. Moguće je pratiti dešavanje određenog događaja u realnom vremenu te na taj način postaviti vašu opkladu što je fantastična stvar. Mnogi svetski brendovi to nisu podržali te je ovo zaista za veliku pohvalu ovog domaćina.

Uplata Depozita

Kod ovog segmenta ponude mogli bi reći da je solidna za razliku od ostatka koji je veoma konkuretan čak i iznad u određenim pogledima. Uplatne metode nisu naročito uvrštene u ponudu ovog domaćina što čini ovaj segment veoma ograničen. Na neki način kao da su se ogradili od savremenih načina pologa depozita pa i ne možemo tome naći posebno opravdanje.

Pored standardnog načina uplate moguće je i na jedan od sledećih načina:

 • Direktno u poslovnici
 • Platne kartice (Visa, Mastercard i Maestro)
 • Tekući račun
 • iPay

Iznenađuje činjenica da nijedna od savremenih metoda plaćanja nije zastupljena obzirom da iste sve više dobijaju na značaju i koriste se i u svetu klađenja ali i izvan. Pretpostavlja se da će domaćin promeniti poglede na ovaj segment igre te ga unaprediti kako bi postala aktraktivija kladionica za igrače. Vrlo su bitne ove metode, kako uplate tako i isplate, jer predstavlja nešto što je kontantno i uvek traženo pa i odakle važnost za uređenje ovog segmenta nabolje.

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Isplata

U pogledu isplate nažalost još su suženije metode podizanja vašeg dobitka pa odatle možemo zaključiti inače da su uplatno/isplatne metode na solidnom nivou reklo bi se čak i nedovoljnom. Isplatu možete vršiti na jedan od dva načina a kako je izbor veoma sužen ne preostaje vam da to ili prihvatite ili ne:

 • Direktno u poslovnici
 • Preko transakcijskog računa

Od Skrilla, e-novčanika i drugih opcija koje nude konkuretni brendovi, iz Maxbeta bi se morali potruditi više da stave igračima na raspolaganje više opcija uplate i isplate kako bi i privukli nove a i zadržali stare igrače.

Kontakt Maxbet Kladionice I Njihov Korisnički Servis

Podrška za korisnike Maxbet kladionice je vrlo dobra moglo bi se reći čak i odlična. Pre svega kao bitnu stvar koja nije za potceniti jeste sama briga za igrače i njihove eventualne probleme. Ovaj domaćin se očigledno u tom pogledu potrudio te stavio više opcija na raspolaganje svojim igračima kako bi svako odabrao njemu najbolju opciju i time rešio svoj problem ili pitanje.

Tu je svakako live chat na koji vam servisni tim odgovara u relativno kratkom roku za sve što trebate. Predviđeni su i kontakt telefoni koji vas direktno spajaju sa korisničkim centrom što je isto za pohvalu jer neke situacije ne mogu čekati pa je najbolje pružiti direktnu liniju kontakta.

Sve što ste trebali ili se interesovali u vezi podrške korisnicima Maxbeta na sajtu se nalaze sve informacije i podaci pod sekcijom “kontakt” te vam i u nastavku radi lakšeg pregleda donosimo iste:

 •   radno vreme
 •   Email   [email protected]
 •   Call Centar   (021) 443-995
 •   WhatsApp    (021) 4424-942
 •   Telegram      (021) 443-995
 •   LINE             (011) 4422-444
 •   Signal
 •   Live chat
 •   Facebook
 •   Instagram
 •   Twitter
 •   Youtube 

Zastupljenost Maxbet Lokacija U Srbiji

Od sada i više zastupljenih poslovnica gde možete ne samo tipovati nego se i družiti vršiti isplate te pratiti razne igre uživo. Veoma je zastupljena kladionica u Srbiji sa prilično širokom mrežom poslovnica. Bilo da ste u manjem mestu ili Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu ili Novom Beogradu kladionicu sigurno možete pronaći nedaleko od vas. Smatramo da je ovaj segment dobro razrađen u odnosu na neke druge koji bi se mogli poboljšati.

Kratki Osvrt I Zaključak O Maxbet Kladionici

Sve u svemu da ne bi bilo zabune radi se o jednom vrlo perspektivnom brendu koji dobro čak i više nego dobro stoji na tržištu. Konkurencije ima i to je normalno ali se vešto bori sa ostalim brendovima i to im polazi za rukom reklo bi se. Velika ponuda sportova sa posebnim akcentom na fudbal kao centralni sport uključujući različite tipove specijalnih igara obedinjuje jedinstvenu ponudu koja se ne može zanemariti. Uz sve to prateće kvote koje su prilično visoke i prate konkurenciju može se reći da je odlično mesto za tipovanje bilo koje igre.

Odličan korisnički servis kao i ponuda sa mnogim bonusima i promo materijalnima čine zaista da se u ovoj kladionici domaćinski osećate bez ikakvog osećaja manjka. Jedina zamerka bi se odnosila na uplatno/isplatne metode što je zaista ograničena pa prostora za napredak ima. Aplikacija podržana i za Android i iPhone korisnike velika je stvar sigurno.

Na kraju možemo istaći da zbog široke mreže poslovnica, načini pologa depozita mogu se zaobić s obzirom da su veoma ograničeni dok ostala ponuda zajedno sa aplikacijom i atraktivnim bonusima čini ovu kladionicu jedinstvenu na tržištu i veoma atraktivnu.

FAQ

Kako skinuti aplikaciju i kako ona funkcioniše?

Proces je vrlo jednostavan, na naslovnoj stranici imate link gde možete preuzeti aplikaciju i uz par jednostavnih koraka je instalirati. Aplikacija odlično funkcioniše sa dobrim interfejsom i momenta reagovanja. Veliki izbor sportova i različitih igara samo su deo čitave ponude Maxbeta.

Kada se mogu obratiti korisničkom servisu u slučaju nekih smetnji?

Korisnička podrška je široko razvijena sa odličnim uslovima i radnim vremenom. U ponudi je live chat, kontakt email kao otvorena telefonska linija pa bilo koju opciju da odaberete nećete pogrešiti. Servis je uvek dostupan a zavisno od vašeg problema birajte neku od gore ponuđenih opcija.

Koju su najpopularnije igre koje nudi Maxbet?

Veliki je broj tih igara da bi ih ovde sve nabrojali ali u svakom slučaju najpopularnije su u ponudi čak i one manje popularne. Lucky 6, različite slot igre, poker, blekdžek i mnogo drugih deo su ponude koja vas čeka. Registrujte svoj nalog i započnite online klađenje.

Kakva su iskustva sa ponudom sportova?

Odlična, veliki broj sportova svih liga i nacija kao i posebno mesto fudbala čini ponudu jako bogatom. Gotovo pa da nema sporta koji ne možete igrati u Maxbet kladionici. Proverite liste za danas i odma tipujte vaše omiljene parove.

Da li su uvrštene u ponudu i opcije povrata novca?

Svakako da jesu kroz razne vrste bonusa i promocija koje su predviđene za različite igre ili ponude igara možete vratiti svoj ulog i tako započeti novi krug klađenja. To daje sigurnost igračima i svakako da karakteristični bonusi u ovom pogledu idu u korist igrača.