Maxbet Registracija 2024

Maxbet kladionica je jedan od apsolutnih lidera u oblasti klađenja na teritoriji Srbije. Prvenstveno je ovaj operater bio fokusiran striktno na klađenje samo na njihovim uplatnim mestima, ali su vremenom napravili zaokret I uložili su jako puno truda u svoju onlajn platformu za klađenje. Regisracija na Maxbet kladionici nikada nije bila jednostavnija I brža, I trebalo bi da što pre otvorite nalog I priključite se novom dobu klađenja. Postoje mnoge prednosti koje donosi onlajn igranje, kao što je na primer brzina I vreme odigravanja, jer možete igrati bilo gde I bilo kada.

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Ključne informacije:

 • Registracija na Maxbet kladionicu je brza i jednostavna, omogućavajući igračima pristup klađenju u bilo koje vreme i na bilo kom mestu.
 • Novoregistrovani igrači mogu ostvariti pravo na 10 dana besplatnog klađenja uz minimalnu uplatu od 500 dinara, sa maksimalnim bonusom od 5000 dinara.
 • Maxbet nudi raznovrsne bonuse i promocije, uključujući cashback na nedobitne tikete, klađenje na Esportove, dnevne džekpotove i turnire slot provajdera.

 1. 🎁 Bonus za registraciju

 2. 👌 Kako Registraciju na Maxbet

 3. 💻 Prijava na nalog

 4. 🚨Verifikacija računa

 5. ❓ FAQ

Prednosti igranja na Maxbet kladionici

 • Bonus na depozit
 • Max bonus tip
 • E Sportovi
 • Onlajn slotovi
 • Bingo
 • Kešaut
 • Sjajne Kvote
 • Brza Isplata
 • Dzekpotovi

Koje Bonuse ti Donosi Registracija na Maxbet Kladionici?

Ovaj operater nudi svojim igračima jako lepe bonuse za registraciju na njihovom sajtu. Bonusi na depozit I razne promocije omogućiće igračima, koji su odlučila da naprave nalog na ovoj kladionici, da ostvare razne benefite koje mogu da im donesu lepe novčane dobitke.

Maxbet bonus dobrodošlice

Ovo je jedan od najinteresantijih bonusa koje možemo da vidimo kod raznih promoter na našem tržištu , jer novoregistrovani igrači ostvaruju pravo na čak 10 dana besplatnog klađenja. Minimalni iznos koji morate da uplatite na vaš nalog da biste učestvovali u ovoj promociji jeste 500 dinara I uplatom od 500 dinara dobićete 10 dana freebeta po 50 dinara. Maksimalni iznos koji možete da dobijete jeste 5000 dinara, to jest za svaku uplatu od 5000 dinara ili više dobićete 10 dana po 500 dinara freebeta. Vaš lični izbor je da li ćete ovaj freebet iskoristiti za sportsko klađenje ili za slot igre. Sa ovim freebet sredstvima svaki dobitak koji budete ostvarili biće umanjen za iznos tog freebeta koji je iskorišćen. Na primer ukoliko pogodite tiket od 5000 dinara, pravi novac koji ćete dobiti na vaš nalog biće 4500 dinara, I taj novac ćete moći da podignete na vaš račun.

Besplatan Tiket 1000 Dinara

Pored 10 dana besplatnog klađenja koje dobijate prilikom registracije na Maxbet kladionici nakon prve uplate postoji još jedan bonus koji dobijate nakon registracije. Potrebno je da se regsitrujete na Maxbetu I da verifikujete nalog, I zauzvrat ćete dobiti besplatan tiket od 1000 dinara povodom EURO 2024 u Nemačkoj. Minimalna kvota na ovom tiketu mora da bude 5 da bi mogli da iskoristite ova sredstva. Nakon prvog depozita dobićete I 10 dana besplatnog klađenja.

Cashback

Ovo je još jedna jako popularna opcija kod operatera sportskog klađenja , jer predstavlja mogućnost da ostvarite neki povraćaj ukoliko padnete na samo jedan par. Da biste ostvarili pravo na ovaj takozvani kešbek na nedobitne tikete, potrebno je da kvota na vašem tiketu, za pogođene parove iznosi minimalno 25 I za takve tikete dobijate povraćaj u iznosu uplate tikete, dok za pogođenu kvotu preko 2000 dobijate 100 x uloga.

Klađenje na Esportove

Budući da živimo u 21 veku I da su u poslednjih 5 godina E- sportovi uzeli ogromnog maha, bilo je samo pitanje kada će postati deo ponude kod kladionica. Max bet kladionica je jedna od prvih koja je E-sportove uvrstila u svoju već jako široku I raznovrsnu ponudu. Konačno možete da se kladite na svoje omiljene gejmere u igrama kao što su Fifa, Efootbal, LOL I još mnoge druge. Još jedna prednost je što ima live strimova za mnoge od ovih događaja.

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Džekpotovi raznih slot provajdera

Na Maxbet onlajn kladionici ima jako puno džekpotova u ponudi, I to kod raznih slot provajdera.  Trenutno su aktuelni dnevni džekpotovi koji se dodeljuju  u period od 18-22h, I to na svakih 5 minuta po 10000 dinara, a jedini uslov je da minimalni bet po spinu iznosi 20 dinara. Trenutno nije aktuelna džekpot promocija,ali sada možete da osvojite MaxBet džekpotove vrednosti do čak 20 miliona dinara.

Turniri slot provajdera

Svakokodnevni turniri su nešto što dodatno motiviše igrače da igraju na Maxbet onlajn kladionici. Svaki turnir nosi sa sobom jako lepe novčane nagrade. Trenutno je aktuelna I novogodišnja euforija čiji je nagradni fond čak 85 miliona dinara koji je raspodeljen među mnogo turnira, dvnevnih, nedeljnih I mesečnih.

Freebet za virtuelne igre

Maxbet je svojim igračima omogućio I igranje na nekim od svetski najpopularnijih virtuelnih igara, kao što su Aviator I Roketman. Ljubitelji ovih igara svakodnevno dobijaju freebet sredstva koja mogu da iskoriste na ovim igrama.

Detaljno Objašnjenje kako Obaviti Registraciju na Maxbet kladionici

Iako Maxbet ima veliku bazu igrača koji tikete I slotove igraju na njihovim mnogobrojnim uplatnim mestima, veliki broj njih je rešilo da otvori nalog na njihovom sajtu. Nikada nije bilo lakše da igrate slot ige I kladionicu u bilo koje doba na bilo kojem mestu I sve što vam je preostalo jeste da obavite registraciju na njihovom sajtu. Samu registraciju je moguće obaviti I preko njihove mobilne aplikacije.

Korak 1

Posetite sajt Maxbet.rs I kliknite na polje registruj se.

Korak 2

U novom prozoru popunite sledeće podatke.

 1. Ime I Prezime
 2. E-mail I potvrdu e-mail adrese
 3. Lozinku I potvrdu lozinke
 4. Potrebno je da se saglasite sa uslovima korišćenja I sa obradom podataka u marketinške svrhe I da imate više od 18 godina.

Korak 3

Kada potvrdite unete podatke, biće vam poslat email sa linkom za aktivaciju naloga.

Korak 4

Kada kliknete na link u email adresi, vaš nalog postaje aktivan I uspešno ste završili proces registracije.

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Prijava na Maxbet nalog

Prijava na vaš Maxbet nalog se završava u svega par brzih koraka, bilo da se prijavljujete preko vašeg računara ili preko mobilnog uređaja.

Korak 1

Posetite Maxbet.rs ili na aplikaciji kliknite na polje prijavi se.

Korak 2

Unesite vašu email adresu I lozinku. Označite polje da želite da ostanete prijavljeni da se ne bi prijavljivali svaki put kada dođete na sajt. Kliknite na duge prijavi se.

Korak 3

Uspešno ste se prijavili na vaš Maxbet nalog I igra može da počne.

Kako Verifikovati Maxbet nalog?

Nakon što ste uspešno obavili registraciju naloga I nakon što ste se uspešno prijavili, preostaje vam još samo da verifikujete svoj nalog I da uživate u svim mogućnostima koje Maxbet nudi. Sam proces verifikacije možete obaviti u podešavanjima vašeg naloga, I potrebno je da imate svoj telefon da biste verifikovali nalog. Kliknite na vaš profil I idite na polje dovršite registraciju. Otvoriće vam se pop up prozorčić sa QR kodom koji trebate da skenirate preko svog pametnog uređaja da biste započeli proces verifikacije. U toku ovog procesa biće vam traženo da priložite fotografije nekog od vaših ličnih dokumenata. Popunjavaćete I još neke dodatne podatke koji su potrebni za verifikaciju, kao što je JMBG. Nakon uploadovanja fotografija dokumenata dobićete potvrdu da ste uspešno obavili proces verfikacije naloga, I da su sve njegove funkcije otključane.

FAQ

Da li postoji Maxbet aplikacija za smartfon uređaje?

Maxbet ima svoju aplikaciju i za Android I za IOS uređaje I moguće je preuzeti je sa App stora ili direktno sa njihovog sajta. Za Android uređaje potrebno je da omogućite instalaciju iz nepoznatih izvora, da biste mogli da obavite instalaciju.

Koje je radno vreme korisničke podrške Maxbet kladionice?

Radno vreme korisničke podrške je non-stop to jest 24 dnevno 7 dana u nedelji. I moguće je kontaktirati ih preko live chat-a na sajtu, preko email adrese ili preko telefona.

Kolika je maksimalna isplata ?

Maxbet ima lepu “maksimalu” I ona iznosi 12 miliona dinara za tikete sportskog klađenja. Tiketi na kojima su poeni igrača imaju maksimalu od 2 miliona dinara uz minimalnu uplatu od 20 dinara.

Kako da verifikujem svoj nalog?

Verifikacija Maxbet naloga nije previše komplikovana I potrebno je da posetite njihov sajt I da u podešavanjima izaberete opciju dovrši registraciju I da potom skenirate QR kod. Nakon skeniranja koda započećete proces verifikacije naloga pomoću nekog ličnog dokumenta. Nakon završenog procesa, dobićete potvrdu da je verifikacija uspešno obavljena.

Da li na Maxbet-u ima igara uživo?

Naravno da ima, I izbor je veoma veliki I svako bi mogao da pronađe nešto za sebe. Od pokera, ruleta, ajnca I slično pa sve do raznih točkova sreće I drugih igara. Ponuda na igrama uživo u Maxbetu je za svaku pohvalu.

Kako da isplatim novac sa svog naloga?

Postoji nekoliko načina za isplatu novca sa naloga, svakako jedan od njih je direktno na uplatnim mestima Maxbet-a. Moguće je novac isplatiti I na vaš lični tekući račun, za koji će vam verovatno biti zatražena neka verifikacija. I moguće je isplata I preko agenta , pomoću koda koji ćete generisati prilikom isplate na vašem nalogu. Da biste mogli bilo šta od ovoga, potrebno je da imate verifikovan nalog.