Maxbet Promo Kod ti Donosi 10 Dana Besplatnog Klađenja

Maxbet je jedan od lidera u oblasti klađenja na teritoriji Srbije I kao takav omogućava svojim igračima, kako starim tako I novim, da učestvuju u raznim promocijama od kojih je jedna I Maxbet promo kod.

10 Dana Besplatnog Klađenja
Preuzmi bonus

Ključne informacije:

 • Glavna promocija Maxbeta je 10 dana besplatnog klađenja za nove igrače koji uplate prvi depozit, a igrači mogu iskoristiti i druge promocije kao što su Cashback do 100%, Kešaut na sportskom klađenju, Max Bonus tip, i Maxbet džekpotovi.
 • Aplikacija Maxbet kladionice je visoko ocenjena zbog svoje funkcionalnosti i dizajna, dostupna i za Android i IOS korisnike i može se preuzeti direktno sa Maxbet sajta.
 • Maxbet ima efikasnu korisničku podršku dostupnu 24/7, s više načina za kontaktiranje, uključujući telefon, email, live chat, i lični kontakt na Maxbet uplatnim mestima.

 1. 🚀 Promo kod 2024

 2. 🤔 Bonus Dobrodošlice bez Promo Kod

 3. 👉Bonuse koje ne Zahtevaju Uplatu Depozi

 4. 🎁 Promocije Maxbet

 5. 😃 Dostupnost koda

 6. 💳 Platne metode

 7. 📱 Maxbet Aplikacija

 8. 📞 Korisnička podrška

 9. ❓ FAQ

Ovaj promo kod kada je aktuelan može vam doneti razne bonuse na depozit kao I besplatne spinove za slot igre.  Ovaj kladioničarski operater je jdan od najpopularnijih u našoj zemlji I to pre svega zbog pouzdanosti I uslova koje nudi svojim igračima. Iako Maxbet promo kod trenutno nije aktivan, postoje druge interesantne promocije koje možete preuzeti iz sledeće tabele:

Vrsta Bonusa
VREDNOST BONUSA
Sportsko klađenje
10 Besplatnog klađenja
Preuzmi bonus
Slot Igre
100 000 hiljada u besplatnim
spinovima
nedeljno
Preuzmi bonus
Poker I Igre Uživo
Velike novčane nagrade
do nekoliko desetina hiljada Evra
Preuzmi bonus

Maxbet Promo kod 2024

Iako je Maxbet promo kod jedna od najboljih promocija koje su bile dostupne na njihovom sajtu, moramo da se pomirimo sa tim da ga više nema, I da nije trenutno aktuelna promocija.  Pored ove promocije, Maxbet nudi I niz drugih različitih promocija koje vam mogu doneti I do nekoliko hiljada dinara u bonusima Ili besplatnim spinovima. Svakako potrudićemo se da vam u ovom članku analiziramo I predstavimo neke od najinteresantnijih promocija koje su aktivne na njihovom sajtu.

Prednosti Maxbet Bonusa

 • 10 Dana besplatnog klađenja za igrače koji uplate prvi depozit na nalog
 • Vrlo je jednostavno uneti sam bonus- samo kliknite na baner
 • Bonusi u ovom članku su aktuelni
 • Bonuse vam donose bonuse na uplacene depozite
 • Nekoliko desetina besplatnih spinova u zavisnosti od vrste promo koda
 • Omogućava vam freebet sredstva
 • Raznolikost nagrada koje nosi
 • Možete iskoristiti više različitih Maxbet bonuse

10 Dana Besplatnog I Freebet 1000 Dinara klađenja za dobrodošlicu

Kao što I sam naziv oove promocije glasi, ovo je glavni bonus dobrodošlice koje vam nudi Maxbet kompanija. Sam bonus vam donosi čak 10 dana besplatnog klađenja nakon uloženih minimalnih 500 dinara. Uslov je da dodeljena bonus sredstva moraju biti iskorišćena isto dana kada su dodeljena.

Pored ove odlične promocije koja vam donosi 10 dana besplatnog klađenja, Maxbet dodeljuje I dodatnih 1000 dinara za koje nije potrebno da uplatite depozit, već da samo verifikujete vaš nalog. Sa ovih 1000 dinara možete odigrati tiket sportskog klađenja minimalne ukupne kvote 5.

Da Li je Moguće Aktivirati Bonus Dobrodošlice bez Promo Koda?

Svi bonusi koji su dostupni na njihovoj platformi nisu uslovljeni posedovanjem Maxbet promo koda, što znači da je moguće dobiti bonuse iz paketa dobrodošlice I bez njega. Iako je za neke bonuse I potreban promo kod, ta promocija trenutno nije aktuelna pa samim tim možete dobiti sve bonuse I bez njega. Uplata depozita na vaš nalog je jedino što trebate da uradite da biste dobili vaš bonus.

Da li Maxbet ima u Ponudi Neke Bonuse koje ne Zahtevaju Uplatu Depozita

Iako ima jako puno bonusa koje možete dobiti na Maxbet kladionici, za svaki je obavezno da uplatite minimalni depozit od 500 dinara na vaš nalog. Iako trenutno nema takvih promocija gde možete da dobijete neki bonus bez depozita , to ne znači da Maxbet kompanija neće uvrstiti neku takvu promotivnu akciju u budućnosti.

10 Dana Besplatnog Klađenja
Preuzmi bonus

Koje Ostale Promocije Nudi Maxbet?

Pored lepe I atraktivne promocije koju nudi Maxbet u vidu 10 dana besplatnog klađenja oni u svojoj ponudi imaju još nekoliko promocija koje su aktuelne I koje bi svi igrači trebalo da iskoriste.

Cashback do 100%

Ovo je jedna od promocija koje su aktuelne trenutno kod većine kladioničarskih operatera na teritoriji republike Srbije pa I u celom svetu. Ovaj takozvani cashback omogućava vam da dobijete takozvani povraćaj ukoliko promašite samo jedan par na tiketu . Visina povraćaja iznosi od pogođene kvote bez tog jednog para, tako za pogođenu kvotu od 25 + imate povraćaj uplate, dok za pogođenu kvotu  od 2000+ dobijate čak vaš ulog pomnožen sa 100. I da padnete na tiket, možete da dobijete sasvim lep povraćaj novca.

Kešaut na Sportskom klađenju

Ovo je još jedna promocija koje sa traži kod svakog operatera I predstavlja lepu mogućnost da naplatite tiket pre njegovog kraja . U zavisnosti od trenutnih rezultata I pogođenih kvota, zavisiće I iznos koji će vam biti ponuđen za isplatu. Ovo je jako dobar način da naplatite tiket pre njegovog kraja. Nema stresa a novac će se momentalno naći na vašem računu.

Max Bonus tip

Dodatna pogodnost za ljubitelje sportskog klađenja se ogleda u uvećanim kvotama na najinteresantnije mečeve u ponudi. Ove kvote su uvećane u odnosu na standardnu ponudu I mogu da vam omoguće neuporedivo veće dobitke. Na jednom tiketu možete odigrati do 10 Max tip bonus mečeva.

Maxbet džekpotovi

Maxbet kompanija svojim igračima na slot igrama omogućava da dobiju imponzantne džekpotove različitih vrrednosti. Trenutno u ponud imaju bronzani džekpot 5000-20000 dinara, silver džekpot od 40000-150000 dinara I najveći gold džekpot koji može maksimalno da iznosi 20 miliona dinara. Gold džekpot spada u jedne od najvećih na našim prostorima.

VAR ne Važi za EURO 2024

Ovo je specijalna promocija koja se odnosi na predstojeći EURO 2024 koji će se održati u Nemačkoj. Ovo je specijalna promocija za ljubitelje igara na golove koji imaju loša iskustva sa upotrebom VAR-a na fudbalskim mečevima. Na mečevima EURO 2024 tiketi na kojima par nije dobitan usled poništenog gola VAR-om biće označen kao dobitan I izračunat kvotom 1. Ukoliko pak dobijete tiket gde VAR dosudi naknadno gol, par će se računati normalno kao dobitan.

Da Li će Maxbet Promo Kod Biti Ponovo Dostupan U Budućnosti?

Nema informacija iz sedišta ove kompanije da će Maxbet promo kod biti ponovo dostupan u budućnosti. Ovaj operater se trenutno fokusira na mnoge druge promotivne akcije koje imaju u ponudi. Iako nema nagoveštaja, to ne znači da u nekoj skorijoj budućnosti neće biti dostupnog promo koda.

Kako Možete da Uplaćujete I Isplaćujete novac Sa Vašeg Naloga?

Maxbet se jako potrudio da svojim igračima obezbedi različite načine za uplatu I isplatu novca sa naloga. Može se reći da su u samom vrhu ponude, pogotovo u segmentu uplatnih metoda. Našom detaljnom analizom njihovog sajta I aplikacije rešili smo da vam predstavimo sve načine na koje možete da uplaćujete I isplaćujete novac sa Maxbet-a.

Na sledeće načine možete  uplatiti depozit na vaš kladioničareski nalog:

 1. Uplata kod operatera u Maxbet lokalima
 2. Uplata putem platnih kartica ( Dina, Visa, Master I Maestro)
 3. Uplata preko opšte uplatnice
 4. Aktivacijom Vaučera
 5. Vcash uplata
 6. Preko Avaučer dopune
 7. Skeniranjem IPS koda

Isplatne metode:

 1. Isplata novca na vaš tekući račun
 2. Isplata preko Maxbet agenta
 3. Isplata na Maxbet lokacijama

Naslov tablice: NAČIN UPLATE / MINIMALNA VREDNOST / MAKSIMALNA VREDNOST UPLATE / PROVIZIJE NA UPLATU

Način
Uplate
Minimalna
Vrednost
Maksimalna
Vrednost Uplate
Provizije
na uplatu
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
1 RSD
0 RSD
0%
1 RSD
0 RSD
0%
(moguća provizija banke)
200 RSD
200 000 RSD
0%
100 RSD
150 000 RSD
0%
200 RSD
200 000 RSD
0%

Kakva je Maxbet Aplikacija?

Maxbet ima aplikaciju koja je za svaku pohvalu. Testirali smo funkcionalnost I izgled same aplikacije, I došli smo do zaključka da je jedna od najboljih na tržištu. Navigacija kroz samu aplikaciju je krajnje jednostavna, I bukvalno svako može da je koristi. Zahvaljujući inzvarednom I modernom dizajnu broj korisnika Maxbet aplikacije je u stalnom porastu. Dostupne su verzije ove aplikacije I za Android I za IOS korisnike, a samu aplikaciju možete preuzeti direktno sa Maxbet sajta. Tim stručnjaka koji se bavi vođenjem ove aplikacije, svakodnevno radi na njenom dodatnom usavršavanju pa zbog toga možete očekivati ažuriranja iste par puta mesečno. Ukoliko imate nekih nedoumica oko korišćenja aplikacije uvek možete da se obratite njihovom korisničkom servisu.

Korisnička Podrška: Rešavanje problema Sa Promo Kodom

Ovom sveobuhvatnom analizom došli smo do zaključka da Maxbet kompanija stvarno profesionalno obavlja svoj posao, pa samim tim nismo mogli da očekujemo I ništa manje od njihove korisničke podrške. Pre svega oduševljeni smo brzinom kojom pristupaju rešavanju svakog problema I odgovaranju na sva pitanja koja imate. Njihov korisnički servis je upravo tu da bi vam rešio sve nedoumice pa čak I oko Maxbet promo koda za koji smo već napisali da nije trenutno dostupan. Imajući u vidu koliko dnevno dobiju pitanja , moramo da pohvalimo da ćete odgovore dobijati u najviše 15 minuta, I to ukoliko niste u kontaktu sa operaterom uživo. Sam korisnički servis Maxbet kladionice možete kontaktirati na sledeće načine:

 1. Telefonom na: 011-44-22-444
 2. Preko email adrese:[email protected]
 3. Preko live četa direktno na njihovom sajtu maxbet.rs
 4. Kod operatera na Maxbet uplatnim mestima

Samo radno vreme onlajn korisničke podrške je non-stop što znači da ih je moguće kontaktirati 7 dana u nedelji 24 h dnevno. Iz razgovora sa mnogim korisnicima njihovih usluga dobili smo povratnu informaciju da su ekstremno zadovoljni sa uslugom koju Maxbet korisnička podrška pruža.

10 Dana Besplatnog Klađenja
Preuzmi bonus

FAQ

Kako da aktiviram svoj Maxbet promo kod?

Ne postoji ništa jednostavnije od aktivacije samog promo koda, I sve što je potrebno je da ukucate promo kod koji posedujete u za to predviđeno mesto. Takođe je bitno da imate otvoren I verifikovan nalog da biste mogli da raspolažete tim bonusima koji su vam dodeljeni.

Da li Maxbet ima svoja uplatna mesta?

Maxbet kompanija je svoje poslovanje počela samo kao obična kladionica bez onlajn platforme, da bi to vremenom promenila I postala jedan od lidera u oblasti onlajn igara na sreću. Maksbet ima jako puno uplatnih mesta širom cele zemlje.

DA li mogu da igram na poene igrača u maxbet kladionici?

Naravno da svi ljubitelji ove vrste klađenja to mogu da urade I na njihovoj platformi. Treba napomenuti da pored poena igrača, možete položiti opklade I na broj skokova ili asistencija igrača. Maksimalni iznos koji možete da osvojite u ovoj vrsti igre je 2 miliona dinara.

Da li mogu da uplaćujem novac u stranoj valuti na svoj nalog? Uplata novca na vaš nalog je moguća samo u zvaničnoj valuti plaćanja Republike Srbije, a to je dinar. Uplatu u stranim valutama moguće je izvršiti samo u onlajn kladionicama koje ne posluju na teritoriji naše zemlje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *