Recenzije Lutrija, Bonusi, Promo Kod, Promocije Igre Na Sreću, Kladionica

Lutrija je zapravo državna lutrija Srbije koja nudi mogućnost igranja na sreću. Nije standardna i klasična kladionica jer u svojoj ponudi ne nudi klađenje na sportske događaje i igranje kazina, već se bazirala na ponudu srećkovi igra. Trenutno je vodeći priređivač igara na sreću na Zapadnom Balkanu i prati sve trendove sveta. Državna lutrija veliku pažnju poklanja odgovornom klađenju, tako da je mlađina od 18 godina isključivo zabranjeno klađenje. Lutrija je članica Udruženja evropskih lutrija i Svecke lutrijske asocijacije, stoga je sigurno da se odlikuje sa sigurnim igranjem igara na sreću.

Lutrija se odlikuje velikim procentom odgovornosti, a definisana je kao pouzdana i efikasna ali i sigurna i profesionalna usluga. Posluje širom čitave Srbije, nudeći igračima odličnu zabavu i užitak. Igračima nude širok asortiman igara koje se stalno nadopunjuju i usavršavaju, kako bi ispunili sva očekivanja od svakog korisnika. Bonusi promocije su vrlo česti u lutriji, a trenutno imate priliku učestovati u srećkovom takmičenju.

Ključne informacije:

 • Državna Lutrija Srbije je vodeći priređivač igara na sreću na Zapadnom Balkanu, poznat po odgovornom klađenju i snažnom razvoju.
 • Pored velikog izbora srećki, Lutrija Srbije se ističe učešćem u humanitarnim akcijama i podršci različitim segmentima društva.
 • Lutrija nudi atraktivne bonuse i promocije za svoje korisnike, među kojima je i bonus dobrodošlice za registraciju na online platformi.

Posebna pažnja lutrije je briga o stanovništvu, tako da lutrija ostvaruje državni prihod i usmerava ga stanovništvu kojima je potrebno pomoći sa prihodima. Lutrija učestvuje u raznim humanitarnim akcijama, pomaže u finansiranju sportskih i kulturnih organizacija, osobama sa invaliditetom, projekata lokalnih samouprava i dr.


PREDNOSTI

 • Bonus dobrodošlice za registraciju na online igranje
 • Izbor srećki velik
 • Veb sajt odlično funkcioniše
 • Dostupna aplikacija za android mobilne uređaje
 • Korisnički servis odlične usluge

NEDOSTACI

 • Aplikacija za iPhone uređaje nije razvijena
 • Ne mogućnost igranja kazina i slot igara
 • Uplata i isplata se jedino obavlja u poslovnici Lutrije

Lutrija I Bonus

Prilikom ulaska na sajt Lutrije, uočili smo dobru ponudu bonusa i promocija na srečke.Također smo uočili i mogućnost igranja besplatnih igri, koje su dostupne samo za registrovane korisnike.  Prvo što nam je zapalo za oko je neverovatni bonus dobrodošlice koji ostvarujete igrom online, pri prvoj registraciji i otvaranjem naloga u Lutriji. Ostala ponuda bonusa se odnosi na igranje binga, lota, greg greb, e-srečki, turnira i drugo. Ostvareni bonusi se ne mogu podići sa računa, nego se mogu iskoristiti za igranje na sreću putem interneta, za online klađenje. Lutrija nudi mnoge opcije igranja, poput odigraj omiljenu kombinaciju, poslednji odigran tiket, iganje preko interneta, quickpick opciju, igranje loto listića, demo igre i drugo.

Državna Lutrija svojim korisnicima nudi mogućnost igranja lota i binga. Loto i bingo su najviše igrane igre u Srbiji, koje često donose dobitak korisniku. Lutrija u svoju ponudu uvrstila igranje loto, loto + i jokera preko kojeg možete sastavljati od 1, 2, 5, 10 i 50 kombinacija. Lutrija nudi mogućnost sastavljanja standardnog tiketa ili sistemskog tiketa. Prilikom odabira kombinacije brojeva možete lično vi izabrati vaše brojeve ili izabrati nasumični odabir brojeva.

Ono što je interesantno, ako ste ljubitelj igranja istih brojeva iz kola u kolo, Lutrija nudi mogućnost pretplate. Na taj način, možete igrati do 4 kola unapred, a ova opcija vam jednako štedi vreme pri sastavljanju kombinacije.

Bonus dobrodošlice pri registraciji

Registracijom na Lutriju, kladionica svojim korisnicima poklanja bonus dobrodošlice u iznosu od 500 RSD. Bonus možete dobiti pri registraciji, a jedini uslov je da igrate online igre. Bonus važi za 15.000 novo registrovanih korisnika, tačnije do 31.12.2021. godine. Naravno, pri prvoj registraciji dobijate bonus dobrodošlice, jer otvaranjem korisničkog naloga u Lutriji stičete pravo učestovanja i igranja igara na sreću.

Bez Promo Koda U Lutriji RS

Bez Promo Koda U Lutriji RS

Većina igrača je navikla da pokupi vredne bonuse kod različitih kladionica i time ostvari različite popuste koji se nude u opcijama bonusa i promocija. Obzirom da se ovdje radi o državnom organu za priređivanje igara na sreću ponuda je u ovom segmentu drugačija nego ste možda očekivali. Nisu uvršteni u ponudu promo kodovi kojima bi pokupili dodatne pogodnosti samom registracijom na Lutriju.

Jedini bonus koji je u uvršten u okviru ovog domaćina jeste navedeni bonus dobrodošlice te se Lutrija zadržala samo na tome. Iskreno i ne čudi takav stav obzirom da se radi o državnom organu i koji je nezavisan za razliku od klasičnih kladionica. Mogli bi se nadati da će Lutrija u narednom periodu napraviti zaokret u poslovanju te ponudu učiniti mnogo atraktivnijom.

Do tada nažalost ukoliko birate ovog domaćina morat ćete se zadovoljiti skromnijom ponudom što se da zaključiti da je u startu to manje zanimljivo igračima koji razmatraju u koju kladionicu se registrovati i započeti svoju sesiju klađenja.

Pogodnosti Lutrije U Promocijama

Promotivne akcije najviše se odnose na igranje srećki. Promocije obuhvataju igre greb greb, igranjem lota, binga, igranjem e-srećki. Trenutno, Lutrija nudi mogućnost igranja demo verzija preko srećkovi turnira, kako biste bili sigurniji ka putu u pokušaju ostvarivanja vrednih nagrada i bonusa. U nastavku slede aktuelne promocije srećki, koje nude visoke dobitke:

Instant srećka “SREĆA X20” – GREB GREB

Instant srećka X20 se zasniva na uparivanju bilo kojeg od 5 dobitnih brojeva, sa bilo kojem tvojim brojem. Ukoliko pronađete simbol X20, to znači da odmah uvećajete iznos dobitka za 20 puta. Također, u ponudi je simbol X10 i simbol X5, što označava da ukoliko pronađete X10 simbol, uvećavate svoj dobitak za 10 puta, dok X5 označava uvećanje dobitka za 5 puta od ukupnog dobitka koji ste osvojili. Da biste bolje shvatili ovaj tip promocije, navodimo vam premiere plana dobitka, koji se kreće u razmaku od 12.000.000 RSD do 36.000.000. RSD:

 • Ukoliko je broj dobitka 2 puta iznos dobitka 6.000.000 dobijate 12.000.000. ukupno dinara
 • Ukoliko je broj dobitka 3.500 puta iznos dobitka 2.000 dobijate 7.000.000. ukupno dinara
 • Ukoliko je broj dobitka 180.000 puta iznos dobitka 200 dobijate ukupno dinara 36.000.000.

Svaka srećka ima jedinstveni serijski broj, tako da ukoliko ostvarite dobitak potrebno je srećku donjeti na uvid, a dobitak podići u bilo kojoj poslovnici Lutrije. Ukoliko biste osvojili glavnu premiju od 6.000.000.00 dinara, isplata će se obaviti isključivo u glavnoj poslovnici Lutrije u Beogradu. Ostale dobitke, možete isplatiti u bilo kojoj poslovnici Lutrije.

Instant Srećka “Uljepšaj mi dan” – GREB GREB

Da biste dobili ovaj tip srećke, trebate je kupiti, a cena iznosi 200,00 dinara. Radi se o principu da pronađete 3 ista simbola u jednoj igri i osvojite dobitak. Ukoliko na srećci pronađete znak X2, to označava da se duplirali svoj osvojeni dobitak. Ukupni fond dobitka iznosi 260.480.000,00 dinara. Najmanja vrednost koju možete osvojiti ukoliko broj dobitka bude 4 puta iznos dobitka u iznosu od 7.000.000, osvajate ukupno 28.000.000 dinara, dok ukoliko je broj dobitka 310.000 puta 200 iznosa dobitka, osvajate neverovatnih 60.000.000. dinara. Iznos dobitka kreće se u razmaku zavisnosti od broja i iznosa dobitka.

Ja volim keš – instant srećka GREB GREB

Radi se osrećci koja nudi mogućnost uparivanja bilo kojeg od četiri srećna broja sa tvojim brojem i osvajanje dobitka ispod tvog broja. Naravno, i na ovu promociju se odnosi pravilo X2 – dupliraj svoj dobitak. Ukoliko pronađete 2 ista simbola u bonus igri, možete osvojiti čak 2.000 dinara. Ukupni fond dobitaka, preko ove promocije iznosi 137.380.000 dinara. Pogledajte više informacija i detalja oko promocije na stranici Lutrije.

Veliko kolo sreće – instant srećka GREB GREB

Cena srećke iznosi 300,00 dinara, a ukupna vrednost fonda ako osvojite dobitak iznosi  199.500.000 RSD. Upustvo za igranje ovog tipa srećke sastoji se od 4 upute:

 • Upari tvoj broj sa bilo kojim od 3 dobitna broja i osvoji dobitak za taj broj
 • Skini odnosno ogrebi zlatne poluge. Ukoliko pronađeš 2 ista iznosa – osvajaš dobitak
 • U jednom redu pronađi simbol dijamanta teži od safira i osvoji dobitak
 • Ako nađeš simbol ćup-a – osvoji dobitak

Sportsko I Online Klađenje U Srbiji

I u ovoj sekciji moramo razočarati vas koji čitate recenziju jer ista nije uvrštena u ponudu. Istina postojala su vremena kada je moglo tipovati i na sportske događaje ali su oni išli nekako uvek ispod ponude pa nisu bili toliko atraktivni. Verovatno se i Lutrija u pogledu tržišta i pomeranja ponuda kladionica fokusirala više na druge segmente igre. Ukoliko ste fan sportskog i online klađenja nećete pronaći odgovarajuću ponudu. Sportska kladionica jeste velika prednost jer veliki broj igrača se kladi samo na taj način. Samim tim izostaju i rezultatiliste za danasteletext kao i status tiketa što smo navikli kod većine brendova.

Pa tako ukoliko je ovo vaš omiljeni tip klađenja i neizostavan deo ponude smatramo da ćete zaobići Lutriju i tom pogledu i svoje mesto tražiti kod drugog brenda. To je i logično jer svako traži za sebe najbolje pa tako i vi.

Fudbal

Analizirali smo i istražili detaljno sve dodatke i ponude koje Lutrija nudi pa nažalost moramo istaći i da je ovaj segment izostavljen iz ponude. Nekada prije kao što smo naveli se moglo tipovati na sportske događaje sa svim dodacima kao liste za danas ili kvote što je u tom vremenu činilo Lutriju mnogo poželjniju nego li je to danas slučaj.

Zaokret tržišta verovatno nameće nove trendove i prilagođavanja tržištu te su se iz Lutrije odlučili na ovaj korak. Svakako smatramo da je to određena vrsta hendikepa s obzirom da je fudbal planetarno popularan i većina igrača prati te događaje i želi da ih tipuje.

Ukoliko se ponuda izmeni svakako da ćemo i mi vas obavestiti o tome i upoznati sa aktuelnim dešavanjima što se tiče ove sekcije klađenja.

Bez Ponude Kvota U Lutriji

Da se i zaključiti da bez sportskih događaja i kvote izostaju. Ne čudi činjenica zbog kazino i drugih igara da su određene celine u potpunosti izbačene iz ponude. Zašto je to tako? Verujemo da Lutrija ima svoje razloge i menadžment koji vodi računa i o tim stvarima. Svakako da je nedostatak jer dobra ponuda kvota privlači nove igrače a i zadržava postojeće bolje nego nego “precenjeni” segmenti igre.

Do novih promena i novina ili birajte druge domaćine sa ponudom koja vama odgovara ili igrajte aktuelnu ponudu Lutrije u okviru igara koje je uvrstila u svoju ponudu.

Lutrija Kazino Online

Analizirajući prethodne segmente igre dalo bi se zaključiti da je Lutrija barem uvrstila ovu ponudu igara. Međutim i tu se mora istaći nedostatak jer kazino opcije nema u Lutriji. Samim tim ni sve popularne igre na koje ste navikli u smislu casino igara, slotrulet bingo nećete ovdje pronaći. Očigledno je da se Lutrija fokusirala samo na ono što je njoj bitno i za šta smatra da je dobra ponuda u okviru Lutrije. Međutim svakako da kazino igre sve postaju popularnije, igrači će zasigurno zaobilaziti registraciju ovdje baš upravo zbog ovih stvari.

Tu smo da analiziramo i damo objektivnu ocenu i mišljenje upoređujući domaćine međusobno, njihovu ponudu, međusobni omer i sl. Lutrija je baš specifična po tom pitanju pa ukoliko se registrujute očigledno su tipovi vaših igara one koje su uvrštene u ponudu.

Uživo Klađenje

Što se tiče ove sekcije klađenja ni ona nije klasično uvrštena u ponudu kakvu ste navikli do sada. Ne možemo istaći da nema uvrštene live sekcije za klađenje ali je ona koncipirana na malo drugačiji način. Radi se o tome da se u odeljku igara može pronaći opcija ili sekcija e-srećke. Odabirom te opcije izlistati će vam se nekoliko igara koje je kao u okviru live klađenja moguće igrati. Dakle ne radi se o klasičnom live klađenju kao kod ostalih brendova nego je u ponudi konkretno 5 igara.

Ulozi su različiti ali otprilike slični na svim igrama a dobitak takođe doseže cifru od milion dinara. Da stvar bude bolja uvrštene su i demo verzije svih igara pa ukoliko niste sigurno šta i kako funkcioniše moguće je bez dodatne glavobolje isprobati ih.

Složit ćemo se da to nije nivo ponude kakav očekujete i kakav kotira na tržištu ali za ovog domaćina odnosno Lutriju to je bilo dovoljno da uvrste kao svoju ponudu u okviru ove sekcije. Ukoliko ste fan neki od igara ili se možete uklopiti, možete svoju sreću i isprobati – nikad se ne zna!

Uplata

I u pogledu uplatnih metoda rekli bi “mršava” ponuda Lutrije bez alternativnih rešenja i opcija koje bi možda išle na ruku igračima. Sa porastom tehonologije ponuda kladionica se drastično promenila uvođenjem novih metoda. Međutim Lutrija je zadržala klasičan tip uplate a ni u pogledu isplate ništa ponuda nije bolja.

Tako da jedina opcija koja je moguća da položite vaš depozit jeste:

 • putem blagajne odnosno lično u poslovnici

Isplata

Kao i u prethodnom naslovu ne možemo preterano pohvaliti Lutriju jer reklo bi se više ide u korist same sebe nego u korist igrača. Mnogi perspektivni brendovi su ostavljajući mogućnosti različitih pologa i isplata dobitaka pokazali ozbiljnost i sam odnos prema igračima.

Ukoliko vaše dobitke želite podići moguće je ostvariti:

 • podizanjem lično u poslovnici

Još jedna napomena a to je da ukoliko se radi o većim dobicima, isplatu možete uraditi jedino u poslovnici u Beogradu.

Dostupna Aplikacija Lutrije

Idući ka savremenim trendovima i modernom dobu, Lutrija je razvila aplikaciju za igranje srećki putem mobilnog telefona ili tableta. Nažalost, još uvek nije razvijena aplikacija za korisnike sa iPhone uređajem, ali je aplikacija za android uređaje savremena. Da biste mogli da skinete aplikaciju, potrebno je da imate android verziju 5.0 i 18 MB slobodne memorije u mobitelu. Aplikacija je besplatna,a sve što pored nabrojanoj trebate omogućiti pri instaliranu aplikacije je omogućiti instaliranje iz “nepoznatih izvora”. Aplikacija funksioniše vrlo dobro i nudi isti sadržaj kao i veb stranica Lutrije.

Korisnički Servis Lutrije – Odlična Podrška

Odeljenje koje se bavi pružanjem korisničke podrške u Lutriji zaista se može pohvaliti kada je u pitanju usluga i odgovorsnost koju pružaju svojim korisnicima. Usluga je na odličnom nivou, a odlikuje je ljubaznost i stručnost osoblja, angažovanost i timski rad. Odmah da kažemo, radno vreme Lutrije je određeno pa je korisnička služba dostupna svaki dan, tačnije od ponedeljka do nedelje od 7:00 do 22:oo h. Državna Lutrija Srbije nalazi se na adresi Uskočka 4-6, 11000 Beograd, Srbija. Korisnički servis je dostupan na više načina, i to preko:

 • Telefona (viber, call centar i whatsUpp) broj: 0800 202 303
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube

Ukoliko imate nekih doumica, slobodno Lutriju možete kontaktirati i slanjem e-mail, preko posete veb sajta lutrije. Sve što trebate uraditi je ukucati vaše ime i prezime, vaš e-mail i poruku koju želite poslati. Prihvatiti da niste robot i pošaljite poruku. U kratkom vremenu, korisnička služba će vam odgovoriti, odnosno kontaktirati će vas. Trenutno, lutrija ne pruža mogućnost kontakta preko telegramalinesignal live chat-a. Nadamo se da će Lutrija u skorijoj budućnosti i ove opcije uvrstiti, pa da korisnička služba bude na zavidnom nivou.

Lokacije Lutrije

Pogodnost lokacije i mesta gde se nalaze poslovnice Lutrije su od izuzetnog značaja za korisnike koji uživaju u igranju srećkama. Pošto se radi o državnoj Lutriji, slobodno možemo reči da se nalaži na više lokacija širom Srbije. Stoga se Lutrija može naći u poslovnicama u Novom Beogradu Novom Sadu, ali se može naći i u ostalim gradovima. Budite u trendu i posetite poslovnice Lutrije gde će vas uslužiti prijatno osoblje, gde možete ugodno igrati srećke. Kada uzmemo u obzir lokacije gde se lutrija nalazi, možemo istaći da će sigurno rasti u narednom periodu i dodatno se razvijati.

Ukratko:

Lutrija u Srbiji pripada državnoj Lutriji igara na sreću Srbije. Poseduje licencu za klađenje i brine za korisnike. U svoju ponudu uvršila je odgovorno priređivanje i pomaganje kroz igranje igri. Zapravo, lutrija procenat sredstava uvek donira na način da pomaže ugroženim osobama sa slabim socijalnim stanjem, osobama sa invadilitetom, pomaže u unapređenju socijalnog i ekonomskog stanja u državi i drugo. Lutrija direktno utiče na poboljšanje kvaliteta života svim građana Srbije. Lutnija trenutno ne pruža klađenje na sportske događaje. Međutim, odlikuje se sa velikim izborom igara, poput igranje lota, binga, greb greb srećki, a u svoju ponudu je uvrstila i e-srećke (igranje srećki preko interneta) i srećkovo takmičenje koje pruža vežbanje igri kako bi korisnici bilo bliži dobitku. Igranje demo verzije je potpuno besplatno i dobro dođe kao praksa za igranje. Nagrade koje su mogu osvojiti su zaista odlične, posebice jer ulog za igre nije uopće veliki.

FAQ:

U pogledu naslovne stranice da li su prikazane sve aktuelnosti?

Naravno samim ulazom na stranicu dočekati će vas nekoliko banera koji su reklamnog sadržaja. Sve novosti i aktuelnosti koje Lutrija promoviše dostupne su vam na klik te ne morate preterano zalaziti u samu stranicu kako bi ih pronašli. Tu je takođe i vrlo jednostavan početni meni na kojem su lepo podeljene sve sekcije koje vas mogu zanimati ili vam mogu zatrebati. Za sve ostalo tu je kontakt servis ukoliko vam je potrebna pomoć u vezi sa bilo čim.

U kojim sve periodima se mogu vršiti polozi novca i igrati igre?

Moguće je preko sajta igrati se 24h bez ikakvih problema. Ukoliko imate problem pa vam je potrebno stručno osoblje radno vreme je od 7h do 22h tokom čitave nedelje. Samim tim imate i raspon vremenskog perioda kada možete posetiti poslovnicu i vršiti pologe ili podizati depozite.

Postoji li ponuda kazino igara i kojih?

Nažalost to smo već u prethodnim sekcijama naveli da je uvršten kazino kao deo ponude koju većina igrača želi. Bilo koju vrstu igre od kazino igara nećete moći u Lutriji igrati pa ukoliko su vam omiljene igre poput slotova, blek džeka ili Lucky 6 morat ćete potražiti drugo mesto za takvu vrstu igara.

Kakva su iskustva u pogledu korisničkog servisa?

Odlična, stručni tim je uvek tu za vas i nemojte se ustručavati kontaktirati ih za bilo kakav problem da imate. Bez obzira što nema live chat mnogo drugih opcija je u ponudi. Od kontakt telefona do društvenih mreža šta god da vam je jednostavnije slobodno iskoristite.

Postoje li opcije povrata novca?

Nažalost takvu ponudu možemo očekivati od malo perspektivnijih brendova kladionica dok u Lutriji to nije uvršteno. Iako ste navikli na to da vas domaćin časti određenim opcijama povrata novca ili izgubljenih sredstava u ovom slučaju to nećete imati.