King.rs Mišljenje 2024

King.rs je jedna od kladionica koja posluje na teritoriji Republike Srbije, kao isključivo onlajn operater, I kao takva pokušava da se probije na tržištu koje je svakim danom sve veće I zastupljenije. Srbija nije velika zemlja I broj igrača koje kladionice mogu da privuku sebi nije preveliki, uglavnom se cilja na iste ljude koji igraju po različitim kladionicama. Jedini način da , pogotovo onlajn, kladionice privuku nove igrače, jeste kroz marketing I kroz razne promocije.

Ključne informacije:

 • King.rs se fokusira na sportsko klađenje kao glavnu kariku svoje ponude, s konkurentnim kvotama i mogućn ošću uvećanja dobitka na kombinovanim tiketima
 • Nudi dva tipa bonusa dobrodošlice: jedan vezan za depozit i drugi, sve popularniji među igračima, bonus bez depozita.
 • Glavne prednosti uključuju bogate bonuse dobrodošlice i promocije, širok spektar ponude sportskog klađenja, uključujući i prenose uživo, kao i atraktivan dizajn sajta.

Dobar primer su bonusi dobrodošlice I bonusi na depozit, King promo kod je još jedna interesantna promocija koja trenutno nije aktuelna. Iako deluju naizgled kao nov operater, King posluje na našoj teritoriji već 8 godina, ali je upravo ovu godinu predodredio kao onu u kojoj će se probit na tržištu I višestruko uvećati broj postojećih igrača.

 1. 🤩 Mišljenje

 2. 🎁 Ponuda Bonusa

 3. 🔥Promo Kod

 4. 👌 Ostale Promocije King

 5. 🎯Sportsko I Online Klađenje

 6. ⚽ Klađenja Na Fudbal

 7. 💻 Kings.rs Slot

 8. 📱 King.rs Aplikacija

 9. 💰 Uplata

 10. 💲 Isplata

 11. 📞 Korisnička podrška

 12. 🌍Lokacija U Srbiji

 13. 🥳 Osvrt I Zaključak

 14. ❓ FAQ

U cilju predstavljanja ovog kladioničarskog operatera, navešćemo vam neke prednosti I mane koje po našem mišljenju poseduje King.rs.


PREDNOSTI

 • Bonus Dobrodošlice
 • Bonusi bez depozita
 • Bogata ponuda sportskog klađenja
 • Prenosi uživo
 • Igre na stolu uživo
 • Izgled sajta

NEDOSTACI

 • Malo Bonusa
 • Malo Bonusa
 • Ograničene metode za uplatu I isplatu novca

King.rs Bonusi

U ovom delu promocije King ne može preterano da se pohvali svojom ponudom ,koja je jedna od najbitnijih stavki za promociju svake onlajn kladionice. Na King kladionici ukoliko uspešno obavite registraciju I otvorite nalog, dobićete dva bonusa iz takozvanog paketa dobrodošlice. Jedan bonus je vezan za uplatu depozita, dok je drugi jedan od sve popularnijih bonusa kod igrača , bonus bez uplate depozita, koji zahteva samo otvaranje naloga. Sva je prilika da će King.rs povećati svoju bonus ponudu jer je rešio da maksimalno iskoristi svoj potencijal, a kao glavno marketinško oruđe moraće da iskoristi upravo takozvane bonuse dobrodošlice, kao I bonuse na depozit I razne dodatne promocije.

Kraljevski Bonus Dobrodošlice

Ovaj bonus možda nije novčano u rangu sa imenom koje nosi, ali imajući u vidu da vam za ovaj bonus nije potreban depozit, onda možemo slobodno da kažemo da je jako dobar I poželjan. Da biste dobili ovaj King.rs bonus dobrodošlice sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na King sajtu I otvorite svoj nalog. U sklopu ovog bonusa dobićete bonus sredstva u iznosu od čak 50.000 dinara za slot igre, ili do 45.000 dinara za sportsko klađenje. Bonus za slot igre iznosi čak 300% na vaš prvi depozit plus 150 besplatnih spinova koji mogu da vam donesu maksimalno 50.000 dinara bonusa. Ovi bonusi su raspoređeni za prva 3 depozita I glase 150% i 50 besplatnih spinova do 20.000 dinara. Za drugi depozit 75% I 50 besplatnih spinova do 15.000 dinara. Za treći depozit 75% I 50 besplatnih spinova do iznosa od 15.000 dinara. Za svaki dodeljeni bonus za slot igre, postoji obrtni uslov od x25 da bi ova sredstva prešla u pravi novac.

Što se tiče bonusa za sportsko klađenje, takođe dobijate bonuse za prva 3 depozita. Za sva tri depozita dobijate indentične bonuse od 100% na uplatu do 15.000 dinara, jedina razlika je u obrtnom uslovu ovih bonusa. Za bonus na prvi depozit biće potrebno da proigrate sredstva x2 za drugi depozit je x3 dok je za treći depozit taj iznos x 4.

Multi Bonus 

Ovo nije klasičan bonus koji vam donosi neka novčana sredstva, već je tip bonusa koji vam uvećava dobitak na odigrani broj parova. Uslov da biste mogli da iskoristite ovaj bonus je da odigrate minimalno 3 meča sa kvotom većom od 1,60 I da na taj tiket uplatite minimalno 300 dinara. Sa svakim novim parom koji ispunjava uslove, vaš dobitak će biti višestruko uvećan. Ova promocija trenutno nije aktuelna.

Promo Kod King.rs Onlajn Kladionice

Ovo je promotivna akcija koja krasi mnogo različitih onlajn kladionica I poznata je kao vrlo zanimljiva za brojne igrače. U ovom slučaju treba naglasiti da King promo kod trenutno nije aktuelan i nema nagoveštaja da će ovog bonusa biti u ponudi, ali imajući u vidu koliko igrači cene ovakvu vrstu promocije, ne trebamo da isključujemo mogućnost da se to I desi. Da biste dobili druge bonuse koje nudi ovaj operater, biće potrebno da se registrujete preko nekog od linkova u ovom članku I tako steknete pravo za učestvovanju u promotivnim akcijama.

Koje su Druge Promocije Dostupne na King.rs?

King.rs je onlajn operater koji ima jako ograničenu ponudu promocija I bonusa za svoje korisnike. Trenutno su dostupne samo 2 promocije koje smo naveli u prethodnom delu teksta. King nema puno promotivnih akcija ali se očekuje da će biti mnogo novih promocija koje će biti aktuelne u skorijoj budućnosti. Nedostatak promocija za svoje korisnike kako postojeće, tako I buduće ćemo navesti kao jedan veliki minus za King.rs onlajn kladionicu, I očekujemo da će se jako puno popraviti u ovom segment koji je jako bitan za igrače. Svakako pojačane marketinške akcije ovog operatera nas navode na razmišljanje da će se to desiti vrlo brzo. Pohvalno je da je sve više promocija koje su dostupne na King.rs a koje su pre svega jako interesantne mnogim igračima.

Sportsko Klađenje na King.rs Onlajn Kladionici

Pošto smo naveli nedostatak promocija za korisnike kao najveći minus za King.rs, moramo da budemo objektivni I pravični, I da kažemo da je sportsko klađenje apsolutno glavna karika u njihovoj ponudi. Pre svega moramo da kažemo da je njihova ponuda sportskih događaja neverovatna, I ima mnogo više događaja nego kod nekih mnogo većih I moćnijih onlajn kladionica u Srbiji. 

Moramo da napomenemo da je ponuda fudbalskih mečeva neverovatna, mnoštvo mečeva koji se nalaze u njihovoj ponudi je jako teško naći kod drugih kladionica. Za većinu mečeva koje imate u standardnoj ponudi, možete gledati I uživo prenose u sekciji klađenje uživo. Uživo možete da postavljate opklade dok gledate mečeve uživo u direktnim prenosima. Na King.rs možete I da igrate I sve popularnije događaje iz takozvanog E-gaminga. Živimo u 21 veku I za svaku pohvalu je što I King.rs ide u korak sa tehnologijom I sa novim trendovima koji se ogledaju I u povećanom interesovanju na klađenje u ove takozvane E- sportove. Kao I za ostale sportske događaje, I za većinu događaja iz ove oblastisu obezbeđeni prenosi uživo, gde ćete moći da gledate I da simultano postavljate svoje opklade. Same kvote koje King.rs nudi svojim igračima su jako konkurente sa ostalim onlajn kladionicama I posebno je interesantna promocija koja dodatno uvećava dobitke njihovim igračima, ukoliko odigraju više od 3 meča sa kvotom većom od 1,6. Sportsko klađenje na King kladionici je , bez premca , njihov najjači argument I oružje za borbu sa konkurencijom na teritoriji Republike Srbije.

Slot Igre, Rulet I Bingo na King.rs

Slot igre su jedna od dve najbitnije stavke za svaku onlajn kladionicu. Mnogo kladionica se odlučuje da se mnogo više posveti sportskom klađenju nego slot igrama ili obratno, dok je King kladionica odlučila da igračima obezbedi najbolju moguću ponudu iz oba dela. Broj slot igara koji se nalazi na platformi ovog operatera je za svaku pohvalu I trenutno ima u ponudi preko 1600 različitih slot igara koje je moguće igrati na njihovom sajtu. Skoro pa svi najbolji provajderi slot igara se nalaze na njihovom sajtu, pa je lako pronaći neku igru koja će vam okupirati pažnju I koja će vam biti zanimljiva. Ponuda slot igara se svakodnevno uvećava I izbor za igrače je sve veći.

Pored slot igara tu su I razne igre na stolu sa kartama, kao što su poker, ajnc I slično, I oni su dostupni za igranje ne samo virtuelno,već I u sekciji igre uživo u stvarnom vremenu sa pravim krupijeima. Ono što većinu igrača takođe zanima, jeste rulet I dobro je znati da na King.rs kladionici možete pronaći nekoliko različitih ruleta koje možete da igrate . Kao I za igre sa kartama, moguće je da igrate nekoliko vrsta različitih virtuelnih ruleta, od kojih su neki I u 3D,  dok je najbolje što vam je ponuđeno na King.rs igranje uživo sa pravim krupijeima, kao u pravim svetskim kladioničarskim lokacijama. Pored svih ovih pohvala na ovaj segment kladioničarske ponude, moramo da napomenemo da u ponudi nemaju bingo I slične igre sa brojevima, kao što su : Grčki Keno, Lucky 6 I slično. King se jako potrudio da im ponuda bude raznovrsna I kvalitetna.

King.rs Onlajn Aplikacija za Mobilno klađenje

Nažalost King.rs nema svoju aplikaciju koju može da ponudi velikom broju igrača, već za to koristi svoji jako dobro optimizovanu platformu za onlajn klađenje. Iako nema svoju aplikaciju, treba napomenuti da im je sam sajt izuzetno dobro optimizovan za korišćenje na mobilnim uređajima. Nema posebnog sajta za Ios I Android korisnike, već podjednako dobro radi na oba modela I na vama je samo izbor da odaberete pretraživač koji želite da koristite. Nismo dobili povratnu informaciju, da li King.rs ima u planu da počne razvijanje svoje aplikacijem, ali bi svakako trebalo da razmotre tu opciju. Ovo je jedan od najpopularnijih načina za klađenje u današnje vreme, pa je za očekivati razvijanje kompanije I u ovom smeru.

Na Koji Način Možete da Uplatite Novac na Svoj King.rs Nalog

Ograničena je ponuda za uplatu novca na nalog u King.rs I ovim segmentom bi trebalo da se pozabave. Za uplatu depozita su vam dostupni neki od najzastupljenijih načina koji su prisutni uglavnom u svakoj onlajn kladionici. Način uplate novca n analog je jako bitan za sve igrač, jer samo tako mogu učestvovati u igri na onlajn kladionicama kao što je ova. Pošto King posluje samo kao onlajn kladionica u Srbiji, nema fizičke lokacije gde biste mogli da uplaćujete novac. Sam depozit je moguće uplatiti na 2 načina koje ćemo navesti u tabeli.

Vrsta
uplate
Minimalna
Vrednost
Maksimalna
Vrednost Uplate
Provizija
na uplatu
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
200 RSD
1 000 000 RSD
0%

Kako Isplaćivati Novac sa King Naloga?

Ovo je deo koji još više interesuje ljubitelje onlajn klađenja, a to je način na koji mogu da isplate svoje novčane dobitke sa naloga. U ovom segmentu novčanih transakcija dostupna je jedna opcija koja je apsolutno standardizovana kod kladionica koje posluju onlajn na teritoriji Srbije. Da biste mogli da isplaćujete novac na svoj tekući račun, biće potrebno da na isti taj račun verifikujete račun slanjem slike prednje strane bankarske kartice na kojoj su vidljivi podaci o vlasniku računa I same kartice. Prilikom jedne isplate, moguće je da isplatite maksimalno 1 milion dinara, dok će za veće iznose biti potrebno da te isplate podelite na više isplata. Predstavićemo vam u tabeli osnovne informacije o isplati novca na tekući račun.

Način
Isplate
Minimalni
Iznos
Maksimalni
Iznos
Provizija
Vreme
obrade
200 RSD
1 000 000 RSD
0%
1-3 radna dana

Kako Stupiti u Kontakt sa King.rs Korisničkom Podrškom?

Komunikacija sa svojim igračima, kako postojećim, tako I budućim je jedna od najbitnijih stavki za svaku onlajn kladionicu, jer  je to jedini način komunikacije sa svojim igračima. U ovom delu King ne zaostaje mnogo za konkurencijom, jedina mana mu je što sam korisnički servis nije dostupan 24 sata dnevno, već mu je radno vreme od 08-00h što je malo nezgodno pogotovo zbog jako bogate ponude , pogotovo sportskih događaja koji se odigravaju iza ponoći. Pored klasičnih načina za kontakt sa King podrškom, moguće je Ih kontaktirati I putem društvenih mreža kao što su Facebook I Instagram ili čak I na Youtube , preko njihovog video kanala.

Ovo su načini za kotakt sa King.rs korisničkim centrom:

 1. Preko email adres :  [email protected]
 2. Preko Live Chata na sajtu King.rs
 3. Na broj telefona +381/60-0474-410

Kao što I možete primetiti, moguće je kontaktirati ih na različite načine, I na bilo koji način da stupite u kontakt sa njima, dobićete vrlo brz I jasan odgovor, ukoliko je postavljen u trajanju radnog vremena.

Koje Su Lokacije King Kladionice?

Ovo je nešto što se navodi u nekim slučajevima kao prednost, a u drugim kao manjkavost ovakve vrste poslovanja. Onlajn kladionice kao što je King.rs imaju prednost u brzini odigravanja i vremenu odigravanja, jer je moguće igrati 24 h na sajtu dok u fizički prisutnim kladionicama to nije moguće. Opet mana je da ne možete da se uputite na neko uplatno mesto I da tamo uplatite tiket, Ili novac na nalog, ili pak da postavite neko pitanje operaterima licem u lice. Bilo bi lepo da King ima svoja predstavništva pored Niša , gde je sedište kompanije, I u Beogradu Ili Novom Sadu. King ne planira da iz onlajn sveta pređe I u fizičko postojanje sa uplatnim mestima širom Srbije.

Zaključak

Ovo je jedna onlajn kladionica koja je prisutna na teritoriji Srbije poprilično dugo, ali je uspela da ostane “ispod radara” za brojne ljubitelje onlajn klađenja u Srbiji. Ova godina je zamišljena kao prekretnica u njihovom poslovanju, I kao takva je jako bitna za budućnost King.rs kompanije. Pojačali su marketinške aktivnosti, I po našem mišljenju, trebalo bi da kao svoj glavni adut izforsiraju sportsko klađenje, jer je kao što smo naveli njihova ponuda sportskih događaja za svaku pohvalu. Ponuda bonusa koje bi trebalo da ponude igračima moraju da se uvećaju, pre svega mislimo na bonuse dobrodošlice. Konkretno je naš zaključak da biste trebali da pružite šansu King kladionici pre svega zbog ponude sportskog klađenja a I slot igara. Pratićemo ih dodatno u narednom periodu.

FAQ

Kako mogu da uplatim novac na svoj King.rs nalog?

Uplata novca n analog moguća je bankarskim platnim karticama (Visa, Master, Maestro I Dina) ili preko opšte uplatnice.

Koji bonus dobrodošlice je dostupan?

Trenutno je dostupan bonus dobrodošlice , koji je takozvani bonus bez depozita, I on vam može doneti maksimalno 5000 dinara uz određene obrtne uslove.

Kako da kontaktiram korisničku podršku King.rs?

Samu korisničku podršku je moguće je moguće kontaktirati preko email adrese, preko live chat-a ili telefonom .

Da li King ima svoju aplikaciju za Android uređaje?

King.rs nema svoju aplikaciju za mobilno klađenje ni za Android a ni za IOS uređaje, ali je zato njihova onlajn platforma izuzetno dobro optimizovana za korišćenje na mobilnim uređajima.

Da li je dostupan King promo kod ?

Nažalost King promo kod nije aktuelna promocija I ne zna se da li će I biti u budućnosti. Promo kodovi su jako dobar marketinški alat koji onima koji poseduju ove promo kodove može da donese lepe bonuse na depozit kao I razna besplatna sredstva za klađenje .