Da li je vredna ponuda Greatodds kladionice sa bonusima i promo kodovima

Greatodds kladionica je poreklom iz Afrike gde je osnovana još 2007 godine a u poslednje vreme su stigli i na tržište Srbije. Pristup same kladionice da ponude najbolje mesto za online klađenje uvođenjem savremenih metoda i načina koji pokrivaju internationalnu ponudu. Ulazak na tržište Srbije videli su kao odličnu polaznu tačku za proširenje već svetskog otiska u skladu sa strategijom komapnije. 

10 000 RSD
+ 200 RSD Freebet
Traži svoj  bonus

Ključne informacije:

 • Greatodds je internacionalna kladionica sa afričkim korenima, proširena na tržište Srbije sa ciljem da ponudi savremen način online klađenja.
 • Sadrži širok izbor sportskog klađenja i živih igara, uz veoma konkurentnu ponudu fudbalskih mečeva i kvota.
 • Promo kodovi i razne promocije su dostupni novim korisnicima, uključujući i mogućnost iskoristivanja bonusa za uvećanje dobitka do 200% zavisno od broja odigranih mečeva.

Iz kompanije smatraju da kladionica može odgovoriti svim izazovima današnjeg vremena i drugim operaterima dok konstantno unapređuju svoje poslovanje sportskog klađenja koji je veoma zanimljiv igračima. Tu su svakako različite ponude bonusapromo kodova i drugih pogodnosti kojim vas domaćin časti. 


PREDNOSTI

 • Sportski bonus dobrodošlice 125%
 • Bonus na broj parova do 150% na 20+ parova
 • Veliki izbor igara
 • Iskoristite Bonus Kod preko naših linkova
 • Veliki izbor sportova
 • Sve popularne metode uplate depozita

NEDOSTACI

 • Nemate mogućnost live streama
 • Nisu uključeni ni grafički ili statistički podaci mečeva

Bonusi Koje Možete Pokupiti U Great Odds Kladionici

greatodds-bonus-serbia

Great Odds kladionica je brend koji se tek probija na tržište i pokušava napraviti onaj pravi zaokret ka uspehu. U tom pogledu uvrstili su odličnu ponudu i kada se radi o bonusima i promocijama s par nekih izuzetaka. Generalno gledajući i poređući je sa nekim već dobro instaliranim brendovima ne možemo istaći neke nedostatke u ovom segmentu ponude.

Odlična ponuda vas čeka kao nove igrače te na taj način uz pomoć bonusa možete uvećati svoje dobitke, dok u pogledu već postojećih igrača ponuda bi mogla biti malo interesantnija. Za nove igrače bitno je registrovati nalog kako bi ostvarili atraktivan bonus dobrodošlice. Promo kod nije jedina opcija bonusa koju možete ostvariti, te je potrebno obimnije upoznati se sa ponudom bonusa i promocija. Domaćin je uvrstio u ponudu više bonusa pa ćemo vam u nastavku dat detaljniji pregled ponude i onoga što možete odabrati u ovoj kladionici.

Bonus dobrodošlice

Promo kod važi za svojevrstan bonus dobrodošlice koji je svima poznat i često ponuđen u većini kladionica u Srbiji. Vrlo koristan dodatak koji vam se stavlja na raspolaganje pri samoj registraciji naloga kod domaćina. Svakako da je i domaćin postavio određene uslove koji su minimalni za ostvarenje bonusa a ciljano je usmerio svoju ponudu kako na rekreativne igrače tako i iskusne kladioničare. Ponuda bonusa jeste da kada je zatražite ostvarujete 125% bonusa do maksimalnih 100$ za sportsko klađenje. 

Svakako da većina igrača cilja ovu vrstu klađenja odnosno sportsko klađenje pa je i najviše interesa u tom segmentu igre. Domaćin je predvidio i druge promocije i bonuse u smislu različitih segmenata igre ali zastupljenost samog fudbala i drugih popularnih sportova je najpopularnije. U tom pogledu se kladionice međusobodno takmiče za nove i postojeće igrače što na kraju ima za posledicu bolju i širu ponudu za krajnje igrače.

Acca Insurance 

Zanimljiva ponuda koja uključe povrat izgubljenih sredstava kako bi domaćin ponudio opciju igračima da isprave svoje eventualne gubtike. Naravno i to uz određene uslove za koje ne smatramo da su izazovni ili preterani pa ih je svakako moguće ispoštovati. Ponuda se svakodnevna te u slučaju sportskog klađenja i višetrukih uplata od najmanje 1$ i minimalne kvote od 1,30 sa 4 ili više para na tiketu moguće je izvršiti povrat sredstava do 50$. Uslov je takođe da je jedna utakmica odnosno meč promašen na tiketu.

Analizirajući i druge brendove mogu se naći slične ponude u pogledu povrata novca ili popularno kako većina to naziva “cash back” opcijom. Svakako da male razlike prave ponudu boljom ili lošijom a Gratodds kladionica smatramo da je i više nego solidnu ponudu uvela u ovoj segmentu igre. Ne propustite ovu akciju koja možda mnogima ne igra veliku ulogu ali svakako znajući da vam je opcija na raspolaganju nije teško se prilagoditi uslovima i ostvariti značajnu uštedu.

Go boost akumulator

Da li je vredna ponuda Greatodds kladionice sa bonusima i promo kodovima

Karakteristična ponuda bonusa od strane ovog domaćina koja će vas sigurno pozitivno iznenaditi. U suštini potrebno je najmanje pet izbora mečeva na tiketu a bonus ostvarujete na broj parova sa maksimalnih 150% dodatnog novca. Ponuda vam može zvučati slično jer kod određenih domaćina se može pronaći slična ponuda. Za Greatodds kladionicu kao rastuću kompaniju i relativno novu na ovim prostorima ovo je fantastičan način pridobijanja novih klijenata i igrača.

Pri korištenju ove vrste bonusa svakako da vam akumulator koji obračunava sam bonus vašu postavljenu opkladu automatski uvrštava u tiket. Što znači da se dobitak automatski povećava a što više parova na tiketu imate veća je i isplata odnosno uvećana isplata. Bitno je samo ispuniti uslove koje domaćin propisuje a smatramo da su lagani i vrlo lako se daju ispoštovati.

Promo Kod Great Odds Kladionice U Srbiji

Promo kod je inače kao i kod drugih kladionica odlična sistem i način da domaćin počasti ekskluzivno svoje korisnike i igrače. Obično promo kod je rezervisan za veće vrste bonusa kao bonus dobrodošlice. U ovom pogledu dajemo objašnjenje kako ga iskoristiti i kakvu prednost od toga imate što je svakako u interesu svakom igraču.

Promo kod dobijate pri samoj registraciji naloga kod domaćina kao novoregistrovani igrač imate poseban tretman u odnosu na postojeće igrače. Iskoristite prednost i registrujte se u Great Odds kladionicu i pokupite vaše bonuse. Bitna napomena jeste da ne morate iskoristiti promo kod da biste ostvarili pravo na korištenje drugih i ostalih bonusa i promotivnih materijala.

10 000 RSD
+ 200 RSD Freebet
Traži svoj  bonus

Bitno je pratiti linkove same kladionice koju ćete pronaći na zvaničnoj veb stranici i preko linka registrovati svoj nalog, pokupiti bonus i započeti vaše klađenje.

Druge Vrste Promocija U Great Odds

Iz Great Odds kladionice u ponudu su uvrstili i druge značajne promocije koje vas mogu pogurati i dati vetar u leđa na putu ka uspehu. To nije nimalo zanemarivo kada uzmemo u obzir sadržaj navedenih promocija koje ćete imati u nastavku prilike se upoznati. Stoga ako vam nisu dovoljni bonusi već pomenuti svakako da biste trebali da uzmete u obzir ovu ponudu i odaberete ono što najbolje odgovara vašem stilu i načinu klađenja.

S tim u vezi dajemo najbitniju ponudu ostalih promocija koje možete ostvariti kod ovog domaćina a to su:

 • Meč prediktor – radi se o pogađanju utakmica koje su u ponudi. Ako pogodite 8 od 12 mečeva osvojit ćete neku od odličnih nagrada. Promocija se igra po rundama i svaka runda traje od 3 do 9 dana sa ponudom od 12 mečeva za klađenje. Moguće je igrati i dnevne opklade i pokupiti nagrade po jednoj rundi.
 • Promocija igara – se ogleda u vidu turnira čiji je ukupan nagradni fond čak neverovatnih 60 000 000 RSD. Promocija traje još uvek, u momentu pisanja ove rencenzije, do 17.11.2021.godine. Odlična stvar jeste da nema posebno propisanih uslova od domaćina za ostvarenje ove vrste pogodnosti pa su dobrodošli svi koji žele da učestvuju.
 • Uvećanje dobitka za dodatnih 200%- ovo ostvarujete na način da sastavite tiket sa sportskim utakmicama sa što više mečeva. Najmanji broj mečeva na tiketu je 5. Što više ih igrate veći bonus ostvarujete. Najveći bonus od 200% možete ostvariti ukoliko pogodite najmanje 21 par na tiketu. Uslov je da ne bude koeficient manji od 1.05. Sjajan način da u danima velikih ponuda i liga odaberete svoje parove i ponudu i ostvarite popust do neverovatnih 200% što je odlično za kladionicu u usponu.

Ponuđene Opcije Sportskog Klađenja Na Online Great Odds Kladionici Srbije

Druge Vrste Promocija U Great Odds

Domaćin je u ovom pogledu pripremio odličnu ponudu čak i pozitivno iznenađujuću za brend ovog rasta i postojanja. Uvrstešno je u ponudu sve što privlači igrače i što bi moglo biti interesantno kao i liste za danasrezultati ili status tiketa. Sa preko 8.000 opcija tokom cele godine pokrivene su svi međunarodni događaji, lige, međunacionalna takmičenja kao i Olimpijske igre i razne turnire. Neverovatno veliku i široku ponudu sportskog klađenja Great Odds kladionice prate svi popularni događaji i sportovi kao rezultati teletekst pa to možemo oceniti objektivno sa visokom ocenom i pohvalom domaćinu.

Od Engleske lige, Nemačke, Olimpijade preko svih ostali sportova kao što su pored fudbala, tenis, košaraka, MMA, pikado, badminton, rukomet, Američki fudbal, biciklizam i mnogi drugi zimski sportovi. Velik izbor ponude kao i specijalnih igara koje prate ponudu. Azijski hendikep vrlo popularan među ugračima, mnoge druge opcije pored osnovnih sve će moguće biti tipovati kod ovog domaćina.

Bogata Ponuda Fudbala

Kao najpopularniji i najzastupljeniji sport fudbal svakako ima posebno mesto pa tako i kod ovog domaćina. Ponuda fudbala je raznovrsna i moguće je pronaći sve najpopularnije lige i opcije klađenja. Specijalne igre nikako ne manjkaju pa mnogim opcijama ovaj domaćin je uspio uvrstiti koja je vrlo konkurentna na tržištu. U ponudi su sve velike lige Engleska, Nemačka, Internacionalni mečevi, Olimpijski mečevi i slično gde ćete u velikom izboru ponude imati itekako šta izabrati za vaš tiket i tipovanje.

U ponudi ćete naći opcije na mečeve i do kvote 64,00 ali kako zalazite u ponudu manje popularnih mečeva to će se svakako smanjivati što je i za očekivati. Jedino perspektivni brendovi se izdvajaju u tom pogledu ponude a to se svakako odnosi na naperspektivnije kladionice a ova je tek u svom zamahu u osvajanju tržišta.

Smatramo da ako vam je fudbal opcija klađenja pronaći ćete svoje mesto kod ovog domaćina sa listama za danas i bez imalo lažne skromonosti pohvala ide Great Odds kladionici u ovom segmentu igre.

Pregled Kvota Great Oddsa

Veoma bitna karakteristika svake kladionice jesu kvote zbog koje se igrači sve više odlučuju registrovati u kladionice sa jačom i većom ponudom. I kod ovog domaćina analizom u poređenju sa drugim brendovima ne možemo preterano ga ni pohvaliti niti osuditi. Ponuda i nivo kvota je rekli bi zlatna sredina što znači da ne odstupa puno od konkurencije u online klađenju a niti se preterano izdvaja da bi mogli istaći kvote kao prednost Great Oddsa. 

Najbolju ponudu kvota ćete svakako primetiti na klađenju na fudbal što je i logično jer najviše uplata svakako ide u tom pogledu klađenja. U poređenju sa drugim brendovima razlike su zanemarive i ne idu više od plus minus 0,20 po meču ili događaju. Stoga ako vam odgovaraju drugi segmenti igre ove kladionice, smatramo da ćete biti prilično zadovoljni i ponudom kvota jer u Srbiji vlada otprilike slično tržište u ovom segmentu kada izuzemo eventualno top 3 brenda sa vrhunskom ponudom. 

Great Odds Sa Odličnom Ponudom Igranja Live Igre

Sa savremenim trendovima klađenja online igra slota je postao nezaobilazan segment ponude igre kod svake kladionice. Veliki broj igrača preferiraju online igre ne obraćajući pažnju na ostale ponude koje su svakako na raspolaganju. Great Odds kladionica je pripremila veliki izbor igara i opcija da probate nešto novo. Pri odabiru sekcije slota odma će vam se pojaviti slike ponuđenih igara a sve je podeljeno u kategorije kao što su: popularno, ruleti, blekdžek, slot igre i sl. U pregledu su vam i opcije “igraj sada” kao i ocene navedenih igara i poseban znak za igre koje su novo uvrštene u ponudu.

Najveći broj igara svakako zauzimaju slot igre kao što su bingo i mnoge druge čak i nove za koje niste imali priliku se upoznati do sada. Zaigrajte najpopularnije igre uz odličnu ponudu Great Odds Online slot igara.

Aplikacija I Preuzimanje

Zbog sveopšteg interesa za aplikacije za sve uređaje, programe i programe klađenja aplikacija svakog domaćina odražava na neki način njegov odnos prema samim igračima. Cilj svakog brenda jeste stvoriti optimalnu aplikaciju u pogledu funkcionalnosti i preglednosti same aplikacije i takođe i brzina i sam interfejs. Great Odds kladionica je napravila i više nego solidnu platformu za online klađenje odnosno klađenje putem aplikacije što će vam u mnogočemu olakšati sam proces klađenja. Tako da ćete moći postavljati opklade i pre meča ali i tokom meča zavisno od ponude koja je raznovrsna i praćena velikim specijalnim igrama.

Sama aplikacija je predviđena za igrače sa operativnim sistemom Android i istu je moguće preuzeti na Google play prodavnici vrlo jednostavno. Nažalost korisnici iPhone će morati još neko vreme sačekati za korištene aplikacije Great Odds kao i korisnici windowsa. Nadam se da to neće potrajati veoma dugo s obzirom da se kladionica probija na tržište pa im je u interesu ponuditi što širu uslugu.

Moguće je dakle koristiti mobilnu aplikaciju ili tablet koje su odlične zamene za desktop verziju dok domaćin svakako ne omogući i drugim korisnicima odnosno platformama ulazak na novu aplikaciju i tipovanje.

Uživo Klađenje

Iz Great Odds kladionice su napravili prilično pregledu opciju uživo klađenja sa možda malim manjkom optimizacije ali što se tiče same ponude iznad je proseka mora se priznati. Vrlo brzo ćete se snaći u svakoj sekciji igre a kvote se menjaju u realnom vremenu bez puno čekanja. Velika i široka ponuda sa svim popularnim događajima i sportovima. Specijalne igre su takođe razvrstane pre i u toku meča. Subjektivno vas može dojmiti previše svetla pozadina i malo kontrasta ali opet kažemo subjektivan je izbor. 

Za razliku od drugih kladionica nećete imati pregled sastistike i grafikona kao u drugim kladionicama. Moguće je selektovati mečeve kao omiljene pa na taj način lakše pratiti mečeve i vaše tipove. Nedostatak koji bi mogli istaći jeste nedostatak live streaming kao i nedostatak statističkih podataka kojim bi olakšano bilo praćenje mečeva i aktuelne ponude. 

Uživo prenosi postaju sve više standard pa se domaćin u tom pogledu treba više potruditi. Sva ostala ponuda je i više nego fer i iznad proseka pa domaćina i u ovom segmentu ocenjujemo prilično visokom ocenom.

Metode Uplate

U ovom segmentu kao i kod ostalih brendova manje više ponuda je slična pa i ne možemo istaći preterano velike ni zamerke ni pohvale. Svi klasični načini za polog vašeg novca odnsono depozita je u igri. Jedina stvar je vaš izbor koji metod birate odnosno koji vam najviše odgovara. Možemo izdvojiti i činjenicu da elektronski novčanici nisu dostupni kod ovog domaćina u pogledu uplata.

Tako da standardna ponuda podrazumeva sledeće:

 • uplate preko tekućeg računa
 • uplate putem platnih kartica Visa ili MasterCard

Načini Isplate

Isplata se ne razlikuje posebno od uplate te u pogledu isplatnih metoda čekaju vas takođe dve opcije:

 • putem kreditnih kartica
 • na tekući račun

Domaćin je predvidio i određene uslove pri isplati pa je najbolje da posetite zvanični veb sajt za više informacija ili kontaktirate korisnički servis za više informacije.

10 000 RSD
+ 200 RSD Freebet
Traži svoj  bonus

Kontakt Korisničkog Servisa

Kontakt Korisničkog Servisa

Kako bi omogućili najbolje moguće iskustvo online kockanja, Great Odds kladionica je kreirala i sasvim solidan servis korisničke podrške. U składu sa standardima kockarske industrije Great Odds korisnička podrška je dostupna putem nekoliko kanala komunikacije, ovakav pristup usluzi korisničke podrške bi trebao zadovoljiti i najzahtevnije igrače. Ako bismo mogli pronaći jedan segment koji bi Great Odds trebao unaprediti u pogledu korisničke podrške onda je to dostupnost live chat opcije 24/7. Trenutno je live chat opcija dostupna samo radni danima.

Za sva pitanja i nedoumice Great Odds kladionicu možete kontaktirati na neki od sledećih načina:

 • email – slanjem obrasca na koji vam osoblje iz kontakt servisa odgovora ili direktno na email [email protected]
 • live chat – koji je dostupan radnima u periodu od 9:00-19:00h
 • facebook
 • instagram
 • twitter
 • youtube

Takođe postoji i sekcija sa najčešće postavljenim pitanjima pa ukoliko imate nekih nejasnoća svakako biste trebali posetiti i taj odeljak gde možete pronaći odgovore na svoja pitanja.

Postoji li radno vreme korisničkog servisa?

Great Odds korisnička podrška je dostupna igračima u toku radne sedmice u vremenskom periodu od 9:00-19:00h putem live chat-a. Osim live-chat opcije, korisnici imaju mogućnost kontaktiranja korisničke podrške i putem email-a, obrasca koji mogu pronaći na stranici kao i Facebook-a, Instagram-a i Twitter-a.

Lokacije Great Odds

Relativno nova i mlada kladionica koja je od februara 2021.godine dobila licencu odnosno dozvolu za organizovanje igara na sreću ima određeni broj poslovnica unutar Republike Srbije. Naravno da vreme tek predstoji za ovu kladionicu i s pažnjom ćemo gledati šta ćete se dešavati na tom polju. U svakom slučaju poslovnice kladionice Great Odds možete pronaći za sada u većim gradovima i mestima kao što je Novi Beograd ili Novi Sad a za ostatak svakako ćemo pomno pratiti i informisati vas o svim novostima ovog domaćina.

Zadnje Mišljenje

Za kraj ostalo je reći par reči krajnjeg rezimea odnosno opšteg utiska u vezi sa Great Odds kladionicom. Smatramo da nakon pregleda svih segmenata igre utisak je veoma dobar. Analizirajući segment po segment ponude uz par izuzetaka smatramo da će ovo bitni brzo rastući brend s obzirom na vremensku distancu od kada postoji u Srbiji. Domaćin je svakako fokus stavio na sportsko klađenje koje je i najpopularnije a ne zaostaje ni za online popularnim igrama koje su sve više tražene od strane igrača.

U pogledu bonusa i promocija takođe su uvrštene u ponudu u dovoljnom broju da možete odabrati nešto što sigurno vama odgovara. Usmereni su na nove igrače što je i za očekivati a ponudu bi mogli povećati kako bi pratili trendove tržišta i postali još konkurentniji. Nivo kvota solidan ali veliki izbor specijalnih igara kao da nadomešta tu prosečnost.

Dajemo solidnu visoku ocenu ovom domaćinu koji je nov na tržištu pa je pošteno i ostaviti određeno vreme da se pokaže po punom svetlu što smatramo da ima veliku šansu postati ozbiljan i perspektivan brend u Srbiji a i regionu.

10 000 RSD
+ 200 RSD Freebet
Traži svoj  bonus

FAQ

Šta je GreatOdds promo kod?

Odlična vrsta početničkog bonusa koji je moguće ostvariti samom registracijom na link preko zvanične stranice kladionice. Iskoristite svoju šansu i osigurajte dodatni novac za klađenje. GreatOdds ima poseban odnos prema novim igračima te smtramo da bi takvu šansu trebalo iskoristiti. Korištenje promo koda ne isključuje korištenje drugih bonusa i promocija u bogatoj ponudi GreatOdds kladionice.

Na koji način iskoristi promo kod?

Na naslovnoj strani domaćina odnosno veb stranici ćete pronaći linkove putem kojih možete uraditi registraciju naloga u kladionici i na taj način ostvariti dodatnu pogodnost čime će vaš start u pogledu klađenja biti olakšan.

Postoji li radno vreme korisničkog servisa?

Na samom sajtu nije navedeno radno vreme pa smatramo da su prilično aktivni na kontakt centru odnosno da nećete preterano čekati na odgovor u bilo kojem pogledu da vaše pitanje ide. Oni su s razlogom tu da reše vaše probleme i pomognu vam u pogledu klađenja na stranici.

Koliko su zastupljene slot igre?

Sve popularne igre su uključene bilo koje vrste igre. Slot igre, Lucky 6 i mnoge druge čak i novo popularne možete pronaći kod Great Odds pa savetujemo da pažljivo se informišete o svemu pre nego što počnete sam proces klađenja.

Kakva su iskustva u pogledu korištenja veb stranice i aplikacije?

Odlično funkcionišu i aplikacija i veb stranica, preglednost dobra, funkcionalnost takođe te nema nepotrebnih zastajkivanja. 

Postoje li opcije povrata novca kod Great Odds?

Naravno da postoje, u okviru bonusa koje je domaćin uvrstio u ponudu. Ispunjavanjem određenih uslova koji nisu preterano otežani imate mogućnost vratiti određeni iznos izgubljenog depozita i na taj način se sačuvati od preteratnih gubitaka.