Najbolje Kladionice sa Ponudom Klađenja na Fudbal u  Srbiji

Sekcija sportskog klađenja je nešto što predstavlja standard za svaku kladionicu, bilo da posluje samo onlajn ili I na fizičkim lokacijama. Glavni sport za klađenje definitivno predstavlja Fudbal, koji je ujedno I “najbitnija sporedna stvar na svetu” kako vole da ga zovu.

U ovom članku ćemo se potruditi da vam predstavimo 5 kladionica u Srbiji koje imaju najbolju ponudu za klađenje na fudbal pre svega. Raznovrsna ponuda mečeva, razne igre I kvote će biti neki od glavnih kriterijuma za ovu top 5 listu.

Ključne informacije:

  • Najveća kladionica sa ponudom klađenja na fudbal u Srbiji nudi veliku ponudu uživo mečeva, maksimalu od 50 miliona i atraktivan bonus dobrodošlice do 100.000 dinara.
  • Ključne preporuke za klađenje na fudbal uključuju odabir pouzdanog partnera, razumevanje načina uplata i isplata, kao i korišćenje novca namenjenog isključivo za klađenje.
  • Najpopularnija takmičenja za klađenje na fudbal uključuju Lige Petice, UEFA takmičenja (Liga Šampiona, Liga Evrope, Liga Konferencije), FIFA Svetsko Prvenstvo, UEFA Evropsko Prvenstvo i Super Ligu Srbije.

Evo tabele tih top 5 kladionica u Srbiji koje imaju u ponudi sportsko klađenje na fudbal :

Naziv Kladionice
Prednosti
Preuzmi Bonuse
• Velika ponuda uživo mečeva
• Maksimala od 50 miliona
• Džekpotovi na igru uživo
• Najveća kladionica
Točak dobrodošlice 1000% na depozit
do 100.000 dinara
• Maksimalna isplata od
12 miliona
• Bonus tipovi
• Bet builder
• Cash out
10 dana besplatnog klađenja
do 5000 dinara
• Raznovrsnost igara
• Odlična aplikacija
• Superprednost
• Prenosi uživo
• Superkvote
Bonus dobrodošlice od 100%
do 20.000 dinara
• Veliki bonusi na broj parova
• Načini uplate I isplate
• Egzotične lige
• Ponuda igara
Bonus od 4000 dinara
bez depozita

• Odlični bonusi dobrodošlice
• Konkurentne kvote
• Klađenje uživo
• Brza isplata
100% bonusa na prvi depozit
do 20.000 dinara

Šta je Fudbal I Zašto je Najpopularniji Sport na Svetu?

Fudbal je igra koja je svoja pravila dobila 1863 godine u Engleskoj, I kao ta godina se vodi kao godina osnivanja fudbalske igre kakvu danas manje više poznajemo. Interesantno je da se sportovi slični fudbalu pojavljuju u istorijskim spisima iz 255-206 godine pre nove ere u Kini, nakon toga se pominju igre sa loptom u starom Rimu I Japanu.

Fudbal je kolektivna igra koja se odvija između 2 tima sačinjenih od 11 igara I svoju je popularnost stekla zbog svoje nepredvidivosti pre svega. Broj igrača fudbala ,što profesionalaca što amatera se meri desetinama miliona a možda I stotinama miliona. Kao igra fudbal je stigao u svaki deo sveta I kao rezultat toga, apsolutno je razumljivo da je to najpopularniji sport u sekciji sportskog klađenja.

Saveti za Klađenje na Fudbal Onlajn

Sportsko klađenje treba pre svega treba da predstavlja zabavu za svakog igrača a da biste to postigli potrebno je da pratite neke smernice u igri I da se držite nekih limita koje sebi postavite. Navešćemo vam neke od najbitnijih stavki koje se tiču sportskog klađenja a ponajviše klađenja na fudbalske mečeve .

Odabir pouzdane Sportske kladionice

Biranje pouzdane kladionice kao partnera za igru je jedna od najbitnijih stavki. Sigurnost vaših podataka I sigurna isplata su dve po nama najbitnije stavke. Imate mnogo dobrih kladionica a mi smo vam u ovom tekstu naveli najbolje za klađenje na fudbalske mečeve

Načini za Uplatu I isplatu novca sa kladionica

Da biste uopšte igrali na onlajn kladionicama, definitivno je jedna od najbitnijih stavki način uplate I isplate novca. Uplate platnim karticama I preko raznih drugih platnih načina su jako bitne, a samim tim I isplata novca. Jer čemu dobici ukoliko ne možete da dobijete taj novac.

Kvote I bonusi koje nudi kladionica

Verovali ili ne, u zavisnosti od kladionice do kladionce, vaš tiket sa istim mečevima može da ima totalno različite iznose dobitka. Kvote variraju od kladionice do kladionice I u nekima je ta razlika I preko 20% . Zato smo mi za vas odabrali 5 kladionica sa najvećim kvotama za klađenje na fudbal. Bonusi su jako bitni, pogotovo ukoliko po prvi put uplaćujete novac na nalog, jer vaša sredstva mogu u nekim kladionicama biti uvećana I po nekoliko puta, što vam daje dodatnu šansu za dobitke.

Igrajte samo sa novcem koji je namenjen za klađenje

Jako je bitna stavka I da znate kada da se zaustavite, klađenje ne sme da utiče na kvalitet vašeg I života vaše porodice u negativnom smislu. Cilj sportskog klađenja je zabava I potencijalan dobitak, pa je zbog toga jako bitno da se zaustavite I napravite pauzu ukoliko ste potrošili novac namenjen za igru.

Najpopularnije Fudbalske Lige I Takmičenja za klađenje

U današnje vreme ima ponuda liga I raznih fudbalskih takmičenja je jako bogata I samim tim razlikuje se broj igara koji je dostupan za različite lige. Navešćemo neka od najpopularnijih takmičenja za klađenje na fudbal.

Lige Petice: Premijer liga , Serija A, Primera , Liga 1 Bundesliga

Ovo su takozvane lige petice, I kao što je poznato , najbolji fudbal se igra u ovim ligama, pa su one kao takve najpopularnije za igru kod ljubitelja sportskog klađenja. Derbi utakmice I klasici poput Barselone I Real Madrida, Mančesterski derbi, Milanski su samo neki od mnogih koji privlače pažnju kladioničara.

UEFA Liga Šampiona, Liga Evrope I Liga Konferencije

Najbolji timovi Evrope u najboljim takmičenjima pod pokroviteljstvom UEFA obezbediće vam ne samo sudare najboljih Evropskih timova već I priliku na posebne igre koje su dostupne za mečeve ovih Evropskih takmičenja. Evropski klasici poput sudara Reala Madrida I Mančester Junajteda I drugih svetskih velikana su svakodnevnica .

FIFA Svetsko Prvensvo I UEFA Evropsko Prvenstvo

Pored najboljih klupskih takmičenja, uvek su popularna globalna reprezentativna takmičenja , gde ljubitelji klađenja na fudbal mogu da tipuju na pobednike mečeva, grupa ili celih turnira.

Super Liga Srbije

Pored svih svetskih I evropskih takmičenja uvek je bilo I biće jako puno ljubitelja naše domaće Superlige. Zvezda, Partizan, Vojovodina, TSC, Čukarički I mnogi drugi  sve su bolji ambasadori našeg fudbala u Evropi I Svetu.

Koje Su Najpopularnije Igre za Klađenje na Fudbal?

Sa porastom broja kladionica I sa drastičnim uvećanjem ponude na fudbalske mečeve , došlo je do ekspanzije I vrste tipova koje možete odigravati na fudbalske mečeve.

Igre na Golove

Možda I najpopularnija vrsta klađenja, jesu igre na golove kojih ima jako puno. Najpopularnija igra na golove jeste bez konkurencije 3+ gde navijate isključivo za golove. U neke od najpopularnijih igara na golove spadaju I 2+ prvo poluvreme, 1+ prvo I 1+ drugo, kao I sve popularnije igre u kojima se kladite na vreme prvog gola , do 5, 10 ,15,20 min .

Konačni ishodi

Igra koja je osnova svake kladionice I koja je od davnina prisutna, pobednik meča ili konačan ishod 1×2. Ova vrste igre je evoluirala I samim tim ima razne varijacije od pobede sa hendikepom do pobede u oba poluvremena ili zajedno sa golovima

Klađenje na Kartone I kornere

Zahvaljujući uznapredovalom statističkom praćenju utakmica, postalo je dostupno jako puno igara vezanih za neke sporedne događaje u fudbalu, kao što su broj kartona ili kornera.

Pobednici takmičenja

Birajte svoje favorite pre početka liga I drugih takmičenja I tako unovčite svoje znanje I predviđanja na kraju sezone. Ovo će biti dodatno gorivo da navijate za svoje omiljene timove tokom čitave sezone.

Betbuilder

Ova opcija nije dostupna kod svih operatera, ali vam omogućava da spojite više opklada za jedan događaj I da za to dobijete uvećanu kvotu. Na primer možete igrati pobednika meča, broj golova, broj kornera I kartona I strelca meča I to sve kao jednu opkladu.

FAQ

Koliko najviše novca mogu da dobijem klađenjem na fudbal?

U zavisnosti od operatera kod koga igrate, možete dobiti I do 50 miliona dinara , što je trenutno najveća maksimala kod naših kladionica I dostupna je u Mozzartu.

Koje kladionice imaju najbolje mobilne aplikacije?

Po našem mišljenju trenutno najbolje aplikacije za mobilno klađenje imaju: Mozzart, Meridianbet, Superbet i Max bet.

Koja je najbolja igra za klađenje na golove?

Za najpopularniju igru na golove važi 3+ dok je jako puno ljubitelja igre golova po poluvremenima kao I na ukupno golova u ligama.

Kako da dobijem bonus za sportsko klađenje na onlajn kladionicama?

Pre svega biće potrebno da se registrujete na onlajn kladionici I da uplatite depozit da biste dobili bonuse za sportsko klađenje. Neki operateri nude I bonuse bez depozita.