Efbet Registracija 2024

Efbet je kao što vam je već verovatno I poznato jedan od relativno novijih onlajn operatera koji posluju na teritoriji Srbije. Iako su u skorije vreme započeli poslovanje u našoj zemlji, ova kompanija postoji već duži niz godina u Bugarskoj , koja je sedište kompanije, posluje već duže od 30 godina, I kao takva je jedan od lidera u regionu.

Da biste mogli da okušate sreću kod Efbet kladionice, potrebno je da obavite proces registracije, koji nije previše komplikovan. Mi ćemo se potruditi da vam ovaj celokupan proces registracije naloga na njihovoj platformi predstavimo što je jednostavnije moguće, jer posedovanje naloga na Efbet nosi sa sobom razne prednosti.

Bonus registracije: do 90.000 RSD
Registrujte se u Efbet

Ključne informacije:

 • Proces registracije na Efbet platformi je jednostavan, a novi korisnici imaju priliku da ostvare bonus dobrodošlice do 90.000 RSD.
 • Efbet nudi specifične bonuse i promocije, uključujući bonus dobrodošlice za sport i slot igre, specijalne kvote, slot turnire, i igre uživo.
 • Pored bogate ponude igara i bonusa, Efbet posvećuje veliku pažnju korisničkoj podršci i sigurnosti svojih korisnika, insistirajući na procesu verifikacije naloga.

 1. 🎁 Bonus za registraciju

 2. 👌 Kako Registraciju na Efbet

 3. 💻 Prijava na nalog

 4. 🚨Verifikacija računa

 5. ❓ FAQ

Prednosti registracije na Efbet kladionici

 • Slot I Sport bonus dobodošlice
 • Spot + Bonus
 • Slot + bonus
 • Freespinovi
 • Turniri
 • Džekpotovi
 • Brza Isplata
 • Odlične Kvote
 • Brza Aplikacija
 • Korisnička podrška

Bonusi I Promocije za Registraciju na Efbet kladionici

I Efbet se potrudio da svojim igračima I starim I novim omogući da steknu neke benefite u vidu raznih bonus I promocija, koje će im dati veću želju za igru na ovoj platformi. Navešćemo neke od najaktuelnijih promocija koje su dostupne na njihovom sajtu, a koje su po našem mišljenju vredne pomena.

Efbet bonus dobrodošlice za Sport I Slot

I Efbet se potrudio da svojim novoregistrovanim igračima ponudi bonus dobrodošlice koji će im omogućiti da ostvare dodatni bonus na prvi depozit koji je u zavisnosti od vrste igre ima različite iznose.

Za ljubitelje sportskog klađenja ovaj bonus od 100% na depozit može da iznosi maksimalno 20000 dinara a minimalan iznos za uplatu je 500 dinara I samim tim I minimalni bonus iznosi 500 dinara. Na primer za uplatu od 10000 dinara dobićete bonus od 10000 dinara, a da bi ovaj novac mogli da podignete , potrebno je da ispunite obrtni momenat od 4x, što znači da morate da plasirate opklade u iznosu od 40000 dinara da bi ovaj novac postao stvaran novac. Obrtni uslov je prisutan kod svih internet kladionica I razlika je samo u tome koliki je uslovni obrt.

Ukoliko prilikom dodeljivanja bonusa od 100% odaberete slot igre na kojima ćete iskoristiti bonus onda možete da računate na bonus do čak 90000 dinara. Kao I kod bonusa za sportsko klađenje, I ovde je minimalni uslov za dobijanje bonusa 500 dinara uplate depozita. Na primer je za uplatu od 10000 dinara dobijate I 10000 dinara bonusa koji imaju veći obrtni uslov nego na igrama sportskog klađenja. OVde je potrebno da izvrtite bonus 25 x da biste ga otključali, što znači da biste za bonus od 1000 dinara bilo potrebno da plasirate ukupne opklade od 25000 dinara. Bonus od 90000 dinara je verovatno najveći koji je dostupan na tržištu onlajn klađenja u Srbiji.

Bonus registracije: do 90.000 RSD
Registrujte se u Efbet

Besplatan slot bonus

Ovaj vid bonuse je nekakva nagrada za igrače slot igara na Efbet kladionici, I dodeljuje se u zavisnosti od toga koliko zapravo igrate na Efbet-u. Ovaj bonus dobijate nasumično kroz obaveštenje na sajtu, I potrebno je takođe da ispunite obrtni uslov koji je naglašen prilikom dodeljivanja bonusa.  I takođe je uslov da ovaj bonus iskoristite u roku od 24h.

Rana Isplata na Efbetu

Ovo je sjajna promocija koja vam omogućava da na igrama konačnog ishoda svoj par obeležite kao dobitan u bilo kom trenutku meča ukoliko tvoj tim povede sa 2 ili više gola razlike. Ukoliko ste ljubitelji košarke par je dobitan ukoliko vaš tim povede sa 20 ili više razlike. Ovo je jedna od promocija koja je jako privlačna igračima I ima je u ponudi samo u par kladionica.

Specijalne kvote

Ovo je promocija koja je specijalno namenjena ljubiteljima sportskog klađenja I predstavlja uvećanje već jako primamljivih kvota koje Efbet nudi. Ove kvote važe samo za konačan ishod na mečevima I omogućava igračima da višestruko uveća vaš dobitak ukoliko iskoristite ove uvećane kvote.

Slot turniri

I Efbet omogućava svojim igračima da učestvuju u raznim slot turnirima na kojima mogu da osvoje razne novčane nagrade. Trenutno su aktuelni pragmatic play turniri čiji nagradni fond iznosi čak 30 miliona eura. Za igru na slotovima ovog provajdera dobijate određene poene koji će vam na kraju dana doneti neku novčanu nagradu, u zavisnosti od broja sakupljenih poena. Takođe možete dobiti I po nekoliko hiljada eura u nasumičnim dodeljivanjima nagrada.

Igre Uživo

Na Efbet kladionici možete doživeti osećaj kao da ste u nekom kazinu u Las Vegasu jer u svojoj ponudi ima I igre uživo na stolu, kao što su Teksas Holdem, Ajnc, Rulet I još mnoge druge. Ovo je jedno nezaboravno iskustvo, pošto se igra u realnom vremenu sa pravim ljudima. Ovakav doživljaj ne mogu da ponude sve kladionice.

Bonus registracije: do 90.000 RSD
Registrujte se u Efbet

Proces Registracije na Efbet Kladionici

Ovaj proces je sve u svemu vrlo jednostavan, I otvaranje naloga nikada nije bilo lakše I brže. Imate 2 solucije, a to su otvaranje preko aplikacije ili preko računara I pretraživača. Mi ćemo vam u ovom tekstu detaljno objasniti ceo postupak otvaranja naloga preko pretraživača.

Korak 1

Pristupite veb stranici Efbet.rs I kliknite na polje “registruj se” u gornjem desnom uglu ispod polja za prijavu.

Korak 2

U novom prozoru koji se otvorio videćete formular u koji ćete trebati da unesete sledeće informacije:

 • Korisničko ime
 • Lozinka I potvrdu lozinke
 • Afilliate code ukoliko ga posedujete
 • Email adresu

Obeležite polja da se slažete sa uslovima korišćenja, I da imate više od 18 godina. Polja da li želite da dobijate informacije I promocije na mail I da li ste politički izložena osoba, nisu obavezna.

Korak 3

U ovom koraku je potrebno da unesete još ličnih podataka:

 • Nacionalnost I Jezik
 • Pol
 • Broj Telefona
 • Ime I Prezime
 • Datum rođenja
 • JMBG
 • Adresu

Korak 4

U ovomn poslednjem koraku je potrebno da aktivirate vaš nalog preko linka koji je poslat na vašu email adresu koju ste naveli prilikom registracije. Nakon ovoga registracija je završena.

Kako se Prijaviti na Efbet nalog

Prijava na nalog je jako jednostavna I potrebno je samo da posetite sajt Efbet  I da u gornjem desnom uglu popunite polja korisničko ime I lozinka I da potom kliknete na prijavi se. Ukoliko ste uneli ispravnu lozinku I korisničko ime uspešno ćete se prijaviti na vaš nalog.

Verifikacija Efbet naloga

Da biste  verifikovali vaš nalog, biće potrebno da priložite fotografiju nekog od vaših ličnih dokumenata. Fotografije dokumenata je potrebno da priložite kada  kliknete na vaš nalog I u polju dokumeta uploadujete tražene fotografije. Uglavnom su to slike prednje I zadnje strane lične karte ili pasoša. Da biste podizali novac biće potrebno I da uslikate vašu karticu banke sa tekućim računom. Nakon uspešne verifikacije moći ćete da koristite sve funkcije vašeg naloga.

FAQ

Da li je zakonito da igram na Efbet kladionici?

Klađenje na Efbet-u je apsolutno zakonito jer poseduju licencu za privređivanje igara preko sredstava elektronske komunikacije, izdatu od Ministarstva Republike Srbije iz 2019 godine.

Da li moram da uplatim novac na nalog odmah nakon registracije?

Ne nije obavezno da uplatite depozit na vaš nalog odmah nakon registracije, već to možete da uradite kada god poželite. Ne postoji vremensko ograničenje za prvi depozit.

Koja je minimalni iznos koji mogu da uplatim na Efbet nalog?

Postoje različiti limiti u zavisnosti od vrste uplate novca. Ako uplaćujete platnim karticama, minimalni iznos za uplatu je 500 rsd. Ukoliko uplaćujete preko Ipay opcije, taj donji limit je 200 rsd, dok je za uplatu preko tekućeg računa opštom uplatnicom neograničen.

Zašto moram da verifikujem svoj nalog?

Verifikacija naloga je obavezna zbog sprečavanja bilo kakvih kriminalnih radnji. Bitno je verifikovati svoj indentit kao I vaš tekući račun da biste mogli da isplaćujete novac na njega.

Šta da radim ukoliko zaboravim svoju lozinku?

Ukoliko dođe do toga da zaboravite svoju lozinku, možete vrlo lako da je promenite klikom na polje zaboravljena lozinka I da potom pratite uputstva koja su vam poslata na email adresu.

Da li ću moći da promenim svoje lične podatke nakon registracije naloga na Efbet-u?

Nakon registracije naloga nećete moći da promenite lične podatke kao što su Ime I prezime , datum rođenja, valuta ili zemlja.

Kako da kontaktiram korisničku podršku Efbet-a?

Možete kontaktirati  korisničku podršku Efbeta na nekoliko načina, preko live chat-a , preko email adrese ili na broj telefona. Njihovu korisničku podršku možete da kontaktirate 24/7 dana.

Da li Efbet ima svoju aplikaciju?

Efbet ima svoje aplikacije I za Android I za IOS uređaje . Njihove aplikacije su jako dobro optimizovane I dobili su jako pohvalne recenzije od mnogobrojnih korisnika aplikacije.