Efbet Promo Kod za Čak 90.000 dinara

U sve većem broju onlajn operatera klađenja, kao alat za privlačenje novih igrača ova kladionica koristi Efbet promo kod. Ovaj bonus vam može doneti mnoštvo pogodnosti samom uplatom novca na vaš nalog.

Bonus: do 90 000 RSD
Preuzmi Bonus

Ključne informacije:

 • Efbet nudi bonus do 90.000 dinara koji se može koristiti na slot igrama.
 • Aktiviranje bonusa dobrodošlice ne zahteva promo kod; dovoljna je registracija preko sajta i uplata prvog depozita.
 • Postoji i sportski bonus od maksimalno 20.000 dinara za nove korisnike.

 1. 🚀 Promo kod 2024

 2. 🤔 Bonus Dobrodošlice bez Promo Kod

 3. 👉Bonuse koje ne Zahtevaju Uplatu Depozi

 4. 🎁 Promocije Efbet

 5. 😃 Dostupnost koda

 6. 💳 Platne metode

 7. 📱 Efbet Aplikacija

 8. 📞 Korisnička podrška

 9. ❓ FAQ

Trenutno se Efbet fokusirao na druge promocije tako da promo kod ne možete trenutno da iskoristite za dobijanje bonusa. Da biste pokupili neki od bonusa dobrodošlice, potrebno je samo da se registrujete preko linkova koji se nalaze na ovom sajtu I da uživate u igri. Ovaj operater se sve bolje kotira među brojnom konkurencijom , tako da je moguće da će biti još promo kodova u budućnosti.

Vrsta Bonusa
VREDNOST BONUSA
Slot igre
Do Impozantnih
90 000 dinara
Preuzmi bonus
Sportsko klađenje
Do vrednosti od
20000 dinara
Preuzmi bonus
TV Igre uživo
Do 100 % na depozit
Preuzmi bonus

Prednosti Efbet Bonusa

 • Donosi dodatne bonuse koji ne spadaju u standardnu ponudu Efbet-a
 • Bonusi u ovom članku su aktuelni
 • Ovaj bonus ti može doneti besplatna sredstva za igranje slot igara
 • Vrlo je jednostavno uneti sam bonus- samo kliknite na baner
 • Ljubitelji virtuelnih igara takođe mogu da dobiju besplatna sredstva
 • Svakodnevne personalizovane bonus ponude za igrače
 • Efbet bonus može da ti donese I uvećanje depozita do čak 100 %

Efbet Promo Kod 2024

Svakako jedna od najupečatljivijih kladionica koje se nalaze na našem tržištu, pre svega zbog toga jer imaju jako puno iskustava pogotovo sa klijentima u Bugarskoj, gde je I sedište kompanije, koji su jako slični našem mentalitetu. Jako primamljivo zvuči kada se kaže Efbet promo kod, ali nažalost on trenutno nije dostupan da biste mogli da ga iskoristite. Ne trebate da očajavate zbog toga jer naš cilj u ovoj detaljnoj analizi je da vam predočimo sve pogodnosti koje su dostupne na Efbet-u , a ne samo o promo kodovima. Trenutno ima par zanimljivih bonusa, pre svega iz paketa dobrodošlice. Navešćemo vam bonuse iz to paketa i ono što vam nude.

100% Sport bonus dobrodošlice

Kao što I sam naziv ovog bonusa kaže , ovo je prvi bonus koji ćete dobiti nakon registracije I uplate depozita na njihovom sajtu. Ovaj neverovatni bonus vam donosi čak 100% uvećanje na vaš prvi depozit, do iznosa od 20000 dinara. To znači da ćete za prvi depozit koji je uplaćen za 20000 dinara ili više dobiti dodatnih 20000 dinara kao freebet sredstva. Kao I kod svakog bonusa dobrodošlice, ova sredstva takođe imaju obrtni uslov koji iznosi samo x4. To znači da morate da uplatite tiket sa minimalno 4 para čija kvota pojedinačno nije manja od 1,20. Treba isto napomenuti da tiketi igrani freebetom sredstvima se ne računaju u tom obrtnom uslovu.

Bonus: do 90 000 RSD
Preuzmi Bonus

100% Slot bonus dobrodošlice

Ovo je drugi bonus iz paketa dobrodošlice, samo je razlika što je njega dobijata za igranje slot igara. Prilikom samog depozita biće potrebno da izaberete da li želite bonus za slot igre ili sportsko klađenje. Ovo je jedan od najvećih bonusa koje možete naći na našem tržištu I može da vam donese čak 90000 dinara uz uvećanje od 100% na vaš prvi depozit. Za razliku od bonusa za sportsko klađenje, ovaj bonus ima nešto veći obrtni uslov, I on iznosi x25, što znači da bi bonus sredstva prešla u pravi novac, biće potrebno da dobijena sredstva izvrtite na slot igrama 25 x. Vrlo primamljiva ponuda koju bi trebalo da iskoristite

Da Li Je Moguće Aktivirati Bonuse Dobrodošlice bez Promo Koda?

Ni u jednom delu sajta nije naglašeno da morate da posedujete promo kod da biste dobili neki od bonusa iz paketa dobrodošlice. Imajte u vidu da I sam Efbet promo kod trenutno nije dostupan, a I da jeste, on nije uslov da biste dobili bonuse na prvi depozit. Svaki registrovani korisnik će dobiti bonus sredstva na svom nalogu nakon uplaćenog prvog depozita, a ukoliko nekom greškom ne dobijete sredstva, javite se korisničkoj podršci I dobićete svoj bonus za par minuta.

Da Li Postoje Neki Efbet Bonusi za Koje Nije Potrebna Uplata Depozita?

Ova pogodnost nije dostupna za nove igrače, I svaki novoregistrovani igrač će morati da uplati depozit od minimalno 500 dinara da bi mogao da stekne prava na bonuse. Koliko Efbet poštuje svoje klijente se vidi u tome što svojim igračima često ume da podeli po neka besplatna freebet sredstva za sportsko klađenje, ili za slot igre. Ovi bonus se dodeljuju samo odabranim igračima , koji će o dodeljivanju sredstava biti unapred obavešteni.

Koje Druge Promocije Efbet Nudi svojim Igračima?

Pored lepih bonusa iz paketa dobrodošlice, Efbet je uspeo da svojim igračima obezbedi još jedan niz bonusa I promocija koji će vam se jako svideti. Ima primamljivih promocija za sportsko klađenje a I za slot igre. Ovo su neke od promocija:

Sport I Slot bonus +

Ovaj bonus je specijalan sam po sebi, jer ukoliko dobijete ponudu za ovaj  bonus, to znači da ćete dobiti uvećanje od 100% na vap sledeći depozit. U samoj ponudi koju dobijete o dodeljivanju bonusa, bićete I obavešteni o maksimalnom iznosu koji ovaj bonus može da vam donese.

Specijalne Kvote

Ovo je prava poslastica za ljubitelje sportskog klađenja, I ona predstavlja samo dodatnu pogodnost I uvećanje na već jako primamljive kvote kod Efbeta. Ovo su specijalne kvote koje su za određene događaje uvećane u odnosu na standardnu ponudu.

Rana Isplata

Ovo je neverovatna promotivna akcija koja bi trebalo da privuče mnoštvo igrača na Efbet kladionicu. Ljubitelji sportskog klađenja sada imaju priliku da učestvuju u ovoj promociji igrjući na fudbalske , košarkaške I hokejaške mečeve. Da pojasnimo šta znači termin Rana Isplata na Efbet kladionici. Ukoliko odigrate igru konačan ishod na fudbalskom meču, I vaš tim povede u bilo kom trenutku utakmice sa 2 ili više golova razlike, vaš par će odmah biti označen kao dobitan, ne vezano za krajnji rezultat meča. Za košarkaške mečeve ova prednost je 20 razlike a za hokej 3 gola prednosti. Ovo je jedna od promocija koja je trenutno u ekspanziji kod kladionica u Srbiji.

Da li će Promo Kod Efbeta biti Ponuđen u Budućnosti?

Kao jedna od promotivnih akcija koja ume da privuče jako puno novih korisnika, sva je prilika da će Efbet promo kod ponovo biti dostupan u skorijoj budućnosti. Ne zna se tačno kad, ali imajući u vidu njihovo dobro iskustvo sa ovim vidom promocije, sva je prilika da će se cela ta priča aktuealizovati u skorijoj budućnosti.

Bonus: do 90 000 RSD
Preuzmi Bonus

Koji Načini za Uplatu I Isplatu Novca postoje na Efbetu

Ovo je definitivno segment poslovanja Efbet kladionice koji može da bude unapređen jer nema previše uplatno isplatnih metoda za jednu kladioniciu koja posluje samo online na našoj teritoriji. Ovo su načini za uplatu novca na vaš nalog.

Naslov tablice: NAČIN UPLATE / MINIMALNA VREDNOST / MAKSIMALNA VREDNOST UPLATE / PROVIZIJE NA UPLATU

Način
Uplate
Minimalna
Vrednost
Maksimalna
Vrednost Uplate
Provizije
na uplatu
500 RSD
Bez limita
0%
500 RSD
Bez limita
0%
500 RSD
Bez limita
0%
500 RSD
Bez limita
0%
100 RSD
100 000 RSD
0%
100 RSD
100 000 RSD
0%
1 RSD
Bez limita
Provizija Banke

Što se tiče isplate novca sa naloga, to je moguće uraditi samo preko preko vašeg ličnog tekućeg računa u banci. I za samu isplatu je u zavisnosti vremena obrade banke, potrebno od svega nekoliko trenutaka do par dana . Ukoliko pokušate da isplatite sav novac sa naloga odmah nakon uplate depozita kompanija Efbet zadržava pravo da naplati 10% administrativne troškove.

Kakva je Mobilna Aplikacija Efbet Kladionice?

Možemo sa sigurnošću da kažemo da je sama mobilna aplikacija Efbet kladionice izuzetno dobra I laka za korišćenje. Ovu aplikaciju možete preuzeti sa sajta efbet.rs skeniranjem qr koda sa vašim telefonom. Nakon toga ćete izabrati da li želite aplikaciju za IOS ili Android. Instalacija se završava u par koraka I možete da uživate u igri bilo gde I bilo kada.

Korisnički Servis : Kako Rešiti Probleme sa Promo Kodom?

Ukoliko se dogodi da imate neki problem sa Efbet promo kodom, ili sa bilo čime drugim, sve ćete lako da rešite pomoću njihovog korisničkog servisa. Možemo oceniti da je sam servis izuzetno profesionalan I moguće je kontaktirati ga na sledeće načine:

 • Preko Live Četa na sajtu Efbet-a
 • Preko Email adrese : [email protected]
 • Preko telefona : 011/441-88-00

Jako je bitno da znate da sam korisnički centar radi 24h dnevno, 7 dana u nedelji, tako da se ne ustručavajte da ih kontaktirate bilo kada I bilo gde. Mi bismo posebno pohvalili opciju live četa, jer preko njega rešavate svoje probleme u svega par minuta pomoću ljubaznih operatera.

FAQ

Kako aktivirati Efbet promo kod?

Aktivacija promo koda se obavlja u svega nekoliko koraka I pre svega je bitno da na pravilan način unesete promo kod ukoliko ga posedujete. Trenutno ova promocija nije aktivna, ali ukoliko budete imali neka pitanja u vezi same aktivacije, slobodno kontaktirajte korisnički servis.

Da li mogu da imam više od jednog naloga na Efbet-u?

Na Efbet kladionici možete imati samo jedan nalog otvoren na vaše ime sa vašim podacima, novi nalog nije moguće otvoriti ukoliko već imate jedan.

Koliki je minimalni iznos za isplatu novca?

Minimalni iznos novca koji možete da isplatite sa vašeg računa iznosi 2000 dinara I sve ispod toga nećete moći da podignete sa svog kladioničarskog računa.

Zbog čega moram da verifikujem nalog da bi podigao novac?

Razlog same verifikacije vašeg naloga je potvrda vašeg indentiteta. Potrebno je da pošaljete sliku neke vaše lične isprave u boji, da bi se utvrdilo da li ste vi vlasnik naloga I da li ste punoletni. Tek onda možete podizati novac sa svog naloga.

Da li mogu da skinem Efbet aplikaciju na App story?

Samu aplikaciju je moguće skinuti direktno na sajtu Efbet.rs skeniranjem QR koda koji će vas poslati na novu stranicu sa linkovima za preuzimanje za android I IOS uređaje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *