Korišćenje Dina Kartice za Klađenje u Srbiji 2024!

Broj kladionica koja posluju onlajn u Srbiji je sve veći, a sa porastom broja kladionica , došlo je I do velikog porasta u uplatnim metodama. I pored mnogo različitih načina za uplatu depozita u domaćim kladionicama, uplate Dina karticama su zauzele mesto kao jedan od najomiljenijih načina za uplatu novca. Dina card je srpska nacionalna kartica koja se koristi za plaćanje roba I usluga kako u Srbiji, tako I u inostranstvu . Cilj ove kartice je bio da se smanji siva ekonomija I da se pospeši bezgotovinsko plaćanje u Srbiji. Dina kartice su našle primenu u širokoj upotrebi, ali interesantno je da su postala jedna od omiljenih sredstava za uplatu depozita na srpskim kladionicama.

Karakterišu je lakoća korišćenja I njena brzina, jer se sve transakcije obavljaju instant nakon svega par sekundi od popunjavanja potrebnih podataka. Ova kartica je dostupna za korišćenje u gotovo svim kladionicama u Srbiji, ali mi ćemo vam navesti 5 najboljih sa ponudom uplate depozita pomoću Dina platne kartice.

Ključne informacije:

  • Dina kartica postala je jedan od najpopularnijih načina za uplatu depozita na srpskim kladionicama, zahvaljujući svojoj lakoći korišćenja i brzini transakcija.
  • Uplatne provizije za Dina karticu ne postoje, čineći je povoljnom opcijom za finansijske transakcije na kladionicama, a transakcije se obavljaju instant.
  • Nabavka Dina kartice je jednostavna i dostupna svim građanima Republike Srbije koji imaju otvoren račun u bilo kojoj domaćoj banci.
Naziv Kladionice
Bonusi dobrodošlice
Preuzmi Bonuse

Igraj 10 dana po 500 dinara besplatno
nakon prvog depozita!
Preuzmi bonus
Uz Mozzart točak sreće osvoji do čak
100.000 dinara bonusa!
Preuzmi bonus
Preuzmi bonus bez depozita uz
registraciju na Meridanbetu!
Preuzmi bonus

Primamljivi bonus dobrodošlice od 40.000
dinara
za slot igre I 20.000 za sport!
Preuzmi bonus
Jedan od najvećih bonusa na prvi depozit
do neverovatnih 90.000 dinara!
Preuzmi bonus

Koje Kladionice u Srbiji Primaju uplate Dina Karticama?

Dina kartica je uz uplatu Visa I Master karticama postala zlatni standard kod uplate depozita u srpskim kladionicama. Upotreba Dina kartica je toliko omasovljena u korišćenju u celoj Srbiji u svim sferama života, pa je tako tu popularnost I prenela na korišćenje u klađenju. Trenutno je ova kartica dostupna za korišćenje u svim kladionicama u Srbiji koje posluju onlajn. Ova metoda za uplatu je svoju veliku popularnost stekla pre svega zbog brzine obavljanja transakcije I same lakoće korišćenja. Neka predviđanja kažu da će ova metoda za uplatu novca postati sve popularnija čak I za uplatu u stranim onlajn kladionicama.

Da li Se Dobijaju Bonusi na Uplate Depozita Pomoću Dina Kartice?

Prema našim istraživanjima, trenutno nema bonusa koji se specijalno odnose na korišćenje Dina kartica, ali ćete uplatom depozita preko nje, svakako dobiti bonuse koji su dostupni u kladionicama u Srbiji. Svi bonusi dobrodošlice kao I drugi razni bonusi na depozit će vam biti dostupni ukoliko uplatite novac pomoću Dina kartice. Ima jako puno bonus ponuda na tržištu, a na vama je da izaberete gde ćete da igrate.

Kako Nabaviti Dina Karticu?

Nabavljanje Dina kartice neće predstavljati problem, jer je ovo standardna nacionalna platna kartica Republike Srbije. To znači da nije bitno u kojoj banci u Srbiji imate račun, svaka od njih pored Visa ili Master kartice ima u ponudi kao standardnu karticu I Dina. Tako da biste dobili svoju Dina karticu, biće potrebno da otvorite tekući račun u nekoj od poslovnih banaka u Republici Srbiji, I da ukoliko ne dobijete I Dina karticu, koja je standardna u većini banaka, da zatražite da vam se izda I Dina kartica. Kao što ste I primetili, nabavljanje kartice je ekstremno lako, I u nekim bankama u kojima možete račun otvoriti I onlajn, nećete morati da idete do poslovnice, već ćete sve obaviti iz vašeg doma, a karticu ćete dobiti preko pošte.

Kolike su Provizije za Uplate Depozita Dina Karticama, I Koliko se Vremenski Čeka na Uplatu?

Ovo je još jedan od vrlo isplativih metoda za uplatu novca na nalog, i to pre svega jer uplata Dina karticama ne iziskuje nikakve dodatne provizije koje se naplaćuju. To znači da je korišćenje I plaćanje ovim karticama potpuno besplatno, to jest nema dodatnih naknada prilikom transakcija sa računa osim iznosa koje uplaćujete. Troškove koje snosite jesu samo oni koje vam naplaćuje banka za održavanje računa.

Što se tiče samog vremena koje je potrebno da bi se obavila transakcija, ono spada u jedne od najbržih metoda, pre svega jer nakon unosa podataka sa kartice I kucanja cvc koda , transakcija se obavlja instant. Uz Dina karticu nemate kodove koje je potrebno da kucate da biste potvrdili samu transakciju, već se ona obalja instant, isto sekunda.

Kako Registrovati Dina Karticu za Uplatu Novca na Kladionicama u Srbiji?

Ovaj postupak se odvija vrlo jednostavno, I uglavnom je isti u svim kladionicama. Biće potrebno da nakon odabira metode uplate depozita ispunite podatke o Dina kartici koju koristite. Pored svih podataka, imaćete I neko polje koje glasi da sačuvate karticu za buduća plaćanja. Ovaj korak će još dodatno ubrzati I onako brzu metodu za uplatu novca. Prema ovom što sme naveli, očigledno je da nema nekog posebnog načina za registraciju kartice, već samo čuvanje njenih podataka za neka buduća plaćanja.

Da li Je Sigurno da Koristite Dina Karticu za Uplate na Kladionicama?

Sve kladionice na kojima vršite uplatu novca su kao jedan od glavnih prioriteta postavili sebi sigurnost podataka svojih igrača. Samim tim do povlači sa sobom I upotrebu Dina kartice, koja je sama po sebi dobro zaštićena. Sama Dina kartica se razlikuje od Master I Visa kartice po tome što nema neki dodatan sloj zaštite poput secure coda ili verified by Visa. Ovo u neku ruku može da se uzme kao minus za Dina kartice, ali kao što smo već I naglasili, bezbednost vaših podataka pa I podataka vaše DIna kartice je najbolja moguća. Zahvaljujući tako dobrim sigurnosnim protokolima kojih se drže sve najbolje kladionice koje posluju u Srbiji, možete spokojno da koristite ovu karticu za klađenje.

Koliki su Limiti za Uplatu Novca Pomoću Dina kartice?

Limiti koji su vezani za uplatu novca pomoću Dina kartica se ne razlikuju od onih koji su postavljeni korisnicima Visa I Master kartica, pre svega jer limiti za sve uplate karticama u kladionicama maltene isti.

Uglavnom su ti limiti u većini kladionica postavljeni na 500 dinara, ali treba napomenuti da je minimalni iznos za uplatu u Meridianbet kladionici samo 300 dinara, dok je uplata u Superbetu postavljena na 1 dinar, što znači da su oni jedina kladionica koja nije postavila donji limit. Gornji limiti za uplatu se kreću oko 1 milion dinara, u zavisnosti od kladionice do kladionice.

FAQ

Koliko je povoljno koristiti Dina karticu u onlajn klađenju?

Ako izuzmemo sredstva koja ste odredili da potrošite na onlajn klađenje, onda je Dina kartica jako povoljna jer ne nosi sa sobom nikakve dodatne provizije ili troškove.

Gde mogu da nabavim Dina karticu?

Dina karticu je moguće da nabavite u bilo kojoj banci u Srbiji, ukoliko imate otvoren račun ili ukoliko ga otvorite.

Da li mogu da isplaćujem novac na svoju Dina karticu?

Konkretno na samu Dina karticu nije moguće isplaćivati novac, ali je moguće isplaćivati novac na tekući račun sa kojim je povezana ta kartica. Moći ćete da korstite taj novac pomoću te iste Dina kartice.

Koliko se vremenski čeka na dobijanje Dina kartice?

Vreme dobijanja same Dina kartice se razlikuje od banke do banke, ali prema nekim uporednim informacijama, taj vremenski period je otrpilike između 5-7 radnih dana.

Kome da se obratim ukoliko imam neki problem prilikom uplate depozita sa Dina karticom?

Ukoliko budete imali bilo kakav problem prilikom uplate novca na kladioničarski nalog pomoću Dina kartice, prvo se obratite korisničkoj podršci kladionice. Ukoliko ne uspete to da rešite sa njihovom korisničkom podrškom, savetujemo vam da se obratite vašoj banci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *