Bonusi na Depozit u Onlajn Kladionicama 2024

Glavno oružje koje onlajn kladionice koriste kako bi privukle nove igrače na svoje platforme. U ovom tekstu ćemo se potruditi da predstavimo bonuse na depozit koje nude neke od najboljih kladionica koje posluju onlajn na našem tržištu. U svakoj kladionici ima puno različitih bonusa koje se dodeljuju, a glavni koji privlače najviše pažnje I novih igrača jesu takozvani bonusi dobrodošlice koji se dobijaju na prvi depozit koji uplatite.

Ovi bonusi variraju po načinu na koji se dodeljuju I po iznosima koje mogu da vam donesu , neki bonusi čak donose I besplatne spinove uz dodeljivanje do 100% na uplaćeni depozit.

Šta Je Bonus Na Depozit?

Bonus na uplaćeni depozit predstavlja dobijanje bonus sredstava u određenom iznosu, pored novca koji ste uplatili. Iako postoje kladionice koje nude bonuse bez depozita, glavni bonusi I najisplativiji su oni koji zahtevaju uplatu određenog iznosa na vaš nalog . Pored bonusa koji se dodeljuju na prvi depozit postoje bonusi koje kladionice dodeljuju I na drugi, treći pa svaki sledeći depozit, u zavisnosti od promocija koje su aktuelne kod tih kladioničarskih operatera.

Bonusi Onlajn Kladionica na Prvi Depozit

Ovo je prvi bonus sa kojim ćete se susresti u svakoj kladionici I kao takav veruje se da je nabitniji, I da je marketinški najisplativiji. Pomoću bonusa na prvi depozit, onlajn kladionice pokušavaju da privuku nove igrače na svoju platformu. Ovi bonusi poznatiji kao bonusi dobrodošlice mogu vam doneti pozamašne iznose u vidu besplatnih sredstava koja dobijate za odigravanje na vašem nalogu. Bonusi na prvi depozit su po već utvrđenom sistemu najveći od svih drugih bonusa, jer su kao što I sam naziv kaže prvi. U zavisnosti od kladionice , ove bonuse možete dobiti za sportsko klađenje ili slot igre, a u nekim slučajevima ovaj bonus se dodeljuje u oba segmenta klađenja. Pregledom ponude bonusa na prvi depozit, evidentno je da se onlajn kladionice koje posluju u Srbiji a I širom sveta utrkuju ko će više bonus sredstava da ponudi potencijalnim igračima. Navešćemo u tabeli bonuse na prvi depozit koje nude neke od najpopularnijih onlajn kladionica u Srbiji.

Naziv Kladionice
Vrsta Bonusa
Vrednost Bonusa
Preuzmi Bonus
Bonus dobrodošlice
Do 40 000
dinara
Preuzmi bonus
Bonus dobrodošlice
Do 90 000
dinara
Preuzmi bonus
Bonus dobrodošlice
Do 120.000
dinara
Preuzmi bonus
Bonus dobrodošlice
10 dana po
500 dinara
Preuzmi bonus
Bonus dobrodošlice
10.000 dinara I
150 Free Spina
Preuzmi bonus
Bonus dobrodošlice
Do 20.000 dinara I
100 FS
Preuzmi bonus
Bonus dobrodošlice
Točak sreće do
100.000 dinara
Preuzmi bonus

Bonusi na Drugi Depozit

Kao što I sam naziv kaže, ovo bonusi koji se dodeljuju igračima na drugi bonus, I oni se dodeljuju nakon uspešno iskorišćenih bonusa dobrodošlice. U svim kladionicama je potrebno da prvo iskoristite celokupan iznos bonusa iz paketa dobrodošlice da biste mogli da iskoristite I ove promocije koje se odnose na drugi depozit. Koliko je bitan bonus koji se dodeljuje prvi, morate biti svesni da je bonus koji je drugi po redu skoro pa podjednako bitan za igrače koji se odluče da svoj novac ulože na nekoj od raznih kladioničarskih platformi. Ovi bonusi po defoltu nisu podjednako pozamašnih iznosa kao što su bonusi na prvi depozit, ali svakako mogu da poprilično mnogo da uvećaju vaša sredstva I omoguće vam dodatne šanse da ostvarite neku novčanu dobit. Trenutno ima poprilično atraktivnih bonusa na drugi depozit što ćemo vam predstaviti u još jednoj tabeli sa bonusima

Naziv Kladionice
Vrsta Bonusa
Vrednost Bonusa
Preuzmi Bonus
Bonus na drugi Depozit
1500 Dinara
Freebet sredstva
Preuzmi bonus
Bonus na drugi Depozit
Do 10 000
dinara
Preuzmi bonus
Bonus na drugi Depozit
Slot Bonus
Do 5000 Dinara
Preuzmi bonus
Bonus na drugi Depozit
Freebet sredstva
Preuzmi bonus
Bonus na drugi Depozit
75% na depozit
do 15.000 dinara
Preuzmi bonus
Bonus na drugi Depozit
Do 10.000 I
Besplatni spinovi
Preuzmi bonus
Bonus na drugi Depozit
Freebet sredstva
Preuzmi bonus

Bonus na Treći I Ostale Depozit

Nakon uspešno preuzetih bonusa dobrodošlice I bonusa na drugi depozit, mnogo kladionice imaju u ponudi I dodatne bonuse koje možete da iskoristite I na sledeće depozite. Konkretno neke kladionice imaju u ponudi u okviru samog paketa dobrodošlice I bonus na treći depozit, dok ostali operateri imaju neke razne druge bonuse koje možete da iskoristite nakon svih ovih početnih bonusa. Ovi bonusi koji se dodeljuju donose uglavnom simbolične iznose , ili neka određene free spinove koji su tu da bi na neki način nagradili igrače koji su već uplaćivali neka sredstva.  Potrudili smo se da vam I ove bonuse predstavimo u već dobro poznatoj tabeli bonusa.

Naziv Kladionice
Vrsta Bonusa
Vrednost Bonusa
Preuzmi Bonus
Bonus na Treći I
ostale Depozite
Besplatna Sredstva I
Besplatni Spinovi
Preuzmi bonus
Bonus na Treći I
ostale Depozite
Bonus Do 12000 Rsd
u zavisnosti od ponude
Preuzmi bonus
Bonus na Treći I
ostale Depozite
Freebet Sredstva I
5 % na depozit
Preuzmi bonus
Bonus na Treći I
ostale Depozite
Ponuda od još 10 dana
besplatnog klađenja
Preuzmi bonus
Bonus na Treći I
ostale Depozite
100% na do 10 000 dinara I
50 Besplatnih Spina
Preuzmi bonus

Kako Da Preuzmete Bonuse na Depozit?

Svaki bonus sa sobom nosi određene uslove za dobijanje, ali kao prvi I osnovni jeste uplata depozita. Pored ovog prvog I osnovnog uslova još jedan možda I bitniji uslov je da obavite sam proces registracije na nekoj od onlajn kladioničarskih platformi.  Samo preuzimanje bonusa ide uglavnom automatski, ali je potrebno I da verifikujete nalog da bi potrvrdili vaš indentitet. Imajte na umu da su vaši podaci I dokumenta koja priložite apsolutno sigurna I nakon potvrde vašeg indentita, biće obrisana. U nekim slučajevima dobićete obaveštenje o dodeljenom bonusu automatski, dok ćete u nekim drugim slučajevima morati da prihvatite ova sredstva na vašem nalogu. Takođe je u nekim slučajevima potrebno da izaberete za koju vrstu igre želite da iskoristite dodeljena bonus sredstva, to jest da li želite da ih iskoristite za slot igre ili pak za sportsko klađenje. Retki su operateri koji dodeljuju automatski sredstva za obe vrste igara.

Koji još Bonusi Mogu Da Se Dobiju?

Već smo naglasili da svaka kladionica koristi bonuse kao osnovno marketinško oruđje I kao takvo jako je bitno da pored početnih bonusa svojim igračima omogući I neke dodatne bonuse koji će im predstavljati neke dodatne benefite za igru. U zavisnoti od kladionice ovi bonusi mogu biti različiti I mogu se dodeljivati za određeni segment igre ili pak kao besplatna bonus sredstva koja možete koristiti na celoj platformi. Kod raznih operatera moguće je dobiti specijalne bonus ponude kojih nema u standardnoj ponudi bonusa, već se ona dodeljuju na osnovu neke vaše igre u prethodnom periodu, sa ciljem dalje animacije igrača, da bi nastavio da igra. Moguće je čak I dobiti ponudu bonusa na depozite koje su jednakih iznosa kao I bonusi dobrodošlice. Pored bonusa na depozit, onlajn operateri klađenja u Srbiji dodeljuju svojim igračima I nasumične besplatne spinove za određene slot igre. Postoji I jako puno ljubitelja virtuelnih igara kao što su Aviator I Rocket man , I za te igrače kladionice uglavnom dodeljuju specijalne besplatne spinove.

Takođe onlajn kladionice koje u ponudi imaju raznorazne točkove sreće I slične vrste nagrada, dodeljuju svojim igračima nove prilike da zavrte ove točkove, I ostvare lepe nagrade u vidu besplatnih spinova ili bonus sredstava za klađenje. Trenutno su neki od najpopularnijih bonusa koje kladionce dodeljuju ,takozvani bonusi bez depozita, koje je moguće dobiti samo kod određenih operatera.

Zaključak

Konkurencija među onlajn kladionicama na teritoriji Srbije je neverovatno velika, I svake godine se ta konkurencija još dodatno uvećava I poboljšava. Postaje sve teže izboriti se sa sve brojnijim takmacima I zbog toga najveće benefite tu ostvaruju igrači. Borba kladionica se ogleda kroz dodeljivanje bonusa na depozit, bonusa bez depozita kao I raznih dodatnih promocija. Svaka kladionica ima za cilj da se izdvoji od konkurencije I privuče što više igrača, jer treba imati na umu da Srbija nije velika zemlja I da postoji samo određeni broj igrača koje možete da animarate, a taj broj je u odnosu na Evropu, pa čak I na neke zemlje u okruženju jako mali. Sve u svemu , bonusa je jako puno I igrači mogu kroz ovaj tekst da izaberu nešto što im se najviše sviđa I odgovara.

FAQ

Da li mogu da dobijem bonus I ako ne uplatim depozit?

Postoje kladionice koje imaju u ponudi bonuse za koje nije potreban depozit, ali su svi bonusi uglavnom vezani za uplatu depozita ,koji je po nekom unapred određenom šablonu, minimalno 500 dinara.

Da li korisnička podrška može da mi pomogne ukoliko nisam dobio bonus?

Korisnički servisi svih onlajn kladionica su vam na usluzi I mogu vam rešiti sva pitanja I sve problem oko bonusa. Ukoliko niste dobili bonus ,potrebno je da im se samo obratite.

Koliko minimalno bonusa na depozit mogu da dobijem?

Sve zavisi od kladionice koja dodeljuje bonus na depozit, I taj iznos bonusa u zavisnosti od toga varira.