Bonusi bez Depozita u Kladionicama u Srbiji 2024

Bonusi su nešto čime kladionice pokušavaju da se istaknu ispred brojne konkurencije. Iako ima mnogo različitih bonusa koji su vezani za uplatu depozita na nalog, postoje I bonusi za koje to nećete morati da uradite. Takozvani bonusi bez uplaćenog depozita su budućnost bonusiranja igrača I takve bonuse nema previše kladionica u ponudi.

Ključne informacije:

  • Meridianbet trenutno nudi bonus bez depozita od 4000 dinara novoregistrovanim igračima, pod određenim uslovima ispunjavanja i korišćenja tog bonusa.
  • Osim bonusa za sportsko klađenje, neke kladionice nude i bonuse bez depozita za slot igre, koji mogu uključivati besplatna sredstva ili besplatne spinove za igrače.
  • Da bi se ostvario bonus bez depozita, potrebna je registracija i ponekad verifikacija naloga u kladionici, nakon čega se besplatna sredstva automatski dodeljuju na račun igrača.

U ovom tekstu ćemo se potruditi da istražimo neke od najvećih I neke od najnovijih kladionica koje posluju na teritoriji Republike Srbije, kao I bonuse koji su dostupni kod njih. Cilj ovog teksta je da vam dodatno približimo operatere koji imaju u svojoj ponudi bonuse koji ne zahtevaju uplatu depozita na nalog, već samo registraciju.

U nastavku teksta ćemo vam navesti kladionice I bonuse dobrodošlice koje nude trenutno, I ukoliko neki od njih ima u ponudi bonus bez uplate depozita.

Naziv Kladionice
Vrednost Bonusa
Preuzmi Bonus
100% na depozit do
40 000 dinara
Preuzmi bonus
Do 90 000 dinara
Preuzmi bonus
Bonus bez depozita
4000 dinara
Preuzmi bonus
10 dana
besplatnog klađenja
Preuzmi bonus
Bonus dobrodošlice
na prva 4 depozita
Preuzmi bonus
100% Bonusa DO
20.000 dinara I 100 FS
Preuzmi bonus
Točak sreće do
100.000 dinara
Preuzmi bonus

Šta Predstavlja Takozvani Bonus bez Depozita?

Pre svega ovo je jedan jako interesantna vrsta bonusa koja je jako retka da se pronađe na kod naših mnogobrojnih kladionica. Uglavnom je za svaki bonus koji trebate da dobijete potrebno da uplatite neka sredstva na vaš račun pa da tek ta sredsttva iskoristite za igru. Bonusi bez depozita su iz totalno druge price I oni vam omogućavaju da dobijete besplatna novčana sredstva za igru bez uplaćenog depozita na vaš nalog. Da biste dobili ovu vrstu bonusa jedina stvar koju je potrebno da uradite, jeste da obavite proces registracije kod nekih od mnogobrojnih onlajn kladionica. Kod nekih kladionica biće potrebno I da obavite I verifikaciju naloga da bi ta sredsva bila dodeljena. Svaki bonus bez depozita u okviru bonusa dobrodošlice je moguće dobiti samo jednom.

Ti bonusi bez depozita uglavnom predstavljaju besplatna sredstva koja možete da iskoristite na vašem nalogu, ponekad se I u sklopu njih dodeljuju I besplatni spinovi.

Koje Sportske Kladionice Imaju U Ponudi Bonus Bez Depozita ?

Kao što smo I već naveli, ovaj bonus nije dostupan kod mnogo kladionca koje posluju na našoj teritoriji, I ima ih samo šačica. Pre svega potrebno je da znate da bonusi koji se dodeljuju bez uplaćenog depozita uglavnom predstavljaju neke simbolične iznose za dodatnim uslovima koje je potrebno da ispunite da biste mogli ta sredstva pretvorite u pravi novac.

Meridianbet Bonus bez depozita

4.000 RSD + 1.000 RSD
za sport
Preuzmi bonus

Trenutno je jedina kladionica koja nudi takozvani bonus bez depozita Meridianbet kladionica, I taj bonus iznosi čak 4000 dinara I sa sobom nosi određene uslove. Pre svega to se odnosi na iznose koje možete da dobijete iz ovih bonusa, kao I koje uslove sve trebate da ispunite da biste otključali ta sredstva. Prvi uslov koji morate da ispunite jeste da se registrujete na Meridianbet sajtu I da preuzmete bonus. Dodeljuje se 1000 dinara za sportsko klađenje  kao I 3000 dinara za slot igre. Biće potrebno I da verifikujete vaš nalog da biste dobili ova sredstva . Dodeljenih 1000 dinara morate da iskoristite u roku od 72h od dodeljivanja bonusa I na tiketu morate da imate minimalno 4 para sa kvotom od 1,35 I većom. Maksimalna uplata po tiketu je 200 dinara dok je maksimalni dobitak 1000 dinara po tiketu.

Što se tiče bonusa za slot igre, ovaj bonus od 3000 dinara se automatski dodeljuje na nalog I biće potrebno da dodeljena sredstva izvrtite na slot igrama x 100 dobijeni iznos bonusa, a maksimalan dobitak iz tog bonusa može da vam bude 1000 dinara. Imate 72h vremena da ispunite ove uslove I dobijete novac.

Superbet Bonus bez Depozita

10.000 RSD za sport ili 40.000 RSD za slot
Preuzmi bonus

Superbet kladionica nažalost nema u ponudi takozvani bonus bez depozita, ali nudi jako lep bonus dobrodošlice svojim igračima od 100% do 40.000 dinara kao I mnoštvo drugih freebet sredstava

Efbet Bonus bez Depozita

100% bonusa do 90.000 RSD
Preuzmi bonus

Efbet onlajn kladionica nema klasičan bonus bez depozita za svoje novoregistrovane igrače, već u ponudi ima freebet bonuse za postojeće igrače. Novoregistrovani igrači mogu da dobiju bonus sredstva iz paketa dobrodošlice u iznosu do čak 90.000 dinara.

Maxbet Bonus bez Depozita

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Maxbet ima u ponudi bonus dobrodošlice pod imenom 10 dana besplatnog klađenja, ali ovaj bonus takođe zahteva uplatu depozite, a moguće je dobiti do 5000 dinara bonusa ( 10 *500 rsd).

Primobet Bonus bez Depozita

Bonus: do 10000 RSD
Preuzmi Bonus

Primobet takođe nema u svojoj ponudi bez depozita, već ima bonus dobrodošlice od 50% na prvi depozit do 35.000 dinara bonus sredstava.

Rizk Bonus bez Depozita

Bonus od 100% iznosa depozita do
10 000 dinara
Preuzmi bonus

Ovaj operater nije uvrstio u svoju ponudu takozvane bonuse bez depozita već ima svoj bonus dobrodošlice u iznosu od 100% na prvi depozit I 100 besplatnih spinova.

Mozzart Bonus bez Depozita

Bonus do 100 000 RSD
Preuzmi bonus

Jedna od najvećih kladionica na Balkanu ali bez bonusa bez depozita u svojoj ponudi. Trenutno je glavna promocija koju ima je točak sreće koji vam može doneti do 100.000 dinara bonusa.

Koje Bonuse bez Depozita za Slot Igre Dodeljuju Kladionice u Srbiji?

Ovi bonusi bez depozita mogu da budu dodeljeni kao besplatna sredstva koja je moguće iskoristiti na slot igre uz određene obrtne uslove, dok je isto tako moguće da se ovaj bonus bude dodeljen kroz besplatne spinove . Ljubitelji slot igara svakako vole da dobijaju bonuse bez uplaćenog depozita, jer oni predstavljaju da ostvare neke novčane dobitke bez uloženog stvarnog novca. Već smo naglasili da su ovi bonus bez depozita trenutno retkost kod naših kladionica, ali je dostupan na Meridianbetu. Bonus bez depozita na Meridianbetu je 3000 dinara, ali je potrebno da ih izvrtite x 100 i da maksimalno osvojite 1000 dinara. Priznaćete da cifra nije velika, ali je uvek lepo kada se dobiju neka besplatna sredstva.

Zaključak

Ovo su bonusi kojih bi svakako trebalo da bude mnogo više u ponudi. Prema povratnim informacijama koji igrači daju, bonusi bez depozita su svakako vrsta bonusa koju rado vole da iskoriste. Ovi bonusi ne donose neke velike iznose ali ih je uvek lepo aktivirati. Zaključak je da ih treba biti mnogo više.

FAQ

Da li moram da verifikujem nalog da bih dobio bonus bez depozita?

Da biste dobili bonuse bez depozita biće potrebno da verifikujete vaš nalog nakon registracije.

Da li mogu da podignem sredstva dodeljena iz bonusa bez depozita?

Nije moguće isplatiti celokupna dodeljena besplatna sredstva, ali je moguće da se isplati naznačen iznos u ovoj promociji nakon ispunjavanja svih uslova.

Da li je potrebno da uplatim novac na svoj račun da bih dobio ovaj bonus bez depozita?

Kao što I sam naziv ovih bonusa kaže “Bonus bez depozita”, to znači da nije potrebno da uplatite novac da biste dobili ovaj bonus.