BetOle Kladionica, Promo kod, Bonus I Promocije

Ako tražite mladu kladionicu sa odličnim promocijama i bonusima koje dobijate prilikom registracije i otvaranjem korisničkog naloga, zaista pravi izbor je BetOle kladionica. Kladionica je u vlasništvu privrednog društva Bet Winner doo Beograd, sa sjedištem u Beogradu u Srbiji. Poseduje APR broj registracije još od 2019. godine i licencu koju je dobila od ministarstva funansija Srbije – uprava za igre na sreću. Kladionica u svoju ponudu je uvrstila klasično klađenje i igre na sreću, ali nudi i mogućnost uživo klađenja i igranje online igara.

Ključne informacije:

 • BetOle kladionica se odlikuje odličnim bonusima i promocijama za nove i postojeće korisnike, uključujući bonus dobrodošlice do 10.000 dinara na prvi depozit.
 • U ponudi sportskog klađenja BetOle nudi veliki izbor sportskih događaja, uključujući mogućnost klađenja uživo, sa konkurentnim kvotama na fudbalske utakmice i druge sportove.
 • Korisnička služba BetOle kladionice je dostupna preko više komunikacijskih kanala, uključujući live chat, Viber, WhatsApp, e-mail, i društvene mreže, pružajući podršku korisnicima u slučaju potrebe za pomoći ili dodatnim informacijama.

Odlikuje se sa odličnom uslugom i broom za svoje registrovane korisnike. Platforma za online klađenje je savršeno napravljena i funkcioniše besprekorno, bilo da se odlučite kladiti ili igrati slot mašine. Smatra se da BetOle kladionica predstavlja novi svet klađenja, jer u par klikova preko posete stranice ili upotrebom aplikacije pruža odlične bonuse promocije, promo kod koje možete odstvariti vidu bonus dobrodošlice, freebet bonusa, bonus tip, cashout opcije i drugo. Unastavku teksta, sledi više informacija o savršenoj ponudi i uslugi BetOle kladionice.


PREDNOSTI

 • Live chat dostupan svakog dana od 08 do 23h
 • Razvovrsna ponuda što se tiče sportova i igara
 • Pregledna i jednostavna veb stranica
 • Instant registrovanje platnom karticom
 • Dobar nivo korisničke podrške

NEDOSTACI

 • Nije podržana aplikacija za IOS uređaje
 • Korisnička podrška nije predviđena u android aplikaciji
 • Relativno mlada kladionica koju tek čeka najbolji uspeh

Sjajni Bonusi U BetOle Kladionici

BelOle kladionica pruža korisnicima mnogo razloga zašto baš odabrati ovu kladionicu za online klađenje na sportske događaje i slots igre. Ponuda kojom se odlikuje kladionica izrazito je namenjena za svakog korisnika, a ističe se po neverovatnim bonusima i vrhunskom ponudom promocija. Ono što smo odma uvideli na veb stranici, jeste bonus dobrodošlice koji dobijaju svi novo registrovani korisnici. Naravno, sama oznaka bonusa dobrodošlice, objašnjava da ovaj tip bonusa mogu osvojiti isključivo korisnici koji imaju otvoren nalog gde ga dobijaju odmah pri registraciji za online klađenje. Ostali zasupljeni bonusi se razlikuju od slučaja do slučaja, tačnije od ponude koju kladionica. Bonusi su različitog tipa a njihov fond zavisi od visine kvota. Za detaljne uvete ostvarivanja bonusa posetite veb sajt domaćina ili njegovu aplikaciju.

 • Bonus dobrodošlice do 10.000 na prvi depozit

Prilikom prve registracije, otvaranjem korisničkog naloga i uplatom prvog depozita dobijate 100% freebet bonus dobrodošlice do 10.000 RSD. Da biste ostvarili ovaj tip bonus, potrebno je aktivirati korisnički nalog, a potom odigrati tikete u vrednosti od 5 puta visine bonusa. Tiket treba da sadrži barem 2 para, sa minimalnom kvotom od 1.75 na tiketu.

Bonus se zasniva na načinu da primerice ako uplatite prvi depozit u iznosu od 3.000 RSD dobijate feebet bonus od 3.000 RSD, koji možete iskoristiti nakon što odigrate tiket sa uplatom od 15.000 RSD. Ovaj tip bonusa, odnosi se na sve sportske događaje i live događaje. Sistemski titeki i ekstra bonusi se ne obračunavaju i ne važe za ovaj bonus.Bonus na prvi depozit se treba iskoristiti u roku od 60 dana, jer se u suprotnom poništava. Svaki registrovani korisnik, ima pravo na samo jednom ostvarivanje bonusa dobrodošlice na prvi depozit.

 • Bonus tip

Bonus tip je poseban tip bonusa za igrače koji žele povećati svoje kvote. Radi se o sastavljanju tiketa sa maksimalno jednim parom na bonus tip sa minimalno sve ili više mečeva iz regularne ponude. Da biste ostvarili bonus tip, kvote trebaju biti veće od 1.25.

 • Bonus na broj parova do 350%

Bonus na broj parova do 350%, pravi je benifit za sve korisnike sa otvorenim korisničkim računom u BetOle kladionici. Uslov koji morate ispuniti, da biste ostvarili bonus je klađenje na minimalno 4 događaja na jednom tiketu, sa kvotom večom od  1.25. Bonus se kreće u skali, zavisno od koliko parova migrate. Tako primerice ukoliko se kladite na 4 para – bonus iznosi 1%,15 para – iznos bonusa 50%, 26 para – bonus 170%, 35 para – iznos bonusa 350%. Više detalja oko ostvarivane tačne dobiti bonusa pogledajte na veb stranici BetOle kladionici.

 • FreeBet bonus – svaki tiket dobija

Bonus se odnosi na tome da svaka uplata tiketa donisi freebet, a jedini uslov zahteva da kvota bude veća od 1.25. Bez obzira na status tiketa, odmah po uplati na freebet račun, freebet bonus se prebacuje odmah nakon uplate tiketa.

 • Cash Out

Cash out opcija u BetOle kladionici, nudi igračima da u bilo koje vreme, izuzev pre početka i nakon završetka meča, mogu da zatraže isplatu. Cash out važi samo za aktivne tipove tikete, jer ne važi za tikete koji su završeni ili ukoliko ste pali tiket. Opcija je dostupna preko veb sajta ali i preko aplikacije. Naravno, da biste mogli koristiti cash out opciju, trebate imati registrovani nalog u BetOle kladionici.

Promo kod BetOle Srbija

Promo kod za sada nije uvršten u ponudu BetOle kladionice. Već smo istakli da kladionica nudi korištenje velikog broja bonusa i promocija, stoga je opcija promo koda za sada neaktivna. Da biste ostvarili predhodno nabrojane bonus, ne morate imati i koristiti promo kod. Potrebno je samo da se registrujete i otvorite korisnički račun BetOlea kladionice. Recimo bonus dobrodošlice je vaš čim se registrujete na stranici i položite prvi depozit. Ostali bonusi i promocije su u trendu i nude velike dobitke.

Promocije BetOle

Promocije BetOle

Ono što smo na prvi pogled mogli videti na veb sajtu BetOle kladionici je vrhunska ponuda promocija. Promocije u BetOle kladionici korisnicima nude mnogobrojne pogodnosti i dobiti, a da biste ih mogli ostvariti morate biti registrovani korisnik. Ukoliko ste registrovani korisnik, uvek ćete biti na vreme obavešteni o ponudi promocija i bonusima koje donosi. Mnogobrojne dobitke lakše je dobiti uz redovno praćenje promocija i naravno igranjem istih. Priključite se uspešnom timu kladionice, postanite njihov korisnik i upustite se u poteru za neverovatnim dobicima.

U nastavku slede aktivne promocije (u momentu pisanja) BetOle kladionice:

Igra nedelje

Promocija igra nedelje namenjena je jednoj igri, koja traje 7 dana. Sve što je potrebno za učešće u promociji je 100 spinova od kojih svaki spin ima vrednost minimalno 5 RSD. Igra nedelje omogućava korisnicima povrat novca 20% od ukupnog gubitka, ukoliko tokom obračunskog perioda izgubite bilo koju sumu novca. Ostvareni povrat možete podignuti ili  iskoristiti za klađenje na sportske događaje ili igre i virtualne igre.

Bet builder

Promocija važi samo za sastavljanje tiketa uživo, po vašoj želji, klađenjem se na jedan meč. Preko ove promocije, možete kombinovati više tipova jednog fudbalskog meča. Primerice, tako možete odabrati koji tim će prvi povesti, ko daje sledeći gol, oba tima daju gol i dobiti ćete jedinstvenu kvotu za odabrani meč koji je u toku igre.

Cash Back 10%

Promocija koja traje vikendom, tačnije od subote 00:00 do nedelje 23:59 h. Radi se o mogućnosti ostvarivanja cash back 10% igranjem slots igara. Za iganje, omogućeno je 6 slot igara, a uslov je da u toku trajanja promocije imate najmanje 100 spinova od kojih svaki ima vrednost barem 20 RSD.

Live jackpot – i kada promašiš – dobijaš!

Radi se o promociji, koja je vrlo interesantna svim korisnicima u BetOle kladionici. Uslov za učešće u promociji je da na tiketu imate minimalno jedan live meč. Ukoliko imate na tiketu jedan promašen par i pogodite najveću kvotu, svake sedmice BetOle nagrađuje korisnike po 5 gubitnih tiketa vrednim freebet nagradama. Trenutno, promocija je stigla do 6 runde, koja starta od 6. decembra u 00:00 i traje do 12. decembra do 23:59 h. Promocija traje dok se sve runde ne završe, tačnije poslednja je 9 runda, koja starta od 27. decembra i traje do 2. januara do 23:59 h.

Drops & Wins – pragmatic play turnir

Radi se igranju play slot i live igara na sreću. Nagradni fond iznosi 120.000.000 RSD mesečno. Minimalni ulog za učestovanje u drop & wins live promociji iznosi 60 RSD po spinu. Ulog za igranje rulet nedeljnog turnira zahteva 60 RSD, blekdžek zahteva ulog od 1200 RSD, bakarat 120 RSD, dok bet dnevnih nagrada iznosi 120 RSD.

Izbor Sportskog Klađenja, Online BetOle Kladionice, Srbija

Izbor sportskog klađenja je zaista veliki u BetOle kladionici. Odlikuje se sa posebnom ponudom klađenja na sport i sportske događaje a kladionica je obezbedila i uživo klađenje. Zastupljena ponuda klađenja obuhvata klađenje na fudbal, košarku, tenis, hokej, odbojku, boks, MMA, futsal, pikado, forumula, esport, specijal – specijalni mečevi i ostali sportovi, a nudi i pretragu po ligama, golovi po ligama, 1H, 3H, lista za danas i sve ukupni pregled sportova.

Iako je akcenat na fudbal dala kladionica, svakako je da ponuda ostalih sportova ne kaska za njim. Uvršteni su i popularni E- sportovi, koji pružaju neopisiv osećaj tipovanja. Rezultate utakmica je moguće pratiti preko veb sajta ili upotrebom aplikacije, koju kladionia pruža korisnicima. Rezultati utakmica su lako uočljivi i pregledni. Kladionica svojim registrovanim korisnicima nudi mogućnost provere status tiketa, na način da u svakom trenutku mogu proveriti stanje na njihovom tiketu ali i računu.

Teletext je trenutno već zastarjela opcija praćenja rezultata, tako da je kladionica na veb sajtu nije uvrstila kao svoju opciju. Ono što možemo istaknuti jeste svakako šira ponuda u pogledu više tipova i vrsta klađenja kako bi igrači sa različitim željama klađenja mogli da izaberu za sebe ono najbolje. Sve što budete želeli naći, kladionica je obezbedila mogućnost pretrage po nazivu.

Ponuda Fudbala

Iako se radi o mladoj kladionici u Srbiji, ponuda fudbala u BetOle kladionici je izuzetno bogata. Kladionica je korisnicima pružila izvrstan nivo izbora klađenja na fudbalske sportske događaje, gde se odlikuje sa preko 170 liga, tačnije preko 700 opcija za klađenje. U svojoj ponudi, kladionica je pružila mogućnost klađenja uživo na fudbal, top mečeve i poslednji minuti igranja utakmice. Možete sastavljati obične ali i sistemske tikete, a svakako je da na sajtu možete pronaći listu za danas. Domaćin je uvrstio vrhunsku ponudu klađenja koje prate odlične kvote, gde prilikom sastavljanja tiketa se možete kladiti na bonus tip konačan ishod, bonus tip ukupno golova, ide dalje, iza crte, ukupno golova na meču, tačno golova, dva gola u nizu i druge. Kladionica često daje bonus na fudbal, stoga pratite promocije kladionice BetOle.

Kvote U BetOle Kladionici

Svakako je da stanje i iznos kvote pri klađenju, najviše zanima svakog igrača. Zapravo, na osnovu visine kvote, korisnici se odlučuju da li izabrati kladionicu za klađenje ili ne. Kada je reč o ponudi i iznosi kvota BetOle kladionici, možemo kazati da su one itetako dobre. Svojim iznosom kvota ni malo ne zaostaju za drugim kladionicama, štaviše ponekad BetOle kladionica daje bolju ponudu kvota. Najbolje kvote odnose se na ponudu fudbala, ali ne zaostaju ni kvote ostalih sportova i događaja. Obaranje kvota je zaista retko u BetOle kladionici, jer kladionica nije sklona menanju kvota iz minute u minutu.

BetOle Sa Odličnom Ponudom Igranja Live Igre

Već smo spomenuli neverovatne bonuse koje možete ostvariti igranjem live igre preko BetOle kladionice. Tako da možemo slobodno istaknuti da kladionica ne odudara od popularnih kladionica. Igranje uživo preko BetOle kladionice, korisnicima pruža neopisiv osećaj za igrom, jer domaćin pruža veliki izbor igara na sreću. Zastupljene su brojne slot i virtuelne igre, koje budu pravu avanturu za dobitcima. Od igara, ponuda se odnosi na igranje ruleta, blackjack, bingo, baccarat, ezugi, vivo,drops & wins i ostalog. Sve je uređeno na jednostavan način gde postoji više stolova ovisno o visini uloga.

Od rulet igre, domaćin je u ponudu uvrstio nove igre, poput: turkish roulette, automatic roulette, mega roulette, oracle blaze roulette ali su zastupljene i standardne igre ruleta. Igre poput lucky 6, lucky 7, bet on teen patti, 32 cards, dragon tiger i ostale, upotpunuju doživljaj igranja i klađenja u BetOle kladionici.

Aplikacija BetOle Download

Ono što nas je zaista iznenadilo je aplikacija koju je BetOle kladionica razvila svojim korisnicima. Reč je o jednoj od najlepših i najbržih aplikacija preko koje korisnici mogu uživati u klađenju i praćenju rezultata i ponude. Apsolutno sve opcije i polja koja se nalaze na veb sajtu, nalaze se i u aplikaciji. Aplikacija nudi mogućnost igranja igara uživo, što je svakako jedna od najznačajnijih karakteristika. Odličnog je dizajna i optimizacije, a njenom upotrebom dobijate novo iskustvo u klađenju. Nažalost aplikacija još uvek nije razvijena za sve smart uređaje. Tako da aplikaciju mogu koristiti samo korisnici sa android uređajima. Novu aplikaciju, korisnici mogu instalirati preko google play. Instalacija je lagana i jednostavna, a ne zahteva puno vremena. Za celokupni proces od instaliranja do ulasku u igru preko aplikacije vam je potrebno svega nekoliko minuta. Korisnici sa iPhone uređajem, morati će malo pričekati na aplikaciju koja je pogodna za njihov telefon, a do tada slobodno mogu uživati u klađenju posetom na veb sajt domaćina.

Savršeno Uživo Klađenje Preko BetOle Kladionici

Jedan od bitnijih segemenata koji BetOle kladionica pruža je uživo klađenje na razne sportske događaje i slots igre. Bobatu ponudu uživo klađenja prate kvote koje su odlične. Uživo se kladiti možete preko veb sajta i aplikacije. Opklade možete postaviti prilikom izbora igre koju želite igrati. Gotovo sve utakmice odnosno mečevi imaju uključenu statistiku i grafički prikaz stanja meča i igrača na terenu, stoga je uvid u igru i kretanje lakši prilikom izbora za pravi dobitak. Veb stranica je brza i jedinstvena, moderno uređena i odlično reaguje ukoliko dođe do promene kvota. Dostupan je i live chat, a mada je što kladionica nije uvrstila opciju live streaming uživo. Nudi odličnu zabavu i igru za svakog korisnika.

Idealne Opcije Uplate I Isplate U BetOle Kladionici

BetOle kladionica, svojim korisnicima nudi idealne opcije uplate depozita, ali i mnogobrojne načine isplate. Svi registrovani korisnici mogu odabrati preko kojeg načina će vršiti uplatu i isplatu sredstava. Uplata isplata depozita se obavlja slično kao i kod drugih vodećih kladionica. Prema tome BetOle kladionica za uplatu depozita nudi dobro poznate načine, a to su:

 • Putem platnih kartica, koje podrazumjevaju vršenje uplate novca preko Vise, Mastercard, Maestro i DinaCard
 • Putem online aplikacija za transfer novca – playsafecards
 • Upotrebom elektronskog novčanika, preko opcije Skrill, mCash, iPay

Uplata se može izvršiti u mobi banci, banci intesa, aik banci i eurobanka. Obavljanje uplate sredstava je vrlo jednostavno, a sve što trebate jeste slediti upute za vršenje uplate: unesite željeni iznos, prihvatite uslove korištenja i kliknite na uplata, ukoliko se odlučite da radite ispatu online. Potom unesite vaše lične podatke, broj kartice, datum isteka i broj verifikacije. Zatim sledi korak provere unesenih podataka i klikom na polje plati potvrđujete izabranu opciju platnog servisa. Obrada uplate može zavisiti od banke ili pošte u kojoj ste uplatili depozit.

Nažalost, što se tiće isplate jedino se može izvršiti podnošenjem zahteva isplate novca sa vašeg korisničkog naloga na tekući račun. Pre nego što pošaljete zahtev za isplatu, morate poslati na uvid vaš lični dokument (skenirana lična karta ili vozačka dozvola) radi potvrde identiteta. Vaši podatci su sigurni i zastičeni, tako da se ne trebate brinuti oko zaštite podataka.

Kontakt I Korisnički Servis

S tim da je kladionica registrovana i poseduje licencu izdatu od ministarstva finansija Srbije za odgovorno klađenje u Srbiji, možemo slobodno kazati da je korisnička podrška na zavidnom nivou. Ono što smo odma primetili pri ulaskom na veb stranicu BetOle kladionice je postojanje live chat-a, što nam govori da kladionica vodi brigu o svojim igračima. Live chat je opcija koja je uvek dostupna, te ukoliko budete imali problema prilikom klađenja, korisnička služba je uvek tu da vam pomogne.

Korisnička služba je dostupna preko više opcija, putem viber kontakt broja: +381646459495, whatsApp +381646459495, preko dva e-mail[email protected] i www.betole.com a, ako glavnu poslovnicu kladionice želite uživo posetiti, kladionica se nalazi na adresi: Alekse Nenadovića 19 u Beogradu (Srbiji).

Naravno, kladionica prati savremene trendove, stoga je dostupna preko društvenih mreža, pa je možete naći na linkidin, youtubefacebooktwiteer instagramu ali i preko telegrama, live i signal.

Radno vreme korisničke službe nije naznačeno, ali pošto postoji live chat, verujemo da korisnička služba brzo odgovara.

Rasroprostranjenost Lokacija BetOle Kladionica

BetOle kladionica, iako pripada mladom kladionica, rasporostranjena je na nekoliko lokacija u Srbiji. Prema tome, poslovnice kladionice se mogu naći u Novom Beogradu a, uskoro će se moći naći i u drugim gradovima, poput Novog Sad-a, Šibenika, Kraljeva, Niša i drugih. Kladionica se bazirala na ponudu online klađenja i predstavlja pravo osveženje klađenja. Veb sajt kladionice, ali i aplikacija moderno su opremljeni, idealnog dizajna i laganog rukovođenja. Optimizacija odlično funkcioniše, bilo da se odlučite kladiti i pratiti rezultate preko veb sajta ili aplikacije.

Ono što možemo istaknuti, jeste ukoliko se odlučite za uživo posetu poslovnicama dočekati će vas ljubazno osoblje koje će vas detaljno uputiti kako i na koji način da se kladite, da biste lakše pogodili timove koje će donjeti savršeni dobitak.

Ukratko

BetOle kladionica nudi vrhunsku zabavu svojim korisnicima, bilo da se odlučite na slots igre ili drugih igara, ili pak na klađenje na sportske događaje. Kreirana je od stručnog tima, koji se dugi niz godina bavio istraživanjem najboljih uveta, kako bi korisnici bili zadovoljni. Stranica je prilagođena svakom igraču a igračima koji su mlađi od 18 godina nike dopušteno klađenje. U vlasništvu je privrednog društva BetWinner d.o.o. Beograd. Kada posetite stranicu ili aplikaciju BetOle kladionice, dočekati će vas moderno opremljen sajt, sa mnogo sportskih događaja, bonusa, promocija i slots igre. Stranica je pregledna, a rezultati i kvote su jasno definisane. Kvote se odlikuju sa dobrom ponudom, gde nisu sklone čestom menjaju. Zaista je velik izbor igara na sreću, jer kladionica nudi i opciju uživo klađenja. Aplikacija odlično funkcioniše. Isplatne metode bi mogle biti nešto raznovrsnije, do su uplatne metode  zaista širokog izbora. Glavna poslovnica je u Beogradu, pa ako želite se kladiti unutar poslovnice, BetOle i tu mogućnost pruža.

FAQ

Kako funkcioniše početna strana BetOlea kladionice?

Kada kliknete na stranicu kladionice, otvoriti će vam se stranica sa odličnim dizajnom i preglednim sajtom. U vertikalnom nivou se nalazi fino posložene kartice sa izborom klađenja na parove, uživo klađenje, slots, aviator ili promo u kojem se nalaze promocije i bonusi. Horizontalno su raspoređeni sportovi, klađenje na fudbla, košarku, odbojsku, tenis i ostale sportove. Na veb stranici je sve jako lepo složeno i smatramo da nećete imati problema sa snalazenjem na sajtu ili aplikaciji.

Kakvu uslugu pruža korisnička služba kladionice?

Korisnička služba BetOle kladionice je besprekorna. Puža potpunu sigurnosti prilikom klađenja a radno vreme nije naznačeno. Kladionica je dostupna preko live chat-a, društvenih mreža, vibera, whatsApp-a i drugim mreža. Kladionica pruža besprekornu zaštitu podataka od korisnika i vrhunsku uslugu korisničke službe.

Kakve su igre zastupljene?

Velika prednost BetOle kladionice je izbor igri za klađenje. Kladionica u svojoj ponudi ima uvrštene virtuelne igre, slot igre, veliki izbor lucky 6 igara, avijator, ekport, kartarške igre i druge igre.

Kakva su korisnička iskustva sa klađenjem preko BetOle kladionice?

Na osnovu istraženosti o samoj kladionici, možemo slobodno reći da su korisnici zadovoljni radom i uslugom koju kladionica nudi. Iako je vrlo mlada na tržištu, veliki broj korisnika je poredi sa popularnim kladionicama, jer nimalo ne zaostaje za njima.

Da li je moguća prevremena isplata?

Naravno, domaćin je uvrstio tu opciju u ponudu pa je moguće zatražiti isplatu pre završetka svih odigranih parova ili pre završetka meča. Imat ćete dugme koje će biti dostupno za prevremenu isplatu sa prikazom iznosa koji je moguće isplatiti. Radi se o promociji kladionice u okviru Cash out opcije koja je odlična ponuda za igrače koji vole uživati u dobitku i klađenju.